HŠK Zrinjski

zrinjamo
Kontakt:

Re: HŠK Zrinjski

Post Postao/la zrinjamo » 30 avg 2024, 21:51

Marko1905 je napisao/la:
30 avg 2024, 20:31
zrinjamo je napisao/la:
30 avg 2024, 18:17
Imamo vrhunskog golmana, vrhunskog Ćorluku i Tića, pouzdanog Memiju, meni Mamić jučer nije bio loš, Corde se očito želimo riješiti. Kako ostadošmo na ova 3 stopera i Magdića kojeg se isto želimo riješiti ne znam. Šunka jedini dobar od njih. Tu pod hitno moramo nešto raditi. Gdje nesta Ramić? Nespreman Mlinar igra, meda ne može. Savić, šta se njemu desi? Posavec puno vrca malo meda daje. Ivančić jedini živ i hrabar igrač. Kiš za Igmana i Islanđane. Ćuže preko k... igra, odbranu ne igra. Nardin ide, šiba, trudi se. Meni mali Kozina dobar jučer, ali je i to licemjerno, uvesti njega i Tonija na 0 3. Nemamo damara, spori smo, stari, možda zasićeni.
I Barišić je užasan, ali ne smijemo zaboraviti sve dobre utakmice njegove, titule i to da boljeg, mlađeg i bržeg nažalost niko nije doveo.
Mučno nas je gledati. Nemamo trke, dinamike.
Ma svi smo sve vidijeli.Nije problem poraz i ispadanje od Vitorie.Realno mi rezultatski trebamo biti zadovoljni ako izuzmemo Portugalce.Izbacili Bravo (koji je trenutno vodeći u Sloveniji ???) i Botev koji je po svemu ispred nas ,i igrački,financijski ,infrastrukturno ,dobili Gošk ali to ne treba ni računati.Problem je igra tj.ne postojanje igre.
Ne slazem se za Čužu ,on je uz Marića nas najbolji igrač u ove četiri utakmice i uz Memiju i donekle Ivančića i Mulahuseinovicu na nekom solidnim nivou.Sad se tek vidi koliko Ćorluka fali.Stoperi su trenutno rak rana uz impotentan vezni red.
Zasad nam ostaje da se uzdamo u mlađe snage i ovog Surdanovica da možda nešto odigra na jesen.Sarajevo ,Borac pa i Ždljo donekle su puno jači nego lani.Borac će kiksati zbog konf. lige.
Možda već protiv Posusja koja je solidna ekipa vidimo gdje smo i šta smo.
Ćuže ima golčinu Botevu, asistenciju Kišu, ali odbranu ne igra nikako. Stalno ostavlja beka i po njegovoj strani nam zuje u svim utakmicama. Nekakav je i bezvoljan. Moj je dojam da se nadao transferu i da je razočaran.
Ostalo se slažem sa tobom.

Marko1905
Kontakt:

