huk s tribina kao da je 10.000 ljudi prisutno
FK Sarajevo
Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz
- Lobudaraczapamcenje
- Kontakt:
Re: FK Sarajevo
- 1 9 4 6 -
pored nas ovakvih, dusmani nam nisu potrebni!
MI NIKAD ODUSTATI NECEMO!
pored nas ovakvih, dusmani nam nisu potrebni!
MI NIKAD ODUSTATI NECEMO!
-
Tatamata1946
- Kontakt:
SFK je sila, puno ce vremena proci da im neko uzme titulu
- MortemHz
- Interni moderator
- Kontakt:
Mizerno, cak su i nagrade slabe.
Yugoslav First League - ⭐️⭐️
Bosnian Premier League - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
Bosnian Cup - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
Bosnian Premier League - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
Bosnian Cup - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
-
pjankesarajevo
- Kontakt:
Bez obzira koliko je to Mirvic svojim parama finansira sve sam. U FK Sarajevo pita se upravni odbor
Samo naprijed moje Sarajvoooooooo ♥️
-
propoklopac
- Kontakt:
Molim te ko je u upravnom odboru?pjankesarajevo je napisao/la: ↑30 avg 2024, 13:32Bez obzira koliko je to Mirvic svojim parama finansira sve sam. U FK Sarajevo pita se upravni odbor
-
thebain666
- Kontakt:
A gdje bi ti pasha sa djokanovicem u ovoj formaciji ?NajvecaRadosti je napisao/la: ↑30 avg 2024, 11:24Ne bi bilo lose Djokanovica na posudbu dovesti.Nije tip igraca sto nam treba ali itekako nam moze valjati ona njegova trka na sredini.Bolje da ga nama posalju nego u drugu ligu
Veceras nas ocekuje kvalitetan protivnik, mozda cak i 5-6 po kvaliteti igrackog kadra. Imaju neki sistem igre, i bice motivisani. Igraju im dobri igraci, od kojih vecina nije izvikana.
Kako god, vjerujem da cemo veceras izaci pametno i opet igrati kako najbolje znamo. Sansi cemo imati, a vjerujem da ce Renan, Gulisha, Djordjevic, Turkes, pa cak i Unusic/Kupresak naprijed biti tu da pospreme koju u mrezu. Odbranu zategnuti i nadati se da Rockov nece napraviti kakvu glupost.
Kako god, vjerujem da cemo veceras izaci pametno i opet igrati kako najbolje znamo. Sansi cemo imati, a vjerujem da ce Renan, Gulisha, Djordjevic, Turkes, pa cak i Unusic/Kupresak naprijed biti tu da pospreme koju u mrezu. Odbranu zategnuti i nadati se da Rockov nece napraviti kakvu glupost.
FK SARAJEVO
Titula: ⭐⭐⭐⭐⭐⭐⭐
Kup: ⭐⭐⭐⭐⭐⭐⭐⭐
Titula: ⭐⭐⭐⭐⭐⭐⭐
Kup: ⭐⭐⭐⭐⭐⭐⭐⭐
Nisu neke pare tu sigurno, ali na stranu sve lezbace i to, mislim da oni mogu sami sebe finansirati
https://ra.diosarajevo.ba/sport/nogomet ... ira/558552
Ovo sam sad slucajno nasao
1:0, ja prezadovoljan. 
Postao/la 19vendetta87 » 14 sep 2024, 22:48
Samo Allah zna koliko smo ja i moja porodica sretni (Sarajevo igralo 2:2 sa Posušjem)
Samo Allah zna koliko smo ja i moja porodica sretni (Sarajevo igralo 2:2 sa Posušjem)
3:1
Guliashvili 2 gola (Turkeš 2 asistencije), Turkeš 1 (Guliashvili asistencija)
Ne reci mi hvala to ne tražim od tebe, srce na terenu dovoljno je za mene
L'otavo re di Roma F.T.
