RŠD Velež Mostar

MostarskiVelez
Kontakt:

Re: RŠD Velež Mostar

Post Postao/la MostarskiVelez » 01 sep 2024, 20:07

Jedino realno ime sto mi pada na pamet je Dzemil Sose. Ne znam onda mozda Husnic ili Pekusic koliko su sposobni/zeljni. Tanko svakako.

JimmyPage
Kontakt:

Post Postao/la JimmyPage » 01 sep 2024, 20:07

jašta će plan praviti i narodu ga prezentovati :rol:
isto pišem svake sezone da bi trebalo al to možemo dočekati samo u snovima

StarmoCity
Kontakt:

Post Postao/la StarmoCity » 01 sep 2024, 20:11

JimmyPage je napisao/la:
01 sep 2024, 20:07
Hasic je predstavio plan i ispunio ga 90% prije sto je izbacen.

JimmyPage
Kontakt:

Post Postao/la JimmyPage » 01 sep 2024, 20:13

StarmoCity je napisao/la:
01 sep 2024, 20:11
JimmyPage je napisao/la:
ne pričam o periodu Hasića, to nam je svima poznato da je osim plana bilo javno prikazano gdje je utrošena svaka marka

Euzebio10
Kontakt:

Post Postao/la Euzebio10 » 01 sep 2024, 20:30

JimmyPage je napisao/la:
01 sep 2024, 20:13
StarmoCity je napisao/la:
01 sep 2024, 20:11
JimmyPage je napisao/la:
ne pričam o periodu Hasića, to nam je svima poznato da je osim plana bilo javno prikazano gdje je utrošena svaka marka
A najbitnije je plan i cilj kluba , al ne suppja prica vec crno na bijelo .
Sve ostalo je zivotarenje i trgovina sa ostalim klubovima i savezom i onda moras klapit usima i slusat st ti oni kazu .
Mi imamo vrhunske uslove za dobru pricu , samo nam trebaju ljudi koji su tu zbog izazova u smislu uspjeha u sportskom segmentu a ne neko ko klepa pare i misli da je glavni Baja ako se on pita sve a veze nema .
Zasto ne bi napravili plan i program rada , u cemu je tu problem

JimmyPage
Kontakt:

Post Postao/la JimmyPage » 01 sep 2024, 20:38

Pa svako je za transparentan plan ali sam ja pesimista po pitanju toga jer generalno ljudi nemaju osjećaj za to i ne žele da stvari budu transparentne.
Ne kažem da se ne može desiti da dođe neko časnih namjera samo kažem da je realnost nešto drugo

user1986
Kontakt:

Post Postao/la user1986 » 01 sep 2024, 20:46

MostarskiVelez1922 je napisao/la:
01 sep 2024, 17:58
THOMASSHELBY je napisao/la:
01 sep 2024, 17:34
01 sep 2024, 17:24

Ima u Mostaru sposobnih ljudi koji su u poslu koji rade uspješni i plus vole Velež, ne sekiraj se ti za to. To što ga ti ne vidiš ne znači da ga nema. Nek je ovaj namazani **** otišao to je najbitnije bilo.
Brate u pravu si. Kad mi ti ,sa profila napravljenog prije mjesec dana, kažeš da se ne sekiram i da imaju neki ljudi ja stvarno ne vidim razlog za sekiraciju. Puna podrška nekim ljudima, pozz
Evo ovih sto gledaju kad je ko napravio profil i po tome odredjuju da li je neko u pravu ili nije. Znaci napravio si profil prije 10 god lupam i ti si u pravu zato sto je neko sa kim imas diskusiju napravio isti prije mjesec dana. Bravo kompjuteru. Eto ti si u pravu po sto duze imas profil, msm kakav uspjeh. Upravu si nema u Mostaru niko da preuzme Velez sve je to goli pe*is, sirotinja teska nesposobna i kako ih uopste nije stid pa da tebi niko nije rekao ko ce preuzeti. Stoka jedna nekulturna tebe su mi zaboravili. Ili ovako, napisi tu nekome kad si napravio profil na forumu, pa ce po tome neko da te kontaktira da ti kazu ko bi mogao preuzeti.
I ja se pitam kako to da njemu nisu javili ko dolazi. Sramota. :urnebes: :urnebes:

Vanja8
Kontakt:

Post Postao/la Vanja8 » 01 sep 2024, 21:49

Halalite na upadu, ali moram @Alem C85 cestitati, covjek je jos ranije najavio ovaj scenario sa Keveljom i koliko sam ga upratio da je takodjer najavio da ce vam u Upravu sjesti dosta sposobniji ljudi od ove garniture...
@Aleme svaka cast majstore, dobre info... :salut:

r3start
Kontakt:

Post Postao/la r3start » 01 sep 2024, 21:54

Jel istina da je postignut dogovor i da nas preuzima gospodin Ivaylo Petev?

