zakoga generaleGeneral1976 je napisao/la: ↑02 sep 2024, 18:17Ne brinite za Jabera, dogovoreno je, sjest će se i potpisati.
FK Željezničar
Moderatori/ce: insider,LjoZee,irfo
Re: FK Željezničar
menstrual
- WeekendOffender
- Kontakt:
-
Ponavljam..Uzeti 2miliona i zahvalit se momku.Mi smo baksuzi,tko zna sta se moze desiti za 2-3 ili 6mjeseci...2Miliona jevreja nije malo...
Sto se tice Al Jabera, treba iskoristiti sav ovaj hajp oko njega i prodati ga. Ponuda Rostova je fina(2,5 miliona KM, ako je istina) ali mislim da minimalna cijena mora biti 1,5 miliona eura i procenat od naredne prodaje. Procitao sam negdje da je ponuda iz Saudijske Arabije jos bolja, nego ova od Rostova. On je ogroman potencijal ali igra toplo-hladno.
Finansijska situacija je dobra i nismo pod moranjem da moramo prodati ali je bolje sad ga prodati kad imamo ponude, nego odbijati, cekati i rizikovati. Svaki put kad smo odbijali ponude i htjeli puno vise (rizikovali)nije nam se isplatilo, najblaze receno. Trebaju ljudi iz uprave razmisljati mozgom a ne voditi se srcem. Mi se generalno, previse vezujemo za igrace.
Citam komentare po fb-u i bas puno nasih navijaca je nerealno i to bas nerealno, zive ljudi u nekom svom svijetu, ocekuju da Zeljo proda Al Jabera za 10 miliona..
Finansijska situacija je dobra i nismo pod moranjem da moramo prodati ali je bolje sad ga prodati kad imamo ponude, nego odbijati, cekati i rizikovati. Svaki put kad smo odbijali ponude i htjeli puno vise (rizikovali)nije nam se isplatilo, najblaze receno. Trebaju ljudi iz uprave razmisljati mozgom a ne voditi se srcem. Mi se generalno, previse vezujemo za igrace.
Citam komentare po fb-u i bas puno nasih navijaca je nerealno i to bas nerealno, zive ljudi u nekom svom svijetu, ocekuju da Zeljo proda Al Jabera za 10 miliona..
-
Brkooo je napisao/la: ↑02 sep 2024, 18:31Sto se tice Al Jabera, treba iskoristiti sav ovaj hajp oko njega i prodati ga. Ponuda Rostova je fina(2,5 miliona KM, ako je istina) ali mislim da minimalna cijena mora biti 1,5 miliona eura i procenat od naredne prodaje. Procitao sam negdje da je ponuda iz Saudijske Arabije jos bolja, nego ova od Rostova. On je ogroman potencijal ali igra toplo-hladno.
Tako je..Ja kako znam ova ponuda od Rusa je odma isplata..Nema kao sto nas turci zavlace i placanje ko kurvama po teke... Uzet kesh i cao..Pare nam trebaju...
-
- Kontakt:
“Istina je, dobili smo ponudu iz Rusije. Ne možemo govoriti o tome kolika je, ali sigurno je rekordna. Željo nikada u svojoj historiji nije prodao igrača za ovaj novac koji mi imamo na stolu. Još nismo odlučili šta ćemo uraditi. A, zašto? Zato što imamo još dvije odlične ponude, ali ova iz Saudijske Arabije je i bolja od ruske. Klub će zajedno sa igračem i njegovim agentom odlučiti šta je najbolje. Ne pita se tu samo Željezničar.
Jako je važno šta će odlučiti Al-Jaber i njegova strana, porodica i agent. Osjetljivo je to pitanje. Dakle, sutra (utorak) je sastanak Upravnog odbora na kome ćemo razmatrati i ponudu, ali i neke druge stvari važne za funkcionisanje kluba. Interes Željezničara je iznad svega. Ono što je važno, klub ne mora da proda Al-Jabera. Dakle, finansijski sasvim dobro stoji i zbog toga nećemo ići po svaku cijenu na prodaju važnog igrača. Al-Jaber je u ovom trenutku najdragocjeniji igrač Želje”, rekao nam je član uprave Željezničara pod uvjetom anonimnosti.
