Jel to opet Rockova saljes u prazno pa primamo gol?

Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz
Jel to opet Rockova saljes u prazno pa primamo gol?
Mehanović sa vrha 16erca malo više prema korne zastavici.
Niko se ne plaši Radnika - samo smo oprezni.
Đorđević sa jedno 22 metra je šalje kroz mrežu, ima da stane na trolejbuskoj kod općine
Zar je Mirza spreman za večeras?
Odžak kraj Zetre da ošteti, olimpijski simbol nagne.Objektivac1946 je napisao/la: ↑30 avg 2024, 15:05Đorđević sa jedno 22 metra je šalje kroz mrežu, ima da stane na trolejbuskoj kod općine![]()
Da.
Cime te to Zrinjski impresionirao? Po meni dugo slabiji nisu bili.
Jedno se plašiti, a drugo je imati respect za protivnika, pa kad krene meč odmah silovito krenuti i pokazati da si bolji.
Baš. Trener bezveze, igrački kadar daleko lošiji nego zadnje 2 godine.NisamIsmirMirvic je napisao/la: ↑30 avg 2024, 15:08Cime te to Zrinjski impresionirao? Po meni dugo slabiji nisu bili.
Iako oni iz portugala nisu neko mjerilo ljudi su 5 nivoa iznad. zrinjski izgleda katastrofalno, bez ideje, ne mogu trcati, neuigraniNisamIsmirMirvic je napisao/la: ↑30 avg 2024, 15:08Cime te to Zrinjski impresionirao? Po meni dugo slabiji nisu bili.
Treba im baš osvježenje u ekipi, zadnja linija pogotovo. Tu su po meni i najlošiji, vezni red će biti bolji u ligi, ipak je Victoria ozbiljan protivnik, tako da im od veznog očekujem dosta više u ligi. Napad baš zeznut, Nardin, Ćuze, Kiš, Malenkinušić nimalo naivni nisu. Ali nemaju kvalitetnog trenera, to su zeznuli prema mom mišljenju. Mogli bi imati problema sa nama, Borcem i konama, jer im je odbrana dosta spora i osjetljiva.GospodinIzSarajeva je napisao/la: ↑30 avg 2024, 15:21Baš. Trener bezveze, igrački kadar daleko lošiji nego zadnje 2 godine.NisamIsmirMirvic je napisao/la: ↑30 avg 2024, 15:08Cime te to Zrinjski impresionirao? Po meni dugo slabiji nisu bili.
Samo imaju golmana daleko boljeg, a ovo ostalo ništa posebno sem uvijek opasnog Nardina i Ćužea.
Duo Barišić - Šunjić/Jakovljević kriminalan, vezni red dizelaš do dizelaša..
Borac najozbiljniji trenutno, ma da mislim da je to efekat Žižovićevog bunkera, bit će ti teže kad moraš ti da napadaš. Ali zato su tu sudije, pa će u par bodova biti u odnosu na sami vrh tabele.
apsolutno
Trenutno korisnika/ca: Amidzaa, Beli98, bordobijeli, keli, Kyle88, MaroonBjelave, nedimmmm1337 i 48 gostiju.