Čuj tvoje postove da pratim pa nisam ja retardiran ko ti da se ljepim drugim ljudima na **** konstantno .mosarajvosa83 je napisao/la: ↑03 sep 2024, 17:59Jok eto tebe cemo slusat i pustati da budes dosadan,hebo ti sliku svoju nisi nosta pozitivno napisao za klub od kad si se reg jest nece klub stati iza bilo koga i sta sad? Boli ih k sta ti piskaras,ako te ovo nervira bas mi je drago mada tebe sve nervira jer si plavo smece. Nabijem sve kobile i klubu i tebe direktno sa njima,za razliku od tebe meni je Sarajevo svetinja nikakve kobile,Mirvici ili bilo ko drugi samo me interesi Sarajeva zanimaju. Kakve kobile imbecilu imaju veze sa tim sto neko bije ljude jer mu dijete ne igra? Znam da si glup ali si mogao pratiti barem moje postove kad je Sylah dosla i ko je najglasniji bio tako da ti ovo ne ide u prilogSamoDaKazeem je napisao/la: ↑03 sep 2024, 17:56mosarajvosa83 je napisao/la: ↑03 sep 2024, 17:48
Nemas nikakvo pravo da nasilje sprovodis,nit mu je zivotno ugrozio dijete nit ga je udario,maltretirao,samo si ogranicen da skontas svakako ovdje samo pljujes,odi u Njemacku,Svicu pa ovo uradi jer ti ulazes zadnji dinar a dijete ti zamisli ne igra pa odlucis da ubijes nekog. Klub nije kriiminala organizacija pa da se suprostavi ovom imaju organi reda tj nereda u ovoj zemlji
Ograničen si ti da pročitaš post,ali te to ne spriječava da budeš dosadan ko proljev.
Naravno da pljujem jel ti to vriđem neku od ovih kobila pa ti krivo?
A ja nabijem i tebe i Mirvića na **** bijedniče jedan ti si Mirvićeva ****.