FK Željezničar

Moderatori/ce: insider,LjoZee,irfo

U sezoni 2025/26. očekujem:

1. Borbu za titulu
35
23%
2. Borbu za Evropu
73
48%
3. Sredinu tabele
26
17%
4. Borbu za opstanak
17
11%

Ukupno glasova: 151

MocMahale444

Re: FK Željezničar

Post Postao/la MocMahale444 » 05 sep 2024, 20:40

Tamba-Lamba

Pustite lika da izbaci tegobu iz sebe, paša bi volio da se Amar vrati. Zato kreci :kafa:
1921 1921 1921 1921 💙⚜️💙⚜️☪️

tiagofaria25
Kontakt:

Post Postao/la tiagofaria25 » 05 sep 2024, 20:50

Ima li išta od Santosa? Ili je to deseta šuplja ove godine vezana za njega?

irfo
Interni moderator
Kontakt:

Post Postao/la irfo » 05 sep 2024, 20:50

tiagofaria25 je napisao/la:
05 sep 2024, 20:50
Tu je vec, sutra zvanicna objavljuje
NEW PRIMITIVES ALL OVER BASCARSIJA

"Želјo je prapočelo svega što se ne predaje, bunt, krik, matica svih individualaca, karavan-saraj na dugom i uzaludnom putovanju ka pravednom."

tiagofaria25
Kontakt:

Post Postao/la tiagofaria25 » 05 sep 2024, 20:53

irfo je napisao/la:
Allaha ti

General1976
Kontakt:

Post Postao/la General1976 » 05 sep 2024, 21:07

zeljovolimte je napisao/la:
05 sep 2024, 19:15
RatoborniMrmot je napisao/la:
05 sep 2024, 18:46
05 sep 2024, 18:39
Niko od tih gore nikova nije potpisao Djorica i Vukoju pa ih otjerao za dva mjeseca..
I ti botujes opasno, da te covjek cita bez ikakvog znanja o temi rekao bi da smo izgubili trojicu prvotimaca, pravo bitnih igraca. Djoric sam rekao hocu da idem, nisam se nasao, a nije ni igrao. Vukoja konta da moze biti starter, a ne moze. O Zubanu necu, nema potrebe.

Djoric je bio treci zadnji vezni, ispred njega su Karic i Huso. Vukoja poluspic, a pored njega imamo Mircevskog, Hirosa i Sabica.

Sta je problem sto su gore navedena trojica otisla ?

Usput, likovi trolaju desetu pricu, kao i ti.
Ne znam zasto petljate i opravdavate ovaj cirkus? Zdrav razum mi kaze da nesto nije uredu.

I nije to bas tako kao sto kazes.
Djoric bio u rosteru 5/5, a igrao 4/5 tekmi.
Vukoja igrao 5/5.

Ne bih rekao da Coric nije racunao na njih. Sabica jos nismo na toj poziciji vidjeli, a Huso nema ni minute.
Karic jedva 45 minuta u pet tekmi

Zubanovica nisam ni uzeo u razmatranje.. ali se pitam jesu li ga se mogli i ranije rijesiti.
Ti se u putu nisi sreo sa zdravim razumom :njanjanja:

zeljovolimte
Kontakt:

Post Postao/la zeljovolimte » 05 sep 2024, 21:08

05 sep 2024, 19:57
05 sep 2024, 19:51
05 sep 2024, 19:50

A ti se dusa draga nasekirala :urnebes:

Bjezi ba, bezveze trosim vrijeme sa tobom, Huso povrijedjen je trebao da igra :urnebes: uozbilji se.
I meni kazes da sam trol.

Samo vi njih branite i dizite im spomenike..
A zna se ko ce otplacivati silne raskide ugovora kad dodje vrijeme za to.
Ne branim nikoga, nit kome dizem spomenik, nit kome bjanko vjerujem, ali ti prica nema nikakvog smisla, al bas nikakvog. Likovi dosli u prvoj turi, ko ih je dogovorio ne znam, nit su trebali dolaziti, tu se slazemo.

Coric i Rahimic prvi ne bi to dopustili, barem prema onome sto cujem. Meni je njihovo ponasanje mjerilo, a ne tvoja prica, bez uvrede.

Ponasas se kao bot/trol jer pises gluposti.
15 dana nakon preuzimanja pozicija su dosli Djoric i Vukoja. Ako ih ne vole, zasto su startali prvu tekmu?
Zasto ih odmah nisu otpisali?
To nisu informacije nego zvanicni podaci!

Cak i taj Rahimic je upitan.. po zadnjim informacijama.

dubioza144
Kontakt:

Post Postao/la dubioza144 » 05 sep 2024, 21:15

Samo nas titula interesuje Jasmine :bih:
Ali duboko u srcu, u središtu naše Grbavice osim ratnog plamena, tinjala je jedna iskra, iskra koja je tiho šaputala pjesmu ljubavi i znala da će doći neko drugo vrijeme!

Koliki je Željo, Željo je GOLEM, nije velik nego GOLEM, razlika je veliko i GOLEMO.

