Premijer liga BiH - aktuelno

PeppermintSA
Kontakt:

Re: Premijer liga BiH - aktuelno

Post Postao/la PeppermintSA » 01 sep 2024, 13:08

Veceras napokon saznajemo da li je meljo kupio bodove od Sloge za opstanak u ligi ili je pak dogovorio 3 za 3.

mosarajvosa83
Kontakt:

Post Postao/la mosarajvosa83 » 01 sep 2024, 13:10

Balorda je napisao/la:
01 sep 2024, 10:08
Misliš shizopitari su shizo?

Pa to se podrazumijeva, ne mora se svaki dan ponavljati.
Evo najvece botine,daj nam reci kako nam je Kevelj,kako mu ide posao sa strujom,cujem Mirvic ga moli da uleti sa njim u biznis :rol:

Rodjeni81
Kontakt:

Post Postao/la Rodjeni81 » 01 sep 2024, 13:11

RatoborniMrmot je napisao/la:
01 sep 2024, 12:50
killafrommanilla je napisao/la:
01 sep 2024, 09:16
31 avg 2024, 23:18

Fin bod protiv direktnog kandidata za ispadanje i povratak u prirodni habitat. Nije lose :urnebes:

Ps. Top teren :urnebes: :urnebes:

Kevelja mi vrh ste, pozdravi mi Stefu :mrgreen:
Hvala hvala. Joj kako sam te isprskao kad moras bas citirati iz cista mira da me kao zajebavas :rol:

Nego, posto si nam priznao da ste kupili utakmicu, jeste li sve odmah platili ili ima Vlado bodova ove sezone. Taman tiket sastavljam
Nisi ti nikoga isprskao nego sam ti fino rekao da me pravis budalom i da si bezobrazna hinja. Sa takvima pricam na ovaj nacin :mrgreen:

Nemam priznati kada nesto jeste, ti imas, jer ti ne odgovara narativu i meni se to gadi, Kevelju. Tako se komunicira sa tvojom sortom. Jos nos zacepim kada ti odgovoram.

Dobar Velez, a ? Fina selekcija igraca, hocetel ispasti :urnebes: jesil slavio kada ste nam skinuli tituli, a Zrinjski je osvojio. Ti si taj profil. Pitarski otirac koji vise mrzi Zeljeznicar od Zrinjskog. Osjetis se na kilometar
Slavili smo sto smo vas dobili te sezone, i vas i Sarajevo i Zrinjski. Tako ce uvijek biti, ako mislis da ces nekad docekati da vam neko pusta utakmicu samo da neko drugi ne bi osvojio to mozes zaboraviti. Mozda ce biti neko u upravi ko bi to uradio ali ce biti nogiran. Vama, Sarajevu nekom trecem, potpuno nebitno. Smjesni ste postali sa tim pricama, a isto pisu i navijaci Sarajeva to sto ti pises. Dogovorite se vise ili zapinjemo protiv njih ili ih pustamo, nabijemo i jedne i druge na neku stvar, nemoj misliti da prosjecan navijac Veleza ima neku ljubav prema bilo kojem drugom klubu, ako ima nabijemo i takve "navijace" :)

Balorda
Kontakt:

Post Postao/la Balorda » 01 sep 2024, 13:12

Oni nesrećnici i dalje kmeče jer im nismo pustili utakmicu za titulu. Godina 2024. :rol: :tokralju:

Inače, dresura ovih drugih i dalje postojana.
Bijah uhvaćen u zamku
i pozvan da se predam
al' taj nisam ja

KONTRASVIH
Kontakt:

Post Postao/la KONTRASVIH » 01 sep 2024, 13:20

Vracajte Hahare ponovo su se pohasili
HEROJI SU IZ ULICE A NE IZ NEREALNOG FILMA

RatoborniMrmot
Kontakt:

Post Postao/la RatoborniMrmot » 01 sep 2024, 13:21

Rodjeni81 je napisao/la:
01 sep 2024, 13:11
01 sep 2024, 12:50
killafrommanilla je napisao/la:
01 sep 2024, 09:16

Hvala hvala. Joj kako sam te isprskao kad moras bas citirati iz cista mira da me kao zajebavas :rol:

Nego, posto si nam priznao da ste kupili utakmicu, jeste li sve odmah platili ili ima Vlado bodova ove sezone. Taman tiket sastavljam
Nisi ti nikoga isprskao nego sam ti fino rekao da me pravis budalom i da si bezobrazna hinja. Sa takvima pricam na ovaj nacin :mrgreen:

Nemam priznati kada nesto jeste, ti imas, jer ti ne odgovara narativu i meni se to gadi, Kevelju. Tako se komunicira sa tvojom sortom. Jos nos zacepim kada ti odgovoram.

