i sta kad udju bolji od ovih u klub, koja ce ti onda prica biti, da se malo pripremimMostarskiVelez je napisao/la: ↑05 sep 2024, 15:31A neznam sta bih ti rekao. Puno je tu neke lazne ljubavi prema klubu i prica za malu djecu.killafrommanilla je napisao/la: ↑05 sep 2024, 15:18znaci gasenje. To je samo Kevelj uspijevaoMostarskiVelez je napisao/la: ↑05 sep 2024, 15:02
Mozda bi u nekom idealnom svjetu to ferceralo, ali nemoze se Rahimic nositi sa svim tim smecem od zvonica do kadrica sto su se sad uvalili u klub. Nebi me iznenadilo da Zvonic kao iduce pojacanje nakon tarabe mehremica dovede Bulica sa naocalama, sve preko ledja kluba.![]()
Mozda najbolje rjesenje vratiti piku i tanu da nas u tandemu nabrzinu ugase da se nemucimo vise.
RŠD Velež Mostar
-
killafrommanilla
- Kontakt:
Re: RŠD Velež Mostar
samo kad sam tu, neretva kroz mene teče, čudna jada od mostara grada svako veče
A i kada nema pobjede
Ili s nekim dijelis bodove
Nemoj brinuti, bodrit cemo te
Samo jako, nema predaje!
A i kada nema pobjede
Samo jako, nema predaje!
-
MostarskiVelez
- Kontakt:
Sve je laz osim smrti.killafrommanilla je napisao/la: ↑05 sep 2024, 15:33i sta kad udju bolji od ovih u klub, koja ce ti onda prica biti, da se malo pripremimMostarskiVelez je napisao/la: ↑05 sep 2024, 15:31A neznam sta bih ti rekao. Puno je tu neke lazne ljubavi prema klubu i prica za malu djecu.
Mozda najbolje rjesenje vratiti piku i tanu da nas u tandemu nabrzinu ugase da se nemucimo vise.![]()
-
1981oldschool
- Kontakt:
Postavljanje Zvonica za SD je ogroman promašaj koji ćemo osjetiti u narednom periodu. Za SD, lik treba biti spreman na svaki mogući način. Zvonicu hvala na svemu, ali ce nas pokopati za sva vremena ako nastavi da bude SD. Ako voli Velez kao sto kaže, a vjerujem da voli, bilo bi pošteno sa njegove strane da odstupi.
Btw poruka za ove likove sto su napravili telegram grupu i uvjeravali kako dolaze prave stvari i da niko nema pojma osim njih nek se dobro napuśe kur.. veze vi nemate, zato nam i jeste ovako sve kao sto jeste!!!Samo iz šupljeg u prazno…
Btw poruka za ove likove sto su napravili telegram grupu i uvjeravali kako dolaze prave stvari i da niko nema pojma osim njih nek se dobro napuśe kur.. veze vi nemate, zato nam i jeste ovako sve kao sto jeste!!!Samo iz šupljeg u prazno…
“Nije važno učestvovovati, važno je pobjediti.”
“Ako misliš pobjediti, ne smiješ izgubiti.”
“Ko izgubi dobitak dobije gubitak!”
“Prvo hopni, pa reci skoč.”
-
CampobelloDiMazara
- Kontakt:
Ako je istina ovo sto Canadi govori za Zvonica i Mehremica otjerat ih momentalno u paketu
Cuj ako je istinaCampobelloDiMazara je napisao/la: ↑05 sep 2024, 17:36Ako je istina ovo sto Canadi govori za Zvonica i Mehremica otjerat ih momentalno u paketu
Ima li sanse da se Hasic vrati ili su samo suplje price iz feiceve?
