Drug fino te pitam!? Koliko je najviše bilo gledalaca na Grbavici ?elevenblues je napisao/la: ↑04 sep 2024, 09:36Ofiras se drugbagniadiluca je napisao/la: ↑04 sep 2024, 08:39Koliko je ljudi najviše gledalo utakmicu na Grbavici ?
Premijer liga BiH - aktuelno
- bagniadiluca
- Kontakt:
Re: Premijer liga BiH - aktuelno
LETS GO FIGHTER
Nije nas niko ni pitao hoćemo li odgoditi ili ne. To je već Savez "završio".svrakino1921 je napisao/la: ↑04 sep 2024, 09:23Pitari imaju 4/4
Al zato Borac i Zrinja imaju 2/2
P.S.
Jedno strucno mišljenje od Svrakindolca
Pitari trebali ste igrat da Zrinkom
Da ste igrali sad bih imali 5/5
Prvo Posušje pa onda ostali.
Postao/la 19vendetta87 » 14 sep 2024, 22:48
Samo Allah zna koliko smo ja i moja porodica sretni (Sarajevo igralo 2:2 sa Posušjem)
Samo Allah zna koliko smo ja i moja porodica sretni (Sarajevo igralo 2:2 sa Posušjem)
- svrakino1921
- Kontakt:
Pendulum je napisao/la: ↑04 sep 2024, 10:14Nije nas niko ni pitao hoćemo li odgoditi ili ne. To je već Savez "završio".svrakino1921 je napisao/la: ↑04 sep 2024, 09:23Pitari imaju 4/4
P.S.
Prvo Posušje pa onda ostali.![]()
U narednom, četvrtom kolu Premijer lige BiH sastaju se Zrinjski i Sarajevo, a meč se neće igrati naredni vikend.
Utakmica se trebala igrati u nedjelju, ali je odgođena nakon zahtjeva Zrinjskog.
Aktuelni osvajač Kupa BiH u četvrtak igra meč play-offa Konf. Lige protiv V. Guimares i to je razlog odgode.
Saglasnost su dali i iz FK Sarajevo.
Zrinjski i meč trećeg kola protiv Radnika odgodio.
Bordo tim večeras dočekuje GOŠK:
Za Zrinjski će to biti treća odgoda od starta sezone pošto nisu još odigrali mečeve protiv Sloge u prvom, te Radnika u trećem kolu.
Ovaj Mostar smijesan brata mi
Sve neki maskirni s palicama iz nekih auta izlijecu hahah
Treba vam korteo kroz grad opet napraviti
Sve neki maskirni s palicama iz nekih auta izlijecu hahah
Treba vam korteo kroz grad opet napraviti
Yugoslav First League: ⭐️
League of BiH: ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
BiH Cup: ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
BiH Supercup: ⭐️⭐️⭐️
UEFA Cup/UEFA Europa League
Semi-finalists
Quarter-finalists (2)
Mitropa Cup
Semi-finalists (2)
Intertoto Cup
Quarter-finalists
Raonffa 🏆
Semi-finalists
Quarter-finalists (2)
Mitropa Cup
Semi-finalists (2)
Intertoto Cup
Quarter-finalists
Raonffa 🏆
Naravno da će to napisati, sam Zekić je izjavio "da nije bilo ni pitanje hoćemo li pristati ili ne" - čitaj nekad između redova, ljudino.svrakino1921 je napisao/la: ↑04 sep 2024, 10:22U narednom, četvrtom kolu Premijer lige BiH sastaju se Zrinjski i Sarajevo, a meč se neće igrati naredni vikend.Pendulum je napisao/la: ↑04 sep 2024, 10:14Nije nas niko ni pitao hoćemo li odgoditi ili ne. To je već Savez "završio".svrakino1921 je napisao/la: ↑04 sep 2024, 09:23Pitari imaju 4/4
P.S.
Utakmica se trebala igrati u nedjelju, ali je odgođena nakon zahtjeva Zrinjskog.
Aktuelni osvajač Kupa BiH u četvrtak igra meč play-offa Konf. Lige protiv V. Guimares i to je razlog odgode.
Za Zrinjski će to biti treća odgoda od starta sezone pošto nisu još odigrali mečeve protiv Sloge u prvom, te Radnika u trećem kolu.
Naravno da se utakmica nije mogla odgoditi bez pristanka Sarajeva.
