FK Sarajevo
Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz
Re: FK Sarajevo
Govorimo o periodu izmedju 19:22 i 22:01 sati.VolimoSarajevo je napisao/la: ↑02 sep 2024, 14:43Zasto mediji ne pisu o sinocnjem prekidu?
Da smo mi u pitanju,bilo bi milion clanaka,zakoni, moguće suspenzije itd ...
A sinoc?

-
- Kontakt:
Kakav investitor spanac? Investitor ti je Mesaros i taj ga klan moze poduvat njemu kao i cijela HR da se skupi zajedno. Spanac ti je SD. Inace Jakupovica su kupili sad za milion eura i Hasica za isto milionNapapijri je napisao/la: ↑02 sep 2024, 23:16Sto se Hajduka tice, ne znam, ali u Osijek sigurno nece. Ne znam koliko ste upoznati sa stanjem tamo, ali Osijek je dugi niz godina (skoro dvadeset godina) drzao Cepinski klan (googlajte malo o kome se radi i koliko su ozbiljni). Oni su doveli i Zekica, cak su i Madjara bili uzeli pod svoje. Ovaj novi investitor, Spanac, je preuzeo klub i otjerao sve koji su imali veze e Cepinskim klanom, pa tako i Zekica nece nazad (cak se rijesio i Miereza). Otuda i paljevina auta i napadi na sportskog direktora Osijeka, kao i nesto losiji rezultati. Osijek je u tranziciji i dok su ovi ljudi tu na celu, sto se Zekica tica mi smo mirni.
Poenta je da Zekic nece nazad jer je njega prvobitno doveo Cepinski klan. Iz tog razloga investitor nece nikoga ko je imao dodira s njima.mosarajvosa83 je napisao/la: ↑02 sep 2024, 23:36Kakav investitor spanac? Investitor ti je Mesaros i taj ga klan moze poduvat njemu kao i cijela HR da se skupi zajedno. Spanac ti je SD. Inace Jakupovica su kupili sad za milion eura i Hasica za isto milionNapapijri je napisao/la: ↑02 sep 2024, 23:16Sto se Hajduka tice, ne znam, ali u Osijek sigurno nece. Ne znam koliko ste upoznati sa stanjem tamo, ali Osijek je dugi niz godina (skoro dvadeset godina) drzao Cepinski klan (googlajte malo o kome se radi i koliko su ozbiljni). Oni su doveli i Zekica, cak su i Madjara bili uzeli pod svoje. Ovaj novi investitor, Spanac, je preuzeo klub i otjerao sve koji su imali veze e Cepinskim klanom, pa tako i Zekica nece nazad (cak se rijesio i Miereza). Otuda i paljevina auta i napadi na sportskog direktora Osijeka, kao i nesto losiji rezultati. Osijek je u tranziciji i dok su ovi ljudi tu na celu, sto se Zekica tica mi smo mirni.
For those who have been involved, no explanation is needed. For those who haven't, no explanation is possible.
Zlatna kopacka ssba lige za sezonu 2023/24.
Zlatna kopacka ssba lige za sezonu 2023/24.
taurunum je napisao/la: ↑02 sep 2024, 23:33Govorimo o periodu izmedju 19:22 i 22:01 sati.VolimoSarajevo je napisao/la: ↑02 sep 2024, 14:43Zasto mediji ne pisu o sinocnjem prekidu?
Da smo mi u pitanju,bilo bi milion clanaka,zakoni, moguće suspenzije itd ...
A sinoc?
![]()

Ko danas neće doci
Premier League of Bosnia and Herzegovina:
Winners (5): 1998–99, 2006–07, 2014–15, 2018–19, 2019–20
Yugoslav First League:
Winners (2): 1966–67, 1984–85
Bosnia and Herzegovina Cup:
Winners (7): 1996–97, 1997–98, 2001–02, 2004–05, 2013–14, 2018–19, 2020–21
Winners (5): 1998–99, 2006–07, 2014–15, 2018–19, 2019–20
Yugoslav First League:
Winners (2): 1966–67, 1984–85
Bosnia and Herzegovina Cup:
Winners (7): 1996–97, 1997–98, 2001–02, 2004–05, 2013–14, 2018–19, 2020–21
Pa sam "covjek" kaze da legenda mora biti neko s karakterom, neko ko je insan, da ima ljudske kvalitete... Svjestan da sve to nema , tj. da je smece od insana ne svrstava se u legende !
Jedna od rijetkih pametnih izjava zvezdasa !
Jedna od rijetkih pametnih izjava zvezdasa !
"Stvarno ne shvatam ovo pisanje po forumu o strancima. Kao imamo previse stranaca ??? :?:
Uopste nemamo. Imamo tri stranca. Keremeha,Renana i Vrancica" (anti)KLOC
Uopste nemamo. Imamo tri stranca. Keremeha,Renana i Vrancica" (anti)KLOC
-
- Kontakt:
To je nesto drugo,nadovezao sam se da su oni kako kazes u tranziciji a ovaj madjar im izgradi stadion itd inace to su sve ljudi od Orbana i ovaj sto je usao u Tsc u Srbiji madjarNapapijri je napisao/la: ↑02 sep 2024, 23:45Poenta je da Zekic nece nazad jer je njega prvobitno doveo Cepinski klan. Iz tog razloga investitor nece nikoga ko je imao dodira s njima.mosarajvosa83 je napisao/la: ↑02 sep 2024, 23:36Kakav investitor spanac? Investitor ti je Mesaros i taj ga klan moze poduvat njemu kao i cijela HR da se skupi zajedno. Spanac ti je SD. Inace Jakupovica su kupili sad za milion eura i Hasica za isto milionNapapijri je napisao/la: ↑02 sep 2024, 23:16Sto se Hajduka tice, ne znam, ali u Osijek sigurno nece. Ne znam koliko ste upoznati sa stanjem tamo, ali Osijek je dugi niz godina (skoro dvadeset godina) drzao Cepinski klan (googlajte malo o kome se radi i koliko su ozbiljni). Oni su doveli i Zekica, cak su i Madjara bili uzeli pod svoje. Ovaj novi investitor, Spanac, je preuzeo klub i otjerao sve koji su imali veze e Cepinskim klanom, pa tako i Zekica nece nazad (cak se rijesio i Miereza). Otuda i paljevina auta i napadi na sportskog direktora Osijeka, kao i nesto losiji rezultati. Osijek je u tranziciji i dok su ovi ljudi tu na celu, sto se Zekica tica mi smo mirni.