-
minimalist
- Kontakt:
Uhljebili ga samo da se umiri mahala i da ne ide na biro, a on dovodi svoje jarane panjeve. Ko je pratio Velež zna kakav je Mehremić bio i ko mlad igrač, njegova cijela karijera je prevara i očito ima dobrog menadžera, nigdje se nije duže od godinu dana zadržao, ko ga je god doveo, odmah uvidi da se zajebao i čeka priliku da mu raskine ugovor.CampobelloDiMazara je napisao/la: ↑05 sep 2024, 17:36Ako je istina ovo sto Canadi govori za Zvonica i Mehremica otjerat ih momentalno u paketu
Zvonić prodaje majice u fan shopu, niko mu tačnu ulogu ne zna, da se bar tome posveti, nego danima nisu u stanju nabavit M i L majice, koje se najviše kupuju
1981oldschool je napisao/la: ↑05 sep 2024, 17:06Postavljanje Zvonica za SD je ogroman promašaj koji ćemo osjetiti u narednom periodu. Za SD, lik treba biti spreman na svaki mogući način. Zvonicu hvala na svemu, ali ce nas pokopati za sva vremena ako nastavi da bude SD. Ako voli Velez kao sto kaže, a vjerujem da voli, bilo bi pošteno sa njegove strane da odstupi.
Mi imamo prave informacije ali vi to ne znate jer nemate prave informacije.
Nek se naše pjesme ore pjevat ćemo cijelu noć
nek Mostarom baklje gore s Veležom ću u smrt poć
i kad žarko sunce sija i kad hladne liju kiše
mi pjevamo našu pjesmu volim Velež nikog više
-
1981oldschool
- Kontakt:
Nadam se sa se samo šališ, a ako se ne šališ da te priupitam nešto:mostar_mo je napisao/la: ↑05 sep 2024, 18:291981oldschool je napisao/la: ↑05 sep 2024, 17:06Postavljanje Zvonica za SD je ogroman promašaj koji ćemo osjetiti u narednom periodu. Za SD, lik treba biti spreman na svaki mogući način. Zvonicu hvala na svemu, ali ce nas pokopati za sva vremena ako nastavi da bude SD. Ako voli Velez kao sto kaže, a vjerujem da voli, bilo bi pošteno sa njegove strane da odstupi.
Trener- gvardiola vjerovatno jeli?
Otišao u Tursku da završi ogroman posao(kad je naviše trebalo), a ne na odmor. (Kako je završio posao, svaka mu cast)
Dresovi kad su se najviše trebali prodavati dijaspori, nide ni jednog, pa ni do danas.
Gdje su pojačanja( doveli likove ne mogu potrčati), pa haskica vratise od 40godina jer nema ko gola dati..
Kondicioni trener jačina neviđena ..
Od najbolje trave na stadionu u državi do ovoga sad..
Zvonic jačina isto, nismo mogli bolje proci.
Putovanje 18h u nehumanim uslovima na evropsku utakmicu isto jačina!
Ma vi ste cudo u telgram grupi, neka vas tamo i pricajte izmedu sebe lovačke price!Poštedite nas vaših informacija majke vam!!!
“Nije važno učestvovovati, važno je pobjediti.”
“Ako misliš pobjediti, ne smiješ izgubiti.”
-
Mostarac1974
- Kontakt:
Svaka ti čast brate!1981oldschool je napisao/la: ↑05 sep 2024, 18:53Nadam se sa se samo šališ, a ako se ne šališ da te priupitam nešto:mostar_mo je napisao/la: ↑05 sep 2024, 18:291981oldschool je napisao/la: ↑05 sep 2024, 17:06Postavljanje Zvonica za SD je ogroman promašaj koji ćemo osjetiti u narednom periodu. Za SD, lik treba biti spreman na svaki mogući način. Zvonicu hvala na svemu, ali ce nas pokopati za sva vremena ako nastavi da bude SD. Ako voli Velez kao sto kaže, a vjerujem da voli, bilo bi pošteno sa njegove strane da odstupi.
Trener- gvardiola vjerovatno jeli?
Otišao u Tursku da završi ogroman posao(kad je naviše trebalo), a ne na odmor. (Kako je završio posao, svaka mu cast)
Dresovi kad su se najviše trebali prodavati dijaspori, nide ni jednog, pa ni do danas.