Ne sumnjam da Zekića niko ništa nije pitao, to su odluke koje donosi Mirvić, a on mora izaći u susret svojim drugarima Zeljkoviću i Beusu.
Ne sumnjam da Zekića niko ništa nije pitao, to su odluke koje donosi Mirvić, a on mora izaći u susret svojim drugarima Zeljkoviću i Beusu.
"Tako ti igra Bayern" - Ajla Alimanović
Najveca posjeta na Grbavici koliko sam upucen je bila protiv Videotona u 1/2 Kupa UEFA-e 1985, a bilo je 27.000 ljudi, dijete sam bio, sjecam se ali ne u toj mjeri da sam upucen i da sam znao koliko je ljudi bilo, ovo su komentari starijih oko posjete. Stadion tada nije imao sjevernu tribinu, ali mu je zapadna bila skroz drugacija od ove sadasnje (to je tribina koja je zapaljena u ratu), a i jug i istok su bili drugaciji, jug je primao puno vise ljudi nego danas. Mislim da je generalno nakrcano bilo.
Nakon rata bilo je derbija gdje je bilo 20tak hiljada ljudi, ovo pamtim dobro, ali tada nije bilo stolica i nakrcavali su se ljudi (jug i istok su drugaciji nego danas).
Newcastle je najveca posjeta nakon rata, to se igralo na Kosevu gdje je bio pun stadio (cca 35.000), a najveca posjeta u nasem fudbalu je derbi na Kosevu (Sarajevo-Zeljo), bilo je 55.000 (to je bilo 1982 godine).
Odgovorio sam ti normalno, iako lupas gluposti sa komentarima, ali cisto da si upucen ako ne znas.
P.S. Nije mi jasno zasto se ljudi prepucavaju oko posjeta na stadionima.
Prvak NR BiH: 1946
Prvak Jugoslavije: 1972
Prvak BiH: 1998, 2001, 2002, 2010, 2012 i 2013
Kup BiH: 2000, 2001, 2003, 2011, 2012 i 2018
Super kup BiH: 1998, 2000 i 2001
Dupla kruna: 2001 i 2012
Titula, kup i super kup: 2001
Kup UEFA: 1/4(1972) i 1/2(1985)
Prvak Jugoslavije: 1972
Prvak BiH: 1998, 2001, 2002, 2010, 2012 i 2013
Kup BiH: 2000, 2001, 2003, 2011, 2012 i 2018
Super kup BiH: 1998, 2000 i 2001
Dupla kruna: 2001 i 2012
Titula, kup i super kup: 2001
Kup UEFA: 1/4(1972) i 1/2(1985)
Jel to holyman dobio ban zbog one slike, koji je novi nick?
a evo ga @taurunum
a evo ga @taurunum
La birra con gli amici vale più di tutto quello che possiedo.
🧡❤️AS Roma ❤️🧡
❤️🤍 FK Sarajevo ❤️🤍
❤️🖤 Ripcity ❤️🖤
U prošlosti sam velike probleme uspešno rešavao bekstvom, ali kuda pobeći od sebe?
Smrt je ništa. Smrt ne boli. Uživaj - to je smisao.
🧡❤️AS Roma ❤️🧡
❤️🤍 FK Sarajevo ❤️🤍
❤️🖤 Ripcity ❤️🖤
U prošlosti sam velike probleme uspešno rešavao bekstvom, ali kuda pobeći od sebe?
- bagniadiluca
- Kontakt:
Nikome nije jasno, ali izgleda da je navijačima Željezničara to jedino bitno, a može biti da im je samo to i ostalo od svega...Poenta priče je da omalovažavaju klub iz Platonove i cerekaju se ko budale na brašno, a ni sami ne znaju da je u toj istoj platonovoj bilo 25 hiljada ljudi na utakmici, da je klub iz te Platonove star skoro 100 godina...Da je taj klub dobio ime jer su njegovi osnivači bili pravi BORCI za ljudska i radnička prava, da je taj klub dio najvećeg i najtrofejnijeg sportskog kolektiva u BIH...I onda ti dođu jazavci koji od juče prate fudbal i krenu blatiti ime jednog velikana fudbala u BIH, a ni sami ne znaju od čijih para preživljavaju....fujArgentina je napisao/la: ↑04 sep 2024, 10:43Najveca posjeta na Grbavici koliko sam upucen je bila protiv Videotona u 1/2 Kupa UEFA-e 1985, a bilo je 27.000 ljudi, dijete sam bio, sjecam se ali ne u toj mjeri da sam upucen i da sam znao koliko je ljudi bilo, ovo su komentari starijih oko posjete. Stadion tada nije imao sjevernu tribinu, ali mu je zapadna bila skroz drugacija od ove sadasnje (to je tribina koja je zapaljena u ratu), a i jug i istok su bili drugaciji, jug je primao puno vise ljudi nego danas. Mislim da je generalno nakrcano bilo.bagniadiluca je napisao/la: ↑04 sep 2024, 08:39Koliko je ljudi najviše gledalo utakmicu na Grbavici ?
