harden je napisao/la: ↑03 sep 2024, 19:50
LloriS je napisao/la: ↑03 sep 2024, 19:44
Bice jos odlazaka, Adzem ima svojih igraca koji bi dosli zbog njega, sad problem je sto je malo igraca na trzistu jer je sezona uveliko krenula.
Turcin je krenuo u sezonu bukvalno bez bocni igraca osim Victora.
Ovaj Lelic je krilni igrac, ofanzivni vezni, sad koliko je spreman tesko je reci.
Mislim da covjeku treba dati sansu do kraja sezone da radi, ma da rezultati diriguju koliko ce biti na klupi, jer trecina lige ispada.
Druze Nanin ce uci u sredinu sezone bez veznjaka, dovode samo ofanzivne veznjake i krila. Tu Adzem mora pod hitno nekoga naci. Ja ne znam sta ce od toliko ofanzivaca, ima i drugih dijelova terena.
To zna i laik obicni da nam treba veznjak kao za glavu, ako ne dovedu koga opet ce biti krpljenje sa drugih pozicija.
Evo Hadra ne igra u nedjelju, morace ovaj novi momak igrati uz Ogbokea izgleda, sad nek Smailovic propusti neku utakmicu u toku sezone bice problema ko da ga zamjeni.
Kasno je kazem ti, nema igraca na trzistu, da smo imali Adzema od pocetka priprema bolje bi bilo sigurno jer gore od ovoga ne moze.
Kako covjek ozbiljnije radi na treningu u odnosu na turcina, samo da ti rezultati krenu.