Premijer liga BiH - aktuelno

svrakino1921
Kontakt:

Re: Premijer liga BiH - aktuelno

Post Postao/la svrakino1921 » 01 sep 2024, 13:48

Tri pobjede u nizu. Treba li bolji poziv? 🔵⚪

Željezničar nakon tri uzastopne pobjede nad Veležom, Igmanom i Slobodom dočekuje ekipu Sloge. Plavi uz podršku pune Grbavice žele do nova tri boda.

Prodaja ulaznica vrši se u četvrtak, petak i subotu od 10:00 do 18:00 sati u Shopu FK Željezničar, a u nedjelju od 10:00 sati u prodajnim kućicama ispred stadiona.

Do petka navečer moguća je i online kupovina ulaznica - https://****/476eYM4

Napunimo još jednom Grbavicu i nosimo Plave do pobjede.

Utakmica se igra u nedjelju s početkom od 18:45 sati.

slika

slika

slika

PUNI SMO KO BROD

IDEMO BiH KOMPONENTO

GOLEMA SI BiH KOMPONENTO

💙💙💙💙💙💙💙💙💙💙💙💙💙💙💙

:bih: :bih: :bih: :bih: :bih: :bih: :bih: :bih: :bih: :bih: :bih: :bih: :bih: :bih: :bih:

RatoborniMrmot
Kontakt:

Post Postao/la RatoborniMrmot » 01 sep 2024, 13:50

Rodjeni81 je napisao/la:
01 sep 2024, 13:38
KONTRASVIH je napisao/la:
01 sep 2024, 13:24
RatoborniMrmot je napisao/la:
01 sep 2024, 13:21

Nije problem pobjeda, problem je slavlje cijelog stadiona, opsta ekstaza bila, a titula ide Zrinjskom.

Masa navijaca Veleza, ne kazem da su svi, su pitarski otiraci za noge. Tuzno.
Bar ih 90% ne razumije to, i uz to pjevajuci pitarsku pjesmu :crazy:
Bit ce Zeljo k. sampion kad protiv zelje igramo
Bit ce Zrinjski k. sampion kad protiv zrinjskog igramo

Ne treba ti neki mozak da shvatis da nas boli neka stvar ko ce biti prvak. A sto se tice utakmica protiv Sarajeva, dodjete nekad na utakmicu Veleza i Sarajeva pa protiv Zrinjskog ili Zelje i bit ce vam jasno da nema razlike sto se tice naboja. Dovoljno ti je i da procitas pitarske komentare prije, za vrijeme i poslije utakmice sa Velezom, bit ce vam jasno da pisete gluposti.
Opste slavlje i ekstaza bila na stadionu, znam jer sam bio, a Zrinjski sampion :mrgreen:

Pustili ste pitare zadnju tekmu, bukvalno, jer ste vec izborili Europu, a njima je trebalo. Znaci i ti me pravis budalom, necemo tako kolega.

Ne trebaju meni pitari da steknem dojam, vas gledam i sve mi je jasno. Pogledaj recimo temu Veleza 28 i 29.08.2023, pokradu vas za penal protiv pitara na Kosevu i nista. Onaj sretan sto ste dobro odigrali, drugi analozira igrace i muk sto se tice kradje. Hoces da ti postove kopiram ? Sta je to nego pitarski otirac za noge ?

H8Z7
Kontakt:

Post Postao/la H8Z7 » 01 sep 2024, 13:58

Kevelj podnio ostavku
Ne reci mi hvala to ne tražim od tebe, srce na terenu dovoljno je za mene

L'otavo re di Roma F.T.
@Devedesetka najjači forumaš od postojanja foruma!

KONTRASVIH
Kontakt:

Post Postao/la KONTRASVIH » 01 sep 2024, 14:01

Rodjeni81 je napisao/la:
01 sep 2024, 13:21

Nije problem pobjeda, problem je slavlje cijelog stadiona, opsta ekstaza bila, a titula ide Zrinjskom.

Masa navijaca Veleza, ne kazem da su svi, su pitarski otiraci za noge. Tuzno.

Ne treba ti neki mozak da shvatis da nas boli neka stvar ko ce biti prvak. A sto se tice utakmica protiv Sarajeva, dodjete nekad na utakmicu Veleza i Sarajeva pa protiv Zrinjskog ili Zelje i bit ce vam jasno da nema razlike sto se tice naboja. Dovoljno ti je i da procitas pitarske komentare prije, za vrijeme i poslije utakmice sa Velezom, bit ce vam jasno da pisete gluposti.
:shock:
Ma ja :thumbup:
HEROJI SU IZ ULICE A NE IZ NEREALNOG FILMA

Balorda
Kontakt:

Post Postao/la Balorda » 01 sep 2024, 14:02

Mrmot ima problema sa shvatanjem najobičnijih logičkih operacija.

