Jeste ali je teren bio dobar kad smo mi gostovali prije 20 danacetvrtomjesto je napisao/la: ↑31 avg 2024, 21:13Jel ti poznato da je na taj teren hrvatska vojska izvrsila napad kiselinom?
Premijer liga BiH - aktuelno
Re: Premijer liga BiH - aktuelno
Željezničar,Los Angeles Lakers,Mamba 8,24 Arsenal
- cetvrtomjesto
- Kontakt:
Onda je od vaseg prskanja. I vi ste ih bas fino poprskaliStole je napisao/la: ↑31 avg 2024, 21:18Jeste ali je teren bio dobar kad smo mi gostovali prije 20 danacetvrtomjesto je napisao/la: ↑31 avg 2024, 21:13Jel ti poznato da je na taj teren hrvatska vojska izvrsila napad kiselinom?
-
- Kontakt:
Joj ovih bivsih RA kakva sabanijada. Robijasi su za njih ozbiljna grupa. Inace, posjeta prelosa s obzirom koliko se stalno kurce.
Gledam sad Sporting Porto Vladan brani za Sporting bgm se baš dobro probio a kao da je jučer debitovao za pitare dobro se sjećam derbi na Grbavici 5-2 branio i to iznuđeno zbog Pavlovica i srednjaka
Ocajna utakmica za gledanje.
Milak mlad, prvi korak dobar, jedan dribling ali prolazi tako.
Velez ni sjena od ekipe iz prethodnih sezona.
Milak mlad, prvi korak dobar, jedan dribling ali prolazi tako.
Velez ni sjena od ekipe iz prethodnih sezona.
Pa i nisu bas zasluzili go, bolji je Igman bio, ali ko te pita. Losi i jedni i drugi. Ovaj mali Milak fino igra.
- hordasDoboj
- Kontakt:
'Najbolji teren u državi'
Bolji na Grbavici nakon 6 god od ovog mada i tamo je vec dotrajao jer nije odrzavan redovno.

Bolji na Grbavici nakon 6 god od ovog mada i tamo je vec dotrajao jer nije odrzavan redovno.
Zadnja izmjena: hordasDoboj, dana/u 31 avg 2024, 21:58, ukupno mijenjano 1 put.
Nikad neću zaboraviti riječi kapitena Biogradlića: “Upamtite, Sarajevo može biti prvak države, a može i ispasti iz lige, ali Želju uvijek treba pobijediti, jer ta nam je pobjeda najvažnija” - sjeća se Čerkić.
Cetvrta utakmica vec 7 primljeni gol.
Jevtovic doveden kao veliko povecanje, nije se vidio. Strasno kako je Velez promasio pojacanja.
Jevtovic doveden kao veliko povecanje, nije se vidio. Strasno kako je Velez promasio pojacanja.
ekipa za donju polovinu tabele. nema kvaliteta jednostavno.
igman zasluzeno izjednacio, za nijansu bolji cijelo vrijeme.
Nazalost Sarajeva nikad nije znalo prepoznati če...nike. Vladan je takva ljudska gnjida, te iskreno vjerujem da ga Sarajevo ne bi guralo da su prepoznali da je takav smrad.
- NisamIsmirMirvic
- Kontakt:
Velez tanak k'o rizla. Sturm i Milak nesto igraju, ali lose sve u svemu. Orec ni blizu nivoa prosle sezone.
Jbg koga briga je li smrad (jeste

Puno love sam potrošio na piće, žene i auta. Ostatak sam spiskao.
G.B.
"Bruka i sramota. Dovidjenja" - Igor Kristic
Rona i Leao - Mjauuu 🐈
Devedesetka - 👏👏
Velid Spaho - Dobro je
G.B.
"Bruka i sramota. Dovidjenja" - Igor Kristic
Rona i Leao - Mjauuu 🐈
Devedesetka - 👏👏
Velid Spaho - Dobro je
Takva je gnjida da nije htio da bude rezerva Šehiću od kojeg je bez ruke bolji golman. Isto tako je gnjida jer u sred Banjaluke na svojoj svadbi pjeva Sarajevo ljubavi moja. Takva je gnjida da često podijeli na story kad ostvarimo zapaženiji rezultat. Dao Bog da su nam sve ovakve gnjide.
A kaj ti bum rekel, stari, danas kad je sve to jučer znam dvije stvari. Jedna je da postoji grad u kojem sam legenda, a druga da ne kitim zagorske tamburaše ako ne znaju odsvirati „Da ga hoće zabit Matko, joj nano, nanice“.
- hordasDoboj
- Kontakt:
Daj nam jos takvih gnjida, sve cemo ih pogurati 

Nikad neću zaboraviti riječi kapitena Biogradlića: “Upamtite, Sarajevo može biti prvak države, a može i ispasti iz lige, ali Želju uvijek treba pobijediti, jer ta nam je pobjeda najvažnija” - sjeća se Čerkić.
Ma moraju ljudi da shvate da većina srba i hrvata koji su rođeni u BIH zeli da igra za Srbiju i Hrvatsku što zbog pripadnosti sto zbog karijere jer su i jedni i drugi miljama od nas u svakom sportu po kvalitetu i po ulaganju
Druze,sto trosis vrijeme na razgovor s trolom i botinom. Bolje je sa semaforom razgovarati na ulici,mozda semafor i sta pametno rekne,ova trolcina sigurno nece. Samo ,majmuna na ignor !!mnon46 je napisao/la: ↑31 avg 2024, 22:04Takva je gnjida da nije htio da bude rezerva Šehiću od kojeg je bez ruke bolji golman. Isto tako je gnjida jer u sred Banjaluke na svojoj svadbi pjeva Sarajevo ljubavi moja. Takva je gnjida da često podijeli na story kad ostvarimo zapaženiji rezultat. Dao Bog da su nam sve ovakve gnjide.
Btw ,Vladan je pravi covjek i jos bolji golman !

Veze ti nemaš sa životom.
BIT
ĆEŠ
OPET
PRVAK
ČEST
1946
ĆEŠ
OPET
PRVAK
ČEST
1946
Što Guliashvili ne igra za Velež?
A kaj ti bum rekel, stari, danas kad je sve to jučer znam dvije stvari. Jedna je da postoji grad u kojem sam legenda, a druga da ne kitim zagorske tamburaše ako ne znaju odsvirati „Da ga hoće zabit Matko, joj nano, nanice“.

Postao/la 19vendetta87 » 14 sep 2024, 22:48
Samo Allah zna koliko smo ja i moja porodica sretni (Sarajevo igralo 2:2 sa Posušjem)
Samo Allah zna koliko smo ja i moja porodica sretni (Sarajevo igralo 2:2 sa Posušjem)
- bagniadiluca
- Kontakt:
Kaže komentator kad se završi arena rođeni Velež će moći igrati evropske utakmice na svom stadionu....ljudi se bore sa Igmanom za goli život !
LETS GO FIGHTER
Trenutno korisnika/ca: Balorda, mnon46, nastrojeni21, Paromlinac, Vanja8, VivaLaLiberta i 27 gostiju.