Premijer liga BiH - aktuelno
Re: Premijer liga BiH - aktuelno
steta sto vise nema @ismirmirvic da nam malo prokomentarise ovaj red card.
Da sumiramo, u samo četiri utakmice su im dosudili dva penala, jedan crveni za protivnika i jedan nedosuđeni crveni karton za igrača Sarajeva.
Vidjećemo hoće li biti dovoljno.
Vidjećemo hoće li biti dovoljno.
"Tako ti igra Bayern" - Ajla Alimanović
- NeSamSafetee
- Kontakt:
19vendetta87 je napisao/la: ↑31 avg 2024, 00:36Mirvah ovako zeni ne trci u zagrljaj, kao ovdje sto trci prema Vici

Ljubav što te rodi klasa radnička
sta im radi pobjeda sarajeva protiv nebitne ekipe 40 minuta iza ponoci
NEMA NAZAD
Prvi put da sudija nakon poziva iz VAR sobe ne promijeni odluku? Ovaj čovjek očigledno ne gleda fudbal, sad su već neke stvari jasnije.
Samo naprijed Saraj'vo!
- Meraak1921
- Kontakt:
La cucarachaaa tandaramandara poshorr
Los rajvos mucho pendehos - lossjeveros
Los rajvos mucho pendehos - lossjeveros
Zadnja izmjena: Meraak1921, dana/u 31 avg 2024, 00:41, ukupno mijenjano 1 put.
Meraak1921 je napisao/la: ↑31 avg 2024, 00:34
LOS PENDEHOS 1987 hahahahahahahahahahahha e svaka im cast za parolu burazzzz, odavno se ovako slatko nisam nasmijao u pm![]()
![]()

- cetvrtomjesto
- Kontakt:
Meni je i onaj prvi nas gol sumnjiv
Fuj kakva pljačka
Akšam pada od mog grada još se bijeli kapija, na kapiji pjesmu pjeva, pjeva moja jalija!
Dobri u dobru
Zli u zlu
Dobri u dobru
Zli u zlu
- Meraak1921
- Kontakt:
Suvorov je napisao/la: ↑31 avg 2024, 00:41Meraak1921 je napisao/la: ↑31 avg 2024, 00:34
LOS PENDEHOS 1987 hahahahahahahahahahahha e svaka im cast za parolu burazzzz, odavno se ovako slatko nisam nasmijao u pm![]()
![]()
![]()
-
RatoborniMrmot
- Kontakt:
Pa nije Vico bas Bog da moze sta hoce, a Zeljeznicar nije Velez ili Celik ( bez uvrede ) da ga neki lik, nako, jer mu se dig'o **** moze poslati u drugu ligu, podcjenjujes nas i to ozbiljno. Da smo izgubili od Goska, Igmana, Tuzle, Zvijedze ispali bi i to zasluzeno, a nismo jer smo uzeli 10 bodova posteno. Pises gluposti i nebuloze jer nas ne volis, al to je vec tvoj problem, tebi na obraz, ja pisem kako jeste. Kada smo to rijesili da nastavimokillafrommanilla je napisao/la: ↑31 avg 2024, 00:26Da je Vico reko Vlado nema zavrsavanja i poslo sudiju s zadatkom, ne bi se zavrsila. Eto Vlado odlucio sam da vam proda, zavrsi, dogovori sta li vec. Ne hvataj se za to. Tu da vas je htio gurnuti, niko vas ziv iscupao ne bi.RatoborniMrmot je napisao/la: ↑31 avg 2024, 00:12
Cekaj malo, prvo rece da nas je Vico ostavio u ligi, a sada pricas o zavrsavanju tekme u Modrici. Jesmo, zavrsili smo je, ostalo nismo. Nismo zavrsili titulu protiv Krupe pa nesto ne vidim da nas hvalis, ili Europu protiv Celika, Slavije i Rudara. Jedini koji su odigrali posteno kada smo mogli zavrsiti, al o tome se ne prica. Jel to za pohvalu, za pocetak, iako smo ispali debili iz udzbenika, a onda priznaj da si preletio za Vicu, ja sam napisao za Slogu, nemam s tim problem, al nije tako pocela prica, zar ne.
