FK Željezničar
Moderatori/ce: insider,LjoZee,irfo
Re: FK Željezničar
Kakvi neprijatelji Želje pišu na ovom forumu
Nek je rekao da idemo na titulu. Zaboravljamo ko smo i sta smo, mi smo Zeljeznicar i svake sezone treba da nam bude cilj titula, a ove sve sto lazu i pljuvaju po klubu zbog licnog interesa nabijem na K
Ja prihvatam biti najveci problem sa pesimizmom ako ce nam to donijeti titulu. Ali i dalje mislim da je realno jako tesko osvojiti titulu nakon sezone gdje si se borio za opstanak plus uz to imas cetvrti najsiri sastav lige. Sta znaci to ako su ulozili sve, znaci ako se ne osvoji titula lete i coric i rahimic i svi ti koji su ulozili pa ce traziti povrat ulozenog?General1976 je napisao/la: ↑05 sep 2024, 21:46Ništa se nama ne sviđa, navijačkom puku klub nikad ne bi ugodio. Kad ne ciljaš na titulu, kažemo "moramo uvijek ići na titulu, mi smo Željo" , kad izađe neko iz Uprave i kaže uložit ćemo sve napore, znanje struke i finansijska sredstva i idemo na titulu, onda kažemo "ne sviđa mi se jurišanje i najava na titulu,pozivajući na oprez".Orvel je napisao/la: ↑05 sep 2024, 21:37Iskreno ne svidja mi se najava da idemo na titulu ako je ovo fakat izjavljeno. Stavlja se toliki pritisak na ledja sportskog segmenta samo nekoliko mjeseci nakon sto smo izborili opstanak.
Ja bih volio tu borbu ali tesko da je mozemo dobiti bez da sve propadne. Mislim da ovu sezonu treba izaci u eueopu i konsolidovati redove, a sljedecu napasti na titulu najjace kad budemo vec imali kostur ekipe uz dodatna pojacanja.
Kako god, lijepo je i cuti da smo se digli i samo se nadam da nam ovakve izjave nece odmoci nego pomoci u nastavku sezone.
Hvala Bogu pa se navijački puk ne pita, nego struka, pa kako god na kraju bilo, a na ljudima u klubu i navijačima na tribinama je da budu servis i na raspolaganju da se dođe do tog cilja. Pesimizmom nikada nećemo ostvariti velike ciljeve!
Ja samo zelim biti realan, a po meni nije realno najavljivati borbu za titulu ove godine. Bolje da su ove godine ulozili sve to da se klub fino stabilizuje sto se tice ugleda i terena a onda sljedece godine trpati na titulu.
Naravno da sam uz klub uvijek samo poucen glupostima iz proslosti koje su isti ljudi radili nekako zelim ostati oprezan jer znam sta nas ceka nakon neuspjeha.
-
- Kontakt:
Badzake ne dipr nego radi i suti
-
- Kontakt:
Pa ko je Badzaka stavio pod struku? Halo bolan, ne vadite iz konteksta i ne spinujte.let3 je napisao/la: ↑05 sep 2024, 21:50Aha, Badzak je bas strukaGeneral1976 je napisao/la: ↑05 sep 2024, 21:46Ništa se nama ne sviđa, navijačkom puku klub nikad ne bi ugodio. Kad ne ciljaš na titulu, kažemo "moramo uvijek ići na titulu, mi smo Željo" , kad izađe neko iz Uprave i kaže uložit ćemo sve napore, znanje struke i finansijska sredstva i idemo na titulu, onda kažemo "ne sviđa mi se jurišanje i najava na titulu,pozivajući na oprez".Orvel je napisao/la: ↑05 sep 2024, 21:37Iskreno ne svidja mi se najava da idemo na titulu ako je ovo fakat izjavljeno. Stavlja se toliki pritisak na ledja sportskog segmenta samo nekoliko mjeseci nakon sto smo izborili opstanak.
Ja bih volio tu borbu ali tesko da je mozemo dobiti bez da sve propadne. Mislim da ovu sezonu treba izaci u eueopu i konsolidovati redove, a sljedecu napasti na titulu najjace kad budemo vec imali kostur ekipe uz dodatna pojacanja.
Kako god, lijepo je i cuti da smo se digli i samo se nadam da nam ovakve izjave nece odmoci nego pomoci u nastavku sezone.
Hvala Bogu pa se navijački puk ne pita, nego struka, pa kako god na kraju bilo, a na ljudima u klubu i navijačima na tribinama je da budu servis i na raspolaganju da se dođe do tog cilja. Pesimizmom nikada nećemo ostvariti velike ciljeve!![]()
Frajer ladno najavljuje titulu sa Galicem, Cavnicem, Mahmicem i Markovicem u zadnjoj linijikralj.
STRUKA JE STRUČNI ŠTAB ĆORIĆ SA POMOĆNICIMA, SPORTSKI DIREKTOR RAHIMIĆ I SAVJETNIK KLUBA ĐURBUZOVIĆ!
šta ti nije jasno, pa te prebaci na spinovanje
+1 osjete svi da će mo se pitati zaGeneral1976 je napisao/la: ↑05 sep 2024, 21:28Cijelo vrijeme Vam govorim ne nasjedajte na botovske spinove, jedva su pitarski nickovi, ustaska i chetnicka bratija dočekala da nam podmeću smutnju, spinove, manipulacije, nemir JER OSJETE STRAH OD VELIKOG ŽELJE KOJI SE VRAĆA!
P.S. Prelistajte unazad stranice foruma i pregledajte nickove koji su unosili smutnju i laži.
Jasmin Bađak
"Mi u Želji smo ratnici, a ne svileni akademci, i to nek vam je jasno dok igrate ovdje!" - Milan Ribar
General1976 je napisao/la: ↑05 sep 2024, 21:27Jasmin Badžak, član uprave Željezničara: ”Ljut sam, nema problema u klubu, Željo ide na titulu ove sezone, a biće i pojačanja”
Tim povodom javio nam se poznati biznismen i veliki navijač Željezničara Jasmin Badžak, želeći objasniti o čemu se radi.
”Iznenađen sam zbog tekstova u medijima da u Željezničaru postoje problemi, da se članovi uprave svađaju, da se ne mogu dogovoriti. Ne znam kome trebaju takve priče. Istina je da Željezničar ima najbolju Upravu u posljednjih dvadesetak godina. Radimo vrijedno, dogovaramo se, razmijenjujemo mišljenja. S predsjednikom Tunovićem se čujem svaki dan. Nijednom nije ni pomislