FK Sarajevo
Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz
-
- Kontakt:
Re: FK Sarajevo
Dovedite covjeku sta trazi!!!
-
- Kontakt:
Rozman nikad nije bio igrac, dok ovaj jest i to u godinama gdje su kafane radile vise nego danas. On je prosao te kafane i jos igrao na nasim prostorima gdje se fudbal nije promijenio 50 godina. Zekic je mangup u poredjenju s Rozmanom.
Rozman je dobar za "europskog modernog fudbala" jer je tako skolovan i zato nije prosao ovde. Dok Zeka ima mudq i da im opsuje i svasta nesto.
-
- Kontakt:
Lijepo vas vidjeti na prvom mjestu i da ostanete cijelu sezonu tako. Napokon dobra igra sa dobrim trenerom. Mozda jos jedan, dva igraca sa kojima mozete do titule. Odbrana vam odigra vrh.
Sretno dalje, samo nizajte jednu za drugom
Sretno dalje, samo nizajte jednu za drugom
Da, tu si u pravu, ima odlicno kretanje jer prati igraca sa loptom i ulazi u prostor gdje ocekuje loptu...ronaldo99 je napisao/la: ↑31 avg 2024, 09:40Samo ljudi Turkes bi mogao prekucati ovu ligu, strasno kretanje za napadaca ima, sa njim polako uvoditi ga i onda kad procepi mislim da bi mogao ici i preko 20+ golova ove sezone
Francis bas puno fali ovome sistemu igre, on i Guli po krilima i Turkes u sredini, dobitna kombinacija
I da u Nidalu imamo zlatnu koku, samo ga treba brusiti dalje na pravi nacin
Renan nikako da se dohaviza, jednostavno ne mogu da shvatim da skoro pola godine ne moze da vrati formu.
U nekim momentima kao da razmislja, sta da uradim sad i tu vec uveliko kasni...
On je majstor, ali nama treba Renan koji je dosao iz Litvanije u FKS.
Bilo bi prelijepo kada bi tu neku desetku doveli u naredna 2-3 dana, prelazni rok je okončan ali traje još uvijek u Turskoj što bi moglo biti pogubno za nas, da igrači čekaju i tu angažmane. Nadam se da ćemo pametno reagovati da nam nešto neće propasti zbog jednog igrača koji će uvezati linije. Vjerujem da se svjesno čekao kraj prelaznog roka da se dovede neko ime koje je tražilo drugi angažman u jačim ligama.
Srbi imaju jake menadzere, a Hrvati onog Andy Baru_weella_ je napisao/la: ↑31 avg 2024, 09:09Busamo se u prsa za neka imena da dodju, a Vojvodina i Radnicki prodaju igrace za 3 miliona eura.
Ko ce doci da igra u ovu zabokrecinu gdje najveci talenti odu za 1 milion, iz brenda kao Sarajevo.
Ovdje moze doc samo neko da ozivi karijeru i da ga pustimo niz vodu.
Čelik je za sve ove što oni prodaju igračina a otići će za 1.5M maks.
**** ti taj sistem.
Ja sam siguran da sa titulom i grupom EL da bi nasi igraci isli za 2-3mil eura sigurno. Uzeli bi pare od EL i ako se ne bi osramotili tamo znaci da se dobro pobijemo, digli bi ime kluba.
Vjeruj mi da grupe EL bi bile presudne za nas fudbal. Kada bi se titula desila ove sezone i kada bi u grupama zavrsili imas sad transfere gdje bi uzeli 5+ mil eura za jedan rok (Guli, Celik, Unusic (ako ovako nastavi bi mogao biti veci transfer od Celika), cak i Djordjevic bi dobro prosao sigurno).
U najboljem slucaju da se ovo desi, okrenuti se hrvatskom trzistu ima Zeka veze tu, i bar po jednog afrikanca dovoditi kao Jattu ovako
Kako se nece promjeniti prosle sezone dva zadnja vezna 170, Julardzija i Mustafic..Galantni je napisao/la: ↑31 avg 2024, 09:25Evo pokusat cu biti smiren i reci da ja ne pamtim ovakvu igru na Kosevu. Ja ne mogu da vjerujem da se bukvalno sve preko noci promjenilo dolaskom Zekica. Jeli moguce da trener moze donijeti toliko promjene.
Mislim da 30 godina nismo imali bolji centarsut od Đorđevica.