Tako brate. Otvorenih karata, a s tim porazom bi bili u bas teskoj situaciji. @let3 je i pozivao na zavrsavanje tekme, tako da sve ok, sigurno su i u UO isto razmisljali. Al onda gledaj na to da su pitari zavrsili sebi ove sezone titulu na isti nacin, nema sta licemjeran necastan ovakav onakav
Trebao bih vas hvaliti sto niste zavrsavali utakmice za titulu, jesi li to upravo napisao![]()
Sto se tice pitara i navijaca Veleza vi ste takve ponjave sto se njih tice da ovi kad vas pokradu vi budete sretni "jer ste dobro odigrali" ili ih sretni pustite da vas dobiju da izhore Europu, a protiv Zeljeznicar izginite i jos proslavite pobjedu gdje ste omogucili titulu Zrinjskom uz objasnjenje da smo rivali
Svi koji su bili u situaciji da mogu zavrsiti tekmu koja bi im donijela titulu su to i uradili, osim nas, i opet ne valjamo, al to je vec apsolvirana tema ponjava mentaliteta prema pitarima pa ne bih dalje
Uglavnom, dokazao sam ti da nas Vico nije ostavio u ligi, napisao si nebulozu, sada idemo u dubioze, imam vesa na ruke pa mozemo nastaviti poslije.
Zivio Kevelju, mogli ste se i vi boriti za titulu, al jbg, ne da vam se, cak mislim da bi vas pogurali, ali avaj
Vješanje označava davljenje pri kojemu se koristi težina samoga sebe, uz pomoć predmeta (omča) koji je toj osobi omotan oko vrata, izazivajući pritisak na dišne puteve i vratne arterije.
Ja ne vidim da im išta drugo može pomoći
Ja ne vidim da im išta drugo može pomoći
-
killafrommanilla
- Kontakt:
A cvijece ste urucili zbog dobrih sportskih odnosa s prvakom ili jer ste gospodaRatoborniMrmot je napisao/la: ↑31 avg 2024, 00:44Pa nije Vico bas Bog da moze sta hoce, a Zeljeznicar nije Velez ili Celik ( bez uvrede ) da ga neki lik, nako, jer mu se dig'o **** moze poslati u drugu ligu, podcjenjujes nas i to ozbiljno. Da smo izgubili od Goska, Igmana, Tuzle, Zvijedze ispali bi i to zasluzeno, a nismo jer smo uzeli 10 bodova posteno. Pises gluposti i nebuloze jer nas ne volis, al to je vec tvoj problem, tebi na obraz, ja pisem kako jeste. Kada smo to rijesili da nastavimokillafrommanilla je napisao/la: ↑31 avg 2024, 00:26Da je Vico reko Vlado nema zavrsavanja i poslo sudiju s zadatkom, ne bi se zavrsila. Eto Vlado odlucio sam da vam proda, zavrsi, dogovori sta li vec. Ne hvataj se za to. Tu da vas je htio gurnuti, niko vas ziv iscupao ne bi.RatoborniMrmot je napisao/la: ↑31 avg 2024, 00:12
Cekaj malo, prvo rece da nas je Vico ostavio u ligi, a sada pricas o zavrsavanju tekme u Modrici. Jesmo, zavrsili smo je, ostalo nismo. Nismo zavrsili titulu protiv Krupe pa nesto ne vidim da nas hvalis, ili Europu protiv Celika, Slavije i Rudara. Jedini koji su odigrali posteno kada smo mogli zavrsiti, al o tome se ne prica. Jel to za pohvalu, za pocetak, iako smo ispali debili iz udzbenika, a onda priznaj da si preletio za Vicu, ja sam napisao za Slogu, nemam s tim problem, al nije tako pocela prica, zar ne.