Post Postao/la Marko1905 » 31 avg 2024, 11:02

zrinjamo je napisao/la:
30 avg 2024, 21:51
Marko1905 je napisao/la:
30 avg 2024, 20:31
zrinjamo je napisao/la:
30 avg 2024, 18:17
Imamo vrhunskog golmana, vrhunskog Ćorluku i Tića, pouzdanog Memiju, meni Mamić jučer nije bio loš, Corde se očito želimo riješiti. Kako ostadošmo na ova 3 stopera i Magdića kojeg se isto želimo riješiti ne znam. Šunka jedini dobar od njih. Tu pod hitno moramo nešto raditi. Gdje nesta Ramić? Nespreman Mlinar igra, meda ne može. Savić, šta se njemu desi? Posavec puno vrca malo meda daje. Ivančić jedini živ i hrabar igrač. Kiš za Igmana i Islanđane. Ćuže preko k... igra, odbranu ne igra. Nardin ide, šiba, trudi se. Meni mali Kozina dobar jučer, ali je i to licemjerno, uvesti njega i Tonija na 0 3. Nemamo damara, spori smo, stari, možda zasićeni.
I Barišić je užasan, ali ne smijemo zaboraviti sve dobre utakmice njegove, titule i to da boljeg, mlađeg i bržeg nažalost niko nije doveo.
Mučno nas je gledati. Nemamo trke, dinamike.
Ma svi smo sve vidijeli.Nije problem poraz i ispadanje od Vitorie.Realno mi rezultatski trebamo biti zadovoljni ako izuzmemo Portugalce.Izbacili Bravo (koji je trenutno vodeći u Sloveniji ???) i Botev koji je po svemu ispred nas ,i igrački,financijski ,infrastrukturno ,dobili Gošk ali to ne treba ni računati.Problem je igra tj.ne postojanje igre.
Ne slazem se za Čužu ,on je uz Marića nas najbolji igrač u ove četiri utakmice i uz Memiju i donekle Ivančića i Mulahuseinovicu na nekom solidnim nivou.Sad se tek vidi koliko Ćorluka fali.Stoperi su trenutno rak rana uz impotentan vezni red.
Zasad nam ostaje da se uzdamo u mlađe snage i ovog Surdanovica da možda nešto odigra na jesen.Sarajevo ,Borac pa i Ždljo donekle su puno jači nego lani.Borac će kiksati zbog konf. lige.
Možda već protiv Posusja koja je solidna ekipa vidimo gdje smo i šta smo.
Ćuže ima golčinu Botevu, asistenciju Kišu, ali odbranu ne igra nikako. Stalno ostavlja beka i po njegovoj strani nam zuje u svim utakmicama. Nekakav je i bezvoljan. Moj je dojam da se nadao transferu i da je razočaran.
Ostalo se slažem sa tobom.
To za obranu je Istina ,problem je sto osim Ćuže imamo još nekoliko igrača koji skoro nikako ili skroz slabo igraju obranu, zbog toga nam i stoperi i bekovi trpe i izgledaju puno lošije nego ranije .Remont i gotovo .
Volim Mostar pa makar i vaki

tutankamon1905
Kontakt:

Post Postao/la tutankamon1905 » 01 sep 2024, 15:00

Posebne dojmove o najvatrenijim navijačima Zrinjskog, za **** je na kraju susreta podijelio vratar Bruno Varela koji je Ultrasima sa svojim suigračima dodatno zapljeskao.

"Ovo je zaista nevjerojatno. Stojim na gol-liniji cijelu utakmicu i mislim da će ljudi nekada prestati s navijanjem. Navijali su 90 minuta, navijali su čak i u poluvremenu. Užitak je igrati ovakve utakmice pred ovakvim navijačima. I dalje ne mogu vjerovati kakvu su podršku pružali Zrinjskom bez ijedne pauze tijekom utakmica. Osvojili su me večeras", kazao je Varela.

LassanaDiarra
Kontakt:

Post Postao/la LassanaDiarra » 02 sep 2024, 13:21

Nadam se da će ljudi konačno na klub krenuti gledati kao na nešto svoje, nešto što ti pripada.

A ne da se gleda da ti je Zrinjski stalno nešto dužan. Od cijene karata, koje su jako pristupačne, do dresova koji bi se po nekima trebali očito dijeliti džaba.

Stoga sutra očekujem tri tisuće ljudi na stadionu i lijepu podršku. Ispalo se iz Europe i idealna je prilika da se sve posveti prvenstvu. Ne govori se slučajno da je to prvenstvo majka svih natjecanja i baza svega što radiš.

Što se tiče problematike momčadi, od prvog dana mi prijelazni rok "ne miriše". Nužan je stoper, po meni i pravo krilo. Dovođenje Jurilja koji nije u ritmu nije ništa drugo nego alibi transfer, realno.

