FK Željezničar

Moderatori/ce: insider,LjoZee,irfo

U sezoni 2025/26. očekujem:

1. Borbu za titulu
35
23%
2. Borbu za Evropu
74
48%
3. Sredinu tabele
26
17%
4. Borbu za opstanak
18
12%

Ukupno glasova: 153

amko123
Kontakt:

Re: FK Željezničar

Post Postao/la amko123 » 02 sep 2024, 20:33

PjevaJuznaTribina je napisao/la:
02 sep 2024, 19:51
amko123 je napisao/la:
02 sep 2024, 18:53
Santos dogovoren 👏👏👏

Kakav ljakse :bow:
Mama ti ljakse vidjet ces za par dana jel dogovoren Santos debilu

amko123
Kontakt:

Post Postao/la amko123 » 02 sep 2024, 20:35

deno_TM87 je napisao/la:
02 sep 2024, 19:13
amko123 je napisao/la:
02 sep 2024, 18:53
Santos dogovoren 👏👏👏
Postoje pregovori, ali daleko, daleko od toga da je dogovoreno. Male su sanse.
Ja imam od provjerenih novinara info da je zavrsen dns dobio info

BarbareZeljin
Kontakt:

Post Postao/la BarbareZeljin » 02 sep 2024, 20:38

avalPacidoroP je napisao/la:
02 sep 2024, 19:08
Ma nek' ide kod svojih, njihova liga je sad puno atraktivnija od Ruske.
I puno veći transfer poslije mogu izvući, što bi sa bilo kakvim našim procentom od sljedećeg transfera, tek tad moglo donijeti još veću lovu.
Covjek ne moze biti pametan previse u vezi Al Jabera. Iskreno svidjela mi se ideja rizika da ga ostave i probaju napraviti rezultat i uzeti vece pare.
Rizik je sastavni dio svakog ozbiljnog posla.
Ovo jesu dobre pare za nas ali koliko god zvucalo cudno,prodaja na prvu,pokazuje slabosti na putu da postanes ozbiljan klub.
I sa moje tacke gledista sta god da urade nece pogrijesiti.
Ono sto se meni cini da se Al Jaberu bas i ne ide nazad kuci.
Prosla mi je kroz glavu ideja da ne bi bilo lose i ponuditi mu da igra za nasu repku. Mozda zvuci nerealno jer decko je projekat drzave,jake i bogate drzave,ali njemu i Saudijcima vise odgovara da on ide igrati u Europi,nego da se vraca nazad.
Rusija ne znam koliko je sada primamljiva bilo kojem igracu,niti igraju Euro takmicenja...
Zeljo koliko god zvucalo suludo,ne moze izgubiti nista na njemu.
Dobio ga djaba,moze sad uzeti ogroman novac,a moze na kraju sezone uzeti i duplo. Sto kroz transfer sto kroz eventualnu Europu.
Znam da dio uprave ovako rezonuje stvari. Ali ne bi me iznenadilo da odu na sigurno i uzmu pare.
Ali opet i tu imas rizik,mozes skrsit te pare na 3 ili 4 igraca i da opet ne bude nista.
Evo ko sa Dangubicem. Iako je rano bilo sta reci. Ocekivanja ogromna,a ono sinoc nije bilo dobro. Nije se vidio ni jedan potez vrijedan pomena. Ne mora to nista znaciti,ali dovoljno je da izaziva neki glup srklet.
Nadati se da ce donjeti najbolju odluku.

let3
Kontakt:

Post Postao/la let3 » 02 sep 2024, 20:40

Dobar intervju :thumbup:

Bojudaosinebu
Kontakt:

Post Postao/la Bojudaosinebu » 02 sep 2024, 20:49

Za 9 mjeseci ce ga prodati za 250k u drugu tursku

Bumbaclat
Kontakt:

Post Postao/la Bumbaclat » 02 sep 2024, 20:56

Bojudaosinebu je napisao/la:
02 sep 2024, 20:49
Kao vi Catakovica, jel?

Ti jos mislis da si neofiran :rol:

RatoborniMrmot
Kontakt:

Post Postao/la RatoborniMrmot » 02 sep 2024, 20:57

zeljovolimte je napisao/la:
02 sep 2024, 20:28
Prodaja AlJabera uz klauzulu o posudbi do kraja sezone.
Taj momak nam je sve sto valja u ekipi ostali talasika.

Gdje su oni koji bi Krpica klupirali? Samo cekam komentare kako nam fali igraca..