Ako titula ne dodje ove godine i grupna faza, pa mi se raspadamo vjerujte mi. Sve snage usmjeriti ka ligi i ove ekipe koje nam dolaze i kojima sad idemo, napasti odmah od prve minute i pokazat im sta zelimo..
Mirvicu hvala ti za ovakvo Sarajevo. Ti si taj![]()
- Osttribine
- Kontakt:
Teska ali zasluzena pobjeda, ali vidim ima neki sudijskih repova, sa Istoka se nije moglo vidjeti, vidim ove slike i situacije kod ovih ofsajda pa ovo je svirano sve i svasta i sto jeste i nije, ali ima ta situacija sa malim Celikom gdje je navodno trebao dobiti crveni karton, to nisam jos vidio, ako ko ima taj snimak neka postavi.
Radnik vrlo dobra ekipa i ono sto je najbitnije igrali su i nisu ciganisali, dobro mozda je tome doprinjeo i nas rani gol, mada evo vidjeli smo izjavu njihovog trenera gdje kaze da zeli da igraju pa makar i izgubili. U pojedinim trenutcima utakmice su bili i bolji tj imali inicijativu ali doduse ne i neke sanse. Dobar im je onaj crnac u ekipi, bgm smo ga na kraju sa Istoka svi pozdravili
Renan je vala zivce trgao sinocnjim nastupom, ali valjda se dohaviza, a ovaj Turkeš sinoc fantastican u onih nekoliko minuta sto je odigrao.
Bodovi zlata vrijedni, idemo dalje.
Radnik vrlo dobra ekipa i ono sto je najbitnije igrali su i nisu ciganisali, dobro mozda je tome doprinjeo i nas rani gol, mada evo vidjeli smo izjavu njihovog trenera gdje kaze da zeli da igraju pa makar i izgubili. U pojedinim trenutcima utakmice su bili i bolji tj imali inicijativu ali doduse ne i neke sanse. Dobar im je onaj crnac u ekipi, bgm smo ga na kraju sa Istoka svi pozdravili

Renan je vala zivce trgao sinocnjim nastupom, ali valjda se dohaviza, a ovaj Turkeš sinoc fantastican u onih nekoliko minuta sto je odigrao.
Bodovi zlata vrijedni, idemo dalje.
Unusic, turkes moraju igrat u prvih 11, rockov takodjer treba da bude klupiran.
1946-1987
Tibor Halilović slobodan igrač. Nikola Maksimović također bez ugovora.
La birra con gli amici vale più di tutto quello che possiedo.
🧡❤️AS Roma ❤️🧡
❤️🤍 FK Sarajevo ❤️🤍
❤️🖤 Ripcity ❤️🖤
U prošlosti sam velike probleme uspešno rešavao bekstvom, ali kuda pobeći od sebe?
Smrt je ništa. Smrt ne boli. Uživaj - to je smisao.
🧡❤️AS Roma ❤️🧡
❤️🤍 FK Sarajevo ❤️🤍
❤️🖤 Ripcity ❤️🖤
U prošlosti sam velike probleme uspešno rešavao bekstvom, ali kuda pobeći od sebe?
Vrati je ti majstore kad pravo iz KFC i Basha dođeš na trening.Vanja8 je napisao/la: ↑31 avg 2024, 09:51Da, tu si u pravu, ima odlicno kretanje jer prati igraca sa loptom i ulazi u prostor gdje ocekuje loptu...ronaldo99 je napisao/la: ↑31 avg 2024, 09:40Samo ljudi Turkes bi mogao prekucati ovu ligu, strasno kretanje za napadaca ima, sa njim polako uvoditi ga i onda kad procepi mislim da bi mogao ici i preko 20+ golova ove sezone
Francis bas puno fali ovome sistemu igre, on i Guli po krilima i Turkes u sredini, dobitna kombinacija
I da u Nidalu imamo zlatnu koku, samo ga treba brusiti dalje na pravi nacin
Renan nikako da se dohaviza, jednostavno ne mogu da shvatim da skoro pola godine ne moze da vrati formu.
U nekim momentima kao da razmislja, sta da uradim sad i tu vec uveliko kasni...
On je majstor, ali nama treba Renan koji je dosao iz Litvanije u FKS.

Na starog Renana možemo zaboraviti. Yebao ga je Penaranda za sva vremena.
-
- Kontakt:
Isto kontam svega mi jutros kakvih ovdje komentara ima samo se ono sto je negativno istice.NazorUso je napisao/la: ↑31 avg 2024, 01:10Suma sumarum : sada je na tapati Renan. Do juce crna mamba, ubica, Rene nas...veceras ga se tjera.
