Levatino , nadji jedan post da sam protiv kluba napisao na bilo kojoj tebi da se odjavim odmah. To sto su vama navijac ovi sto vam idu niz dlaku pisu gluposti, nemaju suvisle kritike to je druga stvarBumbaclat je napisao/la: ↑02 sep 2024, 21:07Ako nista, mora im se priznat da su posveceni. Jucer na onoj temi jedno 20 stranica ispisali. Ovdje ako nemaju 10 profila pljuni me. Svaki dan neke nove teorije zavjere, sire lazi, pokusavaju da demoralizuju ljude i unesu nemir itd itd. Znaci bolest, ali bas bolest.RatoborniMrmot je napisao/la: ↑02 sep 2024, 21:00Ovaj ispliva ko **** na povrsinu cim kiksamo, a nije jedini.
Ali ovi su mi najtuzniji sto misle da ih niko nije provalio. Ne kontaju idioti da se izofiraju nakon treceg posta, jer nemoguce je sakriti toliku mrznju i komplekse, prosto izbija iz njih![]()
FK Željezničar
Moderatori/ce: insider,LjoZee,irfo
-
- Kontakt:
Re: FK Željezničar
-
- Kontakt:
Covjek kad cita pojedine likove tamo,nema stvarnu predstavu sa kakvim ljudjma se raspravlja.
Ja nekad iz postovanja prema svakom normalnom navijacu Sarajeva,pokusam izbjeci potrebu da pojedincima bilo sta napisem,da izbjegnem generalizaciju.
Bio je onaj Joker,jest pitar ali je lud ko struja. Ima smisla covjek za zajebanciju. Vanja,shamegabri,mikihz skroz rega likovi.
Ja kad vidim ovog fks74,ne znam bil ga zlostavljao ili ti ga bude zao.. Najgluplji lik sa njihovog pdf,a strasna je konkurencija. Bas se treba potrudit za to.
Ovi ostali pobrojani plus onaj turkish. Sta ces sa njima raspravljat. Njihov nivo komunikacije i zajebancije. Tjeram kontru i kontam da sam lud. Vadim zivce kao nekom. Stvarno postujem i kad nas zajebavaju ako to ima smisla.
Onaj Morthem je sad kao fin,a i on je napocetku pokusavao glumit nekog mangupa,prije 7-8 godina, kao i onaj mala pickica nokee.
Onaj majmun pitarsam,posebna vrsta degenerika.
Ali onda cesto zbog normne raje,odustane covjek od bilo kakvog pisanja. Jer ona tema je sve samo ne zdrava diskusija.
Tamo nema nadjacavanja argumentima.
Vidim da ni ti nemas zivce i da ih cesto nagazis.
cast izuzecima, ali vecinom stoka papanska. polu-pismeni ljudi koji nisu u stanju komunicirati normalno, a pojedose ih kompleksi. nimalo postovanja ni prema zivima ni prema mrtvima, ni prema gadu, drzavi, bilo cemu.BarbareZeljin je napisao/la: ↑02 sep 2024, 22:05Covjek kad cita pojedine likove tamo,nema stvarnu predstavu sa kakvim ljudjma se raspravlja.
Ja nekad iz postovanja prema svakom normalnom navijacu Sarajeva,pokusam izbjeci potrebu da pojedincima bilo sta napisem,da izbjegnem generalizaciju.
Bio je onaj Joker,jest pitar ali je lud ko struja. Ima smisla covjek za zajebanciju. Vanja,shamegabri,mikihz skroz rega likovi.
Ja kad vidim ovog fks74,ne znam bil ga zlostavljao ili ti ga bude zao.. Najgluplji lik sa njihovog pdf,a strasna je konkurencija. Bas se treba potrudit za to.
Ovi ostali pobrojani plus onaj turkish. Sta ces sa njima raspravljat. Njihov nivo komunikacije i zajebancije. Tjeram kontru i kontam da sam lud. Vadim zivce kao nekom. Stvarno postujem i kad nas zajebavaju ako to ima smisla.
Onaj Morthem je sad kao fin,a i on je napocetku pokusavao glumit nekog mangupa,prije 7-8 godina, kao i onaj mala pickica nokee.
Onaj majmun pitarsam,posebna vrsta degenerika.
Ali onda cesto zbog normne raje,odustane covjek od bilo kakvog pisanja. Jer ona tema je sve samo ne zdrava diskusija.
Tamo nema nadjacavanja argumentima.
