A blago vama majke mi hahahahahcetvrtomjesto je napisao/la: ↑30 avg 2024, 21:29Horde Zla pa 9 mjesta prazno pa tek onda zemunci i lesinari zajedno
Nije lose imat tako zatucan mozak, boli te k realno za sve.
Lazes sebe, ostale ko yebe i to je to
A blago vama majke mi hahahahahcetvrtomjesto je napisao/la: ↑30 avg 2024, 21:29Horde Zla pa 9 mjesta prazno pa tek onda zemunci i lesinari zajedno
Pa objasni vjerujem da sam dosta stariji od tebe, mozda ne kontam pa mi objasni, ne brini se ti dali ja pratim FKS?lakilone je napisao/la: ↑30 avg 2024, 21:34Bio sam napisao jedan komentar i obrisem, tesko je to objasniti covjeku poput tebe. Nego, nije mi jasno samo zasto se raspravljas ovdje sa mnom dok ti igra sarajvoTrueRedDevilS je napisao/la: ↑30 avg 2024, 21:30@ lakilone kako mislis na sta su spale, a jug je vjecno pun jelde to mi samo odg i necemo se dalje raspravljati, neda mi se iskreno.
Cudo
Nije to ko tvoje selo, to je šeher silni od 600 hiljada, ko cijela rs..
Vidjecemo na jesen.capdevila5 je napisao/la: ↑30 avg 2024, 21:55Nije to ko tvoje selo, to je šeher silni od 600 hiljada, ko cijela rs..![]()
![]()
Reloh ja, bice ubrzo 11k
Genijalni suRatoborniMrmot je napisao/la: ↑30 avg 2024, 22:01Reloh ja, bice ubrzo 11k![]()
Jbg razumi ih. Igraju na onom prknu od stadiona, nisu navikli na računanje posjete na većem stadionu. Lako je na stadionu od 12.000. uduplavat posjetu, ha ja.
A kakav tacno kompleks prema hordama?NeSamSafetee je napisao/la: ↑30 avg 2024, 22:21Jbg razumi ih. Igraju na onom prknu od stadiona, nisu navikli na računanje posjete na većem stadionu. Lako je na stadionu od 12.000. uduplavat posjetu, ha ja.
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 19 gostiju.