Tako brate. Otvorenih karata, a s tim porazom bi bili u bas teskoj situaciji. @let3 je i pozivao na zavrsavanje tekme, tako da sve ok, sigurno su i u UO isto razmisljali. Al onda gledaj na to da su pitari zavrsili sebi ove sezone titulu na isti nacin, nema sta licemjeran necastan ovakav onakav
Trebao bih vas hvaliti sto niste zavrsavali utakmice za titulu, jesi li to upravo napisao![]()
![]()
Sto se tice pitara i navijaca Veleza vi ste takve ponjave sto se njih tice da ovi kad vas pokradu vi budete sretni "jer ste dobro odigrali" ili ih sretni pustite da vas dobiju da izhore Europu, a protiv Zeljeznicar izginite i jos proslavite pobjedu gdje ste omogucili titulu Zrinjskom uz objasnjenje da smo rivaliNemamo mi tu sta pricati, bez uvrede
![]()
Svi koji su bili u situaciji da mogu zavrsiti tekmu koja bi im donijela titulu su to i uradili, osim nas, i opet ne valjamo, al to je vec apsolvirana tema ponjava mentaliteta prema pitarima pa ne bih dalje![]()
Uglavnom, dokazao sam ti da nas Vico nije ostavio u ligi, napisao si nebulozu, sada idemo u dubioze, imam vesa na ruke pa mozemo nastaviti poslije.
Zivio Kevelju, mogli ste se i vi boriti za titulu, al jbg, ne da vam se, cak mislim da bi vas pogurali, ali avaj![]()
Napisao si hrpu gluposti, naravno da je Vico broj 1. Pa izasli ste iz 4R za 100k jbt
Vlado vas ne bi pustio da nije Vico klimnuo, koprcaj se do ujutro al to ti je tako
samo kad sam tu, neretva kroz mene teče, čudna jada od mostara grada svako veče
A i kada nema pobjede
Ili s nekim dijelis bodove
Nemoj brinuti, bodrit cemo te
Samo jako, nema predaje!
A i kada nema pobjede
Ili s nekim dijelis bodove
Nemoj brinuti, bodrit cemo te
Samo jako, nema predaje!
- HordasOdMalena
- Kontakt:
I sviran jedan penal protiv, koji se više nije svirao u ova četiri kola, kao i jedan nesviran očigledan penal nad igračem Sarajeva. Ali hajde, to je manje bitno.
"Imao sam puno bolje opcije za ljeto, za mene lično su to bili odlični uslovi, puno bolji nego sad, ali mi je želja bila da Sarajevo zaradi. Klub je to zaslužio. Koliko god igrač bio dobar, uvijek je klub taj koji gura igrača."
Tako je kada postoji VAR pa je sve regularno, u suprotnom ništa nam ne bi svirali, a na što su svi naviknuti. U zdravlje.
Samo realno, samo iskreno, samo objektivno, samo istina, samo FK Sarajevo, od malena za sva vremena Sarajevo ljubavi jedina.
Treba promijeniti ime teme u "kvazi navijači Vase Miskina Crnog - kmećanje".
Iz Radnika se niko živ nije požalio, trener njihov rekao da je zaslužena pobjeda Sarajeva (Radnik nije imao šut u okvir gola npr) al' zato mitomani plaču, zaspat' ne mogu.
Sudija je pogriješio jer je produžio 4 minute. Trebalo je barem 6-7 minuta.
4/4
Iz Radnika se niko živ nije požalio, trener njihov rekao da je zaslužena pobjeda Sarajeva (Radnik nije imao šut u okvir gola npr) al' zato mitomani plaču, zaspat' ne mogu.
4/4
Postao/la 19vendetta87 » 14 sep 2024, 22:48
Samo Allah zna koliko smo ja i moja porodica sretni (Sarajevo igralo 2:2 sa Posušjem)
Samo Allah zna koliko smo ja i moja porodica sretni (Sarajevo igralo 2:2 sa Posušjem)
-
19vendetta87
- Kontakt:
Al ce zato biti kod vas kmecanje kad budete igrali protiv Borca, a Herrera ne dobije zuti karton zbog ostrijeg faula...Pendulum je napisao/la: ↑31 avg 2024, 01:04Treba promijeniti ime teme u "kvazi navijači Vase Miskina Crnog - kmećanje".