Vjerujem ljudima koji su u klubu i rijetko su razočarali, ali nekada stvari treba nazvati pravim imenom.

tutankamon1905
Kontakt:

Post Postao/la tutankamon1905 » 02 sep 2024, 18:07

Jurilja da je itko vani zelio ne bi ni pogledao ponudu Zrinjskog. Daleko od toga da mislim da ce bit neki veliki promasaj, ali ne treba taj transfer ako dodje do njeg predstavljati kao nesto golemo.
Da su ga uzeli direktno iz Borca prije mjesec dva pa hajde, al ovi dolasci kad ti sve propadne negdje drugo...moze bit vrhunski moze bit trckaranje do prve ponude.

Stoper jedan je obavezan ako se misli borit za titulu..ako ne, ovo je dovoljno dobro za neko 2.-3. mjesto bez nekog velikog napora

zrinjamo
Kontakt:

Post Postao/la zrinjamo » 02 sep 2024, 18:39

tutankamon1905 je napisao/la:
02 sep 2024, 18:07
Jurilja da je itko vani zelio ne bi ni pogledao ponudu Zrinjskog. Daleko od toga da mislim da ce bit neki veliki promasaj, ali ne treba taj transfer ako dodje do njeg predstavljati kao nesto golemo.
Da su ga uzeli direktno iz Borca prije mjesec dva pa hajde, al ovi dolasci kad ti sve propadne negdje drugo...moze bit vrhunski moze bit trckaranje do prve ponude.

Stoper jedan je obavezan ako se misli borit za titulu..ako ne, ovo je dovoljno dobro za neko 2.-3. mjesto bez nekog velikog napora
Ne znam. Imamo puno krila, Ćuže, Malac, Abdurahimi, Topić, Tić može oba igrati. Meni nije bitan tajming dolaska, čekao čovjek vani, propalo mu i eto ga kod nas. Ja samo mislim da nije neki igrač i da nam ne treba. U Borcu je većinu prošle sezone beka igrao.
Ja ne mislim da mi vidimo, a Maka i Šula ne vide, ali nama je nužan stoper. Mlađi, življi, brži, koji odmah može upasti u ekipu. Ima li ga igdje?

LassanaDiarra
Kontakt:

Post Postao/la LassanaDiarra » 02 sep 2024, 19:04

Tema stopera je dosta kompleksna u bosanskohercegovačkom nogometu, pa i Zrinjskom.

Za Barišićeve slabije funkcijske sposobnosti i manjak brzine se znalo oduvijek. Zbog toga je, na kraju krajeva, prestao igrati zadnjeg veznog. Međutim, prepoznavanje situacija, strašna nogometna inteligencija i tehničke sposobnosti su omogućile da pokrije ono što mu je najveća boljka - brzina.

Godine idu, imao je tešku situaciju zimus, teško mu se i vratiti u puni pogon.

Drugo poluvrijeme protiv Vitorie je pokazalo kako je Šunjić prodisao kad je Barišić izišao. Zaključak - Toniju treba netko mlađi, brži, agilniji u paru. Jakovljević i Barišić su solidne opcije s klupe, ali u ovih par dana presudno će biti naći mlađeg stopera.

Nije baš nemoguća misija, ali nije ni tako jednostavno.

Marko1905
Kontakt:

Post Postao/la Marko1905 » 02 sep 2024, 19:43

LassanaDiarra je napisao/la:
02 sep 2024, 19:04
Tema stopera je dosta kompleksna u bosanskohercegovačkom nogometu, pa i Zrinjskom.

Za Barišićeve slabije funkcijske sposobnosti i manjak brzine se znalo oduvijek. Zbog toga je, na kraju krajeva, prestao igrati zadnjeg veznog. Međutim, prepoznavanje situacija, strašna nogometna inteligencija i tehničke sposobnosti su omogućile da pokrije ono što mu je najveća boljka - brzina.

Godine idu, imao je tešku situaciju zimus, teško mu se i vratiti u puni pogon.

