NK Jedinstvo Bihać

Moderator/ica: GracanicaAA

legenda reala
Kontakt:

Re: NK Jedinstvo Bihać

Post Postao/la legenda reala » 02 sep 2024, 13:48

harden je napisao/la:
01 sep 2024, 15:58
:bih:
Utego vas je Adzem za tri dana dobro bgmi mi smo na vrijeme dosli slabo ce vise gore ko uzeti bodove dok se popuni roster sa ova 3,4 igraca, i steta onako dobar stadion da propada sta je ono
Španski bijeli vuk, neprevaziđeni El Matador. Anđeo Madrida. Šef lob udaraca. Njegovo istinsko kraljevsko visočanstvo. Raul Gonzalez Blanco.

harden
Kontakt:

Post Postao/la harden » 02 sep 2024, 14:34

legenda reala je napisao/la:
02 sep 2024, 13:48
harden je napisao/la:
01 sep 2024, 15:58
:bih:
Utego vas je Adzem za tri dana dobro bgmi mi smo na vrijeme dosli slabo ce vise gore ko uzeti bodove dok se popuni roster sa ova 3,4 igraca, i steta onako dobar stadion da propada sta je ono
Nista nije mogao napraviti za 3 treninga realno, prije svega fizicki nespremna ekipa za bilo kakav pokusaj igre... Uzet ce i Travnik makar bod, onda nam ide fina serija utakmica da se uzmu prvi bodovi

Stadion propao davno, teren jos gori. Ko nas yebe kad smo sami sebi dusmani :D
" moj Isak i bla bla pitanje kako može bit njegovo dijete ona crnoj gori on engleskoj dva mijeseca nije bila snjim da rodi 2 mijeseca ranije možda grešim reko sam mu de ti proveri DNK "

harden
Kontakt:

Post Postao/la harden » 02 sep 2024, 19:02

Doveli novo krilo :bow: :bow:

Moj Nanin yebes sredinu, ne treba nam nikako
" moj Isak i bla bla pitanje kako može bit njegovo dijete ona crnoj gori on engleskoj dva mijeseca nije bila snjim da rodi 2 mijeseca ranije možda grešim reko sam mu de ti proveri DNK "

nebeskasila
Kontakt:

Post Postao/la nebeskasila » 02 sep 2024, 20:36

Citam da je pred odlaskom ovaj Halilovic. Izgleda cw se rijesiti svih nepotrebnih, a valjda onda dovesti par dobrih igraca. Bar se nadati tomw

gattuso1919
Kontakt:

Post Postao/la gattuso1919 » 02 sep 2024, 22:47

harden je napisao/la:
02 sep 2024, 19:02
Doveli novo krilo :bow: :bow:

Moj Nanin yebes sredinu, ne treba nam nikako
Ja sam pročitao da je Kroos izjavio za špansku Marcu: "Ne razmišljam o povratku u profesionalni nogomet, ali pozivu Ismeta Naninog ne bih mogao odoliti."

Na Ismetu je sve sad :opaopa:

harden
Kontakt:

Post Postao/la harden » 03 sep 2024, 13:30

Admir Adžem otpisao dva igrača: Samir Jašarević i Mihajlo Kralj više nisu članovi Jedinstva
Samir nije otpisan nego je licno predlozio raskid ugovora zbog zdravstvenog stanja, momak ce vjerovatno na operaciju morati. Fin potez koji je pohvalio i Adzem :salut:

Bice jos odlazaka.

nebeskasila
Kontakt:

Post Postao/la nebeskasila » 03 sep 2024, 15:32

Ovakav trener se odmah trebao dovesti, pa da sklopi ekipu, a ne sad zakrpe sve

LloriS
Kontakt:

Post Postao/la LloriS » 03 sep 2024, 19:44

Bice jos odlazaka, Adzem ima svojih igraca koji bi dosli zbog njega, sad problem je sto je malo igraca na trzistu jer je sezona uveliko krenula.

