Padamo bez ispaljenog metka, 0:3.
Nemamo sanse protiv ovakve Holandije.
Kao sto kazes i da zabijemo jedan gol makar bilo bi dobro.
Moderatori/ce: _dreamer_,ribery,insider,Monolog,TaRgEt_
Volio bih da igramo 3-5-2fanatik19 je napisao/la: ↑05 sep 2024, 13:10Utakmica sve blize a prvih 11 se ne nazire. Mozemo svi pisati sastave i nagadjat a vjerujem da nece niko pogodit. Moja je zelja da vidim Basica ili Huseinbasica u prvoj postavi. Takodjer ocekujem da i Bajraktarevic dobije barem 20-30 minuta, da ga vidimo izvan MLS-a kako se snalazi. Koga vi ocekujete ili preciznije prizeljkujete? Sto se formacije tice ja sam najvise za 3-5-2, protiv Ukrajine se pokazalo a i jos par puta da se tu igraci najbolje snalaze. Ovo 5-4-1 sto smo pokusali u Junu ne vodi nicemu, veznjaci samo smetaju 1 drugom
Barišić
A znas sta bi bilo jos bolje? Ispred 3 stopera staviti, pored Katića, jos i Barisica. Jos bi vece sanse imali za zatvoriti HolanđaneBosnianDragon2024 je napisao/la: ↑05 sep 2024, 17:23Što ne bi probabil Katica na poziciju CDM? Vidim na Transfermarkt on nekad igra tu poziciju. Ja bi volio to vidjeti I mislim da bi imali vece šanse zatvorit Nizozemsku ako igra ispred 3 naša stopera.
Napokon da se i sa tobom slozim.
Dobra formacija za popit 4-5 komada i nemati sanse da napadnes i prije samog pocetka meca.BosnianDragon2024 je napisao/la: ↑05 sep 2024, 17:23Što ne bi probabil Katica na poziciju CDM? Vidim na Transfermarkt on nekad igra tu poziciju. Ja bi volio to vidjeti I mislim da bi imali vece šanse zatvorit Nizozemsku ako igra ispred 3 naša stopera.
![]()
Nodi ce poluditi kad opet vidi Mujakica na lijevom beku
Neka malo, nije dugo poludio19vendetta87 je napisao/la: ↑05 sep 2024, 20:18Nodi ce poluditi kad opet vidi Mujakica na lijevom beku![]()
Uzeli smo sektor do, ima jos fino ulaznica...Mow je napisao/la: ↑31 avg 2024, 00:23https://meccsjegy.mlsz.hu/
Imas ovdje trenutno samo kombi-tiket za sve njihove domace. Pojedinacna prodaja se pusta tek u ponedeljak u 10 sati. Sudeci po prodajnom planu ima jos dovoljno karata, bar ovih kombinovanih. Gledaj da uzmes kartu oko ovog Vendeg szektora gdje su gosti.
Zajebancija i sve ali evo realno jel normalno da nemamo lijevog beka sad na spisku. Mi se trebamo moliti da se Gazibegovic ne povrijedi a uz to je momak desni bek.19vendetta87 je napisao/la: ↑05 sep 2024, 20:18Nodi ce poluditi kad opet vidi Mujakica na lijevom beku![]()
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 3 gosta.