Premijer liga BiH - aktuelno
Re: Premijer liga BiH - aktuelno
Pazite, Zrinjski nikad neće uraditi ono što je recimo uradilo Sarajevo, odmah krenuti u trošenje para i rasipanje, odnosno u srljanje. Oni će nastaviti po svom, dovodiće Surdanovića, Mamića i slične igrače, sa iskustvom, u najboljim godinama, koji su osvajali trofeje i koji odmah mogu u mašinu.
Oni znaju šta rade, da su potrošili još dva miliona, svakako bi ispali od Portugalaca, a vjerujte mi da uprava Zrinjskog zna sve tokove u savezu i šta će se dešavati, odnosno koliko će se ili neće favorizovati Borac.
Zrinjskom je prošle sezone ukradena titula, jeste li vidjeli da su kukali ili se žalili? Nisam ni ja.
Oni će i sa ovakvom ekipom, u jednoj sezoni koja je regularna, glat uzeti titulu.
Oni znaju šta rade, da su potrošili još dva miliona, svakako bi ispali od Portugalaca, a vjerujte mi da uprava Zrinjskog zna sve tokove u savezu i šta će se dešavati, odnosno koliko će se ili neće favorizovati Borac.
Zrinjskom je prošle sezone ukradena titula, jeste li vidjeli da su kukali ili se žalili? Nisam ni ja.
Oni će i sa ovakvom ekipom, u jednoj sezoni koja je regularna, glat uzeti titulu.
Sretan rođendan, predsjedniče!
Voli te tvoje Sarajevo.
Voli te tvoje Sarajevo.
s Rendulicem su isto bili dobri dupla kruna i grupna faza slag na tortuDamirT je napisao/la: ↑30 avg 2024, 19:11Dobro, Rendulic je zasluzeno dobio otkaz. Znam da su bas nesto mrljavo sa njim igrali. Ali Petrovica otjerali dzaba, a donio im kup, plus bio u borbi za titulu do predzadnjeg kola. Ne bi svakako uzeo niko ligu prosle sezone pored Borca. Jos su i lijepo igrali pod Petrovicem.
Rendulic je dobio otkaz samo zato sto je izgubio 3:0 od Veleza i to nakon teske utakmice protiv Legie u grupnoj fazi
Mislim i Petrovic je poslije strasno vodio, ali ne znam sto je on dobio otkaz ili dao
Garant nisu doveli igrace koje je zelio
Yugoslav First League: ⭐️
BiH Republic League: ⭐️
League of BiH: ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
BiH Cup: ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
BiH Supercup: ⭐️⭐️⭐️
European competitions
UEFA Cup/UEFA Europa League
Semi-finalists (1)
Quarter-finalists (2)
Mitropa Cup
Semi-finalists (2)
BiH Republic League: ⭐️
League of BiH: ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
BiH Cup: ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
BiH Supercup: ⭐️⭐️⭐️
European competitions
UEFA Cup/UEFA Europa League
Semi-finalists (1)
Quarter-finalists (2)
Mitropa Cup
Semi-finalists (2)
- cetvrtomjesto
- Kontakt:
Veceras igra nas najveci klub. Svi pred male ekrane!
Kvota na rezultat 3:1 večeras je 15 

Lole, taman se ludilo raščisti / taman smo nadomak smisla / evo ih sledeći falšisti dok si rek'o piksla
Nije najveci ni u gradu, a kamoli u drzavicetvrtomjesto je napisao/la: ↑30 avg 2024, 19:42Veceras igra nas najveci klub. Svi pred male ekrane!

Prekosutra od 18:45 igra nas najveci klub pred punim stadionom, ostali ce biti pred malim ekranima. I ne treba pozivati

let3 je napisao/la: ↑30 avg 2024, 20:10Nije najveci ni u gradu, a kamoli u drzavicetvrtomjesto je napisao/la: ↑30 avg 2024, 19:42Veceras igra nas najveci klub. Svi pred male ekrane!![]()
Prekosutra od 18:45 igra nas najveci klub pred punim stadionom, ostali ce biti pred malim ekranima. I ne treba pozivati![]()

BIT
ĆEŠ
OPET
PRVAK
ČEST
1946
ĆEŠ
OPET
PRVAK
ČEST
1946
Najveci klub je Zrinjski. Zatim Borac. Pa tek onda Sarajevo.cetvrtomjesto je napisao/la: ↑30 avg 2024, 19:42Veceras igra nas najveci klub. Svi pred male ekrane!
- avalPacidoroP
- Kontakt:
Standard prazno Koševo.
-
- Kontakt:
Ima pitara barem 4k na stadionu prema njihovom brojanju minimum 11k 
Zajeban termin, realno

Zajeban termin, realno

-
- Kontakt:
Odmah prcanje komsija haha cemu briga o Sarajevu?
Za Kosevo, Za Saraj'vo ❤️
GGMU 🔴
GGMU 🔴
A dobro radni dan je shvatite ih. 

-
- Kontakt:
Onaj osjecaj kada euforicno sam sebi pjevas da si div 

- avalPacidoroP
- Kontakt:
Gdje ste hinchade 

Ko ce brate ici na kosevo ? treba se bas natjerati pa otici gore

Meni mrsko za derbi otici i to jednom godisnje.
Zadnja izmjena: let3, dana/u 30 avg 2024, 21:03, ukupno mijenjano 1 put.
-
- Kontakt:
Možda su gužve na ulazima 

Sretan rođendan, predsjedniče!
Voli te tvoje Sarajevo.
Voli te tvoje Sarajevo.
vise je ljudi skupio serif konjevic neku noc na Ilidži nego sto njih dodje na tekmu a u vrhu tabele

Zrinjski je potrošena, prezasićena ekipa, i ekipa bez motiva. Ozbiljan remont im treba.Bumbaclat je napisao/la: ↑30 avg 2024, 18:02Meni su nekako neuvjerljivi skroz, ne samo zbog odbrane. Cini mi se da nisu ni blizu kao sto su bili. Barem sad za sad, a vjerujem da ce doci sebi kako bude tekla sezona. BIlo bi dobro da neki njihov navijac nesto vise napise.feniksptica je napisao/la: ↑30 avg 2024, 17:58Zrinjski ce morat dvije sezone potrošit da zamjeni i dotjera odbranu.
- cetvrtomjesto
- Kontakt:
Opet Horde postavljaju standarde i zadaju domace zadatke
Trenutno korisnika/ca: AnelMid, bhfanatic14, CentarsutNaClanak921, fks74, Fudbalmozak2, gh0stHZ, Guest1945, Hrammm1921, JavierBosnia, leo1946, samirr, Sheyi, svrakino1921, Vanja8, VolimBiH96 i 131 gost.