Ja se iskreno nadam da će nas demantovati.MojaMalenkost je napisao/la: ↑03 sep 2024, 09:09I mene pocinje biti strah da smo Dangubica poprilicno precijenili. Nadam se da ce me demantovati.bablaz1 je napisao/la: ↑02 sep 2024, 22:50Koliko sa ovdje piše o Dangubiću kao nekom superšpicu da ne mogu vjerovati. Ušao protiv Igmana i sinoć 60 minuta. Iskreno nisam vidio ništa . Na predstavljanju je izjavio da najviše voli igrati iza špica, sinoć se nije proslavio. Kad si klasa vidi se na prvu, kao što je bio slučaj sa Križmanom, Stevanovićem. Sinoć nije bio ni blizu ni jedne druge lopte, nije se ni jednom ponudio Jaberu i Radovcu između linija, pa je izgledalo da su njih dvojica loši. Ponoviću protiv Igmana se pokazalo koliko nam Krpić znači, jer kad je on izašao, budimo realni stisli su nas. Volio bih da Dangubić zabije već protiv Goška i da 20 golova u sezoni. Meni nije nešto. Krpić je na žalost trenutno bolji i korisniji.
FK Željezničar
Moderatori/ce: insider,LjoZee,irfo
Re: FK Željezničar
kakvo precjenjivanje, covjek tek dosao i nesto malo odigrao. polako. nista mi nismo vidjeli jos uvijek.
- jointunija
- Kontakt:
Izvini,ali koliko se sjećam Stevanović prvih deset kola nije ni postojao,pogotovo prvo kolo kad je pao preko lopte protiv Širokog,isto tako i Zakarić,pola godine mu trebalo.bablaz1 je napisao/la: ↑02 sep 2024, 22:50Koliko sa ovdje piše o Dangubiću kao nekom superšpicu da ne mogu vjerovati. Ušao protiv Igmana i sinoć 60 minuta. Iskreno nisam vidio ništa . Na predstavljanju je izjavio da najviše voli igrati iza špica, sinoć se nije proslavio. Kad si klasa vidi se na prvu, kao što je bio slučaj sa Križmanom, Stevanovićem. Sinoć nije bio ni blizu ni jedne druge lopte, nije se ni jednom ponudio Jaberu i Radovcu između linija, pa je izgledalo da su njih dvojica loši. Ponoviću protiv Igmana se pokazalo koliko nam Krpić znači, jer kad je on izašao, budimo realni stisli su nas. Volio bih da Dangubić zabije već protiv Goška i da 20 golova u sezoni. Meni nije nešto. Krpić je na žalost trenutno bolji i korisniji.
Treba malo vremena da se uklopi da prođe ta aklimatizacija,da legne,ekipa je tek u stvaranju,mislim da još ni imena ne znaju jedni drugima.
Prije gola ti je on odvukao stopera da bi napravio Krpiću prostor,biće to kako treba.Vidi se i na treningu da je on ozbiljan igrač.
Željovci uvijek treba da znate,da navijači prate klub a ne rezultate!
Pa ako je rekao nesretni, ne znaci da nije bila agresijaGeneral1976 je napisao/la: ↑03 sep 2024, 02:08Denise Ćoriću, u Bosni i Hercegovini nije bio nikakav 'nesretni rat', bila je agresija na Republiku Bosnu i Hercegovinu!
KAKO ČITATI?
“NESRETNI RAT”
Nije rat bio nesretan, nego ljudi u njemu, a rat je bio osvajački, agresorski sa ciljem pripajanja dijelova Bosne i Hercegovine Srbiji i Hrvatskoj.
Tako kad neko napiše o “tom nesretnom ratu” to uvijek znači samo jedno: pisac tog teksta želi sakriti i zamagliti pred vama uzroke rata 1992-1996.