Vidim da ni ti nemas zivce i da ih cesto nagazis.
samo ih i treba gaziti, jer sa takvima nema diskusije. ima i ovih hinjavih koji su lafo fini, a smiju se kada onaj degenerik tobe ismijava neke svetinje. hajde sve to, neka ih tamo, ali kad dodju i prave profile da se ovdje predstavljaju kao nasi navijaci - e to je nesto najjace. zamisli dokle ono ide, koliko viska vremena ima u zivotu i koliko je jadno deluzivno da misli da mi ne kontamo da su to oni.
pazi ovog mamlaza odmoziba, pa ovog sto kaze prodacemo al jabera za 250k u tursku. klasicna ona njihova papanska prica

Koliko sa ovdje piše o Dangubiću kao nekom superšpicu da ne mogu vjerovati. Ušao protiv Igmana i sinoć 60 minuta. Iskreno nisam vidio ništa . Na predstavljanju je izjavio da najviše voli igrati iza špica, sinoć se nije proslavio. Kad si klasa vidi se na prvu, kao što je bio slučaj sa Križmanom, Stevanovićem. Sinoć nije bio ni blizu ni jedne druge lopte, nije se ni jednom ponudio Jaberu i Radovcu između linija, pa je izgledalo da su njih dvojica loši. Ponoviću protiv Igmana se pokazalo koliko nam Krpić znači, jer kad je on izašao, budimo realni stisli su nas. Volio bih da Dangubić zabije već protiv Goška i da 20 golova u sezoni. Meni nije nešto. Krpić je na žalost trenutno bolji i korisniji.
-
- Kontakt:
Ocima Krpica ne mogu iskreno. Uopste njegov stil igre, ponasanja ne volim.RatoborniMrmot je napisao/la: ↑02 sep 2024, 20:57Druze, nije u pitanju klupiranje Krpica, jer je kao dao gol, u pitanju je njegovo ucestvovanje u igri. Njegova kretnja, kontrola lopte, razvlacenje odbrane, asistencije, pravljenje sansi za ostale igrace, utrcavanja iza stopera i mogu ovako unedogled.zeljovolimte je napisao/la: ↑02 sep 2024, 20:28Prodaja AlJabera uz klauzulu o posudbi do kraja sezone.
Taj momak nam je sve sto valja u ekipi ostali talasika.
Gdje su oni koji bi Krpica klupirali? Samo cekam komentare kako nam fali igraca..
Ne moze to tako nije ovo fm. Trener ima najbolju i najskuplju ekipu jos od one sa Stevanovicem i Zakaricem. Dovoljan broj igraca!
Sta je sa bombama?
Najbolji primjer igre Krpica jeste situacija u prvom poluvremenu kada Dangubic ide prema 16 metara i umjesto da sutira gura loptu u prostor prema Krpicu, gol sansa i to mrtva, ovaj je loptu pogledom ispratio. To je situacija u kojoj se uspio naci, a masa puta nije bio ni blizu.
Krpic je top izbor kao rezervni napadac, da odigra 20 -30 minuta, kao starter u Zeljeznicaru koji se bori za nesto - jok. Nemoj da se lazemo bezveze.
Trenutno je u najboljoj formi od napadackog dijela.
Ne branim Dangubica ni 1% ali eno i Mbape u 3 kola bas nista da napravi. Sinoc zabio 2.bablaz1 je napisao/la: ↑02 sep 2024, 22:50Koliko sa ovdje piše o Dangubiću kao nekom superšpicu da ne mogu vjerovati. Ušao protiv Igmana i sinoć 60 minuta. Iskreno nisam vidio ništa . Na predstavljanju je izjavio da najviše voli igrati iza špica, sinoć se nije proslavio. Kad si klasa vidi se na prvu, kao što je bio slučaj sa Križmanom, Stevanovićem. Sinoć nije bio ni blizu ni jedne druge lopte, nije se ni jednom ponudio Jaberu i Radovcu između linija, pa je izgledalo da su njih dvojica loši. Ponoviću protiv Igmana se pokazalo koliko nam Krpić znači, jer kad je on izašao, budimo realni stisli su nas. Volio bih da Dangubić zabije već protiv Goška i da 20 golova u sezoni. Meni nije nešto. Krpić je na žalost trenutno bolji i korisniji.
Hocu da kazem niie bas lako ocijenit nakon 100 minuta.
Dzaber nam bio na tribinama a sad se neckamo da ga damo za 2,5 mill KM. Kamo srece da se ispostavi prevaga i zabije 20 do kraja samo nemojmo odma sudit i pljuvat.