Nakon rata bilo je derbija gdje je bilo 20tak hiljada ljudi, ovo pamtim dobro, ali tada nije bilo stolica i nakrcavali su se ljudi (jug i istok su drugaciji nego danas).
Newcastle je najveca posjeta nakon rata, to se igralo na Kosevu gdje je bio pun stadio (cca 35.000), a najveca posjeta u nasem fudbalu je derbi na Kosevu (Sarajevo-Zeljo), bilo je 55.000 (to je bilo 1982 godine).
Odgovorio sam ti normalno, iako lupas gluposti sa komentarima, ali cisto da si upucen ako ne znas.
P.S. Nije mi jasno zasto se ljudi prepucavaju oko posjeta na stadionima.
LETS GO FIGHTER
Kako nije? Imali su pravo da odgode dvije utakmice bez da se druga strana pita. Sa Slogom je iskorišteno to pravo, Radnik je pristao na odgodu i onda su s nama iskoristili pravo da odgode drugu utakmicu.
Mirvić i drugovi zeljković i beus, funny
-
19vendetta87
- Kontakt:
Kakva je ovo represija nad bordo forumasima?
Pitarsam, cetveromjesto, holyman, Anex popusili po ban.
👉 Almedin Ziljkić - Ubica BORD mitomana i botova 😎
Kolega desetaru nemoj biti toliko naivan, Zrinski u momentu kad je tražio odgodu od Sarajeva u rezervi je imao i zahtjev prema Savezu za odgodu utakmice tako da mi i nismo pristali Savez bi im omogučio odgodu a mi bi sebi napravili sukob i problem koji nam u obom momentu nije potreban.svrakino1921 je napisao/la: ↑04 sep 2024, 10:22Pendulum je napisao/la: ↑04 sep 2024, 10:14Nije nas niko ni pitao hoćemo li odgoditi ili ne. To je već Savez "završio".svrakino1921 je napisao/la: ↑04 sep 2024, 09:23Pitari imaju 4/4
P.S.
U narednom, četvrtom kolu Premijer lige BiH sastaju se Zrinjski i Sarajevo, a meč se neće igrati naredni vikend.
Čovjek nije slobodan dok sve ne izgubi.
-
Licniznanstvenik
- Kontakt:
što nema onog tuzlaka koji j*** Zrinjski Zapadni Mostar?
da nije i on banovan?
da nije i on banovan?
zar i ti sine Ivane!?
Zamislimo borbu Sarajeva i kona za prvo mjesto, kad bude treci derbi npr znaci duboko u sezoni.Argentina je napisao/la: ↑04 sep 2024, 10:43Newcastle je najveca posjeta nakon rata, to se igralo na Kosevu gdje je bio pun stadio (cca 35.000)bagniadiluca je napisao/la: ↑04 sep 2024, 08:39Koliko je ljudi najviše gledalo utakmicu na Grbavici ?
Kolike su sanse da Kosevo bude zakucano i predje se tih 35k.
Mislim da nije nerealno, u Europi je bilo 27k s praznim jugom
nije valjda i anex dobio ban?19vendetta87 je napisao/la: ↑04 sep 2024, 11:09Kakva je ovo represija nad bordo forumasima?
Neće još malo imati ko pisati
La birra con gli amici vale più di tutto quello che possiedo.
