FK Sarajevo

Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz

Šta očekujemo od Evrope?

Prolazak u 3. pretkolo
88
46%
Prolazak u Play off
46
24%
Grupnu fazu
58
30%

Ukupno glasova: 192

mosarajvosa83
Kontakt:

Re: FK Sarajevo

Post Postao/la mosarajvosa83 » 03 sep 2024, 17:59

SamoDaKazeem je napisao/la:
03 sep 2024, 17:56
mosarajvosa83 je napisao/la:
03 sep 2024, 17:48
03 sep 2024, 17:19

Pa gdje sada taj Šarić i koliko se zadržao u klubu nakon napada?Što ne stade tada klub iza njega,u stvari jesu saopštenjem kao i sada.
Ko će stati u kraj kad je klub taj koji veze s vezom nema i ljude dovode u neugodnost upravo iz razloga koje sam naveo. Stalne promjene i rotiranja ljudi u akademiji, dođe novi trener djetate ni na mapi.
Ne opravdavam ali ima ljudi koji zadnji dinar investiraju u djecu i dođe neki koji ga od danas do sutra proglasi neperspektivnim i možda reaguje na ovakav način.
Nemas nikakvo pravo da nasilje sprovodis,nit mu je zivotno ugrozio dijete nit ga je udario,maltretirao,samo si ogranicen da skontas svakako ovdje samo pljujes,odi u Njemacku,Svicu pa ovo uradi jer ti ulazes zadnji dinar a dijete ti zamisli ne igra pa odlucis da ubijes nekog. Klub nije kriiminala organizacija pa da se suprostavi ovom imaju organi reda tj nereda u ovoj zemlji

Ograničen si ti da pročitaš post,ali te to ne spriječava da budeš dosadan ko proljev.
Naravno da pljujem jel ti to vriđem neku od ovih kobila pa ti krivo?
Jok eto tebe cemo slusat i pustati da budes dosadan,hebo ti sliku svoju nisi nosta pozitivno napisao za klub od kad si se reg jest nece klub stati iza bilo koga i sta sad? Boli ih k sta ti piskaras,ako te ovo nervira bas mi je drago mada tebe sve nervira jer si plavo smece. Nabijem sve kobile i klubu i tebe direktno sa njima,za razliku od tebe meni je Sarajevo svetinja nikakve kobile,Mirvici ili bilo ko drugi samo me interesi Sarajeva zanimaju. Kakve kobile imbecilu imaju veze sa tim sto neko bije ljude jer mu dijete ne igra? Znam da si glup ali si mogao pratiti barem moje postove kad je Sylah dosla i ko je najglasniji bio tako da ti ovo ne ide u prilog

NazorUso
Kontakt:

Post Postao/la NazorUso » 03 sep 2024, 18:02

miky_hz je napisao/la:
NazorUso je napisao/la:
03 sep 2024, 15:30
Samo me zanima kako vec znate da je neki roditelj napao nekog trenera ???
Jel to imate uvid u policijski izvjestaj, pa znate ili kao po obicaju "bacate kasike" pa kad fulite, sakrijete se u rupe po 15 dana ???
Mozda ga je napao kolega, mozda ljubavnica, mozda suprugin ljubavnik, mozda ja, mozda neki od alter ega @lucasa koji ne voli krastavce, mozda kamatar kome je duzan pare...
slika

Prije da je zbog ovoga,covjek je selektor u-17 i eto baš na dan objavljivanja spiska se desilo i ovaj "napad" ako je uopste i povezano sa sportom sto ti kazes,helem nejs.
Izmesju ostalog i to moze biti motiv... Niko ne zna a svi imaju potrebu da nesto kazu.
Ser.onje !
"Stvarno ne shvatam ovo pisanje po forumu o strancima. Kao imamo previse stranaca ??? :?:
Uopste nemamo. Imamo tri stranca. Keremeha,Renana i Vrancica" (anti)KLOC

SamoDaKazeem
Kontakt:

