Premijer liga BiH - aktuelno

NoDi80
Kontakt:

Re: Premijer liga BiH - aktuelno

Post Postao/la NoDi80 » 31 avg 2024, 09:58

Dobro ste poceli tarpii nema sta
Kompaktni ste i kontre dobro trcite kad veznjaci prebacuju na krilo tad ste najopasniji
Mada izgledate puno jaci po desnoj strani nego po lijevoj
Nisam gledao cijelu utakmicu ali dovoljno sam vidio
Sad vidim pricjaju o nekom varu, to nisam vidio i necu komentarisati
Ovi nisu osutali na gol koliko vidim i nema se tu sta polemisati
Zadnja izmjena: NoDi80, dana/u 31 avg 2024, 10:02, ukupno mijenjano 1 put.
Yugoslav First League: ⭐️
BiH Republic League: ⭐️
League of BiH: ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
BiH Cup: ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
BiH Supercup: ⭐️⭐️⭐️
European competitions
UEFA Cup/UEFA Europa League
Semi-finalists (1)
Quarter-finalists (2)
Mitropa Cup
Semi-finalists (2)

bvsic
Kontakt:

Post Postao/la bvsic » 31 avg 2024, 10:02

NoDi80 je napisao/la:
31 avg 2024, 09:58
Kompaktni ste i kontre dobro trcite kad veznjaci prebacuju na krilo tad ste najopasniji
Amin, i od tebe normalan post

Jaci smo po desnoj jer je Guli na toj strani, dodas Begana koji je bio najbolji bek lige, dodas Unusica ako ovako nastavi covjek ima centarsut veci nivo od citave lige. Jaka konkurencija dok lijeva i nije bas
Po lijevoj strani imamo Kupresaka koji se jos nije uklopio, Durakovica koji nije ozbiljan fudbaler, mali Kapetanovic povrijedjen i da kazemo Jovica koji je bolji kao treci stoper lijevo

FKSDoGroba
Kontakt:

Post Postao/la FKSDoGroba » 31 avg 2024, 10:07

NoDi80 je napisao/la:
Objektivna sarajevska publika :kafa:

Virtu4l
Kontakt:

Post Postao/la Virtu4l » 31 avg 2024, 10:09

Eto baš će se klub iz RS žaliti na suđenje i pucati sebi u koljeno. :rol:
Sretan rođendan, predsjedniče!
Voli te tvoje Sarajevo.

bvsic
Kontakt:

Post Postao/la bvsic » 31 avg 2024, 10:10

FKSDoGroba je napisao/la:
31 avg 2024, 10:07
NoDi80 je napisao/la:
Objektivna sarajevska publika :kafa:
Mislim da ce ga njegovi na lomacu za ovo staviti.
Nodi ako te treba braniti od tvojih, zajedno cemo bjezati :salut:

Nirton
Kontakt:

Post Postao/la Nirton » 31 avg 2024, 10:26

Koe prvi?
24. oktobar 1946 - ostalo je historija. Ostalo je emocija, otrov i lijek, porodica, život, strast

tabba77
Kontakt:

Post Postao/la tabba77 » 31 avg 2024, 10:27

Nirton je napisao/la:
31 avg 2024, 10:26
Koe prvi?
:beba:

Zeko87
Kontakt:

Post Postao/la Zeko87 » 31 avg 2024, 10:43

Protiv Slobode nas Var zakinuo i sviraju Slobodi penal koji se nigdje na svijetu ne sudi, sinoć nam Var poništi gol zbog nepostojećeg ofsajda i onda se ovdje priča da se šteli Sarajevu. :D

Svi redom treneri nam čestitaju osim papka Pranjića, samo forumski Plavi puč vidi neregularnosti, umjesto da uživaju u savršenom početku svoje ekipe.
🇵🇸 FREE PALESTINE! 🇵🇸

scholsey
Kontakt:

Post Postao/la scholsey » 31 avg 2024, 10:49

Pomirite se sa činjenicom da su sudije jednostavno nekompetentne. Kao takvi su dušu dali za kriminalne radnje, dok ih normalne stvari poput VAR-a samo zbunjuju.