Drugo poluvrijeme protiv Vitorie je pokazalo kako je Šunjić prodisao kad je Barišić izišao. Zaključak - Toniju treba netko mlađi, brži, agilniji u paru. Jakovljević i Barišić su solidne opcije s klupe, ali u ovih par dana presudno će biti naći mlađeg stopera.

Nije baš nemoguća misija, ali nije ni tako jednostavno.
Na žalost Ivančić i Ćorluka ni sutra neće igrati. Nadam se Kozini u sastavu.Onaj Jurilj u Širokom nije bio loš ,ovo u Borcu skroz loše.
Traži se veznjak kreativac ,po mojim informacijama iz kluba s nekoliko se igrača razgovaralo ali iskreno ja bih volio da ne dođe nitko nego neki od onih koje spominju ,izuzev dvojice igrača koji su jako zanimljivi i daj Bože da bude netko od njih ,pod uvjetom da je ovo sto sam čuo istina.
Stoperi su sažvakane priča ,trenutno Šunjić i Jakov bolja opcija ili manje loša.Nije mi jasno zašto Magdić nije dobio priliku.
Šteta da Silvio Ilinkovic grije klupu u Rijeci ,samo 30-ak minuta ove sezone i u prvenstvu i u Europi.Daniel Graovac nas nekadašnji stoper isto grije klupu u Cluju ,ne igra skoro nikako ,još par igrača sličnih kvaliteta .Nusam zagovornik posudbi i kratkoročnih ugovora ali u ovakvoj situaciji bolje i to uraditi nego ostati na 3 rovita i “stara” stopera .

zrinjamo
Kontakt:

Post Postao/la zrinjamo » 02 sep 2024, 20:24

Magdić i kad je bio zdrav nije bio opcija. Kad ne bi imao tko igrati on je igrao. Vidim da protiv Vitorie ni na klupi nije bio, očito je negdje puklo.
Imamo milion veznih, svaki sa manom, ali i vrlinama, ali od tolikog broja da se valjda iskombinirati nešto.
Ja ne bih tu nikoga više dovodio. Nadoće Mlinar kad se spremi, rano su ga u vatru gurnuli, Posavec, ovaj Stefano ne bi trebao biti loš. Kozina obećava.
Ako je ovakvo stanje, ako ne možemo naći stooera, neka od Savića prave stopera, u vezi je grozan.

Taramba
Kontakt:

Post Postao/la Taramba » 03 sep 2024, 10:28

Kakav Jurilj sada, pa mogli smo onda i Jukica zadrzati.
Skauting igraca zadnjih godina katastrofa.
Gomila se srednji red, a na stoperima gdje skripi, nista se poduzima.
Barisicu hvala na svemu, ali njegove redovne amaterske greske
se ne bi ni u amterskom klubu vise tolerisale!
And shepherds we shall be,For Thee,my Lord,for Thee...

RedBlue
Kontakt:

Post Postao/la RedBlue » 03 sep 2024, 12:23

Jurilj je dobar za zamjene, kod nas je pokrivao i desnog beka. Zahvalan igrac ali daleko od vrhunskog i dobar je momak sa njim nema problema.

TheNoblesMo
Kontakt:

Post Postao/la TheNoblesMo » 03 sep 2024, 17:17

RedBlue je napisao/la:
03 sep 2024, 12:23
Jurilj je dobar za zamjene, kod nas je pokrivao i desnog beka. Zahvalan igrac ali daleko od vrhunskog i dobar je momak sa njim nema problema.
Istina, ali mi već imamo dovoljno krila i desnih bekova. Ništa protiv Jurilja, ali nama treba stoper i 8ica.
Ljeto u Europi uz JEDINI klub i JEDINU reprezentaciju

Izdviceukec
Kontakt:

Post Postao/la Izdviceukec » 03 sep 2024, 23:02

Mi imamo najsporije stopere u cijelom prvenstvu. Igru briši bodove piši.

zrinjamo
Kontakt:

Post Postao/la zrinjamo » 03 sep 2024, 23:14

Izdviceukec je napisao/la:
03 sep 2024, 23:02
Stoperi su bili odlični danas. Slobo posebno. Ono što je istina je da nažalost sa Makinim izborima imamo najsporiji vezni red u prvenstvu. Mali Kozina dobar, Mlinar? Valjda Maka zna zašto mu igra. Kiš uz Mlinara očajan.

