Ko da se ne bi doveo da je moglo.
Još sredinom jula smo kontaktirali Winterthur i rekli su da nije na prodaju i da im je važan igrač.
15 dana kasnije se situacija preokrene i kažu cifru za koju bi ga pustili, i sve je bilo riješeno u 10ak dana.
Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz
Ko da se ne bi doveo da je moglo.
sad ce nas ubijediti i da je u juznoj gore nego u sjevernoj,on je bio,zna
Ma da u pravu si pametnice sa forumaubipara je napisao/la: ↑31 avg 2024, 10:50Pa kad ispadnes glup bar priznaj da si ispo glup nemoj se pravdatpjankesarajevo je napisao/la: ↑31 avg 2024, 10:43Hahahaha jesi to sam smislio ili ti je neko pomogao?
Btw znas li ti kako je u juznoj Koreji? Ili sjevernoj? Naravno da ne znas, kao i ostali sto su ismijavali to sto sam napisao.
Ali bitno je ismijavanje, svaka cast tu smo sampioni.![]()
![]()
Ja mislim da ce Renan jos koju tekmu poceti, nemojte da ga olako otpisemo ni da se.remo protiv njega. Jeste los zadnjih mjeseci, ali treba ga izvuci, svaki nam je igrac potreban!BasDost je napisao/la: ↑31 avg 2024, 11:38Sinoć se Renan u par navrata raspravljao sa Zekicem, nakon što mu je ovaj nesto gestikulisao sa aut linije. Da je Ronaldo Nazario De Lima vakat mu je da bude priljepljen na klupu dok se ne dozove pameti. Amaterske greške pravi, preskace loptu na 5 metara nema nikoga oko njega, kad se nađe u šansi uspije da je usere, u kontrama dok skonta sta hoce da uradi prođe 5 sekundi četiri njihova igrača se dotad već vratila i postavila. Iskoristit klasu od napadača u vidu Turkeša, a Renana ako se ne uspije dozvati prodati ga na zimu.
Mora gurati Renana svakako, nece proigrati ako sjedi na klupi. Ali pauza je duga dovoljno da Turkes bude spreman za prvih 60min protiv Posusja ja kontam i onda Renanapjankesarajevo je napisao/la: ↑31 avg 2024, 12:20Ja mislim da ce Renan jos koju tekmu poceti, nemojte da ga olako otpisemo ni da se.remo protiv njega. Jeste los zadnjih mjeseci, ali treba ga izvuci, svaki nam je igrac potreban!BasDost je napisao/la: ↑31 avg 2024, 11:38Sinoć se Renan u par navrata raspravljao sa Zekicem, nakon što mu je ovaj nesto gestikulisao sa aut linije. Da je Ronaldo Nazario De Lima vakat mu je da bude priljepljen na klupu dok se ne dozove pameti. Amaterske greške pravi, preskace loptu na 5 metara nema nikoga oko njega, kad se nađe u šansi uspije da je usere, u kontrama dok skonta sta hoce da uradi prođe 5 sekundi četiri njihova igrača se dotad već vratila i postavila. Iskoristit klasu od napadača u vidu Turkeša, a Renana ako se ne uspije dozvati prodati ga na zimu.
Mislim da bi Zekic stavio Turkesa odmah da moze, ali nije u formi vjerovatno .
Ne bih volio da Renana barem mi navijaci brzo odbacimo, nije u formi to je evidentno. Ali sada ga nazivati klocem, onda ode u negdje drugo napravi haos, nismo se jednom opeklibvsic je napisao/la: ↑31 avg 2024, 12:26Mora gurati Renana svakako, nece proigrati ako sjedi na klupi. Ali pauza je duga dovoljno da Turkes bude spreman za prvih 60min protiv Posusja ja kontam i onda Renanapjankesarajevo je napisao/la: ↑31 avg 2024, 12:20Ja mislim da ce Renan jos koju tekmu poceti, nemojte da ga olako otpisemo ni da se.remo protiv njega. Jeste los zadnjih mjeseci, ali treba ga izvuci, svaki nam je igrac potreban!BasDost je napisao/la: ↑31 avg 2024, 11:38Sinoć se Renan u par navrata raspravljao sa Zekicem, nakon što mu je ovaj nesto gestikulisao sa aut linije. Da je Ronaldo Nazario De Lima vakat mu je da bude priljepljen na klupu dok se ne dozove pameti. Amaterske greške pravi, preskace loptu na 5 metara nema nikoga oko njega, kad se nađe u šansi uspije da je usere, u kontrama dok skonta sta hoce da uradi prođe 5 sekundi četiri njihova igrača se dotad već vratila i postavila. Iskoristit klasu od napadača u vidu Turkeša, a Renana ako se ne uspije dozvati prodati ga na zimu.
Ma ne moze se reci da nije u formi na osnovu onog sinoc, ono je vise da je naograjiso. Nadam se da ce Turkes pogurati Renana da se jos vise bori za mjesto i na treninzima.pjankesarajevo je napisao/la: ↑31 avg 2024, 12:32Ne bih volio da Renana barem mi navijaci brzo odbacimo, nije u formi to je evidentno. Ali sada ga nazivati klocem, onda ode u negdje drugo napravi haos, nismo se jednom opeklibvsic je napisao/la: ↑31 avg 2024, 12:26Mora gurati Renana svakako, nece proigrati ako sjedi na klupi. Ali pauza je duga dovoljno da Turkes bude spreman za prvih 60min protiv Posusja ja kontam i onda Renanapjankesarajevo je napisao/la: ↑31 avg 2024, 12:20
Ja mislim da ce Renan jos koju tekmu poceti, nemojte da ga olako otpisemo ni da se.remo protiv njega. Jeste los zadnjih mjeseci, ali treba ga izvuci, svaki nam je igrac potreban!
Njega je jedino iz lezista izbacilo sto se opijao i kurvao sa preverandomHajdeee je napisao/la: ↑31 avg 2024, 12:27A nije bas da se i ima neka prevelika sirina u spicu, da se Oliveira brzinski klupira. Tim vise jer ti je i Keremeh povrjedjen, kao jedna od opcija ka naprijed. Uz cinjenicu da je Hamza otisao.
Valjda se dozove Renan. Niz stvari uvezanih su ga izbacile iz "lezista" skroz
Trenutno korisnika/ca: johntravolta123 i 27 gostiju.