Ma imam flasheve pred spavanjeWinters je napisao/la: ↑15 avg 2024, 14:01Jesi dobio PTSP igrajući ga?MilanMladenovic je napisao/la: ↑14 avg 2024, 13:48Tople preporuke Hell Let Loose. Dugo nisam nista bolje igrao.![]()
Igre - Kako, gdje, šta...?
Moderatori/ce: insider,rio_Ferdy88
- MilanMladenovic
- Kontakt:
Re: Igre - Kako, gdje, šta...?
Život je ovde postao nemoguć. Strašno je samo što se ljudi ne bune zbog toga.
Dvije odlicne vijesti:
Civilization VII izlazi 11.2.2025, preorder 70 eura, po traileru izgleda fenomenalno.
Heroes of might and magic old era (nije nazvan osmica) za 30 godisnjicu igre izlazi u drugom dijelu 2025. godine. Po traileru vidim da su uzeli karaktere iz klasicnog heroesa sto je odmah za pohvalu, magic book je iz heroes 5, izgleda kao cartoon based kao unbound nfs. Nema cijene.
Definitivno se mora uzeti novi monitor nakon ovih vijesti.
Civilization VII izlazi 11.2.2025, preorder 70 eura, po traileru izgleda fenomenalno.
Heroes of might and magic old era (nije nazvan osmica) za 30 godisnjicu igre izlazi u drugom dijelu 2025. godine. Po traileru vidim da su uzeli karaktere iz klasicnog heroesa sto je odmah za pohvalu, magic book je iz heroes 5, izgleda kao cartoon based kao unbound nfs. Nema cijene.
Definitivno se mora uzeti novi monitor nakon ovih vijesti.
- VivaLaStella
- Kontakt:
Nego doma sjednem, dignem regler, voterpajp i brning rege
L'art pour l'art.
SS.ba liga | ⚫🔴 Mislish United #17
L'art pour l'art.
- rio_Ferdy88
- Moderator
- Kontakt:
Ih šta bi onda tek rekao za SekiroSurreal je napisao/la: ↑14 avg 2024, 01:16Pa to je najgore, čitao i isto sam našao kao ti - idealna za ulazak u taj "Dark Souls" fazon igara, mada sam očekivao da je to njihovo lahko - stvarno lahkoJayCatwright je napisao/la: ↑14 avg 2024, 01:06Pa valjda prije nego sto bacis 60 dolara malo istrazis o kakvoj se igri radi i s kojim igrama je slicno i sta mozes ocekivati. Nije mi se nikad desilo da dam pare pa da poslije zalim za igrom. Nisam igrao Elden Ring ali sam citao i da je cak najlaksa od svih soul igara![]()
Ali, ima taj neki mazohističko adiktivni vajb, ne možes prestati![]()
ER je više open world souls igra, nije linearna kao Sekiro recimo, možeš istraživati svijet okolo, ne moraš odma bossove ubijati, al je zato ogromna
Najvažnije mehniku borbe za te igre da savladaš, taj njihov parry sistem
Keep the faith and never fear, We'll keep the Red flag flying high, Cuz Man United will Never Die!!!
The greater the challenge the more Glory in overcoming it!
________BOSTON_________
.BRUINS=CELTICS=RED SOX.
..NEW ENGLAND PATRIOTS..
________BOSTON_________
.BRUINS=CELTICS=RED SOX.
..NEW ENGLAND PATRIOTS..
Ne reci mi hvala to ne tražim od tebe, srce na terenu dovoljno je za mene
L'otavo re di Roma F.T.
@Devedesetka najjači forumaš od postojanja foruma!
L'otavo re di Roma F.T.
@Devedesetka najjači forumaš od postojanja foruma!
- VivaLaStella
- Kontakt:
L'art pour l'art.
L'art pour l'art.
VivaLaStella je napisao/la: ↑04 sep 2024, 23:03
Draga i ova![]()
Presao dva puta igru, nisam poslije toga znao uopste sta da igram, sve mi lose ba, ili grafika ili prica...
Neku noc playtrough cijeli gledao na preskake, ali da su samo ovoliko u muziku se zadali, jbt, ne znam kako ce sa trojkom nadmasiti ovo, ali vec vidim da je najavljuju.
