Eh za tog igrača su naši platili klauzulu od 30 yebenih miliona,a iz aviona se vidjelo da je to užasan potez...za krivične prijave ybt
Juventus FC
Moderatori/ce: ribery,Monolog,geronimo,hammers,rio_Ferdy88,Puma
Re: Juventus FC
Koliko trazite para da vam posaljemo Oridjidjija 
There is a good player, and a great star, and after a legend. But above all these comes Paolo Maldini.
POBJEDNIK SportSport.ba CALCIO LIGE SEZONA 2015/16
POBJEDNIK SportSport.ba CALCIO LIGE SEZONA 2015/16
Ma ne treba napadac ...ima Dusana imas Milika imas Kenana koji moze uletiti ako zatreba plus omladinci iz primavere...svakako igramo s jednim napadacem...samo treba opet otpad pocet skupljat koji ti nece nista donjeti na terenu
-
UmjetnikZijad
- Kontakt:
Sancho je bivsi igrac, drago mi je da ne dolazi jer bi bila grehota da uzme mjesto momku koji je ovako zapoceo sezonu, mislim na Mbangulu.
Ekipa sad ima itekakvu sirinu, odlican mercato je odradjen.
Ekipa sad ima itekakvu sirinu, odlican mercato je odradjen.
Djalo je na medical u romi upravo...
još kostić i arthur...
još kostić i arthur...
Vlahović/Milik, te po potrebi Gonzalez/Yildiz opcije za CF. Sasvim dovoljno.
"Si può far tutto ma la famiglia non si può lasciare. E la Juve fa parte della mia famiglia" - Giovanni Agnelli
- BocaJuniors1905
- Kontakt:
Nije se Berardi odavno spominjao, na kraju ce on uletiti jer nisu dogovorili Sancha.
Naglasak je trebao biti na kvalitetnoj zamjeni. Svi navedeni u rosteru ne mogu zamijeniti Dusana ako isti ne daj Boze bude imao povredu od 2-3 mjeseca. Tad bi isplivalo koliko je bitan.
Berardi je lani pokidao ligamente, a Chiesa u sezoni 21/22 kad je imao 24/25 godina.
To bi bilo baš lijepo da Juve dodatno pokaze licemjerje tako sto ce navodno gotovog igrača od 27 godina zamijeniti zdravim Berardiem sa ACL-om i 30 godina.
Berardi je lani pokidao ligamente, a Chiesa u sezoni 21/22 kad je imao 24/25 godina.
░▌J▐▌U▐▌V▐▌E▐▌N▐▌T▐▌U▐▌S▐░
#MaxOUT
#MaxOUT
- BocaJuniors1905
- Kontakt:
Super interesantno. Pogotovo ovo pred Barcu. Ta opsesija treningom je počesto kontraproduktivna. Evra ne zna sakriti nista inače, ovo za ciljeve je
A i ovo za povrede, sve ima smisla, pri tome je igrac kriv uvijek po mišljenju kluba. I sam kaze - nema balansa. Nije to ništa slučajno, Juve je tvrdoglav klub, zato mu se ponavljaju neke stvari.
P.s. vezano za Djaloa, nadam se da ce propasti transfer, Roma je trazila dodatne preglede jer se boji znog njegove ranije povrede kao i Dansa koji je propao jer nije prošao medicinski. Svakako nam treba u rotaciji.
A i ovo za povrede, sve ima smisla, pri tome je igrac kriv uvijek po mišljenju kluba. I sam kaze - nema balansa. Nije to ništa slučajno, Juve je tvrdoglav klub, zato mu se ponavljaju neke stvari.
P.s. vezano za Djaloa, nadam se da ce propasti transfer, Roma je trazila dodatne preglede jer se boji znog njegove ranije povrede kao i Dansa koji je propao jer nije prošao medicinski. Svakako nam treba u rotaciji.
Zadnja izmjena: Pogba, dana/u 30 avg 2024, 19:11, ukupno mijenjano 1 put.
#MaxOUT
#MaxOUT
- BocaJuniors1905
- Kontakt:
Vlahović odbio poziv Stojkoviću, Kopmajners nije pozvan za utakmice protiv nas, sigurno je rekao Komanu novi tim, da se adaptiram.
Ovo su odlične vijesti.
Savona pozvan u U21.
Tačno sam znao da će ovu trojicu pozvati, šteta
Ovo su odlične vijesti.
Savona pozvan u U21.
Tačno sam znao da će ovu trojicu pozvati, šteta
MANIJACI JUG 1987
MI SMO ONI ŠTO NE DAJU NA SVOJE!
"Si può far tutto ma la famiglia non si può lasciare. E la Juve fa parte della mia famiglia" - Giovanni Agnelli
Jest brat pogba navalio na djaloa ko da je jap stam
...i da propadne mu transfer taj nece viditi terena kod Motte realno ...
- BocaJuniors1905
- Kontakt:
Kakav kreten, vidi da Mota gotivi mlade igrače, eto on će sa 31. godinom nametnuti
Danilo se ne može nametnuti, koji je kapiten, ovaj konta da je Marselo
MANIJACI JUG 1987
- akisarajevo92
- Kontakt:
Pa morat ce ga koristiti osim ako ne zele da ode dzaba. Već vidjeno sa likovima kao Sturaro koji su igrali na štetu drugih.
McK je slična prica, nisu ga ostavili jer im je njegov kvalitet u prvom planu.
Kostic ima jos nade, Arabija i Turska, nadam se da ce se Juve i tu inatiti kako se inati ovim koji su ostavili trag.
McK je slična prica, nisu ga ostavili jer im je njegov kvalitet u prvom planu.
Kostic ima jos nade, Arabija i Turska, nadam se da ce se Juve i tu inatiti kako se inati ovim koji su ostavili trag.
#MaxOUT
#MaxOUT
- BocaJuniors1905
- Kontakt:
MANIJACI JUG 1987
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 3 gosta.