Iz Radnika se niko živ nije požalio, trener njihov rekao da je zaslužena pobjeda Sarajeva (Radnik nije imao šut u okvir gola npr) al' zato mitomani plaču, zaspat' ne mogu.![]()
4/4![]()
👉 Almedin Ziljkić - Ubica BORD mitomana i botova 😎
1. Izgubimo titulu 2002 sa Sirokim jer nismo platili pobjedu.
2. Izgubimo titulu 2017 sa Zrinjskim jer nismo platili Krupi, uz bepostojeci pebal Zrinjskog vs Radnik.
3. Korona titula
Svi pricaju da neata kupujemo ili kupovali, a niko ovo da spomene.
Posebno niko ne spominje sezonu 2006, kad je Sloboda bila druga, a radi licenci u Evropu isli Zepce i Zrinjski. Tada krece i uspon Zrinjskog, krenuli ka ispadanju, a pojacali se za Evropu parama od politike, iako su bili 9ti (dobili pravo nastupa u Evropi) i sljedece sezone s tom ekipon krenuli ka gore.
Ove titule nikad niko nije spomenuo, drugi scenario bi bio, da se razumijemo tako je, kako je, a da nije, Borac bi bio u drugoj/trecoj ligi.
Za starije, Zrinjski je zavrsio 9ti na tabeli i krenuo da tone, ali je radi licence dobio izlazak u Evropu 2006 (mislim da je Sloboda bila druga, a tipa Zepce i Zrinjski isli u Evropu jer ovi nisu dobili licencu, od tada krece uspon Zrinjskog jer je politika ulozila pare za Evropu i onda inali ekipu za vrh.
Da se ne zaboravi! Ali buducnost gledamo, ali ovo je bilo i to je tako, nemoj da se ne zna. Kao u prosloj drzavi da su '46 osnovani i gurani Zvezda i Partizan.
2. Izgubimo titulu 2017 sa Zrinjskim jer nismo platili Krupi, uz bepostojeci pebal Zrinjskog vs Radnik.
3. Korona titula
Svi pricaju da neata kupujemo ili kupovali, a niko ovo da spomene.
Posebno niko ne spominje sezonu 2006, kad je Sloboda bila druga, a radi licenci u Evropu isli Zepce i Zrinjski. Tada krece i uspon Zrinjskog, krenuli ka ispadanju, a pojacali se za Evropu parama od politike, iako su bili 9ti (dobili pravo nastupa u Evropi) i sljedece sezone s tom ekipon krenuli ka gore.
Ove titule nikad niko nije spomenuo, drugi scenario bi bio, da se razumijemo tako je, kako je, a da nije, Borac bi bio u drugoj/trecoj ligi.
Za starije, Zrinjski je zavrsio 9ti na tabeli i krenuo da tone, ali je radi licence dobio izlazak u Evropu 2006 (mislim da je Sloboda bila druga, a tipa Zepce i Zrinjski isli u Evropu jer ovi nisu dobili licencu, od tada krece uspon Zrinjskog jer je politika ulozila pare za Evropu i onda inali ekipu za vrh.
Da se ne zaboravi! Ali buducnost gledamo, ali ovo je bilo i to je tako, nemoj da se ne zna. Kao u prosloj drzavi da su '46 osnovani i gurani Zvezda i Partizan.
Prvak NR BiH: 1946
Prvak Jugoslavije: 1972
Prvak BiH: 1998, 2001, 2002, 2010, 2012 i 2013
Kup BiH: 2000, 2001, 2003, 2011, 2012 i 2018
Super kup BiH: 1998, 2000 i 2001
Dupla kruna: 2001 i 2012
Titula, kup i super kup: 2001
Kup UEFA: 1/4(1972) i 1/2(1985)
FK Torpedo calling mamu RusijuPendulum je napisao/la: ↑31 avg 2024, 01:04Treba promijeniti ime teme u "kvazi navijači Vase Miskina Crnog - kmećanje".
Iz Radnika se niko živ nije požalio, trener njihov rekao da je zaslužena pobjeda Sarajeva (Radnik nije imao šut u okvir gola npr) al' zato mitomani plaču, zaspat' ne mogu.![]()
4/4![]()
Prvak NR BiH: 1946
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 17 gostiju.