ove godine.Sad na sve ili nista ima jos puno do kraja.
FK Budućnost Banovići
Moderator/ica: GracanicaAA
Re: F.K.Buducnost Banovici
Komsije nadam se da ce te pokazati da zasluzjete biti u premijer ligi, i zelim va da izborite opstanak
- neutralan__
- Kontakt:
Tesko,slijedece kolo nam dolazi Zrinjski,pa onda imamo 2 u gostima i to jednu ko lidera gdje tesko mozemo do bodova,a poslije toga imamo izuzetno tezak raspored kod kuce,u svakom slucaju hvala na podrsci.mir je napisao/la:Komsije nadam se da ce te pokazati da zasluzjete biti u premijer ligi, i zelim va da izborite opstanak
FK Budućnost Banovići 1947 Ljumani 1988
-
Hodza_manLju
- Kontakt:
Sve je do nas....ali ako budemo igrali kao jucer na Kosevu...
P.S. Zamislite sad u duelu sa Zrinjskim da nam sudi sudija iz Tuzle? Jucer na utakmici Sloboda-Zrinjski,sudija iz Š.Brijega,a kolko se razumijem u geografiju,Š.Brijeg je bliži Mostaru nego Tuzla Banovicima...to samo moze u nasoj ligi...
P.S. Zamislite sad u duelu sa Zrinjskim da nam sudi sudija iz Tuzle? Jucer na utakmici Sloboda-Zrinjski,sudija iz Š.Brijega,a kolko se razumijem u geografiju,Š.Brijeg je bliži Mostaru nego Tuzla Banovicima...to samo moze u nasoj ligi...
- neutralan__
- Kontakt:
Hodza_manLju je napisao/la:Sve je do nas....ali ako budemo igrali kao jucer na Kosevu...
- neutralan__
- Kontakt:
Teren se malo popravio,mislim da ako ostane lijepo vrijeme da ce biti spreman za subotu.
- Ljumani_Banovici
- Kontakt:
druže jesi vidio teren, kao WEMBLEYneutralan__ je napisao/la:Teren se malo popravio,mislim da ako ostane lijepo vrijeme da ce biti spreman za subotu.
1947!
- neutralan__
- Kontakt:
Ljumani_Banovici je napisao/la:druže jesi vidio teren, kao WEMBLEYneutralan__ je napisao/la:Teren se malo popravio,mislim da ako ostane lijepo vrijeme da ce biti spreman za subotu.
U kakvom stanju vam je ekipa,ima li suspendirani,kad je utakmica Buducnos-Zrinjski u koliko sati?
Kakvi ste da nam pustite potrebni su nam bodovi za evropu ! ?:P
Prvi predsjednik Veleža bio je Anđelko Vlaho a rivali su bile mahalske ekipe. Nakon sticanja iskustva, ukrstila su se koplja i sa mjesnim rivalima Jugoslovenski spo. klub; HŠK Zrinjski i SK Vardar), i većinom su te utakmice završavale visokim porazima.
- neutralan__
- Kontakt:
Kod nas nema pustanja,ako si bolji i pobijedit ceskomrad je napisao/la:U kakvom stanju vam je ekipa,ima li suspendirani,kad je utakmica Buducnos-Zrinjski u koliko sati?
Utakmica je u subotu na Gradskom stadionu u Banovicima u 16:00h.
Hvala!neutralan__ je napisao/la:Kod nas nema pustanja,ako si bolji i pobijedit ceskomrad je napisao/la:U kakvom stanju vam je ekipa,ima li suspendirani,kad je utakmica Buducnos-Zrinjski u koliko sati?
Kakvi ste da nam pustite potrebni su nam bodovi za evropu ! ?:PVraca nam se nekoliko igraca jos,tako da cemo biti pojacani.
Utakmica je u subotu na Gradskom stadionu u Banovicima u 16:00h.
Prvi predsjednik Veleža bio je Anđelko Vlaho a rivali su bile mahalske ekipe. Nakon sticanja iskustva, ukrstila su se koplja i sa mjesnim rivalima Jugoslovenski spo. klub; HŠK Zrinjski i SK Vardar), i većinom su te utakmice završavale visokim porazima.
