Pustite lika da izbaci tegobu iz sebe, paša bi volio da se Amar vrati. Zato kreci

Moderatori/ce: insider,LjoZee,irfo
Tu je vec, sutra zvanicna objavljujetiagofaria25 je napisao/la: ↑05 sep 2024, 20:50Ima li išta od Santosa? Ili je to deseta šuplja ove godine vezana za njega?
Allaha tiirfo je napisao/la: ↑05 sep 2024, 20:50Tu je vec, sutra zvanicna objavljujetiagofaria25 je napisao/la: ↑05 sep 2024, 20:50Ima li išta od Santosa? Ili je to deseta šuplja ove godine vezana za njega?
Ti se u putu nisi sreo sa zdravim razumomzeljovolimte je napisao/la: ↑05 sep 2024, 19:15Ne znam zasto petljate i opravdavate ovaj cirkus? Zdrav razum mi kaze da nesto nije uredu.RatoborniMrmot je napisao/la: ↑05 sep 2024, 18:46I ti botujes opasno, da te covjek cita bez ikakvog znanja o temi rekao bi da smo izgubili trojicu prvotimaca, pravo bitnih igraca. Djoric sam rekao hocu da idem, nisam se nasao, a nije ni igrao. Vukoja konta da moze biti starter, a ne moze. O Zubanu necu, nema potrebe.zeljovolimte je napisao/la: ↑05 sep 2024, 18:39Niko od tih gore nikova nije potpisao Djorica i Vukoju pa ih otjerao za dva mjeseca..
Djoric je bio treci zadnji vezni, ispred njega su Karic i Huso. Vukoja poluspic, a pored njega imamo Mircevskog, Hirosa i Sabica.
Sta je problem sto su gore navedena trojica otisla ?
Usput, likovi trolaju desetu pricu, kao i ti.
I nije to bas tako kao sto kazes.
Djoric bio u rosteru 5/5, a igrao 4/5 tekmi.
Vukoja igrao 5/5.
Ne bih rekao da Coric nije racunao na njih. Sabica jos nismo na toj poziciji vidjeli, a Huso nema ni minute.
Karic jedva 45 minuta u pet tekmi
Zubanovica nisam ni uzeo u razmatranje.. ali se pitam jesu li ga se mogli i ranije rijesiti.
15 dana nakon preuzimanja pozicija su dosli Djoric i Vukoja. Ako ih ne vole, zasto su startali prvu tekmu?RatoborniMrmot je napisao/la: ↑05 sep 2024, 19:57Ne branim nikoga, nit kome dizem spomenik, nit kome bjanko vjerujem, ali ti prica nema nikakvog smisla, al bas nikakvog. Likovi dosli u prvoj turi, ko ih je dogovorio ne znam, nit su trebali dolaziti, tu se slazemo.zeljovolimte je napisao/la: ↑05 sep 2024, 19:51I meni kazes da sam trol.RatoborniMrmot je napisao/la: ↑05 sep 2024, 19:50
A ti se dusa draga nasekirala![]()
Bjezi ba, bezveze trosim vrijeme sa tobom, Huso povrijedjen je trebao da igrauozbilji se.
Samo vi njih branite i dizite im spomenike..
A zna se ko ce otplacivati silne raskide ugovora kad dodje vrijeme za to.
Coric i Rahimic prvi ne bi to dopustili, barem prema onome sto cujem. Meni je njihovo ponasanje mjerilo, a ne tvoja prica, bez uvrede.
Ponasas se kao bot/trol jer pises gluposti.
Joj kakve ono insuinacije i spletke pravi, joj, pa bolan jel te stidzeljovolimte je napisao/la: ↑05 sep 2024, 21:0815 dana nakon preuzimanja pozicija su dosli Djoric i Vukoja. Ako ih ne vole, zasto su startali prvu tekmu?RatoborniMrmot je napisao/la: ↑05 sep 2024, 19:57Ne branim nikoga, nit kome dizem spomenik, nit kome bjanko vjerujem, ali ti prica nema nikakvog smisla, al bas nikakvog. Likovi dosli u prvoj turi, ko ih je dogovorio ne znam, nit su trebali dolaziti, tu se slazemo.zeljovolimte je napisao/la: ↑05 sep 2024, 19:51
I meni kazes da sam trol.
Samo vi njih branite i dizite im spomenike..
A zna se ko ce otplacivati silne raskide ugovora kad dodje vrijeme za to.
