napapijri1987 je napisao/la: ↑30 avg 2024, 19:49
Skver je napisao/la: ↑30 avg 2024, 18:54
General1976 je napisao/la: ↑30 avg 2024, 18:28
Odeš ujutro u klub i kažeš ja se stavljam na raspolaganje da pomognem marketing službi, ažuriraš i radiš, a ne iz kuće da pametuješ kako podaci nisu ažurirani. Bujrum majstore, jedva će dočekati podršku i pomoć.
To kako ti zamišljaš stvari, može u Manchester C, ali Sloboda nema tu moć niti podršku da ti možeš zahtijevati da ti marketing bude na nivou Željezničara(gdje u marketingu rade navijači kluba volonterski i time pomažu svom klubu) a kamoli europskog kluba.
Sta ti lupas, koji si pa sad ti qurac, pa nije Sloboda folklorno drustvo, to je profesionalni sportki klub, halo ba, profesionalni sportski klub koji ne mogu voditi neki papani kokuzi....
Ali pazi ti njegove zamisli. Dodjite vi da radite dzaba a mi cemo na mjesecnoj bazi trositi 70.000km na plate amaterskim igracima

Pa jbm mater je li toliko tesko naci 4.000 km i zaposlit 2-3 lika da se brinu o marketingu,da snimaju Video sa treninga i utakmica,itd.
Da sad objavite konkurs kako trazite takve likove i da je plata 700km npr imali biste 20 prijava najmanje.
Ali vise vi volite dati nekakvim "zvijezdama" 3k mjesecno da se secu po terenu nego da napravite klub klubom.
I negativa u klubu je samo zbog vas,zbog uprave koja je na prevaru preuzela klub,uprave koja je prevarila sponzore,navijace i sve one sa kojima su dosli u kontakt.
Negativa u klubu je samo i iskljucivo zbog vas i dok se vi ne maknete iz kluba u istom nece biti pozitive.
Nego bi li ti u mojoj firmi jedno 3 mjeseca odradio dzabe,onako reda radi
Ne bi ja imao ništa, nisam uposlenik niti član struktura kluba, ali tebe pozivam da budeš ratnik kluba i zavedeš red u marketing službi na nivo europskih klubova. Što se mene tiče nakon toga odredi sebi platu i 10k, ali samo da se uvjerimo u tvoju kompetenciju
Raspitaj se stručnjak za prošli konkurs koliko se kandidata prijavilo i kakva je to "zainteresovanost" za posao u marketing službi kluba koji ima navijače koji na svaku objavu ismijavaju uposlenike, igrače, predstavljaju se stručnjacima za svaki segment kluba a kada treba kupiti članski kartu, ulaznicu onda se sakrijete u mišije rupe i negodujete zamisli na cijenu karte za voljeni klub. Uđi, rastjeraj nesposobne i digni marketing kluba na nivo, pa se onda busaj da će neko raditi te poslove za 700 KM, skontat ćeš vrlo brzo da si ispao naivan.
Čistačica neće svlačionice da očisti za te pare i ti i takvi bi da se pitate u klubu, pa tačno Vam treba ukinuti internet da ne piskarate uzalud
Sve oko plata znate ko koliko ima i koliko bi ko trebao dobijati, a marke u klub niste niti bi znali unijeti. Dežurni pametnjakovići, kao i uvijek iza tastatura.