Post Postao/la SamoDaKazeem » 03 sep 2024, 18:23

03 sep 2024, 17:59

Nemas nikakvo pravo da nasilje sprovodis,nit mu je zivotno ugrozio dijete nit ga je udario,maltretirao,samo si ogranicen da skontas svakako ovdje samo pljujes,odi u Njemacku,Svicu pa ovo uradi jer ti ulazes zadnji dinar a dijete ti zamisli ne igra pa odlucis da ubijes nekog. Klub nije kriiminala organizacija pa da se suprostavi ovom imaju organi reda tj nereda u ovoj zemlji

Ograničen si ti da pročitaš post,ali te to ne spriječava da budeš dosadan ko proljev.
Jok eto tebe cemo slusat i pustati da budes dosadan,hebo ti sliku svoju nisi nosta pozitivno napisao za klub od kad si se reg jest nece klub stati iza bilo koga i sta sad? Boli ih k sta ti piskaras,ako te ovo nervira bas mi je drago mada tebe sve nervira jer si plavo smece. Nabijem sve kobile i klubu i tebe direktno sa njima,za razliku od tebe meni je Sarajevo svetinja nikakve kobile,Mirvici ili bilo ko drugi samo me interesi Sarajeva zanimaju. Kakve kobile imbecilu imaju veze sa tim sto neko bije ljude jer mu dijete ne igra? Znam da si glup ali si mogao pratiti barem moje postove kad je Sylah dosla i ko je najglasniji bio tako da ti ovo ne ide u prilog
Čuj tvoje postove da pratim pa nisam ja retardiran ko ti da se ljepim drugim ljudima na **** konstantno .
A ja nabijem i tebe i Mirvića na **** bijedniče jedan ti si Mirvićeva ****.

mnon46
Kontakt:

Post Postao/la mnon46 » 03 sep 2024, 18:26

Ma samo da je klub izašao sa imenom i prezimenom tog lika, napadača. Izbacio tog malca iz akademije pa nek ga vodi u mančester.
A kaj ti bum rekel, stari, danas kad je sve to jučer znam dvije stvari. Jedna je da postoji grad u kojem sam legenda, a druga da ne kitim zagorske tamburaše ako ne znaju odsvirati „Da ga hoće zabit Matko, joj nano, nanice“.

mosarajvosa83
Kontakt:

Post Postao/la mosarajvosa83 » 03 sep 2024, 18:28

03 sep 2024, 18:23

Čuj tvoje postove da pratim pa nisam ja retardiran ko ti da se ljepim drugim ljudima na **** konstantno .
Glupane puno duze pisem ovdje i navijam za Sarajevo kad niko za Mirvica ni cuo nije,navalim se na kosti imbecilima koji pljuju sve sto ima veze sa Sarajevom jbga tako nas ucili od malena ali moram yi biti iskren totalna podrska Mirvicu jer je rak rana,nocna mora takvim kao ti,tebi ostaje jedino da pljujes i dalje sve u vezi naseg kluba i da se frustriras svaki dan haha bitan si kao kecap u Meku. Znaci ne pratis postove al zbas da podrzavam kobile hahah provaljujes se konjusaru,prvi koji je o njoj pisao sam ja bio,nemas vise nikakve fakte da ulazis u diskusiju,jer svaka druga kad nemate sta reci odma ide podrzava kobile i slicne idiotarije

Pendulum
Kontakt:

Post Postao/la Pendulum » 03 sep 2024, 18:30

mnon46 je napisao/la:
03 sep 2024, 18:26
Ma samo da je klub izašao sa imenom i prezimenom tog lika, napadača. Izbacio tog malca iz akademije pa nek ga vodi u mančester.
Realno. :salut:
Postao/la 19vendetta87 » 14 sep 2024, 22:48

Samo Allah zna koliko smo ja i moja porodica sretni (Sarajevo igralo 2:2 sa Posušjem)

mnon46
Kontakt:

Post Postao/la mnon46 » 03 sep 2024, 18:33

Pendulum je napisao/la:
03 sep 2024, 18:30
mnon46 je napisao/la:
03 sep 2024, 18:26
Realno. :salut:
Dosta više srannja svakakvih, izađe članak na klixu, oštećena strana se navodi punim imenom i prezimenom, napadač uvijek samo inicijalima. Puno ime bude tek kad nekog ubiju, onda napišu od ranije poznat policiji.
A kaj ti bum rekel, stari, danas kad je sve to jučer znam dvije stvari. Jedna je da postoji grad u kojem sam legenda, a druga da ne kitim zagorske tamburaše ako ne znaju odsvirati „Da ga hoće zabit Matko, joj nano, nanice“.

