Premijer liga BiH - aktuelno

RatoborniMrmot
Kontakt:

Re: Premijer liga BiH - aktuelno

Post Postao/la RatoborniMrmot » 01 sep 2024, 15:45

minimalist je napisao/la:
01 sep 2024, 15:37
Velež je tada dobio i vas i Zrinjski na svom terenu u razmaku od 2 kola, isto se slavilo, ne vidim nikakav problem s tim
Osim sto je titula otisla na stadion koji im je Zrinjski oteo, a ovi slave. Ne znam za tebe, al ja vidim tu vidim ozbiljan problem :mrgreen:

Isto da je tamo neki srpski FK Glasinac , koji se bori za titulu u tom trenutku, oteo stadion Zeljeznicaru ( pu, pu, da se pomaknem sa mjesta ), a Zeljeznicar igra nebitnu tekmu protiv Veleza koji se bori za titulu sa tim istim Glasincem i onda Zeljeznicar zapne, dobije tekmu i odluci sampiona, a ja to uredno proslavim :urnebes:

Kako da ti kazem, prvo to se ne bi moglo desiti, a kada bi se i desilo ( sto je nemoguce ) :mrgreen: sigurno ne bih slavio i pjevao bice Velez **** sampion.

Al eto, znas sta kazu, sto ljudi, sto cudi, sto zena, dvjesto sisa :mrgreen:

minimalist
Kontakt:

Post Postao/la minimalist » 01 sep 2024, 15:50

RatoborniMrmot je napisao/la:
01 sep 2024, 15:45
Velež je tada dobio i vas i Zrinjski na svom terenu u razmaku od 2 kola, isto se slavilo, ne vidim nikakav problem s tim
Osim sto je titula otisla na stadion koji im je Zrinjski oteo, a ovi slave. Ne znam za tebe, al ja vidim tu vidim ozbiljan problem :mrgreen:

Isto da je tamo neki srpski FK Glasinac , koji se bori za titulu u tom trenutku, oteo stadion Zeljeznicaru ( pu, pu, da se pomaknem sa mjesta ), a Zeljeznicar igra nebitnu tekmu protiv Veleza koji se bori za titulu sa tim istim Glasincem i onda Zeljeznicar zapne, dobije tekmu i odluci sampiona, a ja to uredno proslavim :urnebes:

Kako da ti kazem, prvo to se ne bi moglo desiti, a kada bi se i desilo ( sto je nemoguce ) :mrgreen: sigurno ne bih slavio i pjevao bice Velez **** sampion.

Pa dobro, ja ne vidim ozbiljan problem u tome što Velež nije skinuo gaće Želji i to na svom stadionu. Ja bih sad potpisao da svaku utakmicu idu na pobjedu protiv svake ekipe i da nikom ne puštaju.

Ako je Željo zaslužio titulu trebao je pobijediti bez namještanja i puštanja. Još je gore 10-11 godina kasnije plakat jer ti neko nije pustio utakmicu

RatoborniMrmot
Kontakt:

Post Postao/la RatoborniMrmot » 01 sep 2024, 15:51

01 sep 2024, 15:50

Pa dobro, ja ne vidim ozbiljan problem u tome što Velež nije skinuo gaće Želji i to na svom stadionu. Ja bih sad potpisao da svaku utakmicu idu na pobjedu protiv svake ekipe i da nikom ne puštaju.
Al.zato Sarajevu puste zadnju tekmu, isto nebitnu, a pitarima bitnu :think:

Zanimljivo, zar ne :mrgreen:

Rodjeni81
Kontakt:

Post Postao/la Rodjeni81 » 01 sep 2024, 15:52

A normala vam je nama pjevati druga liga dok izumiremo i bukvalno se gasimo :)

Meni ne smeta, i draze mi je da je tako nego da nas sazaljevate i slicno. Ne bi mi na kraj pameti palo, da kukam sto nam tad ne pustiste koju utakmicu da ostanemo. U drugu ligu prije vazda, nego da se tako ponizavamo da nam se neko smiluje.