Gdje su pojačanja( doveli likove ne mogu potrčati), pa haskica vratise od 40godina jer nema ko gola dati..
Kondicioni trener jačina neviđena ..
Od najbolje trave na stadionu u državi do ovoga sad..
Zvonic jačina isto, nismo mogli bolje proci.
Putovanje 18h u nehumanim uslovima na evropsku utakmicu isto jačina!
Ma vi ste cudo u telgram grupi, neka vas tamo i pricajte izmedu sebe lovačke price!Poštedite nas vaših informacija majke vam!!!
-
Mostarac1974
- Kontakt:
I još da kažem a dodam.TELEGRAM PANJEVI 
Tako je, Telegram grupa su Keveljovci. Uaaaaaa
Bijah uhvaćen u zamku
i pozvan da se predam
al' taj nisam ja
i pozvan da se predam
al' taj nisam ja
-
killafrommanilla
- Kontakt:
Nema klanova nikakvih, ima samo ovih što su bili svjesni gdje idemo, ovih koji su bili svjesni, a pokušavali su smirivati situaciju ili uvjeravati sebe da nije baš tako crno i ovih što su pušili priču do kraja bez razmišljanja. A po ovoj izjavi Čanadija koji je tu bio ni mjesec dana, a izbacio je na površinu 5 užasnih stvari, treba da shvatimo da je bilo itekako crno, samo što je iskusno, kako i dolikuje političarima i ovim biznismenima usko vezanim uz politiku, prikrivano uz pomoć medija i svega.
I da se pripremimo da ovo nije sve, ko god da dođe u klub, imat će dosta repova za očistiti. Svašta se guralo pod tepih da bi se prikazalo divno i bajno stanje. Ovo s Pumom je također teška smijurija, i samo paravan za loše stvari. Vjerovatno taj ugovor uopšte nije dobar za Velež, i s tim bi trebalo da se izađe u javnost ko god da dođe.
Čisto da se zna koliko nas se lagalo u oči.
I da se pripremimo da ovo nije sve, ko god da dođe u klub, imat će dosta repova za očistiti. Svašta se guralo pod tepih da bi se prikazalo divno i bajno stanje. Ovo s Pumom je također teška smijurija, i samo paravan za loše stvari. Vjerovatno taj ugovor uopšte nije dobar za Velež, i s tim bi trebalo da se izađe u javnost ko god da dođe.
A i kada nema pobjede
Samo jako, nema predaje!
A i kada nema pobjede
Samo jako, nema predaje!
-
CampobelloDiMazara
- Kontakt:
Ruzno je jazavcima nazivati navijace sa kojima dijelis istu tribinu i klub. Medju prvim sam dobio poziv za telegram grupu ali se nisam pridruzivao jer sam stava da nam ne treba nikakva getoizacija. Treba ovo vratiti na sine a to mozemo sam kroz normalan dijalog. Svi mi grijesimo ponekad. Trenutno izgleda gore nego onaj u opinama sto je sa secerom izletio
Tako je, izbjegavanje dolijevanja ulja na vatru je razlog da nekoga nazoveš jazavcem. Još sebe ubjedite da se Kevelj(yebo vas on u pakaš opsjednuti) prepao navijača, i ne trebamo se više ništa ubjeđivati.
Urbanovo = Prknovčići
Pravda za Prknovčiće!
Red Army prestati neće nikada!
Pravda za Prknovčiće!
Red Army prestati neće nikada!
da procitas o cemu se pise na tel grupi, shvatio bi da je prica u dlaku ista kao i ovdje i da se misli isto, ali u zatvorenoj grupi a ne javno da nam se komsinice i jazavci iz glavnog grada i okoline bez obzira na klupske boje, smiju i zajebavaju sa klubom i navijacima...killafrommanilla je napisao/la: ↑06 sep 2024, 09:07Nema klanova nikakvih, ima samo ovih što su bili svjesni gdje idemo, ovih koji su bili svjesni, a pokušavali su smirivati situaciju ili uvjeravati sebe da nije baš tako crno i ovih što su pušili priču do kraja bez razmišljanja. A po ovoj izjavi Čanadija koji je tu bio ni mjesec dana, a izbacio je na površinu 5 užasnih stvari, treba da shvatimo da je bilo itekako crno, samo što je iskusno, kako i dolikuje političarima i ovim biznismenima usko vezanim uz politiku, prikrivano uz pomoć medija i svega.