Njemu izgleda nije jasno da se može biti zadovoljan izvedbom ekipe uprkos porazu, a i nezadovoljan izvedom ekipe uprkos pobjedi. Evo da smo sinoć pobijedili Igman, što nije nerealno, čisto sumnjam da bi bili zadovoljni kako je to izgledalo.

Čudan momak, mada postaje jasnije zašto slika ključeve i saobraćajnu Škode i postavlja na forum.
Bijah uhvaćen u zamku
i pozvan da se predam
al' taj nisam ja

Rodjeni81
Kontakt:

Post Postao/la Rodjeni81 » 01 sep 2024, 14:13

01 sep 2024, 13:50
Rodjeni81 je napisao/la:

Opste slavlje i ekstaza bila na stadionu, znam jer sam bio, a Zrinjski sampion :mrgreen:

Pustili ste pitare zadnju tekmu, bukvalno, jer ste vec izborili Europu, a njima je trebalo. Znaci i ti me pravis budalom, necemo tako kolega.

Ne trebaju meni pitari da steknem dojam, vas gledam i sve mi je jasno. Pogledaj recimo temu Veleza 28 i 29.08.2023, pokradu vas za penal protiv pitara na Kosevu i nista. Onaj sretan sto ste dobro odigrali, drugi analozira igrace i muk sto se tice kradje. Hoces da ti postove kopiram ? Sta je to nego pitarski otirac za noge ?
Pises nebuloze, od kad smo stali na noge imamo bolji medjusobni skor sa Sarajevom. U zadnjih 13 utakmica dobili nas samo 3 puta. Ako cemo o otiracima, samo oni mogu biti nas ako gledamo rezultate. Boli me neka stvar za forumske debile, ja ti kazem cinjenicno stanje prosjecnog navijaca Veleza koji ide na utakmicem da ga boli neka stvar za Sarajevom, Zeljom, Zrinjskim... Masa ljudi uopste ne gleda utakmicu nase lige mimo Veleza, ne bi znali 3 igraca nabrojati po ostalim klubovima da ne igraju sa nama. ;)

Ja ti pisem onako kako jeste, a ti vjeruj sta hoces. Da ponovim nema razlike u naboju navijaca izmedju nasih utakmica sa Sarajevom i Zeljom. Imas x primjera na utakmicama kako gori, pa u Kaknju kad je Sarajevo igralo domace bukvalno na rubu incidenta bilo na tribinama izmedju nase raje i pitara jer smo izmjesani bili. Nije ni njima nista bolje bilo u Gabeli protiv nas, isto na noz i na terenu i na tribinama. Ne znam sta se pise na forumu za vrijeme utakmica, vjerovatno neces nigdje procitati kako im 5 stoja navijaca na Kosevu grmi cigani, jer ne izbace loptu kad nam igrac lezi i idu da zabiju gol, kako nam jebu majku igracima, strucnom stabu sa tribina, nije nista drugacije ni u Vrapcicima. Ali eto ti vjeruj sta hoces.

Orvel
Kontakt:

Post Postao/la Orvel » 01 sep 2024, 14:22

PeppermintSA je napisao/la:
01 sep 2024, 13:08
Veceras napokon saznajemo da li je meljo kupio bodove od Sloge za opstanak u ligi ili je pak dogovorio 3 za 3.
Meljo? Jel ovo treci osnovne i ono Zeljo/sarajvo u tuti Zeljo/sarajvo ga muti forica?

Obrni, okreni, prije pola godine ste pisali da smo kupili. Sad na pocetku sezone ste pisali da je 3 za 3 i da cemo vidjeti kako ce Zeljo igrati kad dodju na naplatu te tekme. Vi jadni vise ni sami ne znate na koga bi da lazete..

Niko nikad nije trpao pare protiv Zelje na ovim sigurnim tekmama i to je jedini dokaz vasim tvrdnjama.

Pendulum
Kontakt:

Post Postao/la Pendulum » 01 sep 2024, 14:29

PeppermintSA je napisao/la:
01 sep 2024, 13:08
Veceras napokon saznajemo da li je meljo kupio bodove od Sloge za opstanak u ligi ili je pak dogovorio 3 za 3.
Iz dvice u kec :urnebes:
Postao/la 19vendetta87 » 14 sep 2024, 22:48

Samo Allah zna koliko smo ja i moja porodica sretni (Sarajevo igralo 2:2 sa Posušjem)

GradKamena2
Kontakt:

Post Postao/la GradKamena2 » 01 sep 2024, 14:40

Nikad klubovi nece naprijed dok mjenjaju 2-3 uprave u 5 godina,zato je Zrinjski najjaci u ovoj ligi.

