FK Željezničar
Moderatori/ce: insider,LjoZee,irfo
Re: FK Željezničar
U ovo vrijeme,na današnji dan prije pet godina smo na Grbavici gledali zlostavljanje,do tad neviđeno u ovom gradu
Ko ne voli Želju,ne voli ni ljude
Porazno je da nasa djeca u devetnaestog godini idu u Emirate. To je alarm da ugasimo nase skole fudbala jer ne vrijedi tremirati djecu kojoj je isključivi cilj da uzmu neku lovu ... Što je porazno bice u Emiratima godinu dvije i vratice se u BiH da konobarisu.
-
- Kontakt:
Rijetko viđena energija i na terenu i na tribinamaMoSaZeLjo1921 je napisao/la: ↑31 avg 2024, 22:09Kao jednom od mlađih navijača Želje,generacija 2002 i mlađi,najdraža utakmica do sada definitivno !![]()
Ko ne voli Želju,ne voli ni ljude
-
- Kontakt:
https://*****.ba/fudbal/*****-sazna ... jeznicara/
Željezničar bi u narednim danima prema najavama trenera Denisa Ćorića trebao angažovati još jedno pojačanje.
Kako saznaje ***** u finišu su pregovori s kapitenom Celja, 34-godišnjim veznjakom Denisom Popovićem.
Ovaj igrač ima bogatu karijeru iza sebe, a ima šest nastupa za reprezentaciju Slovenije.
Željezničar bi u narednim danima prema najavama trenera Denisa Ćorića trebao angažovati još jedno pojačanje.
Kako saznaje ***** u finišu su pregovori s kapitenom Celja, 34-godišnjim veznjakom Denisom Popovićem.
Ovaj igrač ima bogatu karijeru iza sebe, a ima šest nastupa za reprezentaciju Slovenije.
Živim za dan kada će KF otići iz našeg grada
-
- Kontakt:
Sport bez cenzuredinodino2019 je napisao/la: ↑31 avg 2024, 23:41https://*****.ba/fudbal/*****/
Živim za dan kada će KF otići iz našeg grada
Mene to brate podsjeti odma na Amara Mehica i Sedada Subasica… jedan iz Zvijezde G. drugi iz Rudara K.Hansestadt je napisao/la: ↑31 avg 2024, 20:07Ne znam ima li smisla pratiti Kobasevica u Stupcanici, vidim standardan, 2004. godiste.
Kao neki talenti dupla nula
u tim godinama po meni moraju bit u premijer L. tipa Sloga, Igman, Sloboda itd… odigraju sezonu i tu mozes vidjet sta i kako….
Ja sam jedno vrijeme pisao za Durmiša iz Celika, sad je igra TZ Citya… nula
FK Zeljezničar Sarajevo 1921
AUT
AUT
-
- Kontakt:
750th EUR. Zahvaljujući ocu dječaka.gegenpressing je napisao/la: ↑31 avg 2024, 13:04Da,ozbiljni novci,zahvaljujući jednom članu uo,da su imali bar stipendijski ugovor bilo bi puno puno više.
-
- Kontakt:
Ugovori su im ponuđeni u julu, nisu prihvatili.Virtu4l je napisao/la: ↑31 avg 2024, 15:16Najveća tragedija je da su ovi klinci otišli u Emirate a da dobar dio nas nije znao ni da postoje, još je ovaj bio u kampu Barcelone.
Pretpostavljam da nisu imali nikakve ugovore, osim možda stipendijskih sa kojima se uglavnom može obrisati guzica.
Jednostavno ne može bez amaterizma.
-
- Kontakt:
Klub im je pružao šansu da budu na pripremama pred sezonu, na treninzima prvog tima, jasno im je data od SD poruka da se na njih računa u klubu, ali jednostavno nisu bili zainteresovani za potpisivanje prof ugovora sa klubom jer bi ih ti ugovori obavezali da klub pregovara za transfere a ne oni sa njihovim predstavnicima koji su ih odveli u SA.Rade Paprica 9 je napisao/la: ↑01 sep 2024, 01:58Ugovori su im ponuđeni u julu, nisu prihvatili.Virtu4l je napisao/la: ↑31 avg 2024, 15:16Najveća tragedija je da su ovi klinci otišli u Emirate a da dobar dio nas nije znao ni da postoje, još je ovaj bio u kampu Barcelone.
Pretpostavljam da nisu imali nikakve ugovore, osim možda stipendijskih sa kojima se uglavnom može obrisati guzica.
Jednostavno ne može bez amaterizma.
-
- Kontakt:
Santos bi mogao uskoro potpisati sa Veležom, pregovaraju za njegov povratak i nude mu ozbiljne uslove, Bulić im garantuje transfer iako je Santos promijenio zastupnike.
Cifra koju si napisao djeluje bas nerealno. Za dva igraca da dobijemo od trening kompenzacije 750 hiljada euraRade Paprica 9 je napisao/la: ↑01 sep 2024, 01:55750th EUR. Zahvaljujući ocu dječaka.gegenpressing je napisao/la: ↑31 avg 2024, 13:04Da,ozbiljni novci,zahvaljujući jednom članu uo,da su imali bar stipendijski ugovor bilo bi puno puno više.

Ako je istina, nadam se da cemo citav ovaj novac iskoristiti za vracanje dugova(ili poreznog duga ili istopiti ove ostale dugove)..
- avalPacidoroP
- Kontakt:
Jel ovaj Denis prošlu sezonu igrao u Celju?
I zašto je sada slobodan igrač?
Jer nije igrao?/nisu mu ponudili uslove?
Nema mi logike da kapiten napusti šampionsku ekipu u ligi jačoj od naše, i da sada dođe kod nas..
A ima 34.godine.
Ima li neko neku statistiku i više informacija
Bio bih zahvalan.
Nema mi logike da kapiten napusti šampionsku ekipu u ligi jačoj od naše, i da sada dođe kod nas..
A ima 34.godine.
Bio bih zahvalan.
-
- Kontakt:
https://www.celje.info/sport/oglasil-se ... ne-nacrte/avalPacidoroP je napisao/la: ↑01 sep 2024, 03:16Jel ovaj Denis prošlu sezonu igrao u Celju?
A ima 34.godine.
Bio bih zahvalan.
Celje je promijenilo trenera tako da je umjesto Krznara dosao Riera. Otjerao je Menala ovog Popovica i jos njih nekoliko. Rezultat, ispali su od Shamrocka u EL, al su se plasirali u grupnu fazu konferencije preko armenskog Pjunika. Pise u tekstu da je Riera kurcevit i arogantan, a bilo je neki dan na ss da se posvadjao sa Menalom i da je ovaj odmah napustio klub.
Inace, pogledao sam statistiku Popovica zadnje tri sezone:
21/22, Anartozis Famagusta, Kipar, 35 utakmica, 3 gola, 3 asistencije, 1947 minuta;
22/23, Celje, 30 tekmi, 6 golova, 8 asistencija, 2608'
23/24, Celje, 26, 5 golova, 3 asistencije, 1389'
Sa Celjem bio prvi i drugi, sa Anartozisom peti i to pet bodova od drugog, ispali u 1/2 kupa od osvajaca Omonije.
Uglavnom, nije igrao kod nekih jazavaca sa dna tabele. Vise nego solidan CV, uglavnom igra na poziciji prednjeg veznog ( 128 tekmi ) ili centralnog veznog ( 52 ) , a moze igrati i zadnjeg veznog ( 31 ). Dobar da ulazi sa klupe, taman nam takav i treba.
Ovog bih ja odmah potpisao, ako ne trazi previse. Svakako se ugasimo ko svijeca kada Jaber i Radovac izadju ili se umore.
- MocMahale444
Aman zaman koliko postovanja Vladex ima prema Želji.
Na hajr
inshAllah.
Na hajr

1921 1921 1921 1921 💙⚜️💙⚜️☪️
- KONTRASVIH
- Kontakt:
- mamonelafo
- Kontakt:
11k bez razmišljanja.

Hajde Željooooo!!!!!
FK ŽELJEZNIČAR! MI SMO ŽELJINI, ŽELJO JE NAŠ!
Jači od ratova, režima i partija!
Jači od ratova, režima i partija!
Iskusan je Vlado, zna on kako nas može ugroziti i sigurno će čekati svoju šansu za neki dobar centaršut i frljoku. Vjerujem da će izvesti sastav sličan onome u Posušju i zanima me koga će u napad, Mrkaića ili Vidića. Protiv Sarajeva je krenuo previše ofanzivno i primio je tri komada, pa je protiv Posušja ispravio tu grešku.
Imaćemo loptu i posjed, povući će se oni i da se pitam krenuo bih sa Krpićem naprijed i Dangubićem iza njega.
Imaćemo loptu i posjed, povući će se oni i da se pitam krenuo bih sa Krpićem naprijed i Dangubićem iza njega.
Sretan rođendan, predsjedniče!
Voli te tvoje Sarajevo.
Voli te tvoje Sarajevo.
Odlicna prilika da vidimo mozemo li probiti defanzivni blok. Prosle godine ko god nam se zatvorio, imali smo ogromnih problema. Mislim da ce ove sezone biti drugacija prica jer imamo puno vise opcija prema naprijed koje mogu postici gol.
Teska utakmica sigurno ali nadam se da su i igraci svjesni da poslije ovog ide pauza gdje ce se moci osvjeziti. Sad je bitno da daju sve od sebe kakav god da je protivnik, a Sloga definitivno nije toliko losa igracki.
Teska utakmica sigurno ali nadam se da su i igraci svjesni da poslije ovog ide pauza gdje ce se moci osvjeziti. Sad je bitno da daju sve od sebe kakav god da je protivnik, a Sloga definitivno nije toliko losa igracki.
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 45 gostiju.