THOMASSHELBY
Kontakt:

Post Postao/la THOMASSHELBY » 01 sep 2024, 22:02

01 sep 2024, 19:23
01 sep 2024, 18:17

Evo ovih sto gledaju kad je ko napravio profil i po tome odredjuju da li je neko u pravu ili nije. Znaci napravio si profil prije 10 god lupam i ti si u pravu zato sto je neko sa kim imas diskusiju napravio isti prije mjesec dana. Bravo kompjuteru. Eto ti si u pravu po sto duze imas profil, msm kakav uspjeh. Upravu si nema u Mostaru niko da preuzme Velez sve je to goli pe*is, sirotinja teska nesposobna i kako ih uopste nije stid pa da tebi niko nije rekao ko ce preuzeti. Stoka jedna nekulturna tebe su mi zaboravili. Ili ovako, napisi tu nekome kad si napravio profil na forumu, pa ce po tome neko da te kontaktira da ti kazu ko bi mogao preuzeti.
Jasno i argumentovano, bravo. To sam i očekivao od nekoga ko barata tolikom količinom tajnih informacija.
Sta buncas ti matere ti? Ko spominje ikakve tajne informacije sta baljezgas gluposti? Ti si taj i takvi ko ti koji ovdje stvarate atmosferu kao da cemo se sada ugasiti jer nema niko sposoban da preuzme mjesto direktora. Ako nema niko nek se i ugasimo onda i ne zasluzujemo da postojimo.
Zakačio si se na moj post u kome sam rekao otprilike ,,sad počinju pravi problemi , ja ne vidim ko moze doći i iznijeti ovo, ja ga ne vidim, daj Bože da griješim" . Znaci upao si najeban i glumio da nesto znaš što većina ne zna. I da ce doći neki ljudi. Meni jednostavno to neki ljudi ne ulijeva povjerenje i volio bih znati ako postoji konkretna osoba. Ne pada mi na pamet da se svadjam po forumu, pricu možemo nastaviti u 4 oka

user1986
Kontakt:

Post Postao/la user1986 » 01 sep 2024, 22:37

:beba:
01 sep 2024, 21:42
user1986 je napisao/la:
01 sep 2024, 20:46

I ja se pitam kako to da njemu nisu javili ko dolazi. Sramota. :urnebes: :urnebes:
Zato i smatras da nema zivota poslije odlaska glavnog.
Nego, sve se nesto suska ko ce preuzeti poziciju, samo ti ne znas nista. To me brine.

MostarskiVelez
Kontakt:

Post Postao/la MostarskiVelez » 02 sep 2024, 06:33

Polahko ljudi Polahko nemojte da opet Mošnjak na Mošnjaka napada.
Eo svanulo je tek pa da pričekamo Alema da se očita i da nam kaže ko dolazi na kormilo nasukane lađe.

MostarskiVelez1922
Kontakt:

Post Postao/la MostarskiVelez1922 » 02 sep 2024, 07:50

01 sep 2024, 22:02
01 sep 2024, 19:23
01 sep 2024, 18:17

Jasno i argumentovano, bravo. To sam i očekivao od nekoga ko barata tolikom količinom tajnih informacija.
Sta buncas ti matere ti? Ko spominje ikakve tajne informacije sta baljezgas gluposti? Ti si taj i takvi ko ti koji ovdje stvarate atmosferu kao da cemo se sada ugasiti jer nema niko sposoban da preuzme mjesto direktora. Ako nema niko nek se i ugasimo onda i ne zasluzujemo da postojimo.
Zakačio si se na moj post u kome sam rekao otprilike ,,sad počinju pravi problemi , ja ne vidim ko moze doći i iznijeti ovo, ja ga ne vidim, daj Bože da griješim" . Znaci upao si najeban i glumio da nesto znaš što većina ne zna. I da ce doći neki ljudi. Meni jednostavno to neki ljudi ne ulijeva povjerenje i volio bih znati ako postoji konkretna osoba. Ne pada mi na pamet da se svadjam po forumu, pricu možemo nastaviti u 4 oka
Gdje sam ja napisao da znam ko dolazi? Ako si iz Mostara trebao bi znati da postoji minimalno 20tak firmasa koji su jako uspjesni u svom poslu, izvrsni menadzeri i direktori svojih firma koji obrcu milione na godisnjem nivou...neko ce vec preuzeti
⚜️⚜️⚜️Dok se ljiljan nad Neretvom vije,
Znaj da Bošnjak pao nije! ⚜️⚜️⚜️

killafrommanilla
Kontakt:

Post Postao/la killafrommanilla » 02 sep 2024, 08:13

Gasimo se, Kevelj je bio jedini spas :kuknjava: on dobro pliva s vicom i politikom :kuknjava:

Od cega je brat mit napravio, kazu dobro pliva s Vicom :mrgreen:
samo kad sam tu, neretva kroz mene teče, čudna jada od mostara grada svako veče

