Kolega desetaru nemoj biti toliko naivan, Zrinski u momentu kad je tražio odgodu od Sarajeva u rezervi je imao i zahtjev prema Savezu za odgodu utakmice tako da mi i nismo pristali Savez bi im omogučio odgodu a mi bi sebi napravili sukob i problem koji nam u obom momentu nije potreban.svrakino1921 je napisao/la: ↑04 sep 2024, 10:22Pendulum je napisao/la: ↑04 sep 2024, 10:14Nije nas niko ni pitao hoćemo li odgoditi ili ne. To je već Savez "završio".svrakino1921 je napisao/la: ↑04 sep 2024, 09:23Pitari imaju 4/4
Al zato Borac i Zrinja imaju 2/2
P.S.
Jedno strucno mišljenje od Svrakindolca
Pitari trebali ste igrat da Zrinkom
Da ste igrali sad bih imali 5/5
Prvo Posušje pa onda ostali.![]()
U narednom, četvrtom kolu Premijer lige BiH sastaju se Zrinjski i Sarajevo, a meč se neće igrati naredni vikend.
Utakmica se trebala igrati u nedjelju, ali je odgođena nakon zahtjeva Zrinjskog.
Aktuelni osvajač Kupa BiH u četvrtak igra meč play-offa Konf. Lige protiv V. Guimares i to je razlog odgode.
Saglasnost su dali i iz FK Sarajevo.
Zrinjski i meč trećeg kola protiv Radnika odgodio.
Bordo tim večeras dočekuje GOŠK:
Za Zrinjski će to biti treća odgoda od starta sezone pošto nisu još odigrali mečeve protiv Sloge u prvom, te Radnika u trećem kolu.
Premijer liga BiH - aktuelno
Re: Premijer liga BiH - aktuelno
Čovjek nije slobodan dok sve ne izgubi.
-
- Kontakt:
što nema onog tuzlaka koji j*** Zrinjski Zapadni Mostar?
da nije i on banovan?
da nije i on banovan?
zar i ti sine Ivane!?
Zamislimo borbu Sarajeva i kona za prvo mjesto, kad bude treci derbi npr znaci duboko u sezoni.Argentina je napisao/la: ↑04 sep 2024, 10:43Newcastle je najveca posjeta nakon rata, to se igralo na Kosevu gdje je bio pun stadio (cca 35.000)bagniadiluca je napisao/la: ↑04 sep 2024, 08:39Koliko je ljudi najviše gledalo utakmicu na Grbavici ?
Kolike su sanse da Kosevo bude zakucano i predje se tih 35k.
Mislim da nije nerealno, u Europi je bilo 27k s praznim jugom
nije valjda i anex dobio ban?19vendetta87 je napisao/la: ↑04 sep 2024, 11:09Kakva je ovo represija nad bordo forumasima?
Pitarsam, cetveromjesto, holyman, Anex popusili po ban.
Neće još malo imati ko pisati

La birra con gli amici vale più di tutto quello che possiedo.
🧡❤️AS Roma ❤️🧡
❤️🤍 FK Sarajevo ❤️🤍
❤️🖤 Ripcity ❤️🖤
U prošlosti sam velike probleme uspešno rešavao bekstvom, ali kuda pobeći od sebe?
Smrt je ništa. Smrt ne boli. Uživaj - to je smisao.
🧡❤️AS Roma ❤️🧡
❤️🤍 FK Sarajevo ❤️🤍
❤️🖤 Ripcity ❤️🖤
U prošlosti sam velike probleme uspešno rešavao bekstvom, ali kuda pobeći od sebe?
Ako bi se kojim slucajem Zeljeznicar i Sarajevo borili za titulu bilo bi puno Kosevo ko sibicabvsic je napisao/la: ↑04 sep 2024, 11:16Zamislimo borbu Sarajeva i kona za prvo mjesto, kad bude treci derbi npr znaci duboko u sezoni.Argentina je napisao/la: ↑04 sep 2024, 10:43Newcastle je najveca posjeta nakon rata, to se igralo na Kosevu gdje je bio pun stadio (cca 35.000)bagniadiluca je napisao/la: ↑04 sep 2024, 08:39
Koliko je ljudi najviše gledalo utakmicu na Grbavici ?
Kolike su sanse da Kosevo bude zakucano i predje se tih 35k.
Mislim da nije nerealno, u Europi je bilo 27k s praznim jugom
Yugoslav First League: ⭐️
BiH Republic League: ⭐️
League of BiH: ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
BiH Cup: ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
BiH Supercup: ⭐️⭐️⭐️
European competitions
UEFA Cup/UEFA Europa League
Semi-finalists (1)
Quarter-finalists (2)
Mitropa Cup
Semi-finalists (2)
BiH Republic League: ⭐️
League of BiH: ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
BiH Cup: ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
BiH Supercup: ⭐️⭐️⭐️
European competitions
UEFA Cup/UEFA Europa League
Semi-finalists (1)
Quarter-finalists (2)
Mitropa Cup
Semi-finalists (2)
-
- Kontakt:
Njega mi je najvise zao, jer je bio dobar forumas. Zna tu i tamo opsovati sve zivo i mrtvo nekome, ali brzo se smiriSurreal je napisao/la: ↑04 sep 2024, 11:21nije valjda i anex dobio ban?19vendetta87 je napisao/la: ↑04 sep 2024, 11:09Kakva je ovo represija nad bordo forumasima?
Neće još malo imati ko pisati![]()

Pitarsam je bio poremecen, ali ako nista, bio je najveca maskota ovog foruma

👉 Almedin Ziljkić - Ubica BORD mitomana i botova 😎
Podrska palim drugarima, vratice se jaci nego prije19vendetta87 je napisao/la: ↑04 sep 2024, 11:30Njega mi je najvise zao, jer je bio dobar forumas. Zna tu i tamo opsovati sve zivo i mrtvo nekome, ali brzo se smiriSurreal je napisao/la: ↑04 sep 2024, 11:21nije valjda i anex dobio ban?19vendetta87 je napisao/la: ↑04 sep 2024, 11:09Kakva je ovo represija nad bordo forumasima?
Neće još malo imati ko pisati![]()
![]()
Pitarsam je bio poremecen, ali ako nista, bio je najveca maskota ovog foruma![]()
1946-1987
Nemoj Boga ti samo Pitarsam da se vrati. Ostali su koliko toliko normalni. Ovaj je poseban slucaj.leo1946 je napisao/la: ↑04 sep 2024, 11:41Podrska palim drugarima, vratice se jaci nego prije19vendetta87 je napisao/la: ↑04 sep 2024, 11:30Njega mi je najvise zao, jer je bio dobar forumas. Zna tu i tamo opsovati sve zivo i mrtvo nekome, ali brzo se smiri![]()
Pitarsam je bio poremecen, ali ako nista, bio je najveca maskota ovog foruma![]()
Puno love sam potrošio na piće, žene i auta. Ostatak sam spiskao.
G.B.
"Bruka i sramota. Dovidjenja" - Igor Kristic
Rona i Leao - Mjauuu 🐈
Devedesetka - 👏👏
Velid Spaho - Dobro je
G.B.
"Bruka i sramota. Dovidjenja" - Igor Kristic
Rona i Leao - Mjauuu 🐈
Devedesetka - 👏👏
Velid Spaho - Dobro je
On voli Saraj'vo, pravi je hordaš, Pitarsam jedan je od nas.DamirT je napisao/la: ↑04 sep 2024, 11:42Nemoj Boga ti samo Pitarsam da se vrati. Ostali su koliko toliko normalni. Ovaj je poseban slucaj.leo1946 je napisao/la: ↑04 sep 2024, 11:41Podrska palim drugarima, vratice se jaci nego prije19vendetta87 je napisao/la: ↑04 sep 2024, 11:30
Njega mi je najvise zao, jer je bio dobar forumas. Zna tu i tamo opsovati sve zivo i mrtvo nekome, ali brzo se smiri![]()

24. oktobar 1946 - ostalo je historija. Ostalo je emocija, otrov i lijek, porodica, život, strast
-
- Kontakt:
Nece se on vratiti, ne zna on napraviti novi acc

👉 Almedin Ziljkić - Ubica BORD mitomana i botova 😎
Da li dolazi do pomutnje u upravi kluba s grbavice
https://fa..ktor.ba/sport/fudbal/burna-sjednica-uprave-zeljeznicara-sta-ce-odluciti-tunovic/196958?fbclid=IwZXh0bgNhZW0CMTEAAR3-YHpOat0oju5Bv2t2rD3HesqyR-45ko_77Ay9iJrYC8myAwg7wuZDXMM_aem_5t8YGiCUtQGckPtM_0oYxw
https://fa..ktor.ba/sport/fudbal/burna-sjednica-uprave-zeljeznicara-sta-ce-odluciti-tunovic/196958?fbclid=IwZXh0bgNhZW0CMTEAAR3-YHpOat0oju5Bv2t2rD3HesqyR-45ko_77Ay9iJrYC8myAwg7wuZDXMM_aem_5t8YGiCUtQGckPtM_0oYxw
- Shategabri
- Kontakt:
- Lobudaraczapamcenje
- Kontakt:
nije valjda tik- tak tik- tak a ni pocelo nijebvsic je napisao/la: ↑04 sep 2024, 12:48Da li dolazi do pomutnje u upravi kluba s grbavice
@virto ocituj se
- 1 9 4 6 -
pored nas ovakvih, dusmani nam nisu potrebni!
MI NIKAD ODUSTATI NECEMO!
Raspad sistema.
A taman se ponadali da mogu u evropu a soon raspad sistema
Zauvijek ti znaj da cu tebe voljet' ja,
zauvijek ti znaj da cu tebe bodrit' ja!
zauvijek ti znaj da cu tebe bodrit' ja!
Zanimljiv tekst, kao da ga je gorepomenuti Aneks pisao.
Ukratko, Tunović hoće da podnese ostavku zbog Vargasa, a ako Tunović ode, onda idu Rahimić i Ćorić.
Zanimljiv scenario.
Inače, pričamo o SDA glasilu, koje je na osnovu zajebancije navijača Veleža na ovom forumu - objavilo ovo,
https://fak.tor.ba/sport/fudbal/fk-sara ... ezu/191267
Ukratko, Tunović hoće da podnese ostavku zbog Vargasa, a ako Tunović ode, onda idu Rahimić i Ćorić.

Inače, pričamo o SDA glasilu, koje je na osnovu zajebancije navijača Veleža na ovom forumu - objavilo ovo,
Sretan rođendan, predsjedniče!
Voli te tvoje Sarajevo.
Voli te tvoje Sarajevo.
- NisamIsmirMirvic
- Kontakt:
E sad su ga bas popusili.
Nikad skuplja ekipa, a ovi se povlace. Ide gori period nego humanitarni telefon.
Nikad skuplja ekipa, a ovi se povlace. Ide gori period nego humanitarni telefon.
Ma djeluje kao plaćeni članak, ali kod njih se nikad ne zna, garant pojedincima ne odgovara profesionalizam.
La birra con gli amici vale più di tutto quello che possiedo.
🧡❤️AS Roma ❤️🧡
❤️🤍 FK Sarajevo ❤️🤍
❤️🖤 Ripcity ❤️🖤
🧡❤️AS Roma ❤️🧡
❤️🤍 FK Sarajevo ❤️🤍
❤️🖤 Ripcity ❤️🖤
Ne, nije plaćeni članak, ovo su napisali tek onako,
Plavi imaju deset od mogućih petnaest bodova, u vrhu su tabele, a u gostima su upisali dvije pobjede, što je ranijih sezona bilo nezamislivo.

Prošle sezone tri pobjede u gostima, pretprošle sezone treća najbolja gostujuća ekipa, iza Zrinjskog i Sarajeva.
Sretan rođendan, predsjedniče!
Voli te tvoje Sarajevo.
Voli te tvoje Sarajevo.
- Lobudaraczapamcenje
- Kontakt:
pa dobro, vjerujem da su ganjali Oreca. Nije nemoguce.Virtu4l je napisao/la: ↑04 sep 2024, 13:25Zanimljiv tekst, kao da ga je gorepomenuti Aneks pisao.
Ukratko, Tunović hoće da podnese ostavku zbog Vargasa, a ako Tunović ode, onda idu Rahimić i Ćorić.Zanimljiv scenario.
Steta, Taman se zakuhalo. Prije da vas taj ucjenjuje da mu se da veca moc , moja logika(ako uopste ovaj clanak ima veze) a bas sto je sda glasilo upuceni su onda sigurno

nemoj da se akumulira samo
- 1 9 4 6 -
Trenutno korisnika/ca: Beli98, rishovski, Tatamata1946 i 31 gost.