Grand Slam
Moderatori/ce: Monolog,Unofficialpage
Re: Grand Slam
Vas dvojica ste sigurno mislili i da Zverev moze samo protiv tih "finalista" izgubiti. Polako. 
Banovaću se s teme ako neko od gorepomenutih levata uzme slem. Zna se ko uzima slem, a to je rubrika za najbolje. Zato i ova luzerčina Zverev to očigledno nikad neće uzeti.
Slemovi su bili za sampione dok je tu bila velika cetvorka. Od ovih novih svako moze imati razocaravajuci dan.
Ma nema šanse niko mimo Sinnera i Medvedeva, kakav ženski tenis neuporedivo je to, rutinirat će i polufinale i finale ko god sutra dobije četvrtfinalni meč
Ne bih imao ništa protiv da Dimitrov osvoji i tako kruniše karijeru a i nagradi se za ovaj period posljednje dvije godine kada se uozbiljio, sazrio i fakat igra fenomenalno, ali teško...
Ne bih imao ništa protiv da Dimitrov osvoji i tako kruniše karijeru a i nagradi se za ovaj period posljednje dvije godine kada se uozbiljio, sazrio i fakat igra fenomenalno, ali teško...
„Neću više dolazit' na Grbavicu, pucat ću vam – s Vratnika!“ - Asim Ferhatović Hase
Okusi strah, bol, mrznju i barut
i zivi u toj nadi da ce sutra ipak svanut,
na sekund nosi teret mojih rana
dok grad ti sapce pricu jezikom oziljaka.
Medvedev Dimitrov finale. Vjerovatno najlosije ikad poslije onih Novakovih protiv raznorazne buranije. Meda osvaja.
- ArtemisFowl
- Kontakt:
Nakon 18 godina ćemo imati Amerikanca u finalu US opena.
Medvedev uvukao Sinnera u svoju igru u drugom setu, u prvom Sinner dosta više prilike imao da napada. Jako dobar meč. 
Moze li Draper zaustaviti dopingasa,ovaj Medo je neozbiljan?
Okusi strah, bol, mrznju i barut
Znaci ove godine ce vjerovatno Sinner i Alcaraz po dva GS uzeti, i tako vjerovatno krece njihova era kada ce drugi samo ponekad uzeti koji GS
Savršenstvo ovo kako je Medu unakazio, ništa mu lik više na tvrdoj podlozi ne može, 6 pobjeda zaredom za 10 mjeseci
„Neću više dolazit' na Grbavicu, pucat ću vam – s Vratnika!“ - Asim Ferhatović Hase
-
Licniznanstvenik
- Kontakt:
Daje mi nadu to sto Bodisa ne cijeni Drapera. Izgleda da sam samo jedan slem prerano mu prognozirao polufinale. Postajem i ovdje znalac.
Džaba se bolan nadaš, satrat će ga Jannik, ne može ovaj nivo pratit niko na tvrdoj podlozi, svijet za sebe je lik trenutno.
Mislis da je nastavio sa dopingom i nakon sto je uhvacen. 
naravno da nije, ali prednost tenisa je da doping pomaže u nekim drugim stvarima a ne u samoj kvaliteti igre, tako da se puno manje osjeti kad se presataneš rokati. nije to plivanje, atletika ili biciklizam gdje padneš drastično kad prestaneš
Draper već ima sa ložom problema, a i realno ne moze trenutno pratit ovog monstruma.
Neki dan pisem nece osvojit Ameri slem nikad, a eto jedan sigurno u F.
Publika ce pokusati donekle nadomjestiti nedostatak skilla Fritza/Foea protiv Jannika
Rafa Nadal!
EDIN DŽEKO!!!
EDIN DŽEKO!!!
Ne moze Britanac dobit niti jednu duzu razmjenu. Najvece sanse da ga dobije dajem budaletini Tiafoeu. Samo on ce vjerovatno letit protiv Fritza.
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.