Dobar Velez, a ? Fina selekcija igraca, hocetel ispasti :urnebes: jesil slavio kada ste nam skinuli tituli, a Zrinjski je osvojio. Ti si taj profil. Pitarski otirac koji vise mrzi Zeljeznicar od Zrinjskog. Osjetis se na kilometar
Slavili smo sto smo vas dobili te sezone, i vas i Sarajevo i Zrinjski. Tako ce uvijek biti, ako mislis da ces nekad docekati da vam neko pusta utakmicu samo da neko drugi ne bi osvojio to mozes zaboraviti. Mozda ce biti neko u upravi ko bi to uradio ali ce biti nogiran. Vama, Sarajevu nekom trecem, potpuno nebitno. Smjesni ste postali sa tim pricama, a isto pisu i navijaci Sarajeva to sto ti pises. Dogovorite se vise ili zapinjemo protiv njih ili ih pustamo, nabijemo i jedne i druge na neku stvar, nemoj misliti da prosjecan navijac Veleza ima neku ljubav prema bilo kojem drugom klubu, ako ima nabijemo i takve "navijace" :)
Nije problem pobjeda, problem je slavlje cijelog stadiona, opsta ekstaza bila, a titula ide Zrinjskom. Mene je to sokiralo, killu recimo nije, ono je slavilo :mrgreen: Ja ne bih, zapravo bi izgubili sa parolom "oh noooo" koju su izbacili navijaci Lacija u Rimu kada su se za titulu ganjali Juve i Roma. Al to sam ja. Ono sto niko normalan ne bi radio jeste slavlje. Al eto, nismo svi isti.

Sto se tekmi tice, pustili ste pitare zadnju na Kosevu, onda prva tekma na Kosevu ljudi vas pokradu skoro niko ni a da kaze. Masa navijaca Veleza, ne kazem da su svi, su pitarski otiraci za noge. Tuzno.

KONTRASVIH
Kontakt:

Post Postao/la KONTRASVIH » 01 sep 2024, 13:24

01 sep 2024, 13:21

Nije problem pobjeda, problem je slavlje cijelog stadiona, opsta ekstaza bila, a titula ide Zrinjskom.

Masa navijaca Veleza, ne kazem da su svi, su pitarski otiraci za noge. Tuzno.
Bar ih 90% ne razumije to, i uz to pjevajuci pitarsku pjesmu :crazy:

Rodjeni81
Kontakt:

Post Postao/la Rodjeni81 » 01 sep 2024, 13:38

KONTRASVIH je napisao/la:
01 sep 2024, 13:24

Nije problem pobjeda, problem je slavlje cijelog stadiona, opsta ekstaza bila, a titula ide Zrinjskom.

Bit ce Zeljo k. sampion kad protiv zelje igramo
Bit ce Zrinjski k. sampion kad protiv zrinjskog igramo

Ne treba ti neki mozak da shvatis da nas boli neka stvar ko ce biti prvak. A sto se tice utakmica protiv Sarajeva, dodjete nekad na utakmicu Veleza i Sarajeva pa protiv Zrinjskog ili Zelje i bit ce vam jasno da nema razlike sto se tice naboja. Dovoljno ti je i da procitas pitarske komentare prije, za vrijeme i poslije utakmice sa Velezom, bit ce vam jasno da pisete gluposti.

mnon46
Kontakt:

Post Postao/la mnon46 » 01 sep 2024, 13:43

PeppermintSA je napisao/la:
01 sep 2024, 13:08
Veceras napokon saznajemo da li je meljo kupio bodove od Sloge za opstanak u ligi ili je pak dogovorio 3 za 3.
Pljuvat će se poželji ha dobili ha izgubili, jedino je neriješeno optimalno :D
A kaj ti bum rekel, stari, danas kad je sve to jučer znam dvije stvari. Jedna je da postoji grad u kojem sam legenda, a druga da ne kitim zagorske tamburaše ako ne znaju odsvirati „Da ga hoće zabit Matko, joj nano, nanice“.