Balorda
Kontakt:

Post Postao/la Balorda » 01 sep 2024, 15:54

Stvarno nije fer što im nismo pustili. Baš smo neki :plac:
Bijah uhvaćen u zamku
i pozvan da se predam
al' taj nisam ja

minimalist
Kontakt:

Post Postao/la minimalist » 01 sep 2024, 15:55

01 sep 2024, 15:51
01 sep 2024, 15:50

Al.zato Sarajevu puste zadnju tekmu, isto nebitnu, a pitarima bitnu :think:

Zanimljivo, zar ne :mrgreen:
Ne znam jesu li pustili, ja ne bih nikad nikom pustio, ali mene se ne pita ništa :mrgreen: ako jesu, gore mi je to 100 puta nego pobjeđivanje Želje pošteno i korektno

TNT
Kontakt:

Post Postao/la TNT » 01 sep 2024, 15:56

Koja sramota nekoga pobijediti jos na svom stadionu.
Mislim da bi Zeljo i dobio ali nije bilo tad Kevelja da posteno pusti nebesko plavim.
Uvijek nam kasno dodju veliki ljudi kao sto je nas Seno.
On je trazio da se i Zrinjski pusti u Evropu prije par godina ali neposteni Hasic nije htjeo ni da cuje.
A mogli smo te sezone imati oba mostarska tima u Evropi.

RatoborniMrmot
Kontakt:

Post Postao/la RatoborniMrmot » 01 sep 2024, 15:57

Rodjeni81 je napisao/la:
01 sep 2024, 15:52

Meni ne smeta, i draze mi je da je tako nego da nas sazaljevate i slicno. Ne bi mi na kraj pameti palo, da kukam sto nam tad ne pustiste koju utakmicu da ostanemo. U drugu ligu prije vazda, nego da se tako ponizavamo da nam se neko smiluje.
I nama su pjevali raznorazna sela i zaseoci, desava se :mrgreen:

Ja znam za koga nikada ne bih navijao i za ciju korist moj klub ne smije odigrati ako je za nas nebitna utakmica. Al to je vec druga prica.

@minimalist, jasta su.

TurkishAirlines

Post Postao/la TurkishAirlines » 01 sep 2024, 16:01

Balorda je napisao/la:
01 sep 2024, 13:45
Boli ih jer im se prije deset godina nismo sklonili :plac:

Pichichi :plac:
Dje je inteligentni post sa shizopitari u istom :tokralju:
Free PALESTINA

MIRVICU ODLAZI!!!

#sirimopozitivu

"Imati i ne znati, gore je nego nemati"

Rodjeni81
Kontakt:

Post Postao/la Rodjeni81 » 01 sep 2024, 16:16

01 sep 2024, 15:57
Rodjeni81 je napisao/la:
01 sep 2024, 15:52

I nama su pjevali raznorazna sela i zaseoci, desava se :mrgreen:

Ja znam za koga nikada ne bih navijao i za ciju korist moj klub ne smije odigrati ako je za nas nebitna utakmica. Al to je vec druga prica.

@minimalist, jasta su.
Odigrali ste da povalite Slobodu bas kao sto su i nasi, jedina je razlika sto smo mi tada bili goli **** od ekipe i opet smo **** majku nasim igracima i upravi na poluvremenu protiv Goska dok je vas bolila neka stvar i nasladjivali ste se.

Te godine od kad je bila ta famozna utakmica protiv vas 2013/14 nama je jedinin uspijeh mogao biti da dobijemo ekipe iz gornjeg dijela tabele, daleko od ikakve evrope i slicno. Realno zivis da nekog dobijes i da mu cupas mast, sad su se stvari promjenile, imas neke druge ciljeve. Imas evropu, boris se za vrh, sto bi gino u nebitnoj utakmici, sta nam znaci dobiti ekipu koju redovno sad dobijamo u beznacajnoj utakmici, znaci naravno nemoj me pogresno shvatiti ali ta dva perioda ne mozes porediti, sad mi je draze da se igrac ne povrijedi u utakmici u kojoj nema za nas rezultatski znacaj i da budemo spremniji za neke naredne vaznije utakmice. Vise nam te pobjede nisu toliko slatke kao nekad sto su bile i hvala bogu da je tako.