General1976
Kontakt:

Post Postao/la General1976 » 05 sep 2024, 21:16

05 sep 2024, 21:08
05 sep 2024, 19:57
05 sep 2024, 19:51

I meni kazes da sam trol.

Samo vi njih branite i dizite im spomenike..
A zna se ko ce otplacivati silne raskide ugovora kad dodje vrijeme za to.
Ne branim nikoga, nit kome dizem spomenik, nit kome bjanko vjerujem, ali ti prica nema nikakvog smisla, al bas nikakvog. Likovi dosli u prvoj turi, ko ih je dogovorio ne znam, nit su trebali dolaziti, tu se slazemo.

Coric i Rahimic prvi ne bi to dopustili, barem prema onome sto cujem. Meni je njihovo ponasanje mjerilo, a ne tvoja prica, bez uvrede.

Ponasas se kao bot/trol jer pises gluposti.
15 dana nakon preuzimanja pozicija su dosli Djoric i Vukoja. Ako ih ne vole, zasto su startali prvu tekmu?
Zasto ih odmah nisu otpisali?
To nisu informacije nego zvanicni podaci!

Cak i taj Rahimic je upitan.. po zadnjim informacijama.
Joj kakve ono insuinacije i spletke pravi, joj, pa bolan jel te stid 😂 i Amira Uzunović je upitna...po zadnjim informacijama.

Pa, jbg, ako se ubode reći će se da se bilo pametno, "jesam li Vam govorio a ne vjerujete", i tako ta priča 😂

Selami te general iz Turkiye,kaže previše kmečiš🫡

taha21
Kontakt:

Post Postao/la taha21 » 05 sep 2024, 21:21

Jasko 💪💪

amko123
Kontakt:

Post Postao/la amko123 » 05 sep 2024, 21:22

irfo je napisao/la:
Ja kad sam ovde prije par dana govorio da je Santos zavrsen neki debili su se smijali :tralala:

Brkooo
Kontakt:

Post Postao/la Brkooo » 05 sep 2024, 21:24

Koliko su ljudi kod nas pokvareni, to je strasno. Evo danima, po portalima, forumima, lazu, spletkare, izmisljaju razne price, o tzv. problemima u upravi, klubu itd. Evo Badzak je demantovao, da postoje bilo kakvi problemi u samoj upravi i klubu..

General1976
Kontakt:

Post Postao/la General1976 » 05 sep 2024, 21:27

Jasmin Badžak, član uprave Željezničara: ”Ljut sam, nema problema u klubu, Željo ide na titulu ove sezone, a biće i pojačanja”

Tim povodom javio nam se poznati biznismen i veliki navijač Željezničara Jasmin Badžak, želeći objasniti o čemu se radi.

Iznenađen sam zbog tekstova u medijima da u Željezničaru postoje problemi, da se članovi uprave svađaju, da se ne mogu dogovoriti. Ne znam kome trebaju takve priče. Istina je da Željezničar ima najbolju Upravu u posljednjih dvadesetak godina. Radimo vrijedno, dogovaramo se, razmijenjujemo mišljenja. S predsjednikom Tunovićem se čujem svaki dan. Nijednom nije ni pomislio da napustiti klub. Planiramo dovesti još nekoliko pojačanja. Željo ove sezone želi titulu prvaka BiH i izlazak u Evropu. Da, dobro ste čuli, idemo na titulu! Svjesni smo odgovornosti i apetita armije navijača, ali mi smo sposobni da napravimo iskorak i postavimo klub na zdrave temelje. Ništa nas neće pokolebati i poremetiti na našem putu ka povratku na staze stare slave. Željo je najveći klub u državi i to će pokazati i ove, ali i narednih sezona” rekao je Badžak za Spo.rtske.ba
slika

General1976
Kontakt:

Post Postao/la General1976 » 05 sep 2024, 21:28

Brkooo je napisao/la:
05 sep 2024, 21:24
Koliko su ljudi kod nas pokvareni, to je strasno. Evo danima, po portalima, forumima, lazu, spletkare, izmisljaju razne price, o tzv. problemima u upravi, klubu itd. Evo Badzak je demantovao, da postoje bilo kakvi problemi u samoj upravi i klubu..
Cijelo vrijeme Vam govorim ne nasjedajte na botovske spinove, jedva su pitarski nickovi, ustaska i chetnicka bratija dočekala da nam podmeću smutnju, spinove, manipulacije, nemir JER OSJETE STRAH OD VELIKOG ŽELJE KOJI SE VRAĆA!

P.S. Prelistajte unazad stranice foruma i pregledajte nickove koji su unosili smutnju i laži.

Orvel
Kontakt:

Post Postao/la Orvel » 05 sep 2024, 21:37

Iskreno ne svidja mi se najava da idemo na titulu ako je ovo fakat izjavljeno. Stavlja se toliki pritisak na ledja sportskog segmenta samo nekoliko mjeseci nakon sto smo izborili opstanak.

