Pa kad znaju da ce taj sudija pogurati nekad svaki klub. Zacarani krug.
Premijer liga BiH - aktuelno
Re: Premijer liga BiH - aktuelno
Puno love sam potrošio na piće, žene i auta. Ostatak sam spiskao.
G.B.
"Bruka i sramota. Dovidjenja" - Igor Kristic
Rona i Leao - Mjauuu 🐈
Devedesetka - 👏👏
Velid Spaho - Dobro je
G.B.
"Bruka i sramota. Dovidjenja" - Igor Kristic
Rona i Leao - Mjauuu 🐈
Devedesetka - 👏👏
Velid Spaho - Dobro je
Ako u 2024 neko ceka poguranac nek se i ne takmici
Gledaj Kazahstanaca kako u Europi igraju
Sigurno jedan od razloga je dobro sudjenje u domacoj ligi
Kod njih nema valjanja i cekanja, vec odmah ustaju i idu dalje, dok sudija ne svira faul
Yugoslav First League: ⭐️
BiH Republic League: ⭐️
League of BiH: ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
BiH Cup: ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
BiH Supercup: ⭐️⭐️⭐️
European competitions
UEFA Cup/UEFA Europa League
Semi-finalists (1)
Quarter-finalists (2)
Mitropa Cup
Semi-finalists (2)
BiH Republic League: ⭐️
League of BiH: ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
BiH Cup: ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
BiH Supercup: ⭐️⭐️⭐️
European competitions
UEFA Cup/UEFA Europa League
Semi-finalists (1)
Quarter-finalists (2)
Mitropa Cup
Semi-finalists (2)
- TurkishAirlines
Nismo dugo cekali na dubokoumne postove

Free PALESTINA
MIRVICU ODLAZI!!!
#sirimopozitivu
"Imati i ne znati, gore je nego nemati"
MIRVICU ODLAZI!!!
#sirimopozitivu
"Imati i ne znati, gore je nego nemati"
Naravno da je ozbiljno, sistemsko navlačenje je puno gore od neke velike greške, o tome smo svi ovdje svjedoci na primjeru Borca iz prošle godine. Isto je i sinoć bilo, Petrović je Igmanu svirao faul u haman svakom jačem duelu, a iste puštao Veležu bez faula. Pogotovo u drugom poluvremenu. Ljudi nisu mogli centra preć da ovaj nešto ne svirne. Žute dijelio ko na traci, itd, itd.
Poklonio bi on i penal da je do njega, al je valjda debil zaboravio da su mu uveli VAR od ove godine.
Poklonio bi on i penal da je do njega, al je valjda debil zaboravio da su mu uveli VAR od ove godine.
„Neću više dolazit' na Grbavicu, pucat ću vam – s Vratnika!“ - Asim Ferhatović Hase
-
- Kontakt:
Sacekaj dok Kevelj dovede drugog U21 reprezentativca pa ces onda vidjeti kako se igra majstore

-
- Kontakt:
Nisi ti nikoga isprskao nego sam ti fino rekao da me pravis budalom i da si bezobrazna hinja. Sa takvima pricam na ovaj nacinkillafrommanilla je napisao/la: ↑01 sep 2024, 09:16Hvala hvala. Joj kako sam te isprskao kad moras bas citirati iz cista mira da me kao zajebavasRatoborniMrmot je napisao/la: ↑31 avg 2024, 23:18Fin bod protiv direktnog kandidata za ispadanje i povratak u prirodni habitat. Nije lose![]()
Ps. Top teren![]()
![]()
Kevelja mi vrh ste, pozdravi mi Stefu![]()
Nego, posto si nam priznao da ste kupili utakmicu, jeste li sve odmah platili ili ima Vlado bodova ove sezone. Taman tiket sastavljam

Nemam priznati kada nesto jeste, ti imas, jer ti ne odgovara narativu i meni se to gadi, Kevelju. Tako se komunicira sa tvojom sortom. Jos nos zacepim kada ti odgovoram.
Dobar Velez, a ? Fina selekcija igraca, hocetel ispasti