I ti se vjerovatno ne sjecas mnogih stvari, dizali ste parole i nas prozivali i psovali na utakmicama sa Zrinjskim. I za to mene boli neka stvar, jos mi draze da je tako.

Osttribine
Kontakt:

Post Postao/la Osttribine » 01 sep 2024, 17:37

Rodjeni81 je napisao/la:
01 sep 2024, 14:13
01 sep 2024, 13:50
Rodjeni81 je napisao/la:
01 sep 2024, 13:38

Bit ce Zeljo k. sampion kad protiv zelje igramo
Bit ce Zrinjski k. sampion kad protiv zrinjskog igramo

Ne treba ti neki mozak da shvatis da nas boli neka stvar ko ce biti prvak. A sto se tice utakmica protiv Sarajeva, dodjete nekad na utakmicu Veleza i Sarajeva pa protiv Zrinjskog ili Zelje i bit ce vam jasno da nema razlike sto se tice naboja. Dovoljno ti je i da procitas pitarske komentare prije, za vrijeme i poslije utakmice sa Velezom, bit ce vam jasno da pisete gluposti.
Opste slavlje i ekstaza bila na stadionu, znam jer sam bio, a Zrinjski sampion :mrgreen:

Pustili ste pitare zadnju tekmu, bukvalno, jer ste vec izborili Europu, a njima je trebalo. Znaci i ti me pravis budalom, necemo tako kolega.

Ne trebaju meni pitari da steknem dojam, vas gledam i sve mi je jasno. Pogledaj recimo temu Veleza 28 i 29.08.2023, pokradu vas za penal protiv pitara na Kosevu i nista. Onaj sretan sto ste dobro odigrali, drugi analozira igrace i muk sto se tice kradje. Hoces da ti postove kopiram ? Sta je to nego pitarski otirac za noge ?
Pises nebuloze, od kad smo stali na noge imamo bolji medjusobni skor sa Sarajevom. U zadnjih 13 utakmica dobili nas samo 3 puta. Ako cemo o otiracima, samo oni mogu biti nas ako gledamo rezultate. Boli me neka stvar za forumske debile, ja ti kazem cinjenicno stanje prosjecnog navijaca Veleza koji ide na utakmicem da ga boli neka stvar za Sarajevom, Zeljom, Zrinjskim... Masa ljudi uopste ne gleda utakmicu nase lige mimo Veleza, ne bi znali 3 igraca nabrojati po ostalim klubovima da ne igraju sa nama. ;)

Ja ti pisem onako kako jeste, a ti vjeruj sta hoces. Da ponovim nema razlike u naboju navijaca izmedju nasih utakmica sa Sarajevom i Zeljom. Imas x primjera na utakmicama kako gori, pa u Kaknju kad je Sarajevo igralo domace bukvalno na rubu incidenta bilo na tribinama izmedju nase raje i pitara jer smo izmjesani bili. Nije ni njima nista bolje bilo u Gabeli protiv nas, isto na noz i na terenu i na tribinama. Ne znam sta se pise na forumu za vrijeme utakmica, vjerovatno neces nigdje procitati kako im 5 stoja navijaca na Kosevu grmi cigani, jer ne izbace loptu kad nam igrac lezi i idu da zabiju gol, kako nam jebu majku igracima, strucnom stabu sa tribina, nije nista drugacije ni u Vrapcicima. Ali eto ti vjeruj sta hoces.
Netacno, ne mozes uzeti samo ono sto tebi odgovara, racunas valjda od kada ste se vratili i dodjes tu do podatka da oba tima imaju po 5 pobjeda i 4 nerjesena rezultata. S tim da Velez ima pobjedu u Finalu Kupa na penale. A sto se pustanja od strane Veleza tice, niste nam pustali ( a i ne trebate) u dva navrata kada nam je za titulu gorilo 2007. na jedvite jade smo nerjeseno izvukli u Vrapcicima i poslije dosli do titule kao i 2015. nas pobijedili 2:0 takodjer u Vrapcicima kad smo titulu ganjali pa je taj poraz najvecim dijelom stajao otkaza Mehu Kodru, ali smo opet do titule dosli na kraju.