Pauza u pravo vrijeme, da se uigraju jos i konsoliduju pa cemo vidjet od cega su.
I da, daleko od toga da treba kolektivna pljuvacina na Krpica, u pravu si. Ne budimo pitari.
Boze spasi nas hrvatske kulture, srpskog junastva i pitarskog humora.
Glupahopka - neizivljeni debil
Samo je jedan klub na dunjaluku optuzen javno na zvanicnoj stranici svoje navijačke grupe da namješta utakmice.
Glupahopka - neizivljeni debil
Samo je jedan klub na dunjaluku optuzen javno na zvanicnoj stranici svoje navijačke grupe da namješta utakmice.
-
- Kontakt:
Kako se dopusta Markovicu da igra uopste ? 7-8 kila viska ima , skini prvo kile, pa ces biti brzi i oktetniji, ne bih ga stavljao vise al eto, nemas koga..
Odinaka moze samo krilo igrati, (15min sa klupe) beka nikad u zivotu!
Greska Corica
Odinaka moze samo krilo igrati, (15min sa klupe) beka nikad u zivotu!
Greska Corica
-
- Kontakt:
Cekaj malo, jel nas Igman pritisnuo jer je izasao Hiros, a onda i Jaber i jer se Radovac umorio il sto je izasao Krpic ? Meni je logicno ovo prvo.bablaz1 je napisao/la: ↑02 sep 2024, 22:50Koliko sa ovdje piše o Dangubiću kao nekom superšpicu da ne mogu vjerovati. Ušao protiv Igmana i sinoć 60 minuta. Iskreno nisam vidio ništa . Na predstavljanju je izjavio da najviše voli igrati iza špica, sinoć se nije proslavio. Kad si klasa vidi se na prvu, kao što je bio slučaj sa Križmanom, Stevanovićem. Sinoć nije bio ni blizu ni jedne druge lopte, nije se ni jednom ponudio Jaberu i Radovcu između linija, pa je izgledalo da su njih dvojica loši. Ponoviću protiv Igmana se pokazalo koliko nam Krpić znači, jer kad je on izašao, budimo realni stisli su nas. Volio bih da Dangubić zabije već protiv Goška i da 20 golova u sezoni. Meni nije nešto. Krpić je na žalost trenutno bolji i korisniji.
Nije pljuvanje po Krpicu, dao je dva gola, donio je bodove samo se referisem da je njegov ukupni ucinak sto se tice igre koju preferiramo poprilicno upitan. Morao bi mnogo vise da ucestvuje, nije bas da sad igramo po principu izbij, nabij kao prosle i pretprosle sezone pa sa kazes kako nema upotrebljivih lopti. Sada je druga prica i opet na prste jedne ruke mozes izbrijati sanse u kojima se ovaj nasao ili ih kreirao za druge.
Opet, malo je kola proslo, vidjecemo sta ce se desavati.
Moglo se pretpostaviti da ce ljudi od Dangubica ocekivati da zabije het trik na debiju.
Njemu treba da igra u kontinuitetu. Treba da se navikne na ekipu, a i ekipa na njega. Totalno je drugaciji tip napadaca od Krpica. Ovoj ekipi, sa ovakvom navalom i vezom, ce sjesti kao budali samar, jer moze da ucestvuje u igri, jer ima tehnike, jer je brz, jer se zna izvlaciti van 16 itd. Da ne glumim @Bracu ovdje, sigurno on moze napisati bolju analizu.
Krpicu hvala za sve. Ja se ponekad ljutim na njega, kao i svi, ali nema sta. Dao je puno, vise ne moze. Ostao mu je taj skok i igra glavom. Trudi se, nije da ne trudi, ali ne moze. U rosteru ga treba imati i sa klupe ce pomoci sigurno. U ovoj ligi valja imati takvog spica, pokazalo se nebrojeno puta.
Treba imati na umu da je ovo jos uvijek ekipa u nastajanju. Nismo kompletirani, doci ce jos par igraca sigurno, a ni uigrani kako treba. Vidjecemo sad nakon reprezentativne pauze, ali ja ocekujem da budemo na dosta vecem nivou. Vec sad je ovo svemirski brod za sve sto smo gledali proteklih sezona, ali polako jbg, ne moze preko noci nista.
Njemu treba da igra u kontinuitetu. Treba da se navikne na ekipu, a i ekipa na njega. Totalno je drugaciji tip napadaca od Krpica. Ovoj ekipi, sa ovakvom navalom i vezom, ce sjesti kao budali samar, jer moze da ucestvuje u igri, jer ima tehnike, jer je brz, jer se zna izvlaciti van 16 itd. Da ne glumim @Bracu ovdje, sigurno on moze napisati bolju analizu.