👉 Almedin Ziljkić - Ubica BORD mitomana i botova 😎
fb je rak. mislim da vecina koja tu komentarise su samo deklarativno nasi navijaci. inase uopste ne prate ni nas klub ni nasu ligu, niti generalno razumiju fudbal. to prati lige 5 i ocekuje od nasih klubova da igraju kao city i prodaju igrace za desetine miliona.
mi smo izrazito glup i neobrazovan narod. samo po sebi to ne bi bilo problem da ne mislimo da smo inteligentni, da ne pametujemo i da ne pricamo o temama koje ne razumijemo.
u klubu bi trebali ozbiljno razmisliti o poostravanju moderacije na zvanicnim stranicama. treba vise brisati komentare i banovati maloumnike sto ih ostavljaju. sinoc sam bas citao i nervirao se koliko su ljudi retardirani. da mi stara od @red1946 nije popusila ne bi mogao zaspati od huje, sto zbog utakmice sto zbog tih imbecila.
- svrakino1921
- Kontakt:
Nešto kontam
Ova ponuda od Rostova
Može bit samo zbog Rahimića
Jel samo Dželo otišao u Rusiju izlazni transfer iz našeg kluba
Ova ponuda od Rostova
Može bit samo zbog Rahimića
Jel samo Dželo otišao u Rusiju izlazni transfer iz našeg kluba
-
- Kontakt:
Nismo toliko očajni da moramofrenky1991 je napisao/la: ↑02 sep 2024, 18:38Brkooo je napisao/la: ↑02 sep 2024, 18:31Sto se tice Al Jabera, treba iskoristiti sav ovaj hajp oko njega i prodati ga. Ponuda Rostova je fina(2,5 miliona KM, ako je istina) ali mislim da minimalna cijena mora biti 1,5 miliona eura i procenat od naredne prodaje. Procitao sam negdje da je ponuda iz Saudijske Arabije jos bolja, nego ova od Rostova. On je ogroman potencijal ali igra toplo-hladno.
Tako je..Ja kako znam ova ponuda od Rusa je odma isplata..Nema kao sto nas turci zavlace i placanje ko kurvama po teke... Uzet kesh i cao..Pare nam trebaju...
Santos dogovoren 

- avalPacidoroP
- Kontakt:
Ma nek' ide kod svojih, njihova liga je sad puno atraktivnija od Ruske.
I puno veći transfer poslije mogu izvući, što bi sa bilo kakvim našim procentom od sljedećeg transfera, tek tad moglo donijeti još veću lovu.
I puno veći transfer poslije mogu izvući, što bi sa bilo kakvim našim procentom od sljedećeg transfera, tek tad moglo donijeti još veću lovu.
Postoje pregovori, ali daleko, daleko od toga da je dogovoreno. Male su sanse.
Željezničar über alles!
Slava Ukraïni!
Leeds United Football Club!
Slava Ukraïni!
Leeds United Football Club!
Odbijeno jefrenky1991 je napisao/la: ↑02 sep 2024, 18:29Ponavljam..Uzeti 2miliona i zahvalit se momku.Mi smo baksuzi,tko zna sta se moze desiti za 2-3 ili 6mjeseci...2Miliona jevreja nije malo...

Fk Željezničar.
-
- Kontakt:
-
jel majketi ?Pablo11 je napisao/la: ↑02 sep 2024, 19:40Odbijeno jefrenky1991 je napisao/la: ↑02 sep 2024, 18:29Ponavljam..Uzeti 2miliona i zahvalit se momku.Mi smo baksuzi,tko zna sta se moze desiti za 2-3 ili 6mjeseci...2Miliona jevreja nije malo...![]()
oj boze... kako ce nam se obiti o glavu ovo..Ovi nasi vole debili da prodaju u tursku i da dobijaju svakih 6mjeseci po 50k hahaha...Strasno
Rusi su pod sankacijama, novac bi mogli samo u kešu dobiti.
-
- Kontakt:
Prodaja AlJabera uz klauzulu o posudbi do kraja sezone.
Taj momak nam je sve sto valja u ekipi ostali talasika.
Gdje su oni koji bi Krpica klupirali? Samo cekam komentare kako nam fali igraca..
Ne moze to tako nije ovo fm. Trener ima najbolju i najskuplju ekipu jos od one sa Stevanovicem i Zakaricem. Dovoljan broj igraca!
Sta je sa bombama?
Taj momak nam je sve sto valja u ekipi ostali talasika.
Gdje su oni koji bi Krpica klupirali? Samo cekam komentare kako nam fali igraca..
Ne moze to tako nije ovo fm. Trener ima najbolju i najskuplju ekipu jos od one sa Stevanovicem i Zakaricem. Dovoljan broj igraca!
Sta je sa bombama?
Trenutno korisnika/ca: bvsic, SamoDaKazeem i 53 gosta.