SamoDaKazeem
Kontakt:

Post Postao/la SamoDaKazeem » 03 sep 2024, 18:34

03 sep 2024, 18:28

Glupane puno duze pisem ovdje i navijam za Sarajevo kad niko za Mirvica ni cuo nije,navalim se na kosti imbecilima koji pljuju sve sto ima veze sa Sarajevom jbga tako nas ucili od malena ali moram yi biti iskren totalna podrska Mirvicu jer je rak rana,nocna mora takvim kao ti,tebi ostaje jedino da pljujes i dalje sve u vezi naseg kluba i da se frustriras svaki dan haha bitan si kao kecap u Meku. Znaci ne pratis postove al zbas da podrzavam kobile hahah provaljujes se konjusaru,prvi koji je o njoj pisao sam ja bio,nemas vise nikakve fakte da ulazis u diskusiju,jer svaka druga kad nemate sta reci odma ide podrzava kobile i slicne idiotarije
Slušaj bijedniče ti se na kosti možeš navaliti samo tati svom.Boli me **** šta ti pišeš i od kad pišeš.Ti utakmica Sarajeva nemaš na tv koliko ih ja imam u živo.

mosarajvosa83
Kontakt:

Post Postao/la mosarajvosa83 » 03 sep 2024, 18:38

03 sep 2024, 18:34
03 sep 2024, 18:28

Slušaj bijedniče ti se na kosti možeš navaliti samo tati svom.Boli me **** šta ti pišeš i od kad pišeš.Ti utakmica Sarajeva nemaš na tv koliko ih ja imam u živo.
:rol: jest eto ti znas na koliko sam tekmi bio,garantovano vise nego ti i gostovanja i tekmi al sve se bojim da cu to tebi dokazivat,vazda ista prica ja imam tekmi vise nego sto ces ti za dva zivota bla bla vidovita Dzemila nasa,hebo te tata,nastavi opet mrtve spominjat sugo

SamoDaKazeem
Kontakt:

Post Postao/la SamoDaKazeem » 03 sep 2024, 18:49

Eto vidiš koliko si retardiran.Ko ti mrtve spominje idote???

bordobijeli
Kontakt:

Post Postao/la bordobijeli » 03 sep 2024, 19:00

03 sep 2024, 17:54
bordobijeli je napisao/la:
03 sep 2024, 17:47
03 sep 2024, 17:44

Majstore ko opravdava?
I pitao sam ko će stati iza Dzakmića i ko je stao iza Šarića.
Anela,Vildana ili Samira?
Pa ne znam po tvom pisanju ispade da su ljudi u klubi krivi jednako kao ove kabadahije koje silom zele nesto nametnuti.
Brate samo trebaš čitati napisano.Ja sam samo napisao mogući razlog,a to je loše ustrojen klub i fino sam napisao da to ne podržavam.
Znači nema nikakve potrebe za izvlačenjem iz konteksta.
Osim toga evo ja tebe već treći put direktno pitam od koga očekuješ da stane u ovom slučaju iza Džakmića?
Svi ,prije svega policija ,tuzilastvo,klub,navijaci . Svi trebaju da stanu iza Trenera Fk Sarajevo Muhameda Dzakmica dosta više kabadahija.

bordobijeli
Kontakt:

Post Postao/la bordobijeli » 03 sep 2024, 19:11

NazorUso je napisao/la:
03 sep 2024, 18:02
miky_hz je napisao/la:
NazorUso je napisao/la:
03 sep 2024, 15:30
Samo me zanima kako vec znate da je neki roditelj napao nekog trenera ???
Jel to imate uvid u policijski izvjestaj, pa znate ili kao po obicaju "bacate kasike" pa kad fulite, sakrijete se u rupe po 15 dana ???
Mozda ga je napao kolega, mozda ljubavnica, mozda suprugin ljubavnik, mozda ja, mozda neki od alter ega @lucasa koji ne voli krastavce, mozda kamatar kome je duzan pare...
slika