Nije prvi put da Petrović navlači Veležu. Var se ispriječio i nije dozvolio da do kraja provedu zamišljeno.
- cetvrtomjesto
- Kontakt:
Veceras igra sloga. Ne smiju kiksati
Nisam gledao utakmicu ali ako jedan trener koji zaradjuje za hljeb od ovoga kaže zaboli me neka me suspenduju do kraja sezone a tek 4.kolo ,onda znaš da nesto nije bilo uredu .
Ali svake godine je tako samo što se pogođene ekipe lošim sudjejem smijenjuju iz sezone u sezonu, a jedna nikad
Ali svake godine je tako samo što se pogođene ekipe lošim sudjejem smijenjuju iz sezone u sezonu, a jedna nikad
Premier League of Bosnia and Herzegovina:
Winners (5): 1998–99, 2006–07, 2014–15, 2018–19, 2019–20
Yugoslav First League:
Winners (2): 1966–67, 1984–85
Bosnia and Herzegovina Cup:
Winners (7): 1996–97, 1997–98, 2001–02, 2004–05, 2013–14, 2018–19, 2020–21
Winners (5): 1998–99, 2006–07, 2014–15, 2018–19, 2019–20
Yugoslav First League:
Winners (2): 1966–67, 1984–85
Bosnia and Herzegovina Cup:
Winners (7): 1996–97, 1997–98, 2001–02, 2004–05, 2013–14, 2018–19, 2020–21
- PeppermintSA
- Kontakt:
Veceras napokon saznajemo da li je meljo kupio bodove od Sloge za opstanak u ligi ili je pak dogovorio 3 za 3.
-
- Kontakt:
Slavili smo sto smo vas dobili te sezone, i vas i Sarajevo i Zrinjski. Tako ce uvijek biti, ako mislis da ces nekad docekati da vam neko pusta utakmicu samo da neko drugi ne bi osvojio to mozes zaboraviti. Mozda ce biti neko u upravi ko bi to uradio ali ce biti nogiran. Vama, Sarajevu nekom trecem, potpuno nebitno. Smjesni ste postali sa tim pricama, a isto pisu i navijaci Sarajeva to sto ti pises. Dogovorite se vise ili zapinjemo protiv njih ili ih pustamo, nabijemo i jedne i druge na neku stvar, nemoj misliti da prosjecan navijac Veleza ima neku ljubav prema bilo kojem drugom klubu, ako ima nabijemo i takve "navijace"RatoborniMrmot je napisao/la: ↑01 sep 2024, 12:50Nisi ti nikoga isprskao nego sam ti fino rekao da me pravis budalom i da si bezobrazna hinja. Sa takvima pricam na ovaj nacinkillafrommanilla je napisao/la: ↑01 sep 2024, 09:16Hvala hvala. Joj kako sam te isprskao kad moras bas citirati iz cista mira da me kao zajebavasRatoborniMrmot je napisao/la: ↑31 avg 2024, 23:18
Fin bod protiv direktnog kandidata za ispadanje i povratak u prirodni habitat. Nije lose![]()
Ps. Top teren![]()
![]()
Kevelja mi vrh ste, pozdravi mi Stefu![]()
Nego, posto si nam priznao da ste kupili utakmicu, jeste li sve odmah platili ili ima Vlado bodova ove sezone. Taman tiket sastavljam![]()
Nemam priznati kada nesto jeste, ti imas, jer ti ne odgovara narativu i meni se to gadi, Kevelju. Tako se komunicira sa tvojom sortom. Jos nos zacepim kada ti odgovoram.
Dobar Velez, a ? Fina selekcija igraca, hocetel ispastijesil slavio kada ste nam skinuli tituli, a Zrinjski je osvojio. Ti si taj profil. Pitarski otirac koji vise mrzi Zeljeznicar od Zrinjskog. Osjetis se na kilometar

Oni nesrećnici i dalje kmeče jer im nismo pustili utakmicu za titulu. Godina 2024.
Inače, dresura ovih drugih i dalje postojana.

Inače, dresura ovih drugih i dalje postojana.
Bijah uhvaćen u zamku
i pozvan da se predam
al' taj nisam ja
i pozvan da se predam
al' taj nisam ja
- KONTRASVIH
- Kontakt:
Vracajte Hahare ponovo su se pohasili
HEROJI SU IZ ULICE A NE IZ NEREALNOG FILMA
-
- Kontakt:
Nije problem pobjeda, problem je slavlje cijelog stadiona, opsta ekstaza bila, a titula ide Zrinjskom. Mene je to sokiralo, killu recimo nije, ono je slaviloRodjeni81 je napisao/la: ↑01 sep 2024, 13:11Slavili smo sto smo vas dobili te sezone, i vas i Sarajevo i Zrinjski. Tako ce uvijek biti, ako mislis da ces nekad docekati da vam neko pusta utakmicu samo da neko drugi ne bi osvojio to mozes zaboraviti. Mozda ce biti neko u upravi ko bi to uradio ali ce biti nogiran. Vama, Sarajevu nekom trecem, potpuno nebitno. Smjesni ste postali sa tim pricama, a isto pisu i navijaci Sarajeva to sto ti pises. Dogovorite se vise ili zapinjemo protiv njih ili ih pustamo, nabijemo i jedne i druge na neku stvar, nemoj misliti da prosjecan navijac Veleza ima neku ljubav prema bilo kojem drugom klubu, ako ima nabijemo i takve "navijace"RatoborniMrmot je napisao/la: ↑01 sep 2024, 12:50Nisi ti nikoga isprskao nego sam ti fino rekao da me pravis budalom i da si bezobrazna hinja. Sa takvima pricam na ovaj nacinkillafrommanilla je napisao/la: ↑01 sep 2024, 09:16
Hvala hvala. Joj kako sam te isprskao kad moras bas citirati iz cista mira da me kao zajebavas
Nego, posto si nam priznao da ste kupili utakmicu, jeste li sve odmah platili ili ima Vlado bodova ove sezone. Taman tiket sastavljam![]()
Dobar Velez, a ? Fina selekcija igraca, hocetel ispastijesil slavio kada ste nam skinuli tituli, a Zrinjski je osvojio. Ti si taj profil. Pitarski otirac koji vise mrzi Zeljeznicar od Zrinjskog. Osjetis se na kilometar
![]()

Sto se tekmi tice, pustili ste pitare zadnju na Kosevu, onda prva tekma na Kosevu ljudi vas pokradu skoro niko ni a da kaze. Masa navijaca Veleza, ne kazem da su svi, su pitarski otiraci za noge. Tuzno.
- KONTRASVIH
- Kontakt:
Bar ih 90% ne razumije to, i uz to pjevajuci pitarsku pjesmuRatoborniMrmot je napisao/la: ↑01 sep 2024, 13:21
Nije problem pobjeda, problem je slavlje cijelog stadiona, opsta ekstaza bila, a titula ide Zrinjskom.
Masa navijaca Veleza, ne kazem da su svi, su pitarski otiraci za noge. Tuzno.

HEROJI SU IZ ULICE A NE IZ NEREALNOG FILMA
Bit ce Zeljo k. sampion kad protiv zelje igramoKONTRASVIH je napisao/la: ↑01 sep 2024, 13:24Bar ih 90% ne razumije to, i uz to pjevajuci pitarsku pjesmuRatoborniMrmot je napisao/la: ↑01 sep 2024, 13:21
Nije problem pobjeda, problem je slavlje cijelog stadiona, opsta ekstaza bila, a titula ide Zrinjskom.
Masa navijaca Veleza, ne kazem da su svi, su pitarski otiraci za noge. Tuzno.![]()
Bit ce Zrinjski k. sampion kad protiv zrinjskog igramo
Ne treba ti neki mozak da shvatis da nas boli neka stvar ko ce biti prvak. A sto se tice utakmica protiv Sarajeva, dodjete nekad na utakmicu Veleza i Sarajeva pa protiv Zrinjskog ili Zelje i bit ce vam jasno da nema razlike sto se tice naboja. Dovoljno ti je i da procitas pitarske komentare prije, za vrijeme i poslije utakmice sa Velezom, bit ce vam jasno da pisete gluposti.
Pljuvat će se poželji ha dobili ha izgubili, jedino je neriješeno optimalnoPeppermintSA je napisao/la: ↑01 sep 2024, 13:08Veceras napokon saznajemo da li je meljo kupio bodove od Sloge za opstanak u ligi ili je pak dogovorio 3 za 3.

A kaj ti bum rekel, stari, danas kad je sve to jučer znam dvije stvari. Jedna je da postoji grad u kojem sam legenda, a druga da ne kitim zagorske tamburaše ako ne znaju odsvirati „Da ga hoće zabit Matko, joj nano, nanice“.
Boli ih jer im se prije deset godina nismo sklonili
Pichichi

Pichichi

Bijah uhvaćen u zamku
i pozvan da se predam
al' taj nisam ja
i pozvan da se predam
al' taj nisam ja
Prijatelju pogrešnom si našao objašnjavati, večina njih će možda i shvatiti ili bar pokušati shvatiti šta si želio reći ali ovaj je posebno ograničen, jednostavno limitiran je na max raspravu o broju gledatelja na stadionu sve preko toga je previše za njega.Rodjeni81 je napisao/la: ↑01 sep 2024, 13:38Bit ce Zeljo k. sampion kad protiv zelje igramoKONTRASVIH je napisao/la: ↑01 sep 2024, 13:24Bar ih 90% ne razumije to, i uz to pjevajuci pitarsku pjesmuRatoborniMrmot je napisao/la: ↑01 sep 2024, 13:21
Masa navijaca Veleza, ne kazem da su svi, su pitarski otiraci za noge. Tuzno.![]()
Bit ce Zrinjski k. sampion kad protiv zrinjskog igramo
Ne treba ti neki mozak da shvatis da nas boli neka stvar ko ce biti prvak. A sto se tice utakmica protiv Sarajeva, dodjete nekad na utakmicu Veleza i Sarajeva pa protiv Zrinjskog ili Zelje i bit ce vam jasno da nema razlike sto se tice naboja. Dovoljno ti je i da procitas pitarske komentare prije, za vrijeme i poslije utakmice sa Velezom, bit ce vam jasno da pisete gluposti.
Čovjek nije slobodan dok sve ne izgubi.
Trenutno korisnika/ca: bhfanatic14, jurisicduska i 56 gostiju.