Krpicu hvala za sve. Ja se ponekad ljutim na njega, kao i svi, ali nema sta. Dao je puno, vise ne moze. Ostao mu je taj skok i igra glavom. Trudi se, nije da ne trudi, ali ne moze. U rosteru ga treba imati i sa klupe ce pomoci sigurno. U ovoj ligi valja imati takvog spica, pokazalo se nebrojeno puta.
Treba imati na umu da je ovo jos uvijek ekipa u nastajanju. Nismo kompletirani, doci ce jos par igraca sigurno, a ni uigrani kako treba. Vidjecemo sad nakon reprezentativne pauze, ali ja ocekujem da budemo na dosta vecem nivou. Vec sad je ovo svemirski brod za sve sto smo gledali proteklih sezona, ali polako jbg, ne moze preko noci nista.
Ima li ko kakav info za Hiroša i produženju, radili se išta na tome? Ili odlazi na zimu?
RatoborniMrmot je napisao/la: ↑02 sep 2024, 20:57[Najbolji primjer igre Krpica jeste situacija u prvom poluvremenu kada Dangubic ide prema 16 metara i umjesto da sutira gura loptu u prostor prema Krpicu, gol sansa i to mrtva, ovaj je loptu pogledom ispratio. To je situacija u kojoj se uspio naci, a masa puta nije bio ni blizu.
Dangubić je tu pogriješio, ima strašan šut i nikako ne shvatam zašto nije šutirao, čak mislim da je i Krpić bio siguran da će ovaj šutirati. Baš me iznervirala ta situacija.
Sretan rođendan, predsjedniče!
Voli te tvoje Sarajevo.
Voli te tvoje Sarajevo.
- MocMahale444
Zato sto nije sebican kao neki, za tu situaciju je kriv Krpic a ne Dangubic.
1921 1921 1921 1921 💙⚜️💙⚜️☪️
Yugoslav First League: ⭐️
BiH Republic League: ⭐️
League of BiH: ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
BiH Cup: ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
BiH Supercup: ⭐️⭐️⭐️
European competitions
UEFA Cup/UEFA Europa League
Semi-finalists (1)
Quarter-finalists (2)
Mitropa Cup
Semi-finalists (2)
BiH Republic League: ⭐️
League of BiH: ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
BiH Cup: ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
BiH Supercup: ⭐️⭐️⭐️
European competitions
UEFA Cup/UEFA Europa League
Semi-finalists (1)
Quarter-finalists (2)
Mitropa Cup
Semi-finalists (2)
-
- Kontakt:
Boga mi je brate to do Krpica sto ne prati igru. Nije ono situacija iz koje ti sigurno dajes go, a mozes pruziti saigracu u boljoj poziciji. Nakon Veleza i pobjede me strasno nerviralo sto u 5,6 situacija kada su mislim Hiroš i Boljević imali 2, 3 slobodna igraca oni pucali.Virtu4l je napisao/la: ↑03 sep 2024, 00:33RatoborniMrmot je napisao/la: ↑02 sep 2024, 20:57[Najbolji primjer igre Krpica jeste situacija u prvom poluvremenu kada Dangubic ide prema 16 metara i umjesto da sutira gura loptu u prostor prema Krpicu, gol sansa i to mrtva, ovaj je loptu pogledom ispratio. To je situacija u kojoj se uspio naci, a masa puta nije bio ni blizu.
Dangubić je tu pogriješio, ima strašan šut i nikako ne shvatam zašto nije šutirao, čak mislim da je i Krpić bio siguran da će ovaj šutirati. Baš me iznervirala ta situacija.
Željezničar iznad svega.
Ivica Osim!!!
UVIJEK UZ TEBE
Ivica Osim!!!
UVIJEK UZ TEBE
-
- Kontakt:
Očekujem da će nova garnitura ljudi u klubu pokušati vratiti Nermina Bašića u klub. Negovo teorijsko znanje, konekcije, metode rada, energija, i potencijal se trebaju iskoristiti na najbolji način da pomogne klubu na bilo kojoj poziciji, siguran sam da to Bašić ne bi odbio. Ima prostora da bude uz omladinsku skolu, skauting, pomocni Denisu itd
-
- Kontakt:
Denise Ćoriću, u Bosni i Hercegovini nije bio nikakav 'nesretni rat', bila je agresija na Republiku Bosnu i Hercegovinu!