Prije da je zbog ovoga,covjek je selektor u-17 i eto baš na dan objavljivanja spiska se desilo i ovaj "napad" ako je uopste i povezano sa sportom sto ti kazes,helem nejs.
Izmesju ostalog i to moze biti motiv... Niko ne zna a svi imaju potrebu da nesto kazu.
Ser.onje !
A sta vam nije jasno, sve se zna ,napadnut od nezadovljnog roditelja kao i Šaric prije par godina . To je uhvatilo maha i treba stati u kraj . Muhamed posten momak nije potkupljiv , a iskompleksirani roditelji misle da sve moogu.

Pantelija
Kontakt:

Post Postao/la Pantelija » 03 sep 2024, 19:39

I? Ko je stao iza trenera? Klub?
Prije tacno mjedec dans klub je doveo dijete koje je izbaceno iz akademije jer mu je otac napao trenera :urnebes: :urnebes: bukvalno to...
I ovdje neki sad pametuju kako ce neko da stane uz trenera?
Pa 🤣

Dakle, prije mjesec dana je nas klub pokazao da ga boli k ya trenere i uposlenike i da moze raditi ko sta hoce jer ce klub rado u zagrljaj vratiti igraca
Kakva dvoličnost
Zivio sam zivot, Bog sto mi je dao
Mjesto talijane, engleze gledao
ako je to grijeh, sto dusa pozeli
onda se i meni dzehenem veseli

bordobijeli
Kontakt:

Post Postao/la bordobijeli » 03 sep 2024, 19:50

Pantelija je napisao/la:
03 sep 2024, 19:39
I? Ko je stao iza trenera? Klub?
Prije tacno mjedec dans klub je doveo dijete koje je izbaceno iz akademije jer mu je otac napao trenera :urnebes: :urnebes: bukvalno to...
I ovdje neki sad pametuju kako ce neko da stane uz trenera?
Pa 🤣

Dakle, prije mjesec dana je nas klub pokazao da ga boli k ya trenere i uposlenike i da moze raditi ko sta hoce jer ce klub rado u zagrljaj vratiti igraca
Kakva dvoličnost
Upravu si 100% . Al olako se prelazi preko ovoh stvari i Šaricem i ovo sad evo vec su posli mozda nije radi sporta,mozda je ovo mozda ono. A ovo su bukvalno jako bitne stvari gdje svima trebas pokazati da je trener glavni i klub stane iza njeg . Svima su puna usta price o korupciji a kad evo Muhamed imao stav i nije popustio pod pritiscima i mitu opet se nesto sumnja . Ne mogu svi biti lopovi i ublehe, Muhamed 100% posteno radi ,mozda pogrijesi al radi iskreno i posteno.

pjankesarajevo
Kontakt:

Post Postao/la pjankesarajevo » 03 sep 2024, 20:01

Odlazak Julardzije potvrdjuje da ce se dovoditi jos jedan igrac minimum. Vjerovatno se ceka kraj prelaznog i slobodni papiri da se ne placa ono sto se ne mora placati.
I da ostane ovako idemo na titulu. Dosta toga ce nam pokazati tekma protiv Posusja.

Renanu 100% podrska!
Samo naprijed moje Sarajvoooooooo ♥️

GalileoGalilei
Kontakt:

Post Postao/la GalileoGalilei » 03 sep 2024, 20:04

Jel moguće da neko opravdava ovog mentola koji je pokušao ubiti Džakmića? Koji je vama qurac? Razlog "neuređen klub", "ne stavlja ga da igra", "ulažu u svoju djecu" itd. Kakve su to gluposti? Ovo je klasični pokušaj ubistva. Ebo te i fudbal, Akademija, lopta, ako će ljudi biti u strahu i živiti u strahu od ljudi čija su djeca krampe.