Balorda
Kontakt:

Post Postao/la Balorda » 01 sep 2024, 13:45

Boli ih jer im se prije deset godina nismo sklonili :plac:

Pichichi :plac:
Bijah uhvaćen u zamku
i pozvan da se predam
al' taj nisam ja

AVNOJ
Kontakt:

Post Postao/la AVNOJ » 01 sep 2024, 13:47

Rodjeni81 je napisao/la:
01 sep 2024, 13:38

Ne treba ti neki mozak da shvatis da nas boli neka stvar ko ce biti prvak. A sto se tice utakmica protiv Sarajeva, dodjete nekad na utakmicu Veleza i Sarajeva pa protiv Zrinjskog ili Zelje i bit ce vam jasno da nema razlike sto se tice naboja. Dovoljno ti je i da procitas pitarske komentare prije, za vrijeme i poslije utakmice sa Velezom, bit ce vam jasno da pisete gluposti.
Prijatelju pogrešnom si našao objašnjavati, večina njih će možda i shvatiti ili bar pokušati shvatiti šta si želio reći ali ovaj je posebno ograničen, jednostavno limitiran je na max raspravu o broju gledatelja na stadionu sve preko toga je previše za njega.
Čovjek nije slobodan dok sve ne izgubi.

svrakino1921
Kontakt:

Post Postao/la svrakino1921 » 01 sep 2024, 13:48

Tri pobjede u nizu. Treba li bolji poziv? 🔵⚪

Željezničar nakon tri uzastopne pobjede nad Veležom, Igmanom i Slobodom dočekuje ekipu Sloge. Plavi uz podršku pune Grbavice žele do nova tri boda.

Prodaja ulaznica vrši se u četvrtak, petak i subotu od 10:00 do 18:00 sati u Shopu FK Željezničar, a u nedjelju od 10:00 sati u prodajnim kućicama ispred stadiona.

Do petka navečer moguća je i online kupovina ulaznica - https://****/476eYM4

Napunimo još jednom Grbavicu i nosimo Plave do pobjede.

Utakmica se igra u nedjelju s početkom od 18:45 sati.

slika

slika

slika

PUNI SMO KO BROD

IDEMO BiH KOMPONENTO

GOLEMA SI BiH KOMPONENTO

💙💙💙💙💙💙💙💙💙💙💙💙💙💙💙

:bih: :bih: :bih: :bih: :bih: :bih: :bih: :bih: :bih: :bih: :bih: :bih: :bih: :bih: :bih:

RatoborniMrmot
Kontakt:

Post Postao/la RatoborniMrmot » 01 sep 2024, 13:50

Rodjeni81 je napisao/la:

Opste slavlje i ekstaza bila na stadionu, znam jer sam bio, a Zrinjski sampion :mrgreen:

Pustili ste pitare zadnju tekmu, bukvalno, jer ste vec izborili Europu, a njima je trebalo. Znaci i ti me pravis budalom, necemo tako kolega.

Ne trebaju meni pitari da steknem dojam, vas gledam i sve mi je jasno. Pogledaj recimo temu Veleza 28 i 29.08.2023, pokradu vas za penal protiv pitara na Kosevu i nista. Onaj sretan sto ste dobro odigrali, drugi analozira igrace i muk sto se tice kradje. Hoces da ti postove kopiram ? Sta je to nego pitarski otirac za noge ?

H8Z7
Kontakt:

Post Postao/la H8Z7 » 01 sep 2024, 13:58

Kevelj podnio ostavku
Ne reci mi hvala to ne tražim od tebe, srce na terenu dovoljno je za mene

L'otavo re di Roma F.T.
@Devedesetka najjači forumaš od postojanja foruma!

KONTRASVIH
Kontakt:

Post Postao/la KONTRASVIH » 01 sep 2024, 14:01

Rodjeni81 je napisao/la:

:shock:
Ma ja :thumbup:

Balorda
Kontakt:

Post Postao/la Balorda » 01 sep 2024, 14:02

Mrmot ima problema sa shvatanjem najobičnijih logičkih operacija.