Ahmet Kurt
Nemoj izvlaciti iz konteksta
Normalno da je nesretni, nije sretni sigurno
Frajr se sportista, a ne ratni analiticar

Yugoslav First League: ⭐️
BiH Republic League: ⭐️
League of BiH: ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
BiH Cup: ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
BiH Supercup: ⭐️⭐️⭐️
European competitions
UEFA Cup/UEFA Europa League
Semi-finalists (1)
Quarter-finalists (2)
Mitropa Cup
Semi-finalists (2)
European competitions
Semi-finalists (1)
Quarter-finalists (2)
Mitropa Cup
Semi-finalists (2)
-
- Kontakt:
Oni su dolazili van takmicarske forme i sa losom fizickom spremom. Ovaj je dosao u punoj takmicarskoj formi. Treba vremena da se uklopi. Vidi se da je tehnicki jak. Nadam se da ce brzo i golovi.jointunija je napisao/la: ↑03 sep 2024, 09:49Izvini,ali koliko se sjećam Stevanović prvih deset kola nije ni postojao,pogotovo prvo kolo kad je pao preko lopte protiv Širokog,isto tako i Zakarić,pola godine mu trebalo.bablaz1 je napisao/la: ↑02 sep 2024, 22:50Koliko sa ovdje piše o Dangubiću kao nekom superšpicu da ne mogu vjerovati. Ušao protiv Igmana i sinoć 60 minuta. Iskreno nisam vidio ništa . Na predstavljanju je izjavio da najviše voli igrati iza špica, sinoć se nije proslavio. Kad si klasa vidi se na prvu, kao što je bio slučaj sa Križmanom, Stevanovićem. Sinoć nije bio ni blizu ni jedne druge lopte, nije se ni jednom ponudio Jaberu i Radovcu između linija, pa je izgledalo da su njih dvojica loši. Ponoviću protiv Igmana se pokazalo koliko nam Krpić znači, jer kad je on izašao, budimo realni stisli su nas. Volio bih da Dangubić zabije već protiv Goška i da 20 golova u sezoni. Meni nije nešto. Krpić je na žalost trenutno bolji i korisniji.
Treba malo vremena da se uklopi da prođe ta aklimatizacija,da legne,ekipa je tek u stvaranju,mislim da još ni imena ne znaju jedni drugima.
Prije gola ti je on odvukao stopera da bi napravio Krpiću prostor,biće to kako treba.Vidi se i na treningu da je on ozbiljan igrač.
Pročepit će negdje.
- mamonelafo
- Kontakt:
Ma mi se ne mijenjamo. Sjećam se i ja, kad je Zakarić došao, nema čovjeka nigdje, prošla tri mjeseca, a već mu se prošetali po cijeloj lozi.... Takvi smo mi...jointunija je napisao/la: ↑03 sep 2024, 09:49Izvini,ali koliko se sjećam Stevanović prvih deset kola nije ni postojao,pogotovo prvo kolo kad je pao preko lopte protiv Širokog,isto tako i Zakarić,pola godine mu trebalo.bablaz1 je napisao/la: ↑02 sep 2024, 22:50Koliko sa ovdje piše o Dangubiću kao nekom superšpicu da ne mogu vjerovati. Ušao protiv Igmana i sinoć 60 minuta. Iskreno nisam vidio ništa . Na predstavljanju je izjavio da najviše voli igrati iza špica, sinoć se nije proslavio. Kad si klasa vidi se na prvu, kao što je bio slučaj sa Križmanom, Stevanovićem. Sinoć nije bio ni blizu ni jedne druge lopte, nije se ni jednom ponudio Jaberu i Radovcu između linija, pa je izgledalo da su njih dvojica loši. Ponoviću protiv Igmana se pokazalo koliko nam Krpić znači, jer kad je on izašao, budimo realni stisli su nas. Volio bih da Dangubić zabije već protiv Goška i da 20 golova u sezoni. Meni nije nešto. Krpić je na žalost trenutno bolji i korisniji.
FK ŽELJEZNIČAR! MI SMO ŽELJINI, ŽELJO JE NAŠ!
Jači od ratova, režima i partija!
Jači od ratova, režima i partija!
-
- Kontakt:
Mi realno tek trebamo vidjeti na dijelu 2 najveća pojačanja Dangubića i Mirčevskog,momcima treba suditi na kraju sezone a ne poslije 60,70 odigranih minuta,ali to smo mi,da nas nema trebalo bi nas izmisliti ...
Ivan Djoric vise nije igrac Fk Zeljeznicar
Raskinut ugovor i izgleda vraca se u Igman
Raskinut ugovor i izgleda vraca se u Igman
European competitions
Semi-finalists (1)
Quarter-finalists (2)
Mitropa Cup
Semi-finalists (2)
European competitions
Semi-finalists (1)
Quarter-finalists (2)
Mitropa Cup
Semi-finalists (2)
-
- Kontakt:
Znam ja vrlo dobro o čemu govorim i koju terminologiju koriste ovi kao sto relativizuju istinu o ratnim desavanjija, pa se kaze nesretni rat, svi smo jedni druge ubijali itdNoDi80 je napisao/la: ↑03 sep 2024, 10:12Pa ako je rekao nesretni, ne znaci da nije bila agresijaGeneral1976 je napisao/la: ↑03 sep 2024, 02:08Denise Ćoriću, u Bosni i Hercegovini nije bio nikakav 'nesretni rat', bila je agresija na Republiku Bosnu i Hercegovinu!
KAKO ČITATI?
“NESRETNI RAT”
Nije rat bio nesretan, nego ljudi u njemu, a rat je bio osvajački, agresorski sa ciljem pripajanja dijelova Bosne i Hercegovine Srbiji i Hrvatskoj.