Objaviti javno ime i prezime, napisati saopštenje i malog nabiti nogom iz Akademije. Unajmiti zaštitarsku agenciju.

ubipara
Kontakt:

Post Postao/la ubipara » 03 sep 2024, 20:09

GalileoGalilei je napisao/la:
03 sep 2024, 20:04
Jel moguće da neko opravdava ovog mentola koji je pokušao ubiti Džakmića? Koji je vama qurac? Razlog "neuređen klub", "ne stavlja ga da igra", "ulažu u svoju djecu" itd. Kakve su to gluposti? Ovo je klasični pokušaj ubistva. Ebo te i fudbal, Akademija, lopta, ako će ljudi biti u strahu i živiti u strahu od ljudi čija su djeca krampe.

Objaviti javno ime i prezime, napisati saopštenje i malog nabiti nogom iz Akademije. Unajmiti zaštitarsku agenciju.
Sto posto ne mogu da vjerujem kakvih sve umova ima i da opravdava ovaj pokusaj ubistva. Pa nije ni cudno onda sto nam je u gradu svaki dan pucanje, pokusaji ubistva pa nazalost i ubistva sa ovakvim nacinom razmisljanja.

GalileoGalilei
Kontakt:

Post Postao/la GalileoGalilei » 03 sep 2024, 20:18

ubipara je napisao/la:
03 sep 2024, 20:09
GalileoGalilei je napisao/la:
03 sep 2024, 20:04

Sto posto ne mogu da vjerujem kakvih sve umova ima i da opravdava ovaj pokusaj ubistva. Pa nije ni cudno onda sto nam je u gradu svaki dan pucanje, pokusaji ubistva pa nazalost i ubistva sa ovakvim nacinom razmisljanja.
Lako je tuđim qurcem gloginje mlatiti..
Da se nekom desi ovako nešto na poslu, sve bi gorilo, a da ne govorim o prisutnom strahu. Grad je pun seljaka, kriminalaca, bolesnika i sve je gore i gore.

Evo da uzmemo hipotetički samo da se desio smrtni slučaj ne daj Bože. Šta onda? Bila bi čitava frka i haos, porodica bi ostala bez člana, izgubili bi jednog dobrog momka i našeg bivšeg igrača. Nije to više ni stvar je li on stručan ili nije, uzima li pare ispod ruke ili ne, stvar je života i niko nikome to nema pravo oduzeti. Kakva je to poruka ljudima koji sutra trebaju doći raditi u Akademiji? Neće niko htjeti.
Sasvim glupa i nepotrebna rasprava, to samo debili mogu opravdavati.

NazorUso
Kontakt:

Post Postao/la NazorUso » 03 sep 2024, 20:24

03 sep 2024, 19:11
NazorUso je napisao/la:
miky_hz je napisao/la:

slika

Ser.onje !
A sta vam nije jasno, sve se zna ,napadnut od nezadovljnog roditelja kao i Šaric prije par godina . To je uhvatilo maha i treba stati u kraj . Muhamed posten momak nije potkupljiv , a iskompleksirani roditelji misle da sve moogu.
Ime nezadovoljnog roditelja ? Ime malca ? Kad vec znas napisi nam,,da dignemo medijsku hajku ako nista.

P.S. I ovaj bilmez pukooo skroooooz :

"Stvarno ne shvatam ovo pisanje po forumu o strancima. Kao imamo previse stranaca ??? :?:
Uopste nemamo. Imamo tri stranca. Keremeha,Renana i Vrancica" (anti)KLOC

johntravolta123
Kontakt:

Post Postao/la johntravolta123 » 03 sep 2024, 20:27

NazorUso je napisao/la:
03 sep 2024, 20:24
03 sep 2024, 19:11
NazorUso je napisao/la:

Ser.onje !
Ime nezadovoljnog roditelja ? Ime malca ? Kad vec znas napisi nam,,da dignemo medijsku hajku ako nista.

P.S. I ovaj bilmez pukooo skroooooz :

Neka mirno stoji na himnu RS i on i ostale "Bosnjacke" picke ...

Odgovori

Natrag na “FK Sarajevo”

Trenutno korisnika/ca: Dave, gh0stHZ, MaroonBjelave, sekac, svabonja i 33 gosta.