Balorda
Kontakt:

Post Postao/la Balorda » 01 sep 2024, 14:42

GradKamena2 je napisao/la:
01 sep 2024, 14:40
Nikad klubovi nece naprijed dok mjenjaju 2-3 uprave u 5 godina,zato je Zrinjski najjaci u ovoj ligi.
Zrinjski je najjači jer ima najsposobnijeg sportskog radnika u državi. Inače da nema, radili bi sve isto ko i ostali.
Bijah uhvaćen u zamku
i pozvan da se predam
al' taj nisam ja

Pablo11
Kontakt:

Post Postao/la Pablo11 » 01 sep 2024, 14:44

Surreal je napisao/la:
01 sep 2024, 08:48
AAAAA HAJDE, AAAAAAAJDE UDARI PIČ,KO AAAAAAJDEEEE

*plešu jedan oko drugog*

*lovačke*
Pa glupan je upalio baklju, trebao se zaletiti na njega?
Fk Željezničar.

mnon46
Kontakt:

Post Postao/la mnon46 » 01 sep 2024, 14:44

Nisam upratio, jel dobio onaj čileanac papire, kad se njega može očekivati? Da vidimo kakvi su njihovi južnoamerikanci.
A kaj ti bum rekel, stari, danas kad je sve to jučer znam dvije stvari. Jedna je da postoji grad u kojem sam legenda, a druga da ne kitim zagorske tamburaše ako ne znaju odsvirati „Da ga hoće zabit Matko, joj nano, nanice“.

GradKamena2
Kontakt:

Post Postao/la GradKamena2 » 01 sep 2024, 14:45

Balorda je napisao/la:
01 sep 2024, 14:42
GradKamena2 je napisao/la:
01 sep 2024, 14:40
Zrinjski je najjači jer ima najsposobnijeg sportskog radnika u državi. Inače da nema, radili bi sve isto ko i ostali.

Pa trebalo je i njega nać,i kad su neke turbulencije opet se skupe i zajedno ostanu,nije da ih nije bilo zadnjih 12 godina.

Vanja8
Kontakt:

Post Postao/la Vanja8 » 01 sep 2024, 14:57

mnon46 je napisao/la:
01 sep 2024, 14:44
Nisam upratio, jel dobio onaj čileanac papire, kad se njega može očekivati? Da vidimo kakvi su njihovi južnoamerikanci.
Jeste, svi papiri za Centralni su mu spremni... :kafa:
Zadnja izmjena: Vanja8, dana/u 01 sep 2024, 14:57, ukupno mijenjano 1 put.

BigZlatan
Kontakt:

Post Postao/la BigZlatan » 01 sep 2024, 14:57

Poznato je ime najvećeg pojačanja koje stiže u Željezničar

Željezničar je trenutno u završnim pregovorima s Denisom Popovićem, iskusnim 34-godišnjim veznjakom koji je nedavno napustio slovenski klub Celje, gdje je nosio kapitensku traku.

Njegov doprinos prošle sezone bio je ključan za osvajanje naslova prvaka Slovenije s Celjem, čime je dodatno potvrdio svoj status kvalitetnog i iskusnog igrača.

Klub vjeruje da će Popovićev dolazak doprinijeti ostvarenju ambicioznih ciljeva koje su postavili za predstojeće natjecanje.

Navijači s nestrpljenjem iščekuju konačnu potvrdu ovog transfera, nadajući se da će Popović svojim iskustvom i vještinama donijeti novu dimenziju igri njihove ekipe.

Virtu4l
Kontakt:

Post Postao/la Virtu4l » 01 sep 2024, 14:59

Balorda je napisao/la:
01 sep 2024, 13:45
Boli ih jer im se prije deset godina nismo sklonili :plac:

Pichichi :plac:

Ne znam šta da ti kažem, poraz kao poraz, ni prva ni posljednja titula koju smo tako izgubili.

Ali veoma dobro se sjećam atmosfere pred tu utakmicu kao i na samoj utakmici, koja je bila slobodno ću reći - krvoločna. Ne znam zašto je bilo tako, s tim da je to bio početak narušavanja odnosa dva kluba kao i odnosa među navijačima.

"Sklanjanje" tu nije bitno, jer je Velež odigrao pošteno do kraja sezone i pobijedio obje utakmice od kojih je jedna bila protiv Zrinjskog.
Sretan rođendan, predsjedniče!
Voli te tvoje Sarajevo.