Tako kad neko napiše o “tom nesretnom ratu” to uvijek znači samo jedno: pisac tog teksta želi sakriti i zamagliti pred vama uzroke rata 1992-1996.
Ahmet Kurt
Frajr se sportista, a ne ratni analiticar![]()
Ali, nije tema, pa ne bih dalje, dovoljno sam se osvrnuo na njegovu izjavu u podcastu i tjt.
-
- Kontakt:
Ja to vidim tako da smo im izašli u susret i nek smo, Igman je prijateljski klub, kako god, njima je u ovom trenutku potrebniji nego da kod nas sjedi na klupi neiskoristen.
-
- Kontakt:
Po mojim informacijama prihvatio bi doći na razgovor i staviti se na raspolaganje klubu, nije on ljut na klub niti navijače a željan je dokazivanja, jer fakat ima usvojenog znanja.MocMahale444 je napisao/la: ↑03 sep 2024, 05:05General1976 je napisao/la: ↑03 sep 2024, 02:05Očekujem da će nova garnitura ljudi u klubu pokušati vratiti Nermina Bašića u klub. Negovo teorijsko znanje, konekcije, metode rada, energija, i potencijal se trebaju iskoristiti na najbolji način da pomogne klubu na bilo kojoj poziciji, siguran sam da to Bašić ne bi odbio. Ima prostora da bude uz omladinsku skolu, skauting, pomocni Denisu itd
To bi bio dobar potez, kakav dobar to bi bio odlican potez.
Zavolio je on Želju cim je oprostio neke novce.
Zna i dosta bi pomogao klubu.
-
- Kontakt:
Kakav susret? To hoces da kazes da su nas pustili da pobjedimo a mi njima igraca da damo?General1976 je napisao/la: ↑03 sep 2024, 12:12Ja to vidim tako da smo im izašli u susret i nek smo, Igman je prijateljski klub, kako god, njima je u ovom trenutku potrebniji nego da kod nas sjedi na klupi neiskoristen.
👉 Almedin Ziljkić - Ubica BORD mitomana i botova 😎
-
- Kontakt:
Sjasi ba, dosadan si i glup i namjerno navlacis temu na tu pricu. On kao trener i treba da kaze nesretni rat i to je to. Sta bi ti da kaze?General1976 je napisao/la: ↑03 sep 2024, 12:11Znam ja vrlo dobro o čemu govorim i koju terminologiju koriste ovi kao sto relativizuju istinu o ratnim desavanjija, pa se kaze nesretni rat, svi smo jedni druge ubijali itdNoDi80 je napisao/la: ↑03 sep 2024, 10:12Pa ako je rekao nesretni, ne znaci da nije bila agresijaGeneral1976 je napisao/la: ↑03 sep 2024, 02:08
Denise Ćoriću, u Bosni i Hercegovini nije bio nikakav 'nesretni rat', bila je agresija na Republiku Bosnu i Hercegovinu!
KAKO ČITATI?
“NESRETNI RAT”
Ahmet Kurt
Frajr se sportista, a ne ratni analiticar![]()
Ali, nije tema, pa ne bih dalje, dovoljno sam se osvrnuo na njegovu izjavu u podcastu i tjt.
Željezničar iznad svega.
Ivica Osim!!!
UVIJEK UZ TEBE
Ivica Osim!!!
UVIJEK UZ TEBE
-
- Kontakt:
Apsolutno ne, to što ti pokušavaš insuinirati je van svake pameti.19vendetta87 je napisao/la: ↑03 sep 2024, 12:19Kakav susret? To hoces da kazes da su nas pustili da pobjedimo a mi njima igraca da damo?General1976 je napisao/la: ↑03 sep 2024, 12:12Ja to vidim tako da smo im izašli u susret i nek smo, Igman je prijateljski klub, kako god, njima je u ovom trenutku potrebniji nego da kod nas sjedi na klupi neiskoristen.
Odavno je poznato da imamo dobre međuljudske odnose između dva kluba, tako da ne pravi nikakve smijesne konstrukcije da smo mi njega dali za bodove i slicno, smrdi pitarluk iz tog.
Vjerovatno hoce da kaze da je Igman u problemu s igrackim kadrom i da Djoric nema bas nesto mjesta kod nas19vendetta87 je napisao/la: ↑03 sep 2024, 12:19Kakav susret? To hoces da kazes da su nas pustili da pobjedimo a mi njima igraca da damo?General1976 je napisao/la: ↑03 sep 2024, 12:12Ja to vidim tako da smo im izašli u susret i nek smo, Igman je prijateljski klub, kako god, njima je u ovom trenutku potrebniji nego da kod nas sjedi na klupi neiskoristen.
