ovo da se mirviceva fufa osjeca kao kod kuce

Smetaju im oni ljiljani na istoku. Shvati ih
cetvrtomjesto je napisao/la: ↑30 avg 2024, 21:07Opet Horde postavljaju standarde i zadaju domace zadatke
jedino ako pricamo o standardima u brukanju.cetvrtomjesto je napisao/la: ↑30 avg 2024, 21:07Opet Horde postavljaju standarde i zadaju domace zadatke
U ovo ni sam ne vjerujes..cetvrtomjesto je napisao/la: ↑30 avg 2024, 21:07Opet Horde postavljaju standarde i zadaju domace zadatke
U kojem ste vi rangu BBB, Delije da niste mozda?lakilone je napisao/la: ↑30 avg 2024, 21:16jedino ako pricamo o standardima u brukanju.cetvrtomjesto je napisao/la: ↑30 avg 2024, 21:07Opet Horde postavljaju standarde i zadaju domace zadatke
Presmijesna grupa u zadnjih par godina.
U rangu Firme, Kohorte, Armade i slicno…
A dajteeee ljudi, pa sta je ovoLA HINCHADA DE LOS RAJVOS
BBB nista specijalnoTrueRedDevilS je napisao/la: ↑30 avg 2024, 21:19U kojem ste vi rangu BBB, Delije da niste mozda?lakilone je napisao/la: ↑30 avg 2024, 21:16jedino ako pricamo o standardima u brukanju.cetvrtomjesto je napisao/la: ↑30 avg 2024, 21:07Opet Horde postavljaju standarde i zadaju domace zadatke
Presmijesna grupa u zadnjih par godina.
U rangu Firme, Kohorte, Armade i slicno…
Stani vi se poredite po broju gledalaca, posto vidim kako se sprdate sa svim sto je vezano za FKS, pa reko da nisam mozda naletio na delije jbg , bolan prati covjece svoj klub i uzivaj ljepoto, mani se ti nas, zivio i svako dobro.lakilone je napisao/la: ↑30 avg 2024, 21:22BBB nista specijalno
U 3 utakmice imaju prosjek oko 8.5k navijaca
Dok je na Grbavici trenutno prosjek 12k
Delije su daleko iznad, tu nema rasprave.
Ma ima tu dosta stvari koje uticu, naravno da nije samo broj gledalaca, slozit cemo se svi da BBB nije neka egzibicija.TrueRedDevilS je napisao/la: ↑30 avg 2024, 21:24Stani vi se poredite po broju gledalaca, posto vidim kako se sprdate sa svim sto je vezano za FKS, pa reko da nisam mozda naletio na delije jbg , bolan prati covjece svoj klub i uzivaj ljepoto, mani se ti nas, zivio i svako dobro.
Vidi mene je to davno proslo neka ganjanja, ko je jaci, glavni ja sam sad ozenjen i porodicu imam, volim otici gledati dobru utakmicu, a ova balavurdija neka pise ko je glavni, i sta vec ne, ne zanima me to, nego sam morao da pitam iznad ovoga , ko da su bgm Delije.QUARTERBACK je napisao/la: ↑30 avg 2024, 21:26ma navijaci sarajeva imaju problem da priznaju da su zeljini navijaci iznad njih daleko po svim parametrima, vidi se po posjeti, vidi se po organizaciji glavnih grupa na sjeveru i jugu. ko god je realan to ce priznati bez ikakve rasprave
cetvrtomjesto je napisao/la: ↑30 avg 2024, 21:29Horde Zla pa 9 mjesta prazno pa tek onda zemunci i lesinari zajedno
Bio sam napisao jedan komentar i obrisem, tesko je to objasniti covjeku poput tebe. Nego, nije mi jasno samo zasto se raspravljas ovdje sa mnom dok ti igra sarajvoTrueRedDevilS je napisao/la: ↑30 avg 2024, 21:30@ lakilone kako mislis na sta su spale, a jug je vjecno pun jelde to mi samo odg i necemo se dalje raspravljati, neda mi se iskreno.