Ćuže ima golčinu Botevu, asistenciju Kišu, ali odbranu ne igra nikako. Stalno ostavlja beka i po njegovoj strani nam zuje u svim utakmicama. Nekakav je i bezvoljan. Moj je dojam da se nadao transferu i da je razočaran.Marko1905 je napisao/la: ↑30 avg 2024, 20:31Ma svi smo sve vidijeli.Nije problem poraz i ispadanje od Vitorie.Realno mi rezultatski trebamo biti zadovoljni ako izuzmemo Portugalce.Izbacili Bravo (koji je trenutno vodeći u Sloveniji ???) i Botev koji je po svemu ispred nas ,i igrački,financijski ,infrastrukturno ,dobili Gošk ali to ne treba ni računati.Problem je igra tj.ne postojanje igre.zrinjamo je napisao/la: ↑30 avg 2024, 18:17Imamo vrhunskog golmana, vrhunskog Ćorluku i Tića, pouzdanog Memiju, meni Mamić jučer nije bio loš, Corde se očito želimo riješiti. Kako ostadošmo na ova 3 stopera i Magdića kojeg se isto želimo riješiti ne znam. Šunka jedini dobar od njih. Tu pod hitno moramo nešto raditi. Gdje nesta Ramić? Nespreman Mlinar igra, meda ne može. Savić, šta se njemu desi? Posavec puno vrca malo meda daje. Ivančić jedini živ i hrabar igrač. Kiš za Igmana i Islanđane. Ćuže preko k... igra, odbranu ne igra. Nardin ide, šiba, trudi se. Meni mali Kozina dobar jučer, ali je i to licemjerno, uvesti njega i Tonija na 0 3. Nemamo damara, spori smo, stari, možda zasićeni.
I Barišić je užasan, ali ne smijemo zaboraviti sve dobre utakmice njegove, titule i to da boljeg, mlađeg i bržeg nažalost niko nije doveo.
Mučno nas je gledati. Nemamo trke, dinamike.
Ne slazem se za Čužu ,on je uz Marića nas najbolji igrač u ove četiri utakmice i uz Memiju i donekle Ivančića i Mulahuseinovicu na nekom solidnim nivou.Sad se tek vidi koliko Ćorluka fali.Stoperi su trenutno rak rana uz impotentan vezni red.
Zasad nam ostaje da se uzdamo u mlađe snage i ovog Surdanovica da možda nešto odigra na jesen.Sarajevo ,Borac pa i Ždljo donekle su puno jači nego lani.Borac će kiksati zbog konf. lige.
Možda već protiv Posusja koja je solidna ekipa vidimo gdje smo i šta smo.
Ostalo se slažem sa tobom.