Oplakujemo nezaintereaovanog krajisnika koji napravi tako jak transfer u Ekserspor k'o da je Messi licno.
Fali Keremeh, i taj jos jedan vezni , ta malo ofanzivnija osmica i tjt.
Uzivajte ako vam je stalo do Sarajeva, a po postovima vidim da mnogima nije !
Vise ubacenih REALNIH nego navijaca Sarajeva. Dlaku u jajetu traze ko da smo Real Madrid u najmanju ruku.
Unusic, Turkes, Matanovic jako dobro povukli sinoc. Andjusic nazalost nije kapacitet za ono sto nam treba i on ce na zimu biti otpisan.
Raduje me klupa koja moze stabilizovati igru. U sve 4 tekme su pokazali da se ispravnim izmjenama moze privesti tekma kraju.
Samo naprijed moje Sarajvoooooooo ♥️
Nije ti ovo Juzna Koreja, pusti ljude da pisu sta hoce
La birra con gli amici vale più di tutto quello che possiedo.
🧡❤️AS Roma ❤️🧡
❤️🤍 FK Sarajevo ❤️🤍
❤️🖤 Ripcity ❤️🖤
🧡❤️AS Roma ❤️🧡
❤️🤍 FK Sarajevo ❤️🤍
❤️🖤 Ripcity ❤️🖤
-
- Kontakt:
Hahahaha jesi to sam smislio ili ti je neko pomogao?
Btw znas li ti kako je u juznoj Koreji? Ili sjevernoj? Naravno da ne znas, kao i ostali sto su ismijavali to sto sam napisao.
Ali bitno je ismijavanje, svaka cast tu smo sampioni.

Samo naprijed moje Sarajvoooooooo ♥️
ISTINA ZA VEDRANA!
Pa kad ispadnes glup bar priznaj da si ispo glup nemoj se pravdatpjankesarajevo je napisao/la: ↑31 avg 2024, 10:43Hahahaha jesi to sam smislio ili ti je neko pomogao?
Btw znas li ti kako je u juznoj Koreji? Ili sjevernoj? Naravno da ne znas, kao i ostali sto su ismijavali to sto sam napisao.
Ali bitno je ismijavanje, svaka cast tu smo sampioni.![]()
-
- Kontakt:
4/4 bravo ekipa bravo trener. U igri oma još puno nedostataka al očekivano novi trener,novi igrači, novi sistem. Vraćamo pobjednički mentalitet i ti je jako bitno. Ono što mene brine je način funkcionisanja kluba ,nikad me znaš kakav je plan i hoće li biti zavrtanja pipe. Ja ne znam sta je s kartama i organizacijom utakmica, ušao sam na istoku nit skenera nit te ko gleda. A nešto mi se i Mirvic usutio u neku ruku je dobro a u neku me brine .
- GospodinIzSarajeva
- Kontakt:
I na zapadu je bio kilometarski red

Vlasnik ssba foruma - @Devedesetka
-
- Kontakt:
Što manje priča to je bolje. Neka transfere ostavi ljudima koji znaju oko toga a neka se on bavi finansijama, profitom i obezbjedjivanju timu uslova za pobjede. Ne da ti svaka šuša može prekidati čiste akcije za golove, svirati smiješne penale itd.bordobijeli je napisao/la: ↑31 avg 2024, 10:594/4 bravo ekipa bravo trener. U igri oma još puno nedostataka al očekivano novi trener,novi igrači, novi sistem. Vraćamo pobjednički mentalitet i ti je jako bitno. Ono što mene brine je način funkcionisanja kluba ,nikad me znaš kakav je plan i hoće li biti zavrtanja pipe. Ja ne znam sta je s kartama i organizacijom utakmica, ušao sam na istoku nit skenera nit te ko gleda. A nešto mi se i Mirvic usutio u neku ruku je dobro a u neku me brine .
Neka kasnije likuje kada osvoji nešto sa nama. Za sada je najneuspjesniji investitor FK Sarajevo.
Trenutno korisnika/ca: Amidzaa, amypitar, gh0stHZ, Haksss, James1987, johntravolta123, jurisicduska, Lavcina, mosarajvosa83, NazorUso, nedimmmm1337, OsmanhodzicBuco, pierce, Proximic, Rule_hz, Sazg, Seipronto, ubipara i 134 gosta.