Coric i Rahimic prvi ne bi to dopustili, barem prema onome sto cujem. Meni je njihovo ponasanje mjerilo, a ne tvoja prica, bez uvrede.
Ponasas se kao bot/trol jer pises gluposti.
Zasto ih odmah nisu otpisali?
To nisu informacije nego zvanicni podaci!
Cak i taj Rahimic je upitan.. po zadnjim informacijama.
Ja kad sam ovde prije par dana govorio da je Santos zavrsen neki debili su se smijaliirfo je napisao/la: ↑05 sep 2024, 20:50Tu je vec, sutra zvanicna objavljujetiagofaria25 je napisao/la: ↑05 sep 2024, 20:50Ima li išta od Santosa? Ili je to deseta šuplja ove godine vezana za njega?
Cijelo vrijeme Vam govorim ne nasjedajte na botovske spinove, jedva su pitarski nickovi, ustaska i chetnicka bratija dočekala da nam podmeću smutnju, spinove, manipulacije, nemir JER OSJETE STRAH OD VELIKOG ŽELJE KOJI SE VRAĆA!
Ma brate pustite vise taj pritisak ovo ono,dosao si u Zeljeznicar,klub iz glavnog grada,klub sa armijom navijaca i najveci klub u drzavi i logicno je da ce biti pritisak,a ti budi majstor pa zaredaj 5 pobjeda i vidjet ces kako pritisak nestaje i pretvara se u cak pozitivne stvari tipa da te raja po ulici zasutavlja slika se,trazi autograme itd(ovo sve mislim na igrace)Orvel je napisao/la: ↑05 sep 2024, 21:37Iskreno ne svidja mi se najava da idemo na titulu ako je ovo fakat izjavljeno. Stavlja se toliki pritisak na ledja sportskog segmenta samo nekoliko mjeseci nakon sto smo izborili opstanak.
Ja bih volio tu borbu ali tesko da je mozemo dobiti bez da sve propadne. Mislim da ovu sezonu treba izaci u eueopu i konsolidovati redove, a sljedecu napasti na titulu najjace kad budemo vec imali kostur ekipe uz dodatna pojacanja.
Kako god, lijepo je i cuti da smo se digli i samo se nadam da nam ovakve izjave nece odmoci nego pomoci u nastavku sezone.
Ništa se nama ne sviđa, navijačkom puku klub nikad ne bi ugodio. Kad ne ciljaš na titulu, kažemo "moramo uvijek ići na titulu, mi smo Željo" , kad izađe neko iz Uprave i kaže uložit ćemo sve napore, znanje struke i finansijska sredstva i idemo na titulu, onda kažemo "ne sviđa mi se jurišanje i najava na titulu,pozivajući na oprez".Orvel je napisao/la: ↑05 sep 2024, 21:37Iskreno ne svidja mi se najava da idemo na titulu ako je ovo fakat izjavljeno. Stavlja se toliki pritisak na ledja sportskog segmenta samo nekoliko mjeseci nakon sto smo izborili opstanak.
Ja bih volio tu borbu ali tesko da je mozemo dobiti bez da sve propadne. Mislim da ovu sezonu treba izaci u eueopu i konsolidovati redove, a sljedecu napasti na titulu najjace kad budemo vec imali kostur ekipe uz dodatna pojacanja.
Kako god, lijepo je i cuti da smo se digli i samo se nadam da nam ovakve izjave nece odmoci nego pomoci u nastavku sezone.
Aha, Badzak je bas strukaGeneral1976 je napisao/la: ↑05 sep 2024, 21:46Ništa se nama ne sviđa, navijačkom puku klub nikad ne bi ugodio. Kad ne ciljaš na titulu, kažemo "moramo uvijek ići na titulu, mi smo Željo" , kad izađe neko iz Uprave i kaže uložit ćemo sve napore, znanje struke i finansijska sredstva i idemo na titulu, onda kažemo "ne sviđa mi se jurišanje i najava na titulu,pozivajući na oprez".Orvel je napisao/la: ↑05 sep 2024, 21:37Iskreno ne svidja mi se najava da idemo na titulu ako je ovo fakat izjavljeno. Stavlja se toliki pritisak na ledja sportskog segmenta samo nekoliko mjeseci nakon sto smo izborili opstanak.
Hvala Bogu pa se navijački puk ne pita, nego struka, pa kako god na kraju bilo, a na ljudima u klubu i navijačima na tribinama je da budu servis i na raspolaganju da se dođe do tog cilja. Pesimizmom nikada nećemo ostvariti velike ciljeve!
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 4 gosta.