KAKO ČITATI?
“NESRETNI RAT”
Nije rat bio nesretan, nego ljudi u njemu, a rat je bio osvajački, agresorski sa ciljem pripajanja dijelova Bosne i Hercegovine Srbiji i Hrvatskoj.
Tako kad neko napiše o “tom nesretnom ratu” to uvijek znači samo jedno: pisac tog teksta želi sakriti i zamagliti pred vama uzroke rata 1992-1996.
Ahmet Kurt
- MocMahale444
General1976 je napisao/la: ↑03 sep 2024, 02:05Očekujem da će nova garnitura ljudi u klubu pokušati vratiti Nermina Bašića u klub. Negovo teorijsko znanje, konekcije, metode rada, energija, i potencijal se trebaju iskoristiti na najbolji način da pomogne klubu na bilo kojoj poziciji, siguran sam da to Bašić ne bi odbio. Ima prostora da bude uz omladinsku skolu, skauting, pomocni Denisu itd
To bi bio dobar potez, kakav dobar to bi bio odlican potez.
Zavolio je on Želju cim je oprostio neke novce.
Zna i dosta bi pomogao klubu.
1921 1921 1921 1921 💙⚜️💙⚜️☪️
-
- Kontakt:
Najbolje i Amara da vratimo, pa da on, Ćorić, Bašić i Dino skupa u timu radeGeneral1976 je napisao/la: ↑03 sep 2024, 02:05Očekujem da će nova garnitura ljudi u klubu pokušati vratiti Nermina Bašića u klub. Negovo teorijsko znanje, konekcije, metode rada, energija, i potencijal se trebaju iskoristiti na najbolji način da pomogne klubu na bilo kojoj poziciji, siguran sam da to Bašić ne bi odbio. Ima prostora da bude uz omladinsku skolu, skauting, pomocni Denisu itd

👉 Almedin Ziljkić - Ubica BORD mitomana i botova 😎
Imamo dosta različitih profila igrača na poziciji desetke i špica, da Ćorić može birati koga hoće da stavi na te pozicije zavisno od prednosti i mana protivnika. Svaki igrač bukvalno ti daje nešto drugačije, ako hoćeš klasičnog playmakera na poziciji desetke onda imaš Hiroša, ako hoćeš nešto drugačije na toj poziciji onda staviš Dangubića, ako hoćeš neki treći profil na toj poziciji staviš Mirčevskog, ako hoćeš neki četvrti profil na toj poziciji imaš i Vukoju, još imaš i Šabića kao U21 opciju na toj poziciji.Bumbaclat je napisao/la: ↑03 sep 2024, 00:05Moglo se pretpostaviti da ce ljudi od Dangubica ocekivati da zabije het trik na debiju.
Isto vrijedi i za poziciju špica, ako hoćeš jedan tip napadača jer si procjenio da ti takav profil treba protiv nekog X protivnika imaš Krpića, ako misliš da ti treba drugačiji tip napadača za nekog Y protivnika onda imaš Dangubića, zatim imaš i Vukoju kao lažnu devetku što je igrao u Vrapčićima solidno i imaš Lauševića.
Vala ima toliko fleksibilnosti i varijacija na tim pozicijama da Ćorić može rahat biti.
-
- Kontakt:
I mene pocinje biti strah da smo Dangubica poprilicno precijenili. Nadam se da ce me demantovati.bablaz1 je napisao/la: ↑02 sep 2024, 22:50Koliko sa ovdje piše o Dangubiću kao nekom superšpicu da ne mogu vjerovati. Ušao protiv Igmana i sinoć 60 minuta. Iskreno nisam vidio ništa . Na predstavljanju je izjavio da najviše voli igrati iza špica, sinoć se nije proslavio. Kad si klasa vidi se na prvu, kao što je bio slučaj sa Križmanom, Stevanovićem. Sinoć nije bio ni blizu ni jedne druge lopte, nije se ni jednom ponudio Jaberu i Radovcu između linija, pa je izgledalo da su njih dvojica loši. Ponoviću protiv Igmana se pokazalo koliko nam Krpić znači, jer kad je on izašao, budimo realni stisli su nas. Volio bih da Dangubić zabije već protiv Goška i da 20 golova u sezoni. Meni nije nešto. Krpić je na žalost trenutno bolji i korisniji.
Pročepit će negdje.
Trenutno korisnika/ca: DinGospo21, Sarun i 42 gosta.