Njemu izgleda nije jasno da se može biti zadovoljan izvedbom ekipe uprkos porazu, a i nezadovoljan izvedom ekipe uprkos pobjedi. Evo da smo sinoć pobijedili Igman, što nije nerealno, čisto sumnjam da bi bili zadovoljni kako je to izgledalo.

Čudan momak, mada postaje jasnije zašto slika ključeve i saobraćajnu Škode i postavlja na forum.
Bijah uhvaćen u zamku
i pozvan da se predam
al' taj nisam ja

Rodjeni81
Kontakt:

Post Postao/la Rodjeni81 » 01 sep 2024, 14:13

01 sep 2024, 13:50
Rodjeni81 je napisao/la:

Opste slavlje i ekstaza bila na stadionu, znam jer sam bio, a Zrinjski sampion :mrgreen:

Pustili ste pitare zadnju tekmu, bukvalno, jer ste vec izborili Europu, a njima je trebalo. Znaci i ti me pravis budalom, necemo tako kolega.

Ne trebaju meni pitari da steknem dojam, vas gledam i sve mi je jasno. Pogledaj recimo temu Veleza 28 i 29.08.2023, pokradu vas za penal protiv pitara na Kosevu i nista. Onaj sretan sto ste dobro odigrali, drugi analozira igrace i muk sto se tice kradje. Hoces da ti postove kopiram ? Sta je to nego pitarski otirac za noge ?
Pises nebuloze, od kad smo stali na noge imamo bolji medjusobni skor sa Sarajevom. U zadnjih 13 utakmica dobili nas samo 3 puta. Ako cemo o otiracima, samo oni mogu biti nas ako gledamo rezultate. Boli me neka stvar za forumske debile, ja ti kazem cinjenicno stanje prosjecnog navijaca Veleza koji ide na utakmicem da ga boli neka stvar za Sarajevom, Zeljom, Zrinjskim... Masa ljudi uopste ne gleda utakmicu nase lige mimo Veleza, ne bi znali 3 igraca nabrojati po ostalim klubovima da ne igraju sa nama. ;)

Ja ti pisem onako kako jeste, a ti vjeruj sta hoces. Da ponovim nema razlike u naboju navijaca izmedju nasih utakmica sa Sarajevom i Zeljom. Imas x primjera na utakmicama kako gori, pa u Kaknju kad je Sarajevo igralo domace bukvalno na rubu incidenta bilo na tribinama izmedju nase raje i pitara jer smo izmjesani bili. Nije ni njima nista bolje bilo u Gabeli protiv nas, isto na noz i na terenu i na tribinama. Ne znam sta se pise na forumu za vrijeme utakmica, vjerovatno neces nigdje procitati kako im 5 stoja navijaca na Kosevu grmi cigani, jer ne izbace loptu kad nam igrac lezi i idu da zabiju gol, kako nam J*** majku igracima, strucnom stabu sa tribina, nije nista drugacije ni u Vrapcicima. Ali eto ti vjeruj sta hoces.

Orvel
Kontakt:

Post Postao/la Orvel » 01 sep 2024, 14:22

Meljo? Jel ovo treci osnovne i ono Zeljo/sarajvo u tuti Zeljo/sarajvo ga muti forica?

Obrni, okreni, prije pola godine ste pisali da smo kupili. Sad na pocetku sezone ste pisali da je 3 za 3 i da cemo vidjeti kako ce Zeljo igrati kad dodju na naplatu te tekme. Vi jadni vise ni sami ne znate na koga bi da lazete..

Niko nikad nije trpao pare protiv Zelje na ovim sigurnim tekmama i to je jedini dokaz vasim tvrdnjama.

Pendulum
Kontakt:

Post Postao/la Pendulum » 01 sep 2024, 14:29

Iz dvice u kec :urnebes:
Postao/la 19vendetta87 » 14 sep 2024, 22:48

Samo Allah zna koliko smo ja i moja porodica sretni (Sarajevo igralo 2:2 sa Posušjem)

GradKamena2
Kontakt:

Post Postao/la GradKamena2 » 01 sep 2024, 14:40

Nikad klubovi nece naprijed dok mjenjaju 2-3 uprave u 5 godina,zato je Zrinjski najjaci u ovoj ligi.

Odgovori

Natrag na “Premijer liga BiH”

Trenutno korisnika/ca: MostarskiBijeli1, Venom i 28 gostiju.

DEBUG SSO: [] | STATUS: []