U tom smislu
European competitions
Semi-finalists (1)
Quarter-finalists (2)
Mitropa Cup
Semi-finalists (2)
European competitions
Semi-finalists (1)
Quarter-finalists (2)
Mitropa Cup
Semi-finalists (2)
-
- Kontakt:
Ma boli me ona stvar kakav sam ti, to mi je nebitno, ali floskule "nesretni rat" , "ubijali smo se" itd jednostavno ko god je u ovom klubu nećemo dozvoliti da to promoviše kao član kluba. Nije nama Grbavica nesretno zapaljena, nego ciljano i planski kao posljedica agresije od strane agresorske vojske.sarajevskiPlavi1921 je napisao/la: ↑03 sep 2024, 12:20Sjasi ba, dosadan si i glup i namjerno navlacis temu na tu pricu. On kao trener i treba da kaze nesretni rat i to je to. Sta bi ti da kaze?General1976 je napisao/la: ↑03 sep 2024, 12:11Znam ja vrlo dobro o čemu govorim i koju terminologiju koriste ovi kao sto relativizuju istinu o ratnim desavanjija, pa se kaze nesretni rat, svi smo jedni druge ubijali itd
Ja ba, 'nesretni likovi' nam zapališe Grbavicu u 'nesretnom ratu'
-
- Kontakt:
Tako je, sasvim logičan i očekivan potez, što se mene tiče nek pošalju i Foču, bolje da dole odigra par tekmi nego kod nas da nema ni minute.NoDi80 je napisao/la: ↑03 sep 2024, 12:22Vjerovatno hoce da kaze da je Igman u problemu s igrackim kadrom i da Djoric nema bas nesto mjesta kod nas19vendetta87 je napisao/la: ↑03 sep 2024, 12:19Kakav susret? To hoces da kazes da su nas pustili da pobjedimo a mi njima igraca da damo?General1976 je napisao/la: ↑03 sep 2024, 12:12
Ja to vidim tako da smo im izašli u susret i nek smo, Igman je prijateljski klub, kako god, njima je u ovom trenutku potrebniji nego da kod nas sjedi na klupi neiskoristen.
U tom smislu
-
- Kontakt:
Prvo dje je Jug, sad vaucer za Corica. Nisi uopste ofiranGeneral1976 je napisao/la: ↑03 sep 2024, 12:25Ma boli me ona stvar kakav sam ti, to mi je nebitno, ali floskule "nesretni rat" , "ubijali smo se" itd jednostavno ko god je u ovom klubu nećemo dozvoliti da to promoviše kao član kluba. Nije nama Grbavica nesretno zapaljena, nego ciljano i planski kao posljedica agresije od strane agresorske vojske.sarajevskiPlavi1921 je napisao/la: ↑03 sep 2024, 12:20Sjasi ba, dosadan si i glup i namjerno navlacis temu na tu pricu. On kao trener i treba da kaze nesretni rat i to je to. Sta bi ti da kaze?General1976 je napisao/la: ↑03 sep 2024, 12:11
Znam ja vrlo dobro o čemu govorim i koju terminologiju koriste ovi kao sto relativizuju istinu o ratnim desavanjija, pa se kaze nesretni rat, svi smo jedni druge ubijali itd
Ja ba, 'nesretni likovi' nam zapališe Grbavicu u 'nesretnom ratu'e moji fgr-ovci sarajevski
![]()

Dobro generale u pravu si ali covjek nigdje nije rekao da je Grbavica nesretno zapaljena i da nije bilo agresije
Svaki rat je nesreca, nema tu nista osim tuge i to je njegova poenta bila
U medjuvremnu mali Zenicanin koji je krilo je zabio cetiri gola u cetiri utakmice za juniore, Foco je zabio dva gola i jedan Babaluk
Mislim da bi Zlatan mogao dobiti koju minutu u prvom timu bio je dobar i u kadetima kad su osvojili ligu
Nemamo sta izgubiti, samo mozemo dobiti
Kad bude negdje rezultatska prednost uvesti dva tri juniora i dat im sansu
Svaki rat je nesreca, nema tu nista osim tuge i to je njegova poenta bila
U medjuvremnu mali Zenicanin koji je krilo je zabio cetiri gola u cetiri utakmice za juniore, Foco je zabio dva gola i jedan Babaluk
Mislim da bi Zlatan mogao dobiti koju minutu u prvom timu bio je dobar i u kadetima kad su osvojili ligu
Nemamo sta izgubiti, samo mozemo dobiti
Kad bude negdje rezultatska prednost uvesti dva tri juniora i dat im sansu
European competitions
Semi-finalists (1)
Quarter-finalists (2)
Mitropa Cup
Semi-finalists (2)
European competitions
Semi-finalists (1)
Quarter-finalists (2)
Mitropa Cup
Semi-finalists (2)
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 39 gostiju.