Marko1905
Kontakt:

Post Postao/la Marko1905 » 03 sep 2024, 23:30

Izdviceukec je napisao/la:
03 sep 2024, 23:02
Upravo tako sto se bodova tiče.Danas stoperi vrlo dobri ,bez panike i nekih velikih grešaka i nabijanja lopte napamet.Posušje nije nimalo naivna ekipa.Neki će se poskliznuti na ovoj ekipi.
Vezni red malo bolji danas ,Kozina ima potencijala samo treba igrati i vremenom će biti sve bolji.Danas nekoliko puta dobro okrenuo stranu ,odlično se gradi ,malo šteka mirnoća kod zadnjeg pasa ali to je često tako kod mladih igrača .Mlinar prema naprijed ništa ,Kiš izuzev penala također ništa.Nadam se poslije pauze povratku Ivančića i Ćorluke pa i Jurilja da vidimo.
Zanimljiv ovaj lijevi bek kod Pisušja ,Bekavac ja mislim da se zove ,mlad ali dobra lijeva noga ,ima brzinu ,ubacuje se naprijed….
PS Izgleda da će biti 3-0 za nas jer su gosti igrali nekoliko minuta bez U21 igrača

Marko1905
Kontakt:

Post Postao/la Marko1905 » 04 sep 2024, 10:55

Svasta sam očekivao od uprave ali da dovedu za trenera Ivana Ivanovica e to nisam ni u snu mogao očekivati😂😂.

SS ba je prevazišao sam sebe u biserima :tokralju:

Marko1905
Kontakt:

Post Postao/la Marko1905 » 06 sep 2024, 14:26

Ćavar !??

DTzmu30
Kontakt:

Post Postao/la DTzmu30 » 06 sep 2024, 18:51

Marko1905 je napisao/la:
06 sep 2024, 14:26
Ćavar !??
Navodno, on i Mašić.
Sve bi se trebalo znati kroz par sati :D
...jedan je jedini u snu i na javi...
HŠK Zrinjski Mostar

tutankamon1905
Kontakt:

Post Postao/la tutankamon1905 » 06 sep 2024, 23:16

Jesmo li zadovoljni finisom prelaznog roka :mrgreen:

Marko1905
Kontakt:

Post Postao/la Marko1905 » 07 sep 2024, 00:56

slika
tutankamon1905 je napisao/la:
06 sep 2024, 23:16
Jesmo li zadovoljni finisom prelaznog roka :mrgreen:
Doveli smo igrače na pozicijama na kojima nam je bilo najpotrebnije .za Ćavara sve znamo ,jedan od boljih veznjaka lige ,i sto je najvažnije spreman je i u ritmu.Sa Ivančićem i Kozinom kao U 21 igračem trebali bi imati dobar vezni red .Mašića bas i ne znam.Doduše kaže mi ekipa iz kafane da je doveden reda radi jer kakav je to igrač kad je u Lokomotivi bio na klupi.A znamo da Lokosi nikad nisu imali dobrih igrača osim sto je pola hrvatske repke u zadnjih 10-15 godina prošlo kroz lokomotivu. Sudeći po njihovim dosadašnjim prognozama i sa Mašićem smo uboli😂😂

Odgovori

Natrag na “Premijer liga BiH”

Trenutno korisnika/ca: laszlo, MikiPirs, mnon46, nedimmmm1337, perodeformero i 28 gostiju.