Killu za predsjednika , a ove ostale pametnjakovice za clanove uprave.
Povedite nas do titule, mi u telegram grupi smo prespavali zadnje mjesece

Povedite nas do titule, mi u telegram grupi smo prespavali zadnje mjesece
Nek se naše pjesme ore pjevat ćemo cijelu noć
-
killafrommanilla
- Kontakt:
Jeste sad ista, s tim da je prije mjesec bila potpuno drugačija, i čak se više diskutovalo o meni, nego li o stvarima u klubu. I kroz ovu temu, i kroz telegram grupu, bilo vam je puno lakše mene etiketirati kao nekog ko ima lični sukob s nekim, 75% vas da ne stavljam sve u isti koš. Ono, kenja bez potrebe, nadrkan, čime se bavi pa ima vremena, ovakav - onakav, a sad je priča ista jer ste vidjeli da ne kenjam bez potrebe.mobih je napisao/la: ↑06 sep 2024, 11:59da procitas o cemu se pise na tel grupi, shvatio bi da je prica u dlaku ista kao i ovdje i da se misli isto, ali u zatvorenoj grupi a ne javno da nam se komsinice i jazavci iz glavnog grada i okoline bez obzira na klupske boje, smiju i zajebavaju sa klubom i navijacima...killafrommanilla je napisao/la: ↑06 sep 2024, 09:07Nema klanova nikakvih, ima samo ovih što su bili svjesni gdje idemo, ovih koji su bili svjesni, a pokušavali su smirivati situaciju ili uvjeravati sebe da nije baš tako crno i ovih što su pušili priču do kraja bez razmišljanja. A po ovoj izjavi Čanadija koji je tu bio ni mjesec dana, a izbacio je na površinu 5 užasnih stvari, treba da shvatimo da je bilo itekako crno, samo što je iskusno, kako i dolikuje političarima i ovim biznismenima usko vezanim uz politiku, prikrivano uz pomoć medija i svega.
Evo prije ili kasnije će izaći sve na vidjelo, Čanadi je dao intervju za podsmijeha realno i ako ste mislili da ćete nešto sakriti, nećete. Treba da nas boli q. ko nam se smije, bitno je da radimo na ispravljanju grešaka i da uviđamo iste. Ako je rješenje da ušutimo da nam se neko drugi ne smije, onda će nam se smijati čim propadnemo jer smo šutili. Ovako je puno bolje, stanje je takvo kakvo jeste, hajde da ga pokušamo makar promijeniti i da to bude primarni cilj.
Nisam ni ja bljuvotine pisao, a imao sam milion stvari da napišem, nisam kretenčina, neke se mogu u tajnosti riješiti. Ali neke i moraju javno jer drugačije ne može.
A i kada nema pobjede
Samo jako, nema predaje!
A i kada nema pobjede
Samo jako, nema predaje!
-
killafrommanilla
- Kontakt:
Možda si i prespavao
Ti si ova treća grupa, kojoj bi svjetlo u tunelu prodao čizme ispod Starog u augustu i natjerao te da ih pronosaš dan dva da ih razgaziš. I prestani dijeliti navijače Veleža, svi smo isti i vi u Telegram grupi i mi koji nismo. Nego se ušuti i priznaj da si vrlo naivan za nekog ko je, po postovima, sprcao dosta godina u guzitzu
A i kada nema pobjede
Samo jako, nema predaje!
A i kada nema pobjede
Samo jako, nema predaje!
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 5 gostiju.