FK Sarajevo
Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz
-
- Kontakt:
Re: FK Sarajevo
Trako u Tuzla City
Pa to i jeste problem što pola vas daje komentare na osnovu ničega... niko momka nije gledao kako igra i opet ljudi kažu ma ne valja ovajthebain666 je napisao/la: ↑02 sep 2024, 12:56Ja sam to pisao, i mene je Unusic iznenadio do tada sam ga gledao samo protiv slobode kad je igrao na stoperu i zamijenjen je na poluvremenu. A daleko i od toga da je Odinaka los igrac. A nesto se ne sjecam da si replicirao to a i svejedno ne znam jel pokusavas ispasti smijesan sa ovim ili ?
SARAJEVO SIAMO NOI <3
Kol'ko li nas je Simon klapio po ušima pa da može odbijat' ponude iz HNL-a... 

-
- Kontakt:
juka55 je napisao/la: ↑02 sep 2024, 13:12Pa to i jeste problem što pola vas daje komentare na osnovu ničega... niko momka nije gledao kako igra i opet ljudi kažu ma ne valja ovajthebain666 je napisao/la: ↑02 sep 2024, 12:56Ja sam to pisao, i mene je Unusic iznenadio do tada sam ga gledao samo protiv slobode kad je igrao na stoperu i zamijenjen je na poluvremenu. A daleko i od toga da je Odinaka los igrac. A nesto se ne sjecam da si replicirao to a i svejedno ne znam jel pokusavas ispasti smijesan sa ovim ili ?
Nije “pola nas”, pogledaj moje postove i neces naci da sam igdje ijednog igraca ispljuvao ili komentarisao na osnovu nicega. Samo sam tad za napisao za Odinaku da mislim da je bolji od Unusica, u cemu me je on demantovao. A ovdje ova 2 pokusavaju izvrnuti pricu i ispasti fol smijesni. Papci klasicni
Smiješna cifra i od toga je naviše otišlo na njegove pomočnike.
Čovjek nije slobodan dok sve ne izgubi.
Problem je što se B komponentom smatra svako ko je za BiH, ne može više S komponenta biti Srbin koji radi za dobro drzave i njenog sporta, sad se podrazumjeva da moras biti četnik ili ustaša da bi bio u S ili H komponentibvsic je napisao/la: ↑02 sep 2024, 12:56Nabiit na k sve komponente, hocemo ljude koji su prosli kroz fudbal i hoce dobro drzavi i sportu u drzavi. Takvih ima koliko hoces, majke im politicke yebempitara je napisao/la: ↑02 sep 2024, 12:46Komplet B komponenta se kupi za 50 milja maraka, prvak uzme blizu 10M, boli B komponentu kita za kluboce, i ćefine babine bi prodalikempes je napisao/la: ↑02 sep 2024, 09:56Neko je vec pisao, tamo na onoj temi.
Mislim da ce Vico zbog B komponente pustiti ovu sezonu da se odigra posteno. Borac je ostvario uspjeh i zaradit ce nesto para od evrope.
Ne kazem da cemo biti pogurani, ali situacija se itekako poklopila da osvojimo titulu ukoliko budemo pruzali dobre partije.
ma i da jesi nidje veze,bezeveze je i sad govoriti da je neko pojacanje a 4 utakmice iza nasthebain666 je napisao/la: ↑02 sep 2024, 13:46juka55 je napisao/la: ↑02 sep 2024, 13:12Pa to i jeste problem što pola vas daje komentare na osnovu ničega... niko momka nije gledao kako igra i opet ljudi kažu ma ne valja ovajthebain666 je napisao/la: ↑02 sep 2024, 12:56
Ja sam to pisao, i mene je Unusic iznenadio do tada sam ga gledao samo protiv slobode kad je igrao na stoperu i zamijenjen je na poluvremenu. A daleko i od toga da je Odinaka los igrac. A nesto se ne sjecam da si replicirao to a i svejedno ne znam jel pokusavas ispasti smijesan sa ovim ili ?
Nije “pola nas”, pogledaj moje postove i neces naci da sam igdje ijednog igraca ispljuvao ili komentarisao na osnovu nicega. Samo sam tad za napisao za Odinaku da mislim da je bolji od Unusica, u cemu me je on demantovao. A ovdje ova 2 pokusavaju izvrnuti pricu i ispasti fol smijesni. Papci klasicni
na kraju tabela kad se svede vidjet cemo ko je pojacanje a ko ne,ako ne osvojimo sto se mene tice mogu svi nazad odakle su dosli

