ajd za 5 minuta..eu2..jasko_juve..sisaToxicity je napisao/la:Ae jasko kreiraj da odigramo 2 - 3 friendly
PES 6 liga chat
Moderator/ica: Padovan
-
- Kontakt:
Re: PES 6 liga chat
★ 36 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO ★
- Goalgetter
- Kontakt:
Galatasaray - Udinese
Imate vremena do 20:00 h da odigrate ovu preostalu utakmicu kupa, da bi ja mogao postaviti parove za sljedece kolo koje pocinje vec od 00:00 h.
A sto se tice ove situacije sa Dartanjanom, podrzavam odluku mojih kolega, jer mu je ponasanje bilo nekorektno. Takve igrace sigurno ne trebamo.
I zelio bih vas samo na jedno podsjetiti :
Ljudi ovo je samo igra
Imate vremena do 20:00 h da odigrate ovu preostalu utakmicu kupa, da bi ja mogao postaviti parove za sljedece kolo koje pocinje vec od 00:00 h.
A sto se tice ove situacije sa Dartanjanom, podrzavam odluku mojih kolega, jer mu je ponasanje bilo nekorektno. Takve igrace sigurno ne trebamo.
I zelio bih vas samo na jedno podsjetiti :
Ljudi ovo je samo igra

- majestic24
- Kontakt:
Ja sam najbolji protiv tebe. Jednu utakmicu pobjedim,ide revans i izgubim 5-6 naprema nulajasko_juve je napisao/la:KORISTIM CUT I UVIJEK CU GA KORISTITI..IGRAM PES VEC 8 GODINA I NIKAD NISAM CUO DOSAD ZA TAJ EBENI CUT..LJUDI MOJI,VAS OVDJE 80 % POKUSAVA TO ISTO RADIT,AL NE MOZE,BAR PROTIV MENE,JER ZNAM IGRAT ODBRANU A VI TO NE ZNATE,KAD TO NAUCITE ONDA CETE IGRAT DOBRO..IMA IZUZETAKA,SVAKA CAST NJIMA..AKO VAM SE OVO NE SVIDJA,BOLI ME *URAC..ETO ISKRENO..
@ stipe,kad god vala danas..posalji pp pa cemo doci..otprilike kad bi to moglo bit???

GLORY,GLORY MAN.UNITED : 1907–08, 1910–11, 1951–52, 1955–56, 1956–57, 1964–65, 1966–67, 1992–93, 1993–94, 1995–96, 1996–97, 1998–99, 1999–2000, 2000–01, 2002–03, 2006–07, 2007–08, 2008–09, 2010–11 , 2012-13
..:::The Black Mamba Strikes Again::...
..:::The Black Mamba Strikes Again::...
-
- Kontakt:
CUTTBACK JE ZA POCETNIKE/NOOBOVE/AMATERE/IDIOTE/ PITHCKE KOJE DRUGACIJE NEZNAJU DAT GOL !!!
-
- Kontakt:
prvo cutback nije nasa rijec..noobovi nisu nasa rijec..sve ste to pokupili od nekih stranaca i od nekih glupana..cuj molim te lijepo pocetnik..prijatelju moj,ako sam ja pocetnik,onda kako znam npr igrat odbranu???kako sam u prosloj sezoni ( govorim za pes ) imao gol razliku +50 i nesto??????ja pocetnik???????i boi me ba vise kita,pricajte sta hocete..IGRAM CUT I UVIJEK CU IGRAT..pozdrav!!damirdeluxe je napisao/la:CUTTBACK JE ZA POCETNIKE/NOOBOVE/AMATERE/IDIOTE/ PITHCKE KOJE DRUGACIJE NEZNAJU DAT GOL !!!
- Donnie Darko
- Kontakt:
cilicu kad cemo igrat?
S-Y-L-A-R javi kada možeš
P.S.Malo se previše nervirate ovo je samo igra
Šta trebaju treneri ovih jačih ekipa kad im neki postavi bunker da ga prebiju

P.S.Malo se previše nervirate ovo je samo igra

Michael Owen: "Before I went there, Jamie Carragher said to me: “Oh, you’ll never get a game, Ronaldo will be playing and Raul will be playing, My answer was simple: “But it’s Real Madrid”.
stvarno vas ima isfrustriranih... čuj ako koristiš cut neznaš igrat PESa..
a idi ubij se !!!
a idi ubij se !!!
Inter, Zrinjski, Hajduk, NY Knicks, Medvešćak, NY Rangers, Andy Murray, Rafael Nadal, Fernando Alonso
ja licno ne volim taj cut i nikad ga ne koristim, godinama igram sa prijateljem koji ga uvijek koristi pa sam naucio igrati defence protiv cuta.. tako da nemam nista protiv ljudi koji ga koriste.. dzaba se prepucavate, pa ljudi ovo je samo igra..
nego, ima li neko raspolozen da odigramo sad koju?
-
- Kontakt:
ma daj..bas ovaj deluxe je igrao protiv mene i izgubio i govori mi *ebo te cut,ovo ono..ajd reko ajmo jos jednu pa i ti igraj cut..ajd moze..i nije mi prisao na taj nacin golu jer znam igrat odbranu..gluposti..silenT. je napisao/la:stvarno vas ima isfrustriranih... čuj ako koristiš cut neznaš igrat PESa..
a idi ubij se !!!
NapraviFunjai je napisao/la:ja licno ne volim taj cut i nikad ga ne koristim, godinama igram sa prijateljem koji ga uvijek koristi pa sam naucio igrati defence protiv cuta.. tako da nemam nista protiv ljudi koji ga koriste.. dzaba se prepucavate, pa ljudi ovo je samo igra..