Kao kad bi onoj gorili što je naučila znakovni jezik dao da piše pismenu, pa se onda ibretio što joj ne ide.
The saddest thing in life is wasted talent.

denimen99
Kontakt:

Post Postao/la denimen99 » 31 avg 2024, 10:49

Vrijeme je idealno da Igman uzme prve bodove. Velež sazrio za Federalne, to je njihov prirodni habitat
- Na Rodi su pare! Život na Lazio! Lecce Juve! Bordeaoux Toulouse!
- Ničija nije do José Zorrilla.
- Jel te Taylor našo'?
#VB89

killafrommanilla
Kontakt:

Post Postao/la killafrommanilla » 31 avg 2024, 10:51

denimen99 je napisao/la:
31 avg 2024, 10:49
Vrijeme je idealno da Igman uzme prve bodove. Velež sazrio za Federalne, to je njihov prirodni habitat
Dobar dobar degenek u Tite, svaka cast umjetnicima i 10 godina nakon posljedice su ostale :mrgreen:
samo kad sam tu, neretva kroz mene teče, čudna jada od mostara grada svako veče

A i kada nema pobjede
Ili s nekim dijelis bodove
Nemoj brinuti, bodrit cemo te
Samo jako, nema predaje!

tale07
Kontakt:

Post Postao/la tale07 » 31 avg 2024, 10:59

scholsey je napisao/la:
Pomirite se sa činjenicom da su sudije jednostavno nekompetentne. Kao takvi su dušu dali za kriminalne radnje, dok ih normalne stvari poput VAR-a samo zbunjuju.

Kao kad bi onoj gorili što je naučila znakovni jezik dao da piše pismenu, pa se onda ibretio što joj ne ide.
Nisam ni ja kompetentan al opet znam da moras pustiti napad a ne svirati offside ili dati crveni karton kad igrac igraca sutira nogom

mosarajvosa83
Kontakt:

Post Postao/la mosarajvosa83 » 31 avg 2024, 11:05

Gledaj sto orgijaju plavi sirotani :rol: Sva sreca pa ima statistika,prenosi jbga 21 je vijek pa svoje lazi i mitomanije mozete izmedju sebe bacat. Skoro 50 faulova protiv timova iz RS Sloge i Radnika bas dobar Vico sa Mirvicem

12345678922
Kontakt:

Post Postao/la 12345678922 » 31 avg 2024, 11:09

Ma **** malo sarajevo u usta, razumiješ

killafrommanilla
Kontakt:

Post Postao/la killafrommanilla » 31 avg 2024, 11:10

RatoborniMrmot je napisao/la:
31 avg 2024, 02:14

I da je tako, a nije, lupas, to vec nije za pisanja na javnom forumu jer je bila druga kombinacija opet smo 13 bodova iznad opasne zone.

Doduse gledajuci kako razmjsljas onda bi izgubili od Sirokog, Goska, Tuzle, Igmana i Zvijezde i ispali iz lige :mrgreen: sa ekipom koja je, u tom trenutku, na sredini terena imala Jabera, Hirosa i Radovca. Mi smo zapravo proigrali kada su njih trojica pocela od prve minute.( protiv Goska kojeg smo okrenuli u Gabeli ), a to onaj mongoloid zvani Akrapovic nije mogao da shvati, al **** to, Vico nas je spasio. Mi smo nakon Sloge odigrali remi protiv Sarajeva i izgubili of Posusja jer smo bas losi bili. Sirokog smo jedva dobili, isto posteno, a onda proigrali kada su gore navedeni poceli tekmu. Bukvalno je tako bilo, al eto ti znas bolje i govoris mi da bi ispali da nije bilo Vice, a Azmir pustio Tuzlu niz vodu. To preskaces i ne spominjes. Nase tri kljucne utakmice su bile protiv Sirokog na Grbavici, Goska u gostima i Tuzle na Grbavici, tim redoslijedom. To nam je bilo biti ili ne biti.

Ja zaista fino pokusam sa tobom da komuniciram, da te ne pravim budalom i da se ne pravim budala kada nesto zaista jeste dok s druge strane ti vrtis pricu kako ti odgovara i pravis me budalom odnosno pravis se budala.

Necemo tako dalje, Kevelja mi, dobio si sansu, nisi se proslavio :mrgreen:

To ko je bitan, a ko nije, vidjecemo, volim kad nas podcjenjuju i kada se precjenjuju :mrgreen:

Pozdravi mi Stefu, dobar ste par, realno.
Ponovno hrpa gluposti, sam kažeš da je Azmir pustio Tuzlu niz vodu, to je bilo tačno kolo poslije vaše kupovine u Modriči. Zaredao 7 poraza, i vidjelo se da ne planiraju ostati, a ti mi kažeš da su vaše tri ključne utakmice bile tada, pa kažeš da je Azmir pustio TC niz vodu :rol:

Uglavnom, nategao sam te da priznaš da ste ključnu utakmicu sezone kupili. Kako šta kome i od koga, ti to bolje znaš ali činjenica je da veliki, veliki, veliki Željezničar mora da se sagne ili da plati kako bi ostao u ligi i to ni manje ni više nego Slogi iz Doboja, filijali Borca. Stoga, iako ste znali kako su krali kroz sezonu, morali ste uručiti cvijeće prvaku.