Ne moze to tako nije ovo fm. Trener ima najbolju i najskuplju ekipu jos od one sa Stevanovicem i Zakaricem. Dovoljan broj igraca!

Sta je sa bombama?
Druze, nije u pitanju klupiranje Krpica, jer je kao dao gol, u pitanju je njegovo ucestvovanje u igri. Njegova kretnja, kontrola lopte, razvlacenje odbrane, asistencije, pravljenje sansi za ostale igrace, utrcavanja iza stopera i mogu ovako unedogled.

Najbolji primjer igre Krpica jeste situacija u prvom poluvremenu kada Dangubic ide prema 16 metara i umjesto da sutira gura loptu u prostor prema Krpicu, gol sansa i to mrtva, ovaj je loptu pogledom ispratio. To je situacija u kojoj se uspio naci, a masa puta nije bio ni blizu.

Krpic je top izbor kao rezervni napadac, da odigra 20 -30 minuta, kao starter u Zeljeznicaru koji se bori za nesto - jok. Nemoj da se lazemo bezveze.

RatoborniMrmot
Kontakt:

Post Postao/la RatoborniMrmot » 02 sep 2024, 21:00

Bumbaclat je napisao/la:
02 sep 2024, 20:56
Kao vi Catakovica, jel?

Ovaj ispliva ko **** na povrsinu cim kiksamo, a nije jedini.

sarajevskiPlavi1921
Kontakt:

Post Postao/la sarajevskiPlavi1921 » 02 sep 2024, 21:01

RatoborniMrmot je napisao/la:
02 sep 2024, 20:57

Gdje su oni koji bi Krpica klupirali? Samo cekam komentare kako nam fali igraca..

Ne moze to tako nije ovo fm. Trener ima najbolju i najskuplju ekipu jos od one sa Stevanovicem i Zakaricem. Dovoljan broj igraca!

Sta je sa bombama?
Druze, nije u pitanju klupiranje Krpica, jer je kao dao gol, u pitanju je njegovo ucestvovanje u igri. Njegova kretnja, kontrola lopte, razvlacenje odbrane, asistencije, pravljenje sansi za ostale igrace, utrcavanja iza stopera i mogu ovako unedogled.

Najbolji primjer igre Krpica jeste situacija u prvom poluvremenu kada Dangubic ide prema 16 metara i umjesto da sutira gura loptu u prostor prema Krpicu, gol sansa i to mrtva, ovaj je loptu pogledom ispratio. To je situacija u kojoj se uspio naci, a masa puta nije bio ni blizu.

Krpic je top izbor kao rezervni napadac, da odigra 20 -30 minuta, kao starter u Zeljeznicaru koji se bori za nesto - jok. Nemoj da se lazemo bezveze.
Nece ljudi da skontaju, ja Sulju volim pravo, ne bi mu zviznuo kao oni protiv sirokog ili opsovao nesto nikad u zivotu. Al slaba vajda od ovog Sulje, zato se nadam da ce Dangubic pocet kao 9ka protiv goska.
Željezničar iznad svega.
Ivica Osim!!!

UVIJEK UZ TEBE

Bumbaclat
Kontakt:

Post Postao/la Bumbaclat » 02 sep 2024, 21:07

02 sep 2024, 21:00
Bumbaclat je napisao/la:
Kao vi Catakovica, jel?

Ako nista, mora im se priznat da su posveceni. Jucer na onoj temi jedno 20 stranica ispisali. Ovdje ako nemaju 10 profila pljuni me. Svaki dan neke nove teorije zavjere, sire lazi, pokusavaju da demoralizuju ljude i unesu nemir itd itd. Znaci bolest, ali bas bolest.

Ali ovi su mi najtuzniji sto misle da ih niko nije provalio. Ne kontaju idioti da se izofiraju nakon treceg posta, jer nemoguce je sakriti toliku mrznju i komplekse, prosto izbija iz njih :rol:

MocMahale444

Post Postao/la MocMahale444 » 02 sep 2024, 21:08

Bok pajdo :rol: Suljo samo na nabac reaguje on nije sposoban nogom zabit.

I corava koka zrno ubode.
1921 1921 1921 1921 💙⚜️💙⚜️☪️

RatoborniMrmot
Kontakt:

Post Postao/la RatoborniMrmot » 02 sep 2024, 21:13

sarajevskiPlavi1921 je napisao/la:
02 sep 2024, 21:01

Sta je sa bombama?