-
Hodza_manLju
- Kontakt:
Mozda i mi napokon upisemo pobjedu...vakat bi bio. Nismo pobjedili nekoliko mjeseci...al zato sad kad krenemo,gdje ce nam biti kraj;)
- neutralan__
- Kontakt:
Hocel ga uopste i biti?Hodza_manLju je napisao/la:Mozda i mi napokon upisemo pobjedu...vakat bi bio. Nismo pobjedili nekoliko mjeseci...al zato sad kad krenemo,gdje ce nam biti kraj;)
- Ljumani_Banovici
- Kontakt:
kud ces dalje kad je moj otac reko da nece doć ... a sad cekajmo subotu da vidimo hoce li se pojaviti, a znas da je bez njeg utakmica ništa !neutralan__ je napisao/la:Hocel ga uopste i biti?Hodza_manLju je napisao/la:Mozda i mi napokon upisemo pobjedu...vakat bi bio. Nismo pobjedili nekoliko mjeseci...al zato sad kad krenemo,gdje ce nam biti kraj;)Trebali bi i mi dobiti nesto,a mislim da Zrinjski mozemo,ne znam samo kakva ce da bude posjeta vjerovatno losa sa obzirom na rezultate.
1947!
- neutralan__
- Kontakt:
Ljumani_Banovici je napisao/la:kud ces dalje kad je moj otac reko da nece doć ... a sad cekajmo subotu da vidimo hoce li se pojaviti, a znas da je bez njeg utakmica ništa !neutralan__ je napisao/la:Hocel ga uopste i biti?Hodza_manLju je napisao/la:Mozda i mi napokon upisemo pobjedu...vakat bi bio. Nismo pobjedili nekoliko mjeseci...al zato sad kad krenemo,gdje ce nam biti kraj;)Trebali bi i mi dobiti nesto,a mislim da Zrinjski mozemo,ne znam samo kakva ce da bude posjeta vjerovatno losa sa obzirom na rezultate.
- Ljumani_Banovici
- Kontakt:
ne bi ja karticu bacio da je neznam sta ... a de ako ne dodje ulijecemo u teren ako izgubimo 
1947!
- neutralan__
- Kontakt:
Ljumani_Banovici je napisao/la:ne bi ja karticu bacio da je neznam sta ... a de ako ne dodje ulijecemo u teren ako izgubimo
- Ljumani_Banovici
- Kontakt:
sjecas se leotara kad ga sloma zabi kad me drot baci s ograde hahahahneutralan__ je napisao/la:Ljumani_Banovici je napisao/la:ne bi ja karticu bacio da je neznam sta ... a de ako ne dodje ulijecemo u teren ako izgubimo
![]()
Nadam se da necemo izgubiti,jer si lud ko ce te sprijecit da ne uletis.
1947!
Travnikovi dani su odbrojani , jer Ante Sapina covjek iz kladionicarske mafije progovorio o kupovanju utakmica , i kako je mafija platila travniku pripreme i sve vrlo vjerovatno da ce izletiti , mrsko mi traziti post sto sam napisao na ovoj temi ali rekao sam vam da vi necete ispasti ...
R.I.P Amna Fazlić
KK Sloboda Tuzla
Šampioni BiH : 1994 1996 1997 2000 2001
Finalisti prvenstva : 1995 , 1998 , 1999, 2002
Pobjednici kupa BiH : 1994, 1995,1996,1997, 1999 , 2001
Pobjednici Super Kupa BiH : 1994,1995, 1996,1997, 1998, 1999, 2001
KK Sloboda Tuzla
Šampioni BiH : 1994 1996 1997 2000 2001
Finalisti prvenstva : 1995 , 1998 , 1999, 2002
Pobjednici kupa BiH : 1994, 1995,1996,1997, 1999 , 2001
Pobjednici Super Kupa BiH : 1994,1995, 1996,1997, 1998, 1999, 2001
jedva cekam da vidim kad se sve otkrije kako ce da se rumeni trener travnika Selimovic braniti od toga hahahahTaRgEt_ je napisao/la:Travnikovi dani su odbrojani , jer Ante Sapina covjek iz kladionicarske mafije progovorio o kupovanju utakmica , i kako je mafija platila travniku pripreme i sve vrlo vjerovatno da ce izletiti , mrsko mi traziti post sto sam napisao na ovoj temi ali rekao sam vam da vi necete ispasti ...
Zadnja izmjena: mma_hz, dana/u 08 apr 2011, 21:55, ukupno mijenjano 1 put.
FK SARAJEVO.
FROM THE RIVER TO THE SEA PALESTINE WILL BE FREE.
FROM THE RIVER TO THE SEA PALESTINE WILL BE FREE.
- neutralan__
- Kontakt:
Ako je ovo istina imas gajbu pivaTaRgEt_ je napisao/la:Travnikovi dani su odbrojani , jer Ante Sapina covjek iz kladionicarske mafije progovorio o kupovanju utakmica , i kako je mafija platila travniku pripreme i sve vrlo vjerovatno da ce izletiti , mrsko mi traziti post sto sam napisao na ovoj temi ali rekao sam vam da vi necete ispasti ...
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.