Eto, i nemoj me više citirati kako su Jaber Radovac i Hiroš bili prekretnica sezone :rol: Pusti suplju. I vi navijači ste htjeli da se to kupi, kupilo se, to vam je filozofija dok je moja da ćemo radije ispasti a ne kupovati u 2024. godini opstanak. To ako se desi, za mene je najveća sramota koju klub može doživjeti.
Zadnja izmjena: killafrommanilla, dana/u 31 avg 2024, 11:11, ukupno mijenjano 1 put.
samo kad sam tu, neretva kroz mene teče, čudna jada od mostara grada svako veče

A i kada nema pobjede
Ili s nekim dijelis bodove
Nemoj brinuti, bodrit cemo te
Samo jako, nema predaje!

James1987
Kontakt:

Post Postao/la James1987 » 31 avg 2024, 11:11

Virtu4l je napisao/la:
31 avg 2024, 09:05
Sad je sasvim jasan pravac u kojem će ići ova sezona. Znamo koja će biti cijena delagata iz reda Bošnjaka da bi Vico Zeljković dobio novi mandat. Veliki prijatelji, Vico Zeljković i Ismir Mirvić su se dogovorili i obrisi te trgovine su već jasno vidljivi.

Da, biće gadno i gnusno kao nikad ranije jer imamo VAR tehnologiju, pa će lakrdije biti očiglednije nego inače, kao što je to bilo sinoć na gradskom stadionu.

Posebno će biti gadno iz još jednog razloga, jer privatna prćija nema tim za titulu i moraće joj se navlačiti skoro svako kolo.
Pošteno suđenje sa VAR-om i odma nizemo pobjede.
Shvatam tvoju zabrinutost i skeptičnost za VAR jer prosle sezone kada ste trebali ispasti nije ga bilo pa ste sa vicom dogovarali opstanak a ove godine malo drugacija prica.
Zauvijek ti znaj da cu tebe voljet' ja,
zauvijek ti znaj da cu tebe bodrit' ja!

Miljacka
Kontakt:

Post Postao/la Miljacka » 31 avg 2024, 11:12

Da nas nije sudija opljačkao sinoć, vjerovatno bismo strpali 5, ali nije ni ovo strašno. Dovoljno da trigeruje siromašne i da im upropasti vikend.
Akšam pada od mog grada još se bijeli kapija, na kapiji pjesmu pjeva, pjeva moja jalija!

Dobri u dobru
Zli u zlu

scholsey
Kontakt:

Post Postao/la scholsey » 31 avg 2024, 11:14

tale07 je napisao/la:
31 avg 2024, 10:59
scholsey je napisao/la:

Nisam ni ja kompetentan al opet znam da moras pustiti napad a ne svirati offside ili dati crveni karton kad igrac igraca sutira nogom
Zato što mi gledamo sa strane, imamo kad i analizirati, nemamo pritisak da brzo moramo donijeti odluku, većinom smo nepristrasni, nemamo repove iz prošlosti koje oni imaju, i još štošta drugo.

Samo prisustvo VAR-a njih zbunjuje. Preoptereti informacijama pa zaborave osnove, daje im neki lažni osjećaj sigurnosti, šta li. Kud je i ovaj naš VAR još uvijek u povojima i užasne kvalitete, čak i preko TV-a nam treba dugo da ustvari vidimo šta se desilo.

Dobrim sudijama velika pomoć, lošim samo još jedan način da u praksi dokažu koliko ustvari ne znaju raditi svoj posao. Biće ovog još koliko hoćeš.
The saddest thing in life is wasted talent.

AvantiBL
Kontakt:

Post Postao/la AvantiBL » 31 avg 2024, 11:17

Od četiri utakmice protiv ekipa koje će se boriti za opstanak, tri igrali na Koševu i sa tim se foliraju :rol: pitari najjači ste majke mi :D
Tamo gdje si ti, tamo stanuje mi duša... FKB1926

moram
Kontakt:

Post Postao/la moram » 31 avg 2024, 11:19

Zeko87 je napisao/la:
31 avg 2024, 10:43
Protiv Slobode nas Var zakinuo i sviraju Slobodi penal koji se nigdje na svijetu ne sudi, sinoć nam Var poništi gol zbog nepostojećeg ofsajda i onda se ovdje priča da se šteli Sarajevu. :D

Svi redom treneri nam čestitaju osim papka Pranjića, samo forumski Plavi puč vidi neregularnosti, umjesto da uživaju u savršenom početku svoje ekipe.
Plus penal u Doboju nad Kyeremehom, ali p.cke se tada ne javljaju.
Puknuce cirevi prije ili poslije…

Odgovori

Natrag na “Premijer liga BiH”

Trenutno korisnika/ca: fks74, HeavyBassBlues, NeSamSafetee i 20 gostiju.