Nece ljudi da skontaju, ja Sulju volim pravo, ne bi mu zviznuo kao oni protiv sirokog ili opsovao nesto nikad u zivotu. Al slaba vajda od ovog Sulje, zato se nadam da ce Dangubic pocet kao 9ka protiv goska.
Ljudi zaboravljaju da je nasa najbolja tekma bila protiv Veleza, ko je bio spic ? Vukoja. Zasto je najbolja, je ovaj zna lopte, zna je primiti, zagraditi se i gurnuti je u prostor ili krenuti okomito na stopera i proci ga driblingom. Zna i on da skace, napravio je sansu protiv Sloge nakon skoka. Krpic ce zabiti gol podjahkad, al zajebace bruku akcija tokom utakmice ili ce jednostavno zakasniti na loptu.

Krpic nije za startera, barem u Zeljeznicaru koji se bori za nesto vise od cetvrtog mjesta i 1/4 kupa. To je moje misljenje na osnovu vidjenog.

RatoborniMrmot
Kontakt:

Post Postao/la RatoborniMrmot » 02 sep 2024, 21:15

Bumbaclat je napisao/la:
02 sep 2024, 21:07
02 sep 2024, 21:00
Bumbaclat je napisao/la:

Kao vi Catakovica, jel?

Ako nista, mora im se priznat da su posveceni. Jucer na onoj temi jedno 20 stranica ispisali. Ovdje ako nemaju 10 profila pljuni me. Svaki dan neke nove teorije zavjere, sire lazi, pokusavaju da demoralizuju ljude i unesu nemir itd itd. Znaci bolest, ali bas bolest.

Ali ovi su mi najtuzniji sto misle da ih niko nije provalio. Ne kontaju idioti da se izofiraju nakon treceg posta, jer nemoguce je sakriti toliku mrznju i komplekse, prosto izbija iz njih :rol:
Dje je onaj kreten odmoziba, jos se retard svadja da je fol navijac Zeljeznicara. E cuj odmoziba :urnebes:

Bas bolesnici

Bumbaclat
Kontakt:

Post Postao/la Bumbaclat » 02 sep 2024, 21:16

02 sep 2024, 21:13
Ljudi zaboravljaju da je nasa najbolja tekma bila protiv Veleza, ko je bio spic ? Vukoja. Zasto je najbolja, je ovaj zna lopte, zna je primiti, zagraditi se i gurnuti je u prostor ili krenuti okomito na stopera i proci ga driblingom. Zna i on da skace, napravio je sansu protiv Sloge nakon skoka. Krpic ce zabiti gol podjahkad, al zajebace bruku akcija tokom utakmice ili ce jednostavno zakasniti na loptu.

Krpic nije za startera, barem u Zeljeznicaru koji se bori za nesto vise od cetvrtog mjesta i 1/4 kupa. To je moje misljenje na osnovu vidjenog.
Dangubic je najbolje i najlogicnije rjesenje. Mora pocinjati u kontinuitetu. Ne znam nista, ali imam dojam da Coric pokusava da balansira, da ne zayebe svlacionicu, pa ne zeli odmah da klupira Krpica, ali ispasta ekipa zbog toga.

Virtu4l
Kontakt:

Post Postao/la Virtu4l » 02 sep 2024, 21:27

BarbareZeljin je napisao/la:
02 sep 2024, 20:38
Covjek ne moze biti pametan previse u vezi Al Jabera. Iskreno svidjela mi se ideja rizika da ga ostave i probaju napraviti rezultat i uzeti vece pare.
Rizik je sastavni dio svakog ozbiljnog posla.
Ovo jesu dobre pare za nas ali koliko god zvucalo cudno,prodaja na prvu,pokazuje slabosti na putu da postanes ozbiljan klub.
I sa moje tacke gledista sta god da urade nece pogrijesiti.
Ono sto se meni cini da se Al Jaberu bas i ne ide nazad kuci.
Ponude iz Saudijske Arabije su odavno na stolu i bolje su od ove iz Rusije, ali on bi da ostane u Evropi.

Nikad nismo bili u sličnoj situaciji, ne samo mi, nego nijedan klub u ligi osim možda Sarajevo sa Duljevićem. Jedino su tada ponude dolazile u klub, a svi ostali transferi su preko menadžerskih šema gdje ovi kao sumanuti nude igrače po Turskoj i ostalim vukojebinama.

Za nas je najvažnije da se sa Jaberom produži ugovor do 2028. godine gdje bi se on zaštitio klauzulom koja određuje cifru za koju bi ga morali pustiti.