Michael Owen: "Before I went there, Jamie Carragher said to me: “Oh, you’ll never get a game, Ronaldo will be playing and Raul will be playing, My answer was simple: “But it’s Real Madrid”.
-
- Kontakt:
Oj ti ako znaš igrati odbranu ja sam telejasko_juve je napisao/la:ma daj..bas ovaj deluxe je igrao protiv mene i izgubio i govori mi *ebo te cut,ovo ono..ajd reko ajmo jos jednu pa i ti igraj cut..ajd moze..i nije mi prisao na taj nacin golu jer znam igrat odbranu..gluposti..silenT. je napisao/la:stvarno vas ima isfrustriranih... čuj ako koristiš cut neznaš igrat PESa..
a idi ubij se !!!

ev za minutu, eu2, pass: sarmaLBJ MVP je napisao/la:NapraviFunjai je napisao/la:ja licno ne volim taj cut i nikad ga ne koristim, godinama igram sa prijateljem koji ga uvijek koristi pa sam naucio igrati defence protiv cuta.. tako da nemam nista protiv ljudi koji ga koriste.. dzaba se prepucavate, pa ljudi ovo je samo igra..
-
- Kontakt:
6-1..pozzbavarian_bk je napisao/la:Oj ti ako znaš igrati odbranu ja sam telejasko_juve je napisao/la:ma daj..bas ovaj deluxe je igrao protiv mene i izgubio i govori mi *ebo te cut,ovo ono..ajd reko ajmo jos jednu pa i ti igraj cut..ajd moze..i nije mi prisao na taj nacin golu jer znam igrat odbranu..gluposti..silenT. je napisao/la:stvarno vas ima isfrustriranih... čuj ako koristiš cut neznaš igrat PESa..
a idi ubij se !!!![]()
-
- Kontakt:
Sto ne kazes za prvu utakmicu picko ? Kad si vidio da sam stisnuo onda je lag a meni što je prvo poluvrijeme lagalo to ne gledaš . Gori sam ja što sam ti pustio
DRH imal te da odigramo ligu

-
- Kontakt:
heh..vodio sam 2-0 prvo poluvrijeme a nemoguce da ti je onoliko lagalo ko meni u drugom..loptu nisam vidio..cc..ti si najbolji igrac pesa..definitivno..sve najbolje..bavarian_bk je napisao/la:Sto ne kazes za prvu utakmicu picko ? Kad si vidio da sam stisnuo onda je lag a meni što je prvo poluvrijeme lagalo to ne gledaš . Gori sam ja što sam ti pustio![]()
- Goalgetter
- Kontakt:
S tim da ne ocekujem da ce se Karaon pojavit, i odigrati utakmicu protiv Galatasaraya, upsisao sam zasad 3:0 za Galatasaray.
Evo i parovi 1/8 finala, i lista strijelaca:

Evo i parovi 1/8 finala, i lista strijelaca:

- drH(za PES 6)
- Kontakt:
Pa mi tek sutra igramo, ja moram jos sa everom danas odigrati 5.kolo!bavarian_bk je napisao/la:Sto ne kazes za prvu utakmicu picko ? Kad si vidio da sam stisnuo onda je lag a meni što je prvo poluvrijeme lagalo to ne gledaš . Gori sam ja što sam ti pustio![]()
-Ban zato sto ljudima koji su glupi kazem otvoreno da su glupi-
-
- Kontakt:
Ma mozemo je sada odigrati a sutra ss postaviti
Jasko @
Ti si ****

Jasko @
Ti si ****

- drH(za PES 6)
- Kontakt:
Haj za 15 minuta, da odigramo!bavarian_bk je napisao/la:Ma mozemo je sada odigrati a sutra ss postaviti![]()
Jasko @
Ti si ****
EDIT: Ustvari hajmo odmah
eu3
ss.ba
pass: cutback

Zadnja izmjena: drH(za PES 6), dana/u 03 apr 2011, 14:46, ukupno mijenjano 1 put.
-Ban zato sto ljudima koji su glupi kazem otvoreno da su glupi-
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.