Na stranu odnos navijaca ali pustanja nema, tako da obojica lupate gluposti o nekim pustanjima, pa da je tako valjda bi nam se prije za titulu sklanjali. A ovi sto su navikli da im se neko sklanja neka kukaju i dalje, kukao je i pokojni Osim na poraz od Sarajeva koji je Zelju stajao titule 2017., ima onaj intervju sa njim gdje spominje kao eto bitno je da komsiji crkne krava.

holyman
Kontakt:

Post Postao/la holyman » 01 sep 2024, 17:42

.
Zadnja izmjena: holyman, dana/u 01 sep 2024, 18:22, ukupno mijenjano 1 put.
NEMA NAZAD

club21
Kontakt:

Post Postao/la club21 » 01 sep 2024, 17:45

Za ovakve postove iznad treba trajni ban davati.

VR6
Kontakt:

Post Postao/la VR6 » 01 sep 2024, 17:47

Report kera smrdljivog

TurkishAirlines

Post Postao/la TurkishAirlines » 01 sep 2024, 17:54

Svi zele Zelju da gledaju. Cak je i pomjerena tekma Man Utd i Liverpola pola sata ranije da bi stigli svi vidjeti golemog zeljeznicara.

Golemo
Free PALESTINA

MIRVICU ODLAZI!!!

#sirimopozitivu

"Imati i ne znati, gore je nego nemati"

General1976
Kontakt:

Post Postao/la General1976 » 01 sep 2024, 17:57

Napadački sastav Želje, bit će zanimljivo vidjeti kako će se snaći u ovoj formaciji. Djeluje da bi moglo biti propuha u zadnjoj liniji, mogla bi to Sloga iskoristiti.

Rodjeni81
Kontakt:

Post Postao/la Rodjeni81 » 01 sep 2024, 17:59

Osttribine je napisao/la:
01 sep 2024, 17:37
Rodjeni81 je napisao/la:
01 sep 2024, 14:13
01 sep 2024, 13:50

Opste slavlje i ekstaza bila na stadionu, znam jer sam bio, a Zrinjski sampion :mrgreen:

Pustili ste pitare zadnju tekmu, bukvalno, jer ste vec izborili Europu, a njima je trebalo. Znaci i ti me pravis budalom, necemo tako kolega.

Ne trebaju meni pitari da steknem dojam, vas gledam i sve mi je jasno. Pogledaj recimo temu Veleza 28 i 29.08.2023, pokradu vas za penal protiv pitara na Kosevu i nista. Onaj sretan sto ste dobro odigrali, drugi analozira igrace i muk sto se tice kradje. Hoces da ti postove kopiram ? Sta je to nego pitarski otirac za noge ?
Pises nebuloze, od kad smo stali na noge imamo bolji medjusobni skor sa Sarajevom. U zadnjih 13 utakmica dobili nas samo 3 puta. Ako cemo o otiracima, samo oni mogu biti nas ako gledamo rezultate. Boli me neka stvar za forumske debile, ja ti kazem cinjenicno stanje prosjecnog navijaca Veleza koji ide na utakmicem da ga boli neka stvar za Sarajevom, Zeljom, Zrinjskim... Masa ljudi uopste ne gleda utakmicu nase lige mimo Veleza, ne bi znali 3 igraca nabrojati po ostalim klubovima da ne igraju sa nama. ;)

Ja ti pisem onako kako jeste, a ti vjeruj sta hoces. Da ponovim nema razlike u naboju navijaca izmedju nasih utakmica sa Sarajevom i Zeljom. Imas x primjera na utakmicama kako gori, pa u Kaknju kad je Sarajevo igralo domace bukvalno na rubu incidenta bilo na tribinama izmedju nase raje i pitara jer smo izmjesani bili. Nije ni njima nista bolje bilo u Gabeli protiv nas, isto na noz i na terenu i na tribinama. Ne znam sta se pise na forumu za vrijeme utakmica, vjerovatno neces nigdje procitati kako im 5 stoja navijaca na Kosevu grmi cigani, jer ne izbace loptu kad nam igrac lezi i idu da zabiju gol, kako nam jebu majku igracima, strucnom stabu sa tribina, nije nista drugacije ni u Vrapcicima. Ali eto ti vjeruj sta hoces.
Netacno, ne mozes uzeti samo ono sto tebi odgovara, racunas valjda od kada ste se vratili i dodjes tu do podatka da oba tima imaju po 5 pobjeda i 4 nerjesena rezultata. S tim da Velez ima pobjedu u Finalu Kupa na penale.
Napises netacno, i onda u postu potvrdis ono sto sam ja napisao. Dakle, od kad se Velez vratio u ligu ima bolji medjusobni skor od Sarajeva. 6 pobjeda Veleza, 5 Sarajeva.