Turcin je krenuo u sezonu bukvalno bez bocni igraca osim Victora.

Ovaj Lelic je krilni igrac, ofanzivni vezni, sad koliko je spreman tesko je reci.

Mislim da covjeku treba dati sansu do kraja sezone da radi, ma da rezultati diriguju koliko ce biti na klupi, jer trecina lige ispada.
Nek' se zna, da crveno-bijel naš je grad!

harden
Kontakt:

Post Postao/la harden » 03 sep 2024, 19:50

LloriS je napisao/la:
03 sep 2024, 19:44
Bice jos odlazaka, Adzem ima svojih igraca koji bi dosli zbog njega, sad problem je sto je malo igraca na trzistu jer je sezona uveliko krenula.

Ovaj Lelic je krilni igrac, ofanzivni vezni, sad koliko je spreman tesko je reci.

Mislim da covjeku treba dati sansu do kraja sezone da radi, ma da rezultati diriguju koliko ce biti na klupi, jer trecina lige ispada.
Druze Nanin ce uci u sredinu sezone bez veznjaka, dovode samo ofanzivne veznjake i krila. Tu Adzem mora pod hitno nekoga naci. Ja ne znam sta ce od toliko ofanzivaca, ima i drugih dijelova terena.

LloriS
Kontakt:

Post Postao/la LloriS » 03 sep 2024, 21:20

harden je napisao/la:
03 sep 2024, 19:50
LloriS je napisao/la:
03 sep 2024, 19:44

Druze Nanin ce uci u sredinu sezone bez veznjaka, dovode samo ofanzivne veznjake i krila. Tu Adzem mora pod hitno nekoga naci. Ja ne znam sta ce od toliko ofanzivaca, ima i drugih dijelova terena.
To zna i laik obicni da nam treba veznjak kao za glavu, ako ne dovedu koga opet ce biti krpljenje sa drugih pozicija.

Evo Hadra ne igra u nedjelju, morace ovaj novi momak igrati uz Ogbokea izgleda, sad nek Smailovic propusti neku utakmicu u toku sezone bice problema ko da ga zamjeni.

Kasno je kazem ti, nema igraca na trzistu, da smo imali Adzema od pocetka priprema bolje bi bilo sigurno jer gore od ovoga ne moze.

Kako covjek ozbiljnije radi na treningu u odnosu na turcina, samo da ti rezultati krenu.
Zadnja izmjena: LloriS, dana/u 04 sep 2024, 01:23, ukupno mijenjano 1 put.

harden
Kontakt:

Post Postao/la harden » 03 sep 2024, 22:46

LloriS je napisao/la:
03 sep 2024, 21:20
Kako covjek ozbiljnije radi na treningu u odnosu na turcina, samo da ti rezultati krenu.
Ma ovaj Demirovic je jedan od gorih trenera koje smo imali. Covjek je u pola priprema pitao Igora sta da radi, kaze ja nisam siguran sta trebam s njima. Neki igraci su se isto zalili da se ponasa kao da vodi djeciju ekipu, previse blag...

Adzem ce utegnuti ovo, nece biti tako lose kad se izvuce 100% iz postojecih igraca samo da je dovesti nekog veznjaka iskusnog... Ima finih utakmica poslije Travnika, moze i u gostima uzeti neki bod.

Mramic24
Kontakt:

Post Postao/la Mramic24 » 04 sep 2024, 11:11

Travnik se mora pobjediti, a vrlo nezgoda gostujuća ekipa.. bit ce nam velik problem kraj polusezone i početak iduće od 5 utakmica 4 gostujuće i sa Celikom kuci... Bit ce ovo teska sezona i ove bodove moramo vratiti negdje vani...