🧡❤️AS Roma ❤️🧡
❤️🤍 FK Sarajevo ❤️🤍
❤️🖤 Ripcity ❤️🖤
🧡❤️AS Roma ❤️🧡
❤️🤍 FK Sarajevo ❤️🤍
❤️🖤 Ripcity ❤️🖤
Ako bi se kojim slucajem Zeljeznicar i Sarajevo borili za titulu bilo bi puno Kosevo ko sibicabvsic je napisao/la: ↑04 sep 2024, 11:16Zamislimo borbu Sarajeva i kona za prvo mjesto, kad bude treci derbi npr znaci duboko u sezoni.Argentina je napisao/la: ↑04 sep 2024, 10:43Newcastle je najveca posjeta nakon rata, to se igralo na Kosevu gdje je bio pun stadio (cca 35.000)bagniadiluca je napisao/la: ↑04 sep 2024, 08:39
Koliko je ljudi najviše gledalo utakmicu na Grbavici ?
Kolike su sanse da Kosevo bude zakucano i predje se tih 35k.
Mislim da nije nerealno, u Europi je bilo 27k s praznim jugom
Yugoslav First League: ⭐️
Semi-finalists
Quarter-finalists (2)
Mitropa Cup
Semi-finalists (2)
Intertoto Cup
Quarter-finalists
Raonffa 🏆
Semi-finalists
Quarter-finalists (2)
Mitropa Cup
Semi-finalists (2)
Intertoto Cup
Quarter-finalists
Raonffa 🏆
-
19vendetta87
- Kontakt:
Njega mi je najvise zao, jer je bio dobar forumas. Zna tu i tamo opsovati sve zivo i mrtvo nekome, ali brzo se smiriSurreal je napisao/la: ↑04 sep 2024, 11:21nije valjda i anex dobio ban?19vendetta87 je napisao/la: ↑04 sep 2024, 11:09Kakva je ovo represija nad bordo forumasima?
Neće još malo imati ko pisati![]()
Pitarsam je bio poremecen, ali ako nista, bio je najveca maskota ovog foruma
👉 Almedin Ziljkić - Ubica BORD mitomana i botova 😎
Podrska palim drugarima, vratice se jaci nego prije19vendetta87 je napisao/la: ↑04 sep 2024, 11:30Njega mi je najvise zao, jer je bio dobar forumas. Zna tu i tamo opsovati sve zivo i mrtvo nekome, ali brzo se smiriSurreal je napisao/la: ↑04 sep 2024, 11:21nije valjda i anex dobio ban?19vendetta87 je napisao/la: ↑04 sep 2024, 11:09Kakva je ovo represija nad bordo forumasima?
Neće još malo imati ko pisati![]()
![]()
Pitarsam je bio poremecen, ali ako nista, bio je najveca maskota ovog foruma![]()
Nemoj Boga ti samo Pitarsam da se vrati. Ostali su koliko toliko normalni. Ovaj je poseban slucaj.leo1946 je napisao/la: ↑04 sep 2024, 11:41Podrska palim drugarima, vratice se jaci nego prije19vendetta87 je napisao/la: ↑04 sep 2024, 11:30Njega mi je najvise zao, jer je bio dobar forumas. Zna tu i tamo opsovati sve zivo i mrtvo nekome, ali brzo se smiri![]()
Pitarsam je bio poremecen, ali ako nista, bio je najveca maskota ovog foruma![]()
Puno love sam potrošio na piće, žene i auta. Ostatak sam spiskao.
G.B.
"Bruka i sramota. Dovidjenja" - Igor Kristic
Rona i Leao - Mjauuu 🐈
Devedesetka - 👏👏
Velid Spaho - Dobro je
G.B.
"Bruka i sramota. Dovidjenja" - Igor Kristic
Rona i Leao - Mjauuu 🐈
Devedesetka - 👏👏
Velid Spaho - Dobro je
On voli Saraj'vo, pravi je hordaš, Pitarsam jedan je od nas.DamirT je napisao/la: ↑04 sep 2024, 11:42Nemoj Boga ti samo Pitarsam da se vrati. Ostali su koliko toliko normalni. Ovaj je poseban slucaj.leo1946 je napisao/la: ↑04 sep 2024, 11:41Podrska palim drugarima, vratice se jaci nego prije19vendetta87 je napisao/la: ↑04 sep 2024, 11:30
Njega mi je najvise zao, jer je bio dobar forumas. Zna tu i tamo opsovati sve zivo i mrtvo nekome, ali brzo se smiri![]()
24. oktobar 1946 - ostalo je historija. Ostalo je emocija, otrov i lijek, porodica, život, strast
I dok tvoje grane lome, još si draži srcu mome.
I dok tvoje grane lome, još si draži srcu mome.
Trenutno korisnika/ca: Marokanci58 i 15 gostiju.