Ozbiljan tim vodi brigu o njegovoj karijeri i mi tu ne smijemo praviti probleme i zanositi se nerealnim ciframa. Povratak u Saudijsku Arabiju bi mu bio korak unazad jer tamo mu niko ne može garantovati minutažu i tamo se stvari mijenjaju preko noći. On treba preći u klub u kojem će igrati.
Sretan rođendan, predsjedniče!
Voli te tvoje Sarajevo.

RatoborniMrmot
Kontakt:

Post Postao/la RatoborniMrmot » 02 sep 2024, 21:28

Bumbaclat je napisao/la:
02 sep 2024, 21:16

Dangubic je najbolje i najlogicnije rjesenje. Mora pocinjati u kontinuitetu. Ne znam nista, ali imam dojam da Coric pokusava da balansira, da ne zayebe svlacionicu, pa ne zeli odmah da klupira Krpica, ali ispasta ekipa zbog toga.
Vidjecemo nakon jos nekoliko tekmi gdje smo i sta smo.

Sad gledam, nama Borac daje protivnike. Bas klanfa. Oni ih opljackaju, a onda dolazimo mi ko bekani da se vade, a ovi se naloze ko mladi majmuni.

Odmoziba
Kontakt:

Post Postao/la Odmoziba » 02 sep 2024, 21:38

General1976 je napisao/la:
02 sep 2024, 17:15
Odmoziba je napisao/la:
02 sep 2024, 16:49
TeaM87 je napisao/la:
02 sep 2024, 16:22

nisam to znao, super onda :thumbup:
Jednom prilikom sam cuo da su one bijele fleke koje su vidljive rezultat neke vrste gljive. Da li je to istina i kako se to rijesava?

...

Na Allianz Areni koriste nakve sijalice koje imitiraju sunceve zrake dakle kao umjetno sunce. Zna li neko je li to skupo za nabaviti i naravno koristiti u zimskom periodu?
Nisi dostojan zbog nicka da neko s tobom komunicira,od.ebi
Nik je nastao bez ikakvih relacija prema Željezničaru. To sto ti i jos par vas imate neku paranoju u sebi to je vas problem.

sarajevskiPlavi1921
Kontakt:

Post Postao/la sarajevskiPlavi1921 » 02 sep 2024, 21:39

sarajevskiPlavi1921 je napisao/la:
02 sep 2024, 21:01

I ja sam zaboravio da je Vukoja poceo protiv Veleza, a to mi sad jos vise govori da bi Dangubić trebao poceti. Dangubić zna lopte i bolje od Vukoje a jos je i finisher, ko god je bio na 3,4 treninga otkako je dosao vidio je da momak posprema sve u mrezu. Krpic skace dobro i to je istina al sve drugo mu nije dobro a mi svakako kad preskacemo igru to lose izgleda. Po meni je Dangubic, Mircevski, Hiros, Boljevic najbolje sto imamo ponuditi prema gore Vukoja, Suljo, Cvet izmjene.
Željezničar iznad svega.
Ivica Osim!!!

UVIJEK UZ TEBE

RatoborniMrmot
Kontakt:

Post Postao/la RatoborniMrmot » 02 sep 2024, 21:47

Odmoziba je napisao/la:
02 sep 2024, 21:38
General1976 je napisao/la:
02 sep 2024, 17:15
Odmoziba je napisao/la:
02 sep 2024, 16:49

Jednom prilikom sam cuo da su one bijele fleke koje su vidljive rezultat neke vrste gljive. Da li je to istina i kako se to rijesava?

...

Na Allianz Areni koriste nakve sijalice koje imitiraju sunceve zrake dakle kao umjetno sunce. Zna li neko je li to skupo za nabaviti i naravno koristiti u zimskom periodu?
Nisi dostojan zbog nicka da neko s tobom komunicira,od.ebi
Nik je nastao bez ikakvih relacija prema Željezničaru. To sto ti i jos par vas imate neku paranoju u sebi to je vas problem.
Aha, nick napravljen taman kada je akcija bila, pise ti datum kada si pridruzen **** ti sve mrtvo **** pitarsko, ne probudio se ujutro, amin.

svemalim1
Kontakt:

Post Postao/la svemalim1 » 02 sep 2024, 21:49

kontaju da je svako glup kao ona njihova nepismena seljadija tipa holy, dondon, anex, fks74 itd. ne prolazi to ovdje, ofirate se drama.

Odgovori

Natrag na “FK Željezničar”

Trenutno korisnika/ca: bvsic, itatabisine, Sarun i 40 gostiju.