Da je Vico reko Vlado nema zavrsavanja i poslo sudiju s zadatkom, ne bi se zavrsila. Eto Vlado odlucio sam da vam proda, zavrsi, dogovori sta li vec. Ne hvataj se za to. Tu da vas je htio gurnuti, niko vas ziv iscupao ne bi.RatoborniMrmot je napisao/la: ↑31 avg 2024, 00:12
Cekaj malo, prvo rece da nas je Vico ostavio u ligi, a sada pricas o zavrsavanju tekme u Modrici. Jesmo, zavrsili smo je, ostalo nismo. Nismo zavrsili titulu protiv Krupe pa nesto ne vidim da nas hvalis, ili Europu protiv Celika, Slavije i Rudara. Jedini koji su odigrali posteno kada smo mogli zavrsiti, al o tome se ne prica. Jel to za pohvalu, za pocetak, iako smo ispali debili iz udzbenika, a onda priznaj da si preletio za Vicu, ja sam napisao za Slogu, nemam s tim problem, al nije tako pocela prica, zar ne.
Tako brate. Otvorenih karata, a s tim porazom bi bili u bas teskoj situaciji. @let3 je i pozivao na zavrsavanje tekme, tako da sve ok, sigurno su i u UO isto razmisljali. Al onda gledaj na to da su pitari zavrsili sebi ove sezone titulu na isti nacin, nema sta licemjeran necastan ovakav onakav

Trebao bih vas hvaliti sto niste zavrsavali utakmice za titulu, jesi li to upravo napisao