Pa nije Vico bas Bog da moze sta hoce, a Zeljeznicar nije Velez ili Celik ( bez uvrede ) da ga neki lik, nako, jer mu se dig'o **** moze poslati u drugu ligu, podcjenjujes nas i to ozbiljno. Da smo izgubili od Goska, Igmana, Tuzle, Zvijedze ispali bi i to zasluzeno, a nismo jer smo uzeli 10 bodova posteno. Pises gluposti i nebuloze jer nas ne volis, al to je vec tvoj problem, tebi na obraz, ja pisem kako jeste. Kada smo to rijesili da nastavimokillafrommanilla je napisao/la: ↑31 avg 2024, 00:26Da je Vico reko Vlado nema zavrsavanja i poslo sudiju s zadatkom, ne bi se zavrsila. Eto Vlado odlucio sam da vam proda, zavrsi, dogovori sta li vec. Ne hvataj se za to. Tu da vas je htio gurnuti, niko vas ziv iscupao ne bi.RatoborniMrmot je napisao/la: ↑31 avg 2024, 00:12
Cekaj malo, prvo rece da nas je Vico ostavio u ligi, a sada pricas o zavrsavanju tekme u Modrici. Jesmo, zavrsili smo je, ostalo nismo. Nismo zavrsili titulu protiv Krupe pa nesto ne vidim da nas hvalis, ili Europu protiv Celika, Slavije i Rudara. Jedini koji su odigrali posteno kada smo mogli zavrsiti, al o tome se ne prica. Jel to za pohvalu, za pocetak, iako smo ispali debili iz udzbenika, a onda priznaj da si preletio za Vicu, ja sam napisao za Slogu, nemam s tim problem, al nije tako pocela prica, zar ne.
Tako brate. Otvorenih karata, a s tim porazom bi bili u bas teskoj situaciji. @let3 je i pozivao na zavrsavanje tekme, tako da sve ok, sigurno su i u UO isto razmisljali. Al onda gledaj na to da su pitari zavrsili sebi ove sezone titulu na isti nacin, nema sta licemjeran necastan ovakav onakav
Trebao bih vas hvaliti sto niste zavrsavali utakmice za titulu, jesi li to upravo napisao![]()

Sto se tice pitara i navijaca Veleza vi ste takve ponjave sto se njih tice da ovi kad vas pokradu vi budete sretni "jer ste dobro odigrali" ili ih sretni pustite da vas dobiju da izhore Europu, a protiv Zeljeznicar izginite i jos proslavite pobjedu gdje ste omogucili titulu Zrinjskom uz objasnjenje da smo rivali

Svi koji su bili u situaciji da mogu zavrsiti tekmu koja bi im donijela titulu su to i uradili, osim nas, i opet ne valjamo, al to je vec apsolvirana tema ponjava mentaliteta prema pitarima pa ne bih dalje

Uglavnom, dokazao sam ti da nas Vico nije ostavio u ligi, napisao si nebulozu, sada idemo u dubioze, imam vesa na ruke pa mozemo nastaviti poslije.
Zivio Kevelju, mogli ste se i vi boriti za titulu, al jbg, ne da vam se, cak mislim da bi vas pogurali, ali avaj