OK . Razumem te sefedrH(za PES 6) je napisao/la:Haj za 15 minuta, da odigramo!bavarian_bk je napisao/la:Ma mozemo je sada odigrati a sutra ss postaviti![]()
Jasko @
Ti si ****

Moderator/ica: Padovan
OK . Razumem te sefedrH(za PES 6) je napisao/la:Haj za 15 minuta, da odigramo!bavarian_bk je napisao/la:Ma mozemo je sada odigrati a sutra ss postaviti![]()
Jasko @
Ti si ****
hahahah ma nije to vamo nesto radiobavarian_bk je napisao/la:OK . Razumem te sefedrH(za PES 6) je napisao/la:Haj za 15 minuta, da odigramo!bavarian_bk je napisao/la:Ma mozemo je sada odigrati a sutra ss postaviti![]()
Jasko @
Ti si ****
Hajmo odmah evo taman sa bavarianom odigrao 6.kolo 0:0(dobro sam prosaoever je napisao/la:drHaga,jucer dobar dan za obojicu..Manchester + Velez + Zeljo + sam dobio na kladionici..Da li je red da se neko ne raduje ovog vikenda?Da skratim,hocemol' mi odigrati sad nekad tu sexy tekmicu ?
hocu ja, ajd pravijasko_juve je napisao/la:hocel ko?
Donnie Darko je napisao/la:cilicu kad cemo igrat?
smiDeš samnom?majestic24 je napisao/la:ima li ko bolji
ne bi ti preporucio da igras sa bavarian_bk..momak je prejak..majestic24 je napisao/la:ima li ko bolji
ahaFunjai je napisao/la:smiDeš samnom?majestic24 je napisao/la:ima li ko bolji
Hvala ali ipak ne igram odbranu ko tijasko_juve je napisao/la:ne bi ti preporucio da igras sa bavarian_bk..momak je prejak..majestic24 je napisao/la:ima li ko bolji
pa dobro i ja bi rekao da ne igras..primas 6 golova po tekmi..auuuuuuuuuuuuuuuuuu..ti si moj iDOL..bavarian_bk je napisao/la:Hvala ali ipak ne igram odbranu ko tijasko_juve je napisao/la:ne bi ti preporucio da igras sa bavarian_bk..momak je prejak..majestic24 je napisao/la:ima li ko bolji
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 3 gosta.