@Devedesetka najjači forumaš od postojanja foruma!
L'otavo re di Roma F.T.
S tim raspletom situacije bih bio presretan, vjeruj mi. Hanumi danas rođendan, idemo na tekmu (valjda neće biti baksuz)
Postao/la 19vendetta87 » 14 sep 2024, 22:48
Izgubiti nećemo, i strah me nekog glupog neriješenog sa jedno 4 prečke ili nekom reinkarnacijom Nevresa Fejzića na njihovom golu.
Ali mislim da će biti 4:2 - i da će Renan dati gol s pola.
Ali mislim da će biti 4:2 - i da će Renan dati gol s pola.
Zadnja izmjena: scholsey, dana/u 30 avg 2024, 14:30, ukupno mijenjano 1 put.
The saddest thing in life is wasted talent.
Ako uzmemo ih bez vecih problema, mislim da smo na odlicnom putu.
Ne uzdizemo se previse, smireni i polahko. Odlican raspored imamo za 5/5
Posusje ce nam biti neka "generalka" pred borac, nadati se pojacanju koje Zeka ocekuje i bice ovo top aBd
Ne uzdizemo se previse, smireni i polahko. Odlican raspored imamo za 5/5
Posusje ce nam biti neka "generalka" pred borac, nadati se pojacanju koje Zeka ocekuje i bice ovo top aBd
-
NajvecaRadosti
- Kontakt:
Bubanja-Djokanovicthebain666 je napisao/la: ↑30 avg 2024, 14:13A gdje bi ti pasha sa djokanovicem u ovoj formaciji ?NajvecaRadosti je napisao/la: ↑30 avg 2024, 11:24Ne bi bilo lose Djokanovica na posudbu dovesti.Nije tip igraca sto nam treba ali itekako nam moze valjati ona njegova trka na sredini.Bolje da ga nama posalju nego u drugu ligu
Djordjevic
Sta se ono tamo cuje
Ko to tamo pjesmu pjeva
To heroji idu majko
Navijaci Sarajeva!
Ko to tamo pjesmu pjeva
To heroji idu majko
Navijaci Sarajeva!
Dokanovic i Bubanja su sličan tip igrača a ja bih za prvih 11 prije birao Bubanju.
Samo naprijed Saraj'vo!
Nešto kontam ako dovedemo stopera onda bi Đuri mogao biti alternativa Bubanji. On ono i bješe zadnji vezni?
- GospodinIzSarajeva
- Kontakt:
Kreativni bi bili ko Zvijezda Gradačac( uz dužno poštovanje prema njima ).NajvecaRadosti je napisao/la: ↑30 avg 2024, 14:30Bubanja-Djokanovicthebain666 je napisao/la: ↑30 avg 2024, 14:13A gdje bi ti pasha sa djokanovicem u ovoj formaciji ?NajvecaRadosti je napisao/la: ↑30 avg 2024, 11:24Ne bi bilo lose Djokanovica na posudbu dovesti.Nije tip igraca sto nam treba ali itekako nam moze valjati ona njegova trka na sredini.Bolje da ga nama posalju nego u drugu ligu
Djordjevic
Ne možemo nikako sa dvije 6ice i osmicom igrati, nismo Zvijezda09.
Niti Zekić to igra, on igra sa dvije osmice i šesticom.
Upravo zato se i traži još jedna osmica.
Vlasnik ssba foruma - @Devedesetka
Cemu briga za vecerašnji rezultat? Razvali ih! Budi najbolji! 5:0 ko nekad neka bude.
Samo 433 holding 
Ne reci mi hvala to ne tražim od tebe, srce na terenu dovoljno je za mene
L'otavo re di Roma F.T.
L'otavo re di Roma F.T.
- NisamIsmirMirvic
- Kontakt:
Fina ekipica je Radnik, ali mislim da ne bi trebali imati nekih problema. Samo bez kikseva i srljanja, kvalitetniji smo.
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 27 gostiju.