Premier League of Bosnia and Herzegovina:
Winners (5): 1998–99, 2006–07, 2014–15, 2018–19, 2019–20
Yugoslav First League:
Winners (2): 1966–67, 1984–85
Bosnia and Herzegovina Cup:
Winners (7): 1996–97, 1997–98, 2001–02, 2004–05, 2013–14, 2018–19, 2020–21
Winners (5): 1998–99, 2006–07, 2014–15, 2018–19, 2019–20
Yugoslav First League:
Winners (2): 1966–67, 1984–85
Bosnia and Herzegovina Cup:
Winners (7): 1996–97, 1997–98, 2001–02, 2004–05, 2013–14, 2018–19, 2020–21
Unusic je bio standardni prvotimac u Osjeckom s 21 god.
Zrinski Osjecko je ostao bez HNL-a u zadnjem kolu protiv Šibenika u jednoj "vicino-borcevskoj" utakmici, krajnje kontroverznoj.
Ono što je zanimljivo jeste da je ta ekipa ostala maltene bez svih igrača iz prošle sezone a veliki broj ih je došao u PLBIH (Radnik, Široki x2, GOSK x2, Sarajevo) i imaju značajnu ulogu na početku sezone u svojim klubovima...a većinu ih veze Cibalia prije toga.
Zrinski Osjecko je ostao bez HNL-a u zadnjem kolu protiv Šibenika u jednoj "vicino-borcevskoj" utakmici, krajnje kontroverznoj.
Ono što je zanimljivo jeste da je ta ekipa ostala maltene bez svih igrača iz prošle sezone a veliki broj ih je došao u PLBIH (Radnik, Široki x2, GOSK x2, Sarajevo) i imaju značajnu ulogu na početku sezone u svojim klubovima...a većinu ih veze Cibalia prije toga.
Inače, te cifre je sam sebi stavljao, a naši prihvatili, nisu imali izbora. Njegove su pare i neka je uzeo. Ma da je 50 miliona, neka je, šta je problem?
I nema kluba koji kad tad ne baci veće pare na trenera ili igrača. Nekad dobiješ, nekad izgubiš.
-
- Kontakt:
Bruno je do sada imao sporedne uloge,ulazio je uglavnom kad je protivnik morao izaći visoko te je imao slobodu stranu.
Vidjet ćemo kako će to izgledati kad bude igrao 90 min.
Ja ga još ne bih okarakterisao kao pojačanje kao ni Kuprešaka.
Vidjet ćemo kako će to izgledati kad bude igrao 90 min.
Ja ga još ne bih okarakterisao kao pojačanje kao ni Kuprešaka.
-
- Kontakt:
Zasto mediji ne pisu o sinocnjem prekidu?
Da smo mi u pitanju,bilo bi milion clanaka,zakoni, moguće suspenzije itd ...
Nasi su htjeli nastaviti sa njim ali je ugovor raskinut na njegovu inicijativu. Nemojte pisati gluposti kad nemate pojma
Zato što članci o Sarajevu donose klikove i pare, a članci o Vasi Miskinom ne.VolimoSarajevo je napisao/la: ↑02 sep 2024, 14:43Zasto mediji ne pisu o sinocnjem prekidu?

Postao/la 19vendetta87 » 14 sep 2024, 22:48
Samo Allah zna koliko smo ja i moja porodica sretni (Sarajevo igralo 2:2 sa Posušjem)
Samo Allah zna koliko smo ja i moja porodica sretni (Sarajevo igralo 2:2 sa Posušjem)
Sama cinjenica da ubacaj igraca ide precizno, brzo i leti inverzno prema napadacu ga vec cini pojacanjem.
A to nije vise slucajnost jer za ovo nesto sitno minuta sto je skupio je pokazao da je u pitanju vjestina.
Samo da ga neka kabadahija seljacka ne povrijedi, kao i Turkesa.
A to nije vise slucajnost jer za ovo nesto sitno minuta sto je skupio je pokazao da je u pitanju vjestina.
Samo da ga neka kabadahija seljacka ne povrijedi, kao i Turkesa.
-
- Kontakt:
Koja zajebancija s ovim ubacivanjem Unusica,ZZ ga ubaci kad ono kao odluci rijesiti tekmu,ono u stilu dosta je peglanja,sad ide prodor,centarsut i gool.
Daj nek‘ neko od ovih momaka koji to znaju naprave isjecke asistencija Unusica.
Lik od centra haman gurne loptu i trci za njom,uspori,centrira i egzekucija

Daj nek‘ neko od ovih momaka koji to znaju naprave isjecke asistencija Unusica.
Lik od centra haman gurne loptu i trci za njom,uspori,centrira i egzekucija

"Neki pojedinci zaista imaju dosta upitnika kada ne igraju,a ja imam dosta upitnika kada igraju" ZZ
Biti srcem vezan,u tome lezi snaga!
Biti srcem vezan,u tome lezi snaga!
To je nešto drugo i ja za to ne govorim, niti govorim da bilo šta znam oko njega. Otišao frajer, pokupio pare, svoje pare i nema problema.ubipara je napisao/la: ↑02 sep 2024, 14:44Nasi su htjeli nastaviti sa njim ali je ugovor raskinut na njegovu inicijativu. Nemojte pisati gluposti kad nemate pojma
-
- Kontakt:
Ako je on dao otkaz a ne bio otpusten, onda je uzeo platu i to je to. Nikakve otpremnine itd.Morpheus je napisao/la: ↑02 sep 2024, 15:41To je nešto drugo i ja za to ne govorim, niti govorim da bilo šta znam oko njega. Otišao frajer, pokupio pare, svoje pare i nema problema.
Mada se slazem i s tobom da smo bacili pare na njega. Ali i na jos neke 100%
Samo naprijed moje Sarajvoooooooo ♥️
Mozel neko postavit sanse koje smo stvorili u prvenstvu odkad je Zekic tu kao i sanse koje su nama stvorili protivnici
Koliko mene sjecanje sluzi samo dvije 60% sanse su bile onaj suc jagodin i sad ono od crnca kad je precku pogodio
Koliko mene sjecanje sluzi samo dvije 60% sanse su bile onaj suc jagodin i sad ono od crnca kad je precku pogodio
-
- Kontakt:
Nije bilo incidenta ,kaze htjeli selfi s Grabežom.VolimoSarajevo je napisao/la: ↑02 sep 2024, 14:43Zasto mediji ne pisu o sinocnjem prekidu?
- MaroonBjelave
- Kontakt:
Yebo medije, mene zanima kad zasjeda disciplinska komisija?VolimoSarajevo je napisao/la: ↑02 sep 2024, 14:43Zasto mediji ne pisu o sinocnjem prekidu?
Trenutno korisnika/ca: rimljanin90 i 9 gostiju.