LloriS
Kontakt:

Post Postao/la LloriS » 04 sep 2024, 12:05

Kuci Banovici

Vani Gradina

Kuci Celik

Vani Gorazde

Vani Travnik

Kuci Zvijezda

Zadnje kolo prvog dijela i prvih pet kola drugog dijela sezone igramo 3 vani i 3 kuci.

NeRi_K
Kontakt:

Post Postao/la NeRi_K » 04 sep 2024, 12:06

Ma ovdje ima toliko podmetanja da je to nevjerovatno i ne moraš biti puno pametan da to skužiš.

Protiv Goražda ne radi semafor i nema djece da dohvati lopte, pa djecu SN mora skupljati, nije to ništa slučajno. U prvom kolu ulaz kod pomoćnog terena nije radio i dalje da ne nabrajam sto sitnih stvari koje nisu nikako logične.

Da je nekim slučajem Adžem tu bio od početka siguran sam da bi napravio puno bolju selekciju igrača, ovako ispade po svemu da nas je ovaj Demirović vodio kao iz hobija.
Službena web stranica NK "Jedinstvo" Bihać: www.****

LondonRed
Kontakt:

Post Postao/la LondonRed » 04 sep 2024, 12:13

NeRi_K je napisao/la:
04 sep 2024, 12:06
Ma ovdje ima toliko podmetanja da je to nevjerovatno i ne moraš biti puno pametan da to skužiš.

Protiv Goražda ne radi semafor i nema djece da dohvati lopte, pa djecu SN mora skupljati, nije to ništa slučajno. U prvom kolu ulaz kod pomoćnog terena nije radio i dalje da ne nabrajam sto sitnih stvari koje nisu nikako logične.

Da je nekim slučajem Adžem tu bio od početka siguran sam da bi napravio puno bolju selekciju igrača, ovako ispade po svemu da nas je ovaj Demirović vodio kao iz hobija.

Semafor je dio sabotaže prosle sedmice od pojedinih političkih opcija,gelenderi,put armije i par ostalih ulica i taj semafor sve je bilo u mraku.

Mramic24
Kontakt:

Post Postao/la Mramic24 » 04 sep 2024, 12:27

LloriS je napisao/la:
04 sep 2024, 12:05
Kuci Banovici

Vani Gradina

Kuci Celik

Vani Gorazde

Vani Travnik

Kuci Zvijezda

Zadnje kolo prvog dijela i prvih pet kola drugog dijela sezone igramo 3 vani i 3 kuci.
Da da , racunao sam Sim bau zaboravio da su odstupili...

gattuso1919
Kontakt:

Post Postao/la gattuso1919 » 04 sep 2024, 12:56

Zvijezda Gradačac kod kuće u kupu, 25.09

harden
Kontakt:

Post Postao/la harden » 04 sep 2024, 14:24

gattuso1919 je napisao/la:
04 sep 2024, 12:56
Ne bi nam bilo lose opet neki Zrinjski, Sarajevo zbog publike, stvarno je top bilo prosle godine. Solidna je to i zarada za klub.

LloriS
Kontakt:

Post Postao/la LloriS » 04 sep 2024, 14:46

harden je napisao/la:
04 sep 2024, 14:24
gattuso1919 je napisao/la:
04 sep 2024, 12:56
Ne bi nam bilo lose opet neki Zrinjski, Sarajevo zbog publike, stvarno je top bilo prosle godine. Solidna je to i zarada za klub.
Ako su imalo pametni ici ce da prodju u glavni dio kupa, i nadati se nekom od atraktivnijih protivnika.

I Zvijezda je u problemima pa cisto sumnjam da ce zapinjati ovdje, jer i oni imaju nakon toga 28.09 kuci bitnu utakmicu protiv Gorazda.

nebeskasila
Kontakt:

Post Postao/la nebeskasila » 04 sep 2024, 15:40

Dans igraju u Krupi prijateljsku. Ne znam jel dosao jos neko novi

Odgovori

Natrag na “Prva liga FBiH”

Trenutno korisnika/ca: Tihi i 2 gosta.