ovo da se mirviceva fufa osjeca kao kod kuce
Premijer liga BiH - aktuelno
-
RatoborniMrmot
- Kontakt:
Re: Premijer liga BiH - aktuelno
Kontam sta bi bilo da su sedmi, bilo bi ih 700, zajedno bi visili na onoj mrezu na Istoku horski psujuci igracima mrtve majke, sestre i djecu 
Ako dobiju jos koju tekmu nakucace na 7k, siguran sam
Ako dobiju jos koju tekmu nakucace na 7k, siguran sam
- cetvrtomjesto
- Kontakt:
Smetaju im oni ljiljani na istoku. Shvati ih
-
sarajevskiPlavi1921
- Kontakt:
cetvrtomjesto je napisao/la: ↑30 avg 2024, 21:07Opet Horde postavljaju standarde i zadaju domace zadatke
Željezničar iznad svega.
Ivica Osim!!!
UVIJEK UZ TEBE
Ivica Osim!!!
UVIJEK UZ TEBE
jedino ako pricamo o standardima u brukanju.cetvrtomjesto je napisao/la: ↑30 avg 2024, 21:07Opet Horde postavljaju standarde i zadaju domace zadatke
Presmijesna grupa u zadnjih par godina.
U rangu Firme, Kohorte, Armade i slicno…
U ovo ni sam ne vjerujes..cetvrtomjesto je napisao/la: ↑30 avg 2024, 21:07Opet Horde postavljaju standarde i zadaju domace zadatke
Fk Željezničar.
-
TrueRedDevilS
- Kontakt:
U kojem ste vi rangu BBB, Delije da niste mozda?lakilone je napisao/la: ↑30 avg 2024, 21:16jedino ako pricamo o standardima u brukanju.cetvrtomjesto je napisao/la: ↑30 avg 2024, 21:07Opet Horde postavljaju standarde i zadaju domace zadatke
Za Kosevo, Za Saraj'vo ❤️
GGMU 🔴
GGMU 🔴
A dajteeee ljudi, pa sta je ovoLA HINCHADA DE LOS RAJVOS
Zadnja izmjena: lakilone, dana/u 30 avg 2024, 21:20, ukupno mijenjano 1 put.
-
sarajevskiPlavi1921
- Kontakt:
Tesko 5 hiljada Bgm. Ne do Bog da su osvojili 4 boda u prva 3 kola. Kakvih 700, bilo bi ih manje nego na terenu.
Željezničar iznad svega.
Ivica Osim!!!
UVIJEK UZ TEBE
Ivica Osim!!!
UVIJEK UZ TEBE
BBB nista specijalnoTrueRedDevilS je napisao/la: ↑30 avg 2024, 21:19U kojem ste vi rangu BBB, Delije da niste mozda?lakilone je napisao/la: ↑30 avg 2024, 21:16jedino ako pricamo o standardima u brukanju.cetvrtomjesto je napisao/la: ↑30 avg 2024, 21:07Opet Horde postavljaju standarde i zadaju domace zadatke
U 3 utakmice imaju prosjek oko 8.5k navijaca
Dok je na Grbavici trenutno prosjek 12k
Delije su daleko iznad, tu nema rasprave.
-
TrueRedDevilS
- Kontakt:
Stani vi se poredite po broju gledalaca, posto vidim kako se sprdate sa svim sto je vezano za FKS, pa reko da nisam mozda naletio na delije jbg , bolan prati covjece svoj klub i uzivaj ljepoto, mani se ti nas, zivio i svako dobro.lakilone je napisao/la: ↑30 avg 2024, 21:22BBB nista specijalno
U 3 utakmice imaju prosjek oko 8.5k navijaca
Dok je na Grbavici trenutno prosjek 12k
Delije su daleko iznad, tu nema rasprave.
GGMU 🔴
GGMU 🔴
- QUARTERBACK
- Kontakt:
ma navijaci sarajeva imaju problem da priznaju da su zeljini navijaci iznad njih daleko po svim parametrima, vidi se po posjeti, vidi se po organizaciji glavnih grupa na sjeveru i jugu. ko god je realan to ce priznati bez ikakve rasprave
Ma ima tu dosta stvari koje uticu, naravno da nije samo broj gledalaca, slozit cemo se svi da BBB nije neka egzibicija.TrueRedDevilS je napisao/la: ↑30 avg 2024, 21:24Stani vi se poredite po broju gledalaca, posto vidim kako se sprdate sa svim sto je vezano za FKS, pa reko da nisam mozda naletio na delije jbg , bolan prati covjece svoj klub i uzivaj ljepoto, mani se ti nas, zivio i svako dobro.
A za ovo dole gdje kazes da se manim vas, pa tvoj drug spominje nekakve standarde i zadace, iskreno smijesno bilo dok sam citao, pa reko red je da ga osvijetlim i da mu docaram na sta su pale tzv horde zla
-
TrueRedDevilS
- Kontakt:
Vidi mene je to davno proslo neka ganjanja, ko je jaci, glavni ja sam sad ozenjen i porodicu imam, volim otici gledati dobru utakmicu, a ova balavurdija neka pise ko je glavni, i sta vec ne, ne zanima me to, nego sam morao da pitam iznad ovoga , ko da su bgm Delije.QUARTERBACK je napisao/la: ↑30 avg 2024, 21:26ma navijaci sarajeva imaju problem da priznaju da su zeljini navijaci iznad njih daleko po svim parametrima, vidi se po posjeti, vidi se po organizaciji glavnih grupa na sjeveru i jugu. ko god je realan to ce priznati bez ikakve rasprave
GGMU 🔴
GGMU 🔴
- cetvrtomjesto
- Kontakt:
Horde Zla pa 9 mjesta prazno pa tek onda zemunci i lesinari zajedno
-
TrueRedDevilS
- Kontakt:
@ lakilone kako mislis na sta su spale, a jug je vjecno pun jelde to mi samo odg i necemo se dalje raspravljati, neda mi se iskreno.
GGMU 🔴
GGMU 🔴
-
sarajevskiPlavi1921
- Kontakt:
cetvrtomjesto je napisao/la: ↑30 avg 2024, 21:29Horde Zla pa 9 mjesta prazno pa tek onda zemunci i lesinari zajedno
Željezničar iznad svega.
Ivica Osim!!!
UVIJEK UZ TEBE
Ivica Osim!!!
UVIJEK UZ TEBE
- KONTRASVIH
- Kontakt:
6-7 milja, odlicna posjeta 
HEROJI SU IZ ULICE A NE IZ NEREALNOG FILMA
Nadam se da će im savez napisati bar 8 hiljada, da bude zanimljivo. 
Sretan rođendan, predsjedniče!
Voli te tvoje Sarajevo.
Voli te tvoje Sarajevo.
Bio sam napisao jedan komentar i obrisem, tesko je to objasniti covjeku poput tebe. Nego, nije mi jasno samo zasto se raspravljas ovdje sa mnom dok ti igra sarajvoTrueRedDevilS je napisao/la: ↑30 avg 2024, 21:30@ lakilone kako mislis na sta su spale, a jug je vjecno pun jelde to mi samo odg i necemo se dalje raspravljati, neda mi se iskreno.
Trenutno korisnika/ca: Bing [Bot], kogmagie46 i 30 gostiju.