FK Sarajevo
Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz
Re: FK Sarajevo
Borac ubode još jednog dobrog kapitalca, ovog Bobana Nikolova. Osvojio dosta trofeja, igrao u Ligi prvaka protiv Reala,Intera, igrao na Euru za Makedoniju....
Ja mislim da je prelazni rok u nasoj ligi do 05.09. u ponoc (ili ti ga do 26.09.)
Evo i Zizovic potvrdio da u narednih 48 sati planiraju dovesti 1 ili 2 pojacanja u Borac.
U Turskoj ligi prelazni rok traje do 13.09. neko je pitao ranije..
Evo i Zizovic potvrdio da u narednih 48 sati planiraju dovesti 1 ili 2 pojacanja u Borac.
U Turskoj ligi prelazni rok traje do 13.09. neko je pitao ranije..
Iskreno očekujem do 6.9. pojačanja, poslije toga sam nove igrače.
EDIT: Izgleda Turci prekrižli Enisa Bardhia, da ga je kako na posudbu uzeti, ima ugovor sa Trabzonsporom do 2025.
EDIT: Izgleda Turci prekrižli Enisa Bardhia, da ga je kako na posudbu uzeti, ima ugovor sa Trabzonsporom do 2025.
Ne reci mi hvala to ne tražim od tebe, srce na terenu dovoljno je za mene
L'otavo re di Roma F.T.
@Devedesetka najjači forumaš od postojanja foruma!
L'otavo re di Roma F.T.
2 miliona eura plata
La birra con gli amici vale più di tutto quello che possiedo.
🧡❤️AS Roma ❤️🧡
❤️🤍 FK Sarajevo ❤️🤍
❤️🖤 Ripcity ❤️🖤
U prošlosti sam velike probleme uspešno rešavao bekstvom, ali kuda pobeći od sebe?
Smrt je ništa. Smrt ne boli. Uživaj - to je smisao.
🧡❤️AS Roma ❤️🧡
❤️🤍 FK Sarajevo ❤️🤍
❤️🖤 Ripcity ❤️🖤
U prošlosti sam velike probleme uspešno rešavao bekstvom, ali kuda pobeći od sebe?
Smrt je ništa. Smrt ne boli. Uživaj - to je smisao.
Zato kažem posudba, teško da će ga neki klub kupiti.
1.5 mil eura ima platu kako sam uspio vidjeti.

L'otavo re di Roma F.T.
L'otavo re di Roma F.T.
Ova posudba vrlo izvjesno potvrdjuje da su u zavrsoj fazi, ili gotovi cak, pregovori sa nekim igracem za sredinu terena. Moguce "8", jer se iz vise izvora tvrdi da tu poziciju Zekic trazi.
- FKS -
Moze se ovo dobiti
+
2.Kolo Maccabi Petah Tikva vs Brera/Sarajevo
3.Kolo Brera/Sarajevo/Maccabi vs Trabzonspor/Podgorica/Tblisi
Pretpostavljam da su ovi slabiji od Lviva, ali mislim da smo i mi slabiji nego prošle sezone. Imali smo Čelika, Nurkovića, Ljukovca, Hamzića, Ploču, možda ti bolje znaš kakve su nam šanse.

24. oktobar 1946 - ostalo je historija. Ostalo je emocija, otrov i lijek, porodica, život, strast
Momak je u međuvremenu dobio poziv u reprezentaciju i postao novi igrač Slavije Praha.Moja želja za ljeto
https://www.transfermarkt.com/vladimir- ... ler/760492
L'otavo re di Roma F.T.
L'otavo re di Roma F.T.
Ma ništajuka55 je napisao/la: ↑03 sep 2024, 11:57https://www.transfermarkt.com/iron-gomi ... ler/693352
07/09, spremite se, bomba

samo

Postao/la 19vendetta87 » 14 sep 2024, 22:48
Samo Allah zna koliko smo ja i moja porodica sretni (Sarajevo igralo 2:2 sa Posušjem)
Samo Allah zna koliko smo ja i moja porodica sretni (Sarajevo igralo 2:2 sa Posušjem)
vala sam ocekivao nesto bolje
npr je treci bio na fazon maslinasto zelene one od prije nekoliko godina samo sa ovim prugama sad,nego opet isto crni
Premier League of Bosnia and Herzegovina:
Winners (5): 1998–99, 2006–07, 2014–15, 2018–19, 2019–20
Yugoslav First League:
Winners (2): 1966–67, 1984–85
Bosnia and Herzegovina Cup:
Winners (7): 1996–97, 1997–98, 2001–02, 2004–05, 2013–14, 2018–19, 2020–21
Winners (5): 1998–99, 2006–07, 2014–15, 2018–19, 2019–20
Yugoslav First League:
Winners (2): 1966–67, 1984–85
Bosnia and Herzegovina Cup:
Winners (7): 1996–97, 1997–98, 2001–02, 2004–05, 2013–14, 2018–19, 2020–21
Zaboravite i Lovrića slobodno.
L'otavo re di Roma F.T.
L'otavo re di Roma F.T.
Neki CAM sa africkim predispozicijama i EU papirima bi nam legao, odnosno migrant.
-
- Kontakt:
Šta je ovo bilo s trenerom iz akademije? Pretpostavljam babo nekog wunderkinda bio nezadovoljan minutažom...
- GalileoGalilei
- Kontakt:
Sinoć je napadnut trener u Akademiji FK Sarajevo, a saopštenje kluba prenosimo u potpunosti.
"Najoštrije osuđujemo sinoćnji napad na trenera Akademije FK Sarajevo koji je izvršen na izrazito brutalan način pokušajem insceniranja saobraćajne nesreće.
FK Sarajevo neće dozvoliti da bilo kakvi napadi ili zastrašivanja utiču na rad i politiku Kluba i Akademije FK Sarajevo. Kao i do sada nastavit ćemo raditi profesionalno i osiguravati razvoj mladih igrača isključivo na osnovu njihovog talenta i ličnog zalaganja.
Očekujemo da nadležne institucije otkriju i u skladu sa zakonom kazne vinovnike ovog napada", navodi se u saopštenju kluba.
-
- Kontakt:
Kakva debilna drzava i narod,odma mu dijete izbaciti iz akademije.hazarder je napisao/la: ↑03 sep 2024, 12:49Sinoć je napadnut trener u Akademiji FK Sarajevo, a saopštenje kluba prenosimo u potpunosti.
"Najoštrije osuđujemo sinoćnji napad na trenera Akademije FK Sarajevo koji je izvršen na izrazito brutalan način pokušajem insceniranja saobraćajne nesreće.
FK Sarajevo neće dozvoliti da bilo kakvi napadi ili zastrašivanja utiču na rad i politiku Kluba i Akademije FK Sarajevo. Kao i do sada nastavit ćemo raditi profesionalno i osiguravati razvoj mladih igrača isključivo na osnovu njihovog talenta i ličnog zalaganja.
Očekujemo da nadležne institucije otkriju i u skladu sa zakonom kazne vinovnike ovog napada", navodi se u saopštenju kluba.