Ja bih volio tu borbu ali tesko da je mozemo dobiti bez da sve propadne. Mislim da ovu sezonu treba izaci u eueopu i konsolidovati redove, a sljedecu napasti na titulu najjace kad budemo vec imali kostur ekipe uz dodatna pojacanja.

Kako god, lijepo je i cuti da smo se digli i samo se nadam da nam ovakve izjave nece odmoci nego pomoci u nastavku sezone.

Ejnur
Kontakt:

Post Postao/la Ejnur » 05 sep 2024, 21:39

Konacno neko sa mudima da izadje i izjavi ovako nesto,a ovo mogu izjaviti samo ljudi koji su sigurni u sebe i svoj rad.
Mene pogotovo nervira sto mi zadnjih par godina imamo trenere koji ne smiju da izjave da na Grbavici idemo po pobjedu protiv timova tipa Igmana,Goska,Tuzle city itd,sve nam neka prica eto mi cemo se borit ovo ono... Mi kao najveci klub u drzavi to moramo promjeniti i pozdravljam ovo razmisljanje Badzaka samo naprijed i samo jako

let3
Kontakt:

Post Postao/la let3 » 05 sep 2024, 21:41

E moj Badzak :damn:

Dovedi prvo stopere i bekove, pa se onda kurchi i najavljuj titule.

Ejnur
Kontakt:

Post Postao/la Ejnur » 05 sep 2024, 21:44

Orvel je napisao/la:
05 sep 2024, 21:37
Iskreno ne svidja mi se najava da idemo na titulu ako je ovo fakat izjavljeno. Stavlja se toliki pritisak na ledja sportskog segmenta samo nekoliko mjeseci nakon sto smo izborili opstanak.

Ja bih volio tu borbu ali tesko da je mozemo dobiti bez da sve propadne. Mislim da ovu sezonu treba izaci u eueopu i konsolidovati redove, a sljedecu napasti na titulu najjace kad budemo vec imali kostur ekipe uz dodatna pojacanja.

Kako god, lijepo je i cuti da smo se digli i samo se nadam da nam ovakve izjave nece odmoci nego pomoci u nastavku sezone.
Ma brate pustite vise taj pritisak ovo ono,dosao si u Zeljeznicar,klub iz glavnog grada,klub sa armijom navijaca i najveci klub u drzavi i logicno je da ce biti pritisak,a ti budi majstor pa zaredaj 5 pobjeda i vidjet ces kako pritisak nestaje i pretvara se u cak pozitivne stvari tipa da te raja po ulici zasutavlja slika se,trazi autograme itd(ovo sve mislim na igrace)
Mislite da u Crvenoj Zvezdi ili Dinamu nema pritiska,samo moras imati igrace koji su spremni i svjesni tog pritiska.

General1976
Kontakt:

Post Postao/la General1976 » 05 sep 2024, 21:46

Orvel je napisao/la:

Ništa se nama ne sviđa, navijačkom puku klub nikad ne bi ugodio. Kad ne ciljaš na titulu, kažemo "moramo uvijek ići na titulu, mi smo Željo" , kad izađe neko iz Uprave i kaže uložit ćemo sve napore, znanje struke i finansijska sredstva i idemo na titulu, onda kažemo "ne sviđa mi se jurišanje i najava na titulu,pozivajući na oprez".

Hvala Bogu pa se navijački puk ne pita, nego struka, pa kako god na kraju bilo, a na ljudima u klubu i navijačima na tribinama je da budu servis i na raspolaganju da se dođe do tog cilja. Pesimizmom nikada nećemo ostvariti velike ciljeve!

let3
Kontakt:

Post Postao/la let3 » 05 sep 2024, 21:50

General1976 je napisao/la:
05 sep 2024, 21:46
Orvel je napisao/la:

Ništa se nama ne sviđa, navijačkom puku klub nikad ne bi ugodio. Kad ne ciljaš na titulu, kažemo "moramo uvijek ići na titulu, mi smo Željo" , kad izađe neko iz Uprave i kaže uložit ćemo sve napore, znanje struke i finansijska sredstva i idemo na titulu, onda kažemo "ne sviđa mi se jurišanje i najava na titulu,pozivajući na oprez".

Hvala Bogu pa se navijački puk ne pita, nego struka, pa kako god na kraju bilo, a na ljudima u klubu i navijačima na tribinama je da budu servis i na raspolaganju da se dođe do tog cilja. Pesimizmom nikada nećemo ostvariti velike ciljeve!
Aha, Badzak je bas struka :crazy:

Frajer ladno najavljuje titulu sa Galicem, Cavnicem, Mahmicem i Markovicem u zadnjoj liniji :tokralju: kralj.

zeljovac21
Kontakt:

Post Postao/la zeljovac21 » 05 sep 2024, 21:53

Titula treba da bude cilj svake sezone. I sve osim toga je neuspjeh.

Odgovori

Natrag na “FK Željezničar”

Trenutno korisnika/ca: bvsic, Hrasno15, kontra i 46 gostiju.