Balorda
Kontakt:

Post Postao/la Balorda » 01 sep 2024, 15:28

Virtu4l je napisao/la:
01 sep 2024, 14:59
Balorda je napisao/la:
01 sep 2024, 13:45
Boli ih jer im se prije deset godina nismo sklonili :plac:

Pichichi :plac:

Ne znam šta da ti kažem, poraz kao poraz, ni prva ni posljednja titula koju smo tako izgubili.

Ali veoma dobro se sjećam atmosfere pred tu utakmicu kao i na samoj utakmici, koja je bila slobodno ću reći - krvoločna. Ne znam zašto je bilo tako, s tim da je to bio početak narušavanja odnosa dva kluba kao i odnosa među navijačima.

"Sklanjanje" tu nije bitno, jer je Velež odigrao pošteno do kraja sezone i pobijedio obje utakmice od kojih je jedna bila protiv Zrinjskog.
Vidi ovo, prvo, ne sjećaš se, jer nisi bio, nego ti pričaju ovi kao Mrmot :mrgreen: A vidimo i ja i ti kakvi su :mrgreen:

Drugo, ništa tu krvoločnije nije bilo, nego na bilo kojem većem derbiju tih godina. Vrapčići su bili izrazito neugodni, bili smo bijesni, agresivni, ljuti na sve i svakoga i takve utakmice sa svima su bile na nož i divlje do kraja.

Sad je to puno ljepše, ugodnije, godine frustracija su iza nas, Velež je uzeo trofej, igra Evropu, lijepo je.
Bijah uhvaćen u zamku
i pozvan da se predam
al' taj nisam ja

RatoborniMrmot
Kontakt:

Post Postao/la RatoborniMrmot » 01 sep 2024, 15:34

Rodjeni81 je napisao/la:
01 sep 2024, 14:13
01 sep 2024, 13:50
Rodjeni81 je napisao/la:

Pises nebuloze, od kad smo stali na noge imamo bolji medjusobni skor sa Sarajevom. U zadnjih 13 utakmica dobili nas samo 3 puta. Ako cemo o otiracima, samo oni mogu biti nas ako gledamo rezultate. Boli me neka stvar za forumske debile, ja ti kazem cinjenicno stanje prosjecnog navijaca Veleza koji ide na utakmicem da ga boli neka stvar za Sarajevom, Zeljom, Zrinjskim... Masa ljudi uopste ne gleda utakmicu nase lige mimo Veleza, ne bi znali 3 igraca nabrojati po ostalim klubovima da ne igraju sa nama. ;)

Ja ti pisem onako kako jeste, a ti vjeruj sta hoces. Da ponovim nema razlike u naboju navijaca izmedju nasih utakmica sa Sarajevom i Zeljom. Imas x primjera na utakmicama kako gori, pa u Kaknju kad je Sarajevo igralo domace bukvalno na rubu incidenta bilo na tribinama izmedju nase raje i pitara jer smo izmjesani bili. Nije ni njima nista bolje bilo u Gabeli protiv nas, isto na noz i na terenu i na tribinama. Ne znam sta se pise na forumu za vrijeme utakmica, vjerovatno neces nigdje procitati kako im 5 stoja navijaca na Kosevu grmi cigani, jer ne izbace loptu kad nam igrac lezi i idu da zabiju gol, kako nam jebu majku igracima, strucnom stabu sa tribina, nije nista drugacije ni u Vrapcicima. Ali eto ti vjeruj sta hoces.
Ne pisem nevbuloze sto se tekme u Vrapcicima tice, opste slavlje bilo. I opet kazem, Zeljeznicar ne bi tako odigrao, a ne bi ni pitari, sto je za mene logicno. Vi imate drugaciji kont i to je to. I pustili ste pitare zadnju tekmu, tu recimo nije bilo rivalstva jer je tekma bila nebitna.

Sto se tice otiraca, mislio sam na navijace, a sada cu se ispraviti na forumske pitarske otirace, to je ono sto ja vidim i cujem. Mogu se sloziti da slika, generalno, ne mora biti tacna.

minimalist
Kontakt:

Post Postao/la minimalist » 01 sep 2024, 15:37

Velež je tada dobio i vas i Zrinjski na svom terenu u razmaku od 2 kola, isto se slavilo, ne vidim nikakav problem s tim

Lazarov
Kontakt:

Post Postao/la Lazarov » 01 sep 2024, 15:40

Kakve su turbulencije u istočnom dijelu Mostara? Taman kad covjek pomisli imaju čovjeka jakog sad u politici, u njih ostavke, neslaganje?! Nesto ne štima, odlaskom Hasića, navijači se počinju pitati oko dolazaka trenera( Leko ) zadirujući oko tema nacionalizma, navijači im u Širokom 30min pjevaju "ustaše", "lištičani"...totalno razočarenje! :kralj:

Odgovori

Natrag na “Premijer liga BiH”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 8 gostiju.