killafrommanilla
Kontakt:

Post Postao/la killafrommanilla » 01 sep 2024, 18:01

01 sep 2024, 12:50
killafrommanilla je napisao/la:
01 sep 2024, 09:16
31 avg 2024, 23:18

Fin bod protiv direktnog kandidata za ispadanje i povratak u prirodni habitat. Nije lose :urnebes:

Ps. Top teren :urnebes: :urnebes:

Kevelja mi vrh ste, pozdravi mi Stefu :mrgreen:
Hvala hvala. Joj kako sam te isprskao kad moras bas citirati iz cista mira da me kao zajebavas :rol:

Nego, posto si nam priznao da ste kupili utakmicu, jeste li sve odmah platili ili ima Vlado bodova ove sezone. Taman tiket sastavljam
Nisi ti nikoga isprskao nego sam ti fino rekao da me pravis budalom i da si bezobrazna hinja. Sa takvima pricam na ovaj nacin :mrgreen:

Nemam priznati kada nesto jeste, ti imas, jer ti ne odgovara narativu i meni se to gadi, Kevelju. Tako se komunicira sa tvojom sortom. Jos nos zacepim kada ti odgovoram.

Dobar Velez, a ? Fina selekcija igraca, hocetel ispasti :urnebes: jesil slavio kada ste nam skinuli tituli, a Zrinjski je osvojio. Ti si taj profil. Pitarski otirac koji vise mrzi Zeljeznicar od Zrinjskog. Osjetis se na kilometar
Jesam, slavio sam jer nismo dopustili da gledamo ikog drugog osim sebe. Za sebe odigrali za cast kluba. Morate prestati gledati kako da krojite tabelu konstantno, i ko ce van pustit a kome cete vi pustiti.

Vrijedjas jer si nemocan, ja te samo pitao rekao si znas kombinaciju i da ste namjestili utakmicu za opstanak, evo nisam jos uplatio pa te pitao fino kakav je dogovor je li isplaceno ili cemo na bodove ove godine?

Nego, ko ti je Kevelj? Neki uposlenik mog kluba? :mrgreen:
samo kad sam tu, neretva kroz mene teče, čudna jada od mostara grada svako veče

A i kada nema pobjede
Ili s nekim dijelis bodove
Nemoj brinuti, bodrit cemo te
Samo jako, nema predaje!

NoDi80
Kontakt:

Post Postao/la NoDi80 » 01 sep 2024, 18:02

Prvih 11
Muftic
Cavnic
Odinaka
Mahmic
Markovic
Radovac
Jaber
Boljevic
Cvetanoski
Dangubic
Krpic

Znaci ide se napadaci jako po pobjedu
Yugoslav First League: ⭐️
BiH Republic League: ⭐️
League of BiH: ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
BiH Cup: ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
BiH Supercup: ⭐️⭐️⭐️
European competitions
UEFA Cup/UEFA Europa League
Semi-finalists (1)
Quarter-finalists (2)
Mitropa Cup
Semi-finalists (2)

Pendulum
Kontakt:

Post Postao/la Pendulum » 01 sep 2024, 18:12

Večeras Sloga nema šta da traži na Grbavici
Postao/la 19vendetta87 » 14 sep 2024, 22:48

Samo Allah zna koliko smo ja i moja porodica sretni (Sarajevo igralo 2:2 sa Posušjem)

Odgovori

Natrag na “Premijer liga BiH”

Trenutno korisnika/ca: Bing [Bot] i 12 gostiju.