FM 24 free na Epicu od sutra tj. danas za par sati
Sajt od kojeg zivis, 2,5M pratioca, napisana knjiga i prodata u 1000 primjeraka.
!!!GOAT!!!
Jeste cap definisan al ako vlasnik hoce da baca pare onda cap ne vrijedi.Lal moze imat lebrona,klaya,davisa i irvinga u ekipi.
!!!GOAT!!!
Jeste cap definisan al ako vlasnik hoce da baca pare onda cap ne vrijedi.Lal moze imat lebrona,klaya,davisa i irvinga u ekipi.
- VivaLaStella
- Kontakt:
Nekako bi volio RDR1 remaster više nego RDR3denimb je napisao/la: ↑04 sep 2024, 23:14
Presao dva puta igru, nisam poslije toga znao uopste sta da igram, sve mi lose ba, ili grafika ili prica...
Neku noc playtrough cijeli gledao na preskake, ali da su samo ovoliko u muziku se zadali, jbt, ne znam kako ce sa trojkom nadmasiti ovo, ali vec vidim da je najavljuju.
L'art pour l'art.
L'art pour l'art.
Extra jbt, ima TOSK once more da nabija Mancestera 
Ako ima ko vremena da naštima ovo pravilo da EU nisu stranci bio bih zahvalan 
La birra con gli amici vale più di tutto quello che possiedo.
🧡❤️AS Roma ❤️🧡
❤️🤍 FK Sarajevo ❤️🤍
❤️🖤 Ripcity ❤️🖤
U prošlosti sam velike probleme uspešno rešavao bekstvom, ali kuda pobeći od sebe?
Smrt je ništa. Smrt ne boli. Uživaj - to je smisao.
🧡❤️AS Roma ❤️🧡
❤️🤍 FK Sarajevo ❤️🤍
❤️🖤 Ripcity ❤️🖤
U prošlosti sam velike probleme uspešno rešavao bekstvom, ali kuda pobeći od sebe?
Smrt je ništa. Smrt ne boli. Uživaj - to je smisao.
Allah te nagradio.
I found freedom. Losing all hope was freedom.
“Once you overcome the one-inch tall barrier of subtitles, you will be introduced to so many more amazing films.”
“Once you overcome the one-inch tall barrier of subtitles, you will be introduced to so many more amazing films.”
- tutankamon1905
- Kontakt:
Zbogom zivote.
Hvala Epic. Odoh Palermo uvesti u Serie A
Hvala Epic. Odoh Palermo uvesti u Serie A
VivaLaStella je napisao/la: ↑05 sep 2024, 07:30Nekako bi volio RDR1 remaster više nego RDR3denimb je napisao/la: ↑04 sep 2024, 23:14
Ne moze sa RDR 1. Nenadjebiv soundtrack.
Truba u Meksiku...
- JayCatwright
- Kontakt:
Blood and Wine

"This whole thing is pretty much done. We're more ghosts than people."
- rio_Ferdy88
- Moderator
- Kontakt:
800 eur za konzolu bez diska i to ne novu verziju nego samo usminkanu, a 940 za disk, koliko ce onda traziti za 6icu
Haman isplativije PC kupiti, barem ces vidjeti napredak u grafici i ne moras kupovati sve igrice za razliku od plejke
To je monopol na trzistu, nema ozbiljne konkurencije i odma im guzica zinula, valjda ih Nintendo ne bude slijedio
Haman isplativije PC kupiti, barem ces vidjeti napredak u grafici i ne moras kupovati sve igrice za razliku od plejke
To je monopol na trzistu, nema ozbiljne konkurencije i odma im guzica zinula, valjda ih Nintendo ne bude slijedio
Keep the faith and never fear, We'll keep the Red flag flying high, Cuz Man United will Never Die!!!
________BOSTON_________
.BRUINS=CELTICS=RED SOX.
..NEW ENGLAND PATRIOTS..
________BOSTON_________
.BRUINS=CELTICS=RED SOX.
..NEW ENGLAND PATRIOTS..
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 5 gostiju.