Neznam koja bi budala OTISLA IZ FK SARAJEVO u ajduk..
Proso prelazni
Igracki kadar u kurcu
Dinamo vec osvoio DK
Odkaz prije i dolaska podpisan samo je pitanje hocel bit ozvanicen u 7 kolu ili mozda u 17
Jedino plata koja ce bit lupam veca za 20 k€ mjesecno je nesto sto bi ga moglo privuc da ide tamo al vista matematika 4 mjeseca x 20 k€ = 80 k€ plus odkazna klauzula 3 mjeseca dodatnih 60 k€
Kod nas jos 23 mjeseca ugovor x20 k€ =460 k€
Hajduk 40 k€ x 7 mjeseci=280k€ plus skuplji standard plus urusen imidz i za ta 4 mjeseca veca potrosnja zivaca negi u FK SARAJEVU ZA 5 godina
Al naravno TRENER kad hoce da ide tu netreba pravit scene KLAUZULNA osteta nek se isplati to je najboljexa obje steane **** i trenera koji je tu na silu onako ako ode na fin nacin ostaje mogucnost nekad u buducnosti da se vrati
Vidjeli smo JAKIRA ispalio je zrinjski za 0 km a rijeku za 200 k km
Samo je bit nac dobru zamjenu i idemo dalje
NARAVNO DA BI SVI VOLILI DA ZORAN PRODUZI ZA JOS 3 godine ugovor
Proso prelazni
Igracki kadar u kurcu
Dinamo vec osvoio DK
Odkaz prije i dolaska podpisan samo je pitanje hocel bit ozvanicen u 7 kolu ili mozda u 17
Jedino plata koja ce bit lupam veca za 20 k€ mjesecno je nesto sto bi ga moglo privuc da ide tamo al vista matematika 4 mjeseca x 20 k€ = 80 k€ plus odkazna klauzula 3 mjeseca dodatnih 60 k€
Kod nas jos 23 mjeseca ugovor x20 k€ =460 k€
Hajduk 40 k€ x 7 mjeseci=280k€ plus skuplji standard plus urusen imidz i za ta 4 mjeseca veca potrosnja zivaca negi u FK SARAJEVU ZA 5 godina
Al naravno TRENER kad hoce da ide tu netreba pravit scene KLAUZULNA osteta nek se isplati to je najboljexa obje steane **** i trenera koji je tu na silu onako ako ode na fin nacin ostaje mogucnost nekad u buducnosti da se vrati
Vidjeli smo JAKIRA ispalio je zrinjski za 0 km a rijeku za 200 k km
Samo je bit nac dobru zamjenu i idemo dalje
NARAVNO DA BI SVI VOLILI DA ZORAN PRODUZI ZA JOS 3 godine ugovor
Glavni uslov da napravis dobre rezultate u bilo kojoj ligi su kvalitet kod igraca, ako toga nema trener moze biti madzionicar.. moze on izvuci maksimum iz svakog igraca, ali kvalitet na kraju ipak izadje na vidjelo, ili ga imas ili nemas. Za nesto vise naravno..
I treci dres na isti fazon. Totalno bezveze!
Ovo moje budale je vise sto se koristi u zanru,ne da uvrijedis nekako.ajdohordas je napisao/la: ↑02 sep 2024, 11:13Čuj "moje budale"
Odrasto čovjek a tako piše i ubacuje se u normalnu diskusiju
E svakakvih likova na forumu fakat...
FK SARAJEVO.
FROM THE RIVER TO THE SEA PALESTINE WILL BE FREE.
Ovo moje budale je vise sto se koristi u zanru,ne da uvrijedis nekoga.ajdohordas je napisao/la: ↑02 sep 2024, 11:13Čuj "moje budale"
Zadnja izmjena: mma_hz, dana/u 03 sep 2024, 09:20, ukupno mijenjano 1 put.
FK SARAJEVO.
ajdohordas je napisao/la: ↑02 sep 2024, 11:13Čuj "moje budale"
Zadnja izmjena: mma_hz, dana/u 03 sep 2024, 09:20, ukupno mijenjano 1 put.
FK SARAJEVO.
Morteme daj anketu da biramo najljepši dres, sada kad znamo sve 3 kombinacije
This time next year, we'll be millionaires!
Krvarim od dosade
Krvarim od dosade
-
- Kontakt:
Da hoćemo koga dovesti makar bio i promašaj. Ubi ova mirnoća i monotonija...
-
- Kontakt:
Do kad je transfer rok za igrace sa ugovorom ?
Do kad su ovi sto imaju klub trebali dobit slobodne papire ?
Do kad su ovi sto imaju klub trebali dobit slobodne papire ?
-
- Kontakt:
Ode Smucarev Iniesta,,kome si ti Mirvahu dao odrijesene ruke svaka ti cast.
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 50 gostiju.