A i kada nema pobjede
Ili s nekim dijelis bodove
Nemoj brinuti, bodrit cemo te
Samo jako, nema predaje!

user1986
Kontakt:

Post Postao/la user1986 » 02 sep 2024, 11:28

Radobolja je napisao/la:
23 jun 2024, 23:24
Kevelj i Rahimic najaci duo u novijoj historiji Veleza.Seno donesi nam tituluuuu,naprijed momci!!
:beba: :beba: :beba:

AlemC85
Kontakt:

Post Postao/la AlemC85 » 02 sep 2024, 11:44

Da budemo nacisto: Niti ja imam koristi od Veleza, niti Velez ima koristi od mene. Ali necu dozvoliti nikome da me blati, makar to bio i forum.

Ovdje vise nema normalne rasprave, nego samo uvrede, prvenstveno na licnoj osnovi.

Bio sam i ostao Velezovac, iako je bilo momenata, kada to nije bilo bas popularno, zbog nekih likova. A da ne kazem, o vremenu, kada sam isao i pratio Velez po zabitima Bosne, kada se igrala liga federacije, kada su ljudi sa kamenjem gadjali navijace, a sudije krale gdje su stizale.

Bog mi je svjedok, da nikada Velezu nisam mislio bilo kakvo zlo. S obzirom, da imam bolesnog oca, koji ima tumor, i kojeg ceka operacija uskoro, nije mi do rasprava ni do humora.

Toliko.

CampobelloDiMazara
Kontakt:

Post Postao/la CampobelloDiMazara » 02 sep 2024, 13:20

Nakon jučerašnje ostavke predsjednika FK Velež gospodina Senada Kevelja, Fudbalski klub Velež Mostar informiše sve svoje članove, navijače i prijatelje Kluba, kao i cjelokupnu bosanskohercegovačku sportsku javnost da će naš Klub nesmetano nastaviti svoj rad i da njegovo poslovanje u bilo kojem segmentu neće biti ugroženo.

Ostavkom predsjednika Kevelja, ulogu prvog čovjeka Kluba, kako to predviđa Statut, privremeno će preuzeti zamjenik predsjednika FK Velež gospodin Admir Rahimić.

U naredna tri dana, zamjenik predsjednika Kluba g-din. Rahimić će zatražiti održavanje vanredne Skupštine Kluba, a nju bi u skladu sa Statutom predsjednik Skupštine trebao sazvati u roku od 15 dana.
Treba napomenuti da članovima Upravnog odbora Kluba mandati ističu danom održavanja Skupštine odnosno imenovanjem novog predsjednika.

Bez obzira na ostavku predsjednika Kevelja, preostali članovi Upravnog odbora Kluba uvjeravaju javnost, ali i sve navijače Veleža da nemaju razlog za brigu, te da će jednakim entuzijazmom nastaviti svoj rad sve do imenovanja novog predsjednika i novog Upravnog odbora našeg Kluba.

Mostar u srcu – Velež do groba!
:clap:

Debeli hajmo sada :thumbup:

dime
Kontakt:

Post Postao/la dime » 02 sep 2024, 13:25

Znači do daljnjeg bez trenera.

Esatqfirula
Kontakt:

Post Postao/la Esatqfirula » 02 sep 2024, 13:35

Pozdrav!

-Drago mi je da je Sikalo dobio priliku da pokaze sta zna sad za vikend. Mislim da mu snjura u nargila baru bolje stoji.

-Isto tako, lijepo je bilo vidjeti neznanje Merzica i cijelog pomocnog osoblja kroz ova zadnja tri mjeseca. Od fizicke spreme po kojoj smo najlosija ekipa u ligi trenutno, uz pomoc ovog novog kondicionog trenera kojeg je kako ga ovde zovu Sir Kur..Klaf doveo.

-Takodjer, do kad mislimo biti dom penzionera? Avdo i Djurasovic imaju 250 godina zajedno, posaljite ih vise u penziju i dajte priliku mladjima.

-Sta je sa Acom, Kajtom, Zvonicem, Zaimovicem i ostalim kapitenima, zasto oni nebi mogli biti cunjevi novim trenerima kao i ova dvojica iz doma penzionera?

-Da li ce glavni iz omladinske skole odgovarati sto nije nista radio a primao peticu mjesecno na glavnoj poziciji u omladinskoj skoli?

-Raduje me da vec imamo novi uo kako se ovde uveliko pise, ko su ti ljudi?

Mozda su pitanja za skupstine a mozda i nisu.Pozdrav iskrenim i neovisnim zaljubljenicima u fk lezve.

Addo1922
Kontakt:

Post Postao/la Addo1922 » 02 sep 2024, 13:54

Vrijeme je da konacno izadjemo iz ovih sranja. Posljednja tri mjeseca su totalni promasaj.

Odgovori

Natrag na “FK Velež”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 2 gosta.