ove godine.Sad na sve ili nista ima jos puno do kraja.

Moderator/ica: GracanicaAA
Tesko,slijedece kolo nam dolazi Zrinjski,pa onda imamo 2 u gostima i to jednu ko lidera gdje tesko mozemo do bodova,a poslije toga imamo izuzetno tezak raspored kod kuce,u svakom slucaju hvala na podrsci.mir je napisao/la:Komsije nadam se da ce te pokazati da zasluzjete biti u premijer ligi, i zelim va da izborite opstanak
ove godine.Sad na sve ili nista ima jos puno do kraja.
Hodza_manLju je napisao/la:Sve je do nas....ali ako budemo igrali kao jucer na Kosevu...
P.S. Zamislite sad u duelu sa Zrinjskim da nam sudi sudija iz Tuzle? Jucer na utakmici Sloboda-Zrinjski,sudija iz Š.Brijega,a kolko se razumijem u geografiju,Š.Brijeg je bliži Mostaru nego Tuzla Banovicima...to samo moze u nasoj ligi...
druže jesi vidio teren, kao WEMBLEYneutralan__ je napisao/la:Teren se malo popravio,mislim da ako ostane lijepo vrijeme da ce biti spreman za subotu.
Ljumani_Banovici je napisao/la:druže jesi vidio teren, kao WEMBLEYneutralan__ je napisao/la:Teren se malo popravio,mislim da ako ostane lijepo vrijeme da ce biti spreman za subotu.
Kod nas nema pustanja,ako si bolji i pobijedit ceskomrad je napisao/la:U kakvom stanju vam je ekipa,ima li suspendirani,kad je utakmica Buducnos-Zrinjski u koliko sati?
Kakvi ste da nam pustite potrebni su nam bodovi za evropu ! ?:P
Hvala!neutralan__ je napisao/la:Kod nas nema pustanja,ako si bolji i pobijedit ceskomrad je napisao/la:U kakvom stanju vam je ekipa,ima li suspendirani,kad je utakmica Buducnos-Zrinjski u koliko sati?
Kakvi ste da nam pustite potrebni su nam bodovi za evropu ! ?:PVraca nam se nekoliko igraca jos,tako da cemo biti pojacani.
Utakmica je u subotu na Gradskom stadionu u Banovicima u 16:00h.
Hocel ga uopste i biti?Hodza_manLju je napisao/la:Mozda i mi napokon upisemo pobjedu...vakat bi bio. Nismo pobjedili nekoliko mjeseci...al zato sad kad krenemo,gdje ce nam biti kraj;)
kud ces dalje kad je moj otac reko da nece doć ... a sad cekajmo subotu da vidimo hoce li se pojaviti, a znas da je bez njeg utakmica ništa !neutralan__ je napisao/la:Hocel ga uopste i biti?Hodza_manLju je napisao/la:Mozda i mi napokon upisemo pobjedu...vakat bi bio. Nismo pobjedili nekoliko mjeseci...al zato sad kad krenemo,gdje ce nam biti kraj;)Trebali bi i mi dobiti nesto,a mislim da Zrinjski mozemo,ne znam samo kakva ce da bude posjeta vjerovatno losa sa obzirom na rezultate.
Ljumani_Banovici je napisao/la:kud ces dalje kad je moj otac reko da nece doć ... a sad cekajmo subotu da vidimo hoce li se pojaviti, a znas da je bez njeg utakmica ništa !neutralan__ je napisao/la:Hocel ga uopste i biti?Hodza_manLju je napisao/la:Mozda i mi napokon upisemo pobjedu...vakat bi bio. Nismo pobjedili nekoliko mjeseci...al zato sad kad krenemo,gdje ce nam biti kraj;)Trebali bi i mi dobiti nesto,a mislim da Zrinjski mozemo,ne znam samo kakva ce da bude posjeta vjerovatno losa sa obzirom na rezultate.
Ljumani_Banovici je napisao/la:ne bi ja karticu bacio da je neznam sta ... a de ako ne dodje ulijecemo u teren ako izgubimo
sjecas se leotara kad ga sloma zabi kad me drot baci s ograde hahahahneutralan__ je napisao/la:Ljumani_Banovici je napisao/la:ne bi ja karticu bacio da je neznam sta ... a de ako ne dodje ulijecemo u teren ako izgubimo
![]()
Nadam se da necemo izgubiti,jer si lud ko ce te sprijecit da ne uletis.
jedva cekam da vidim kad se sve otkrije kako ce da se rumeni trener travnika Selimovic braniti od toga hahahahTaRgEt_ je napisao/la:Travnikovi dani su odbrojani , jer Ante Sapina covjek iz kladionicarske mafije progovorio o kupovanju utakmica , i kako je mafija platila travniku pripreme i sve vrlo vjerovatno da ce izletiti , mrsko mi traziti post sto sam napisao na ovoj temi ali rekao sam vam da vi necete ispasti ...
Ako je ovo istina imas gajbu pivaTaRgEt_ je napisao/la:Travnikovi dani su odbrojani , jer Ante Sapina covjek iz kladionicarske mafije progovorio o kupovanju utakmica , i kako je mafija platila travniku pripreme i sve vrlo vjerovatno da ce izletiti , mrsko mi traziti post sto sam napisao na ovoj temi ali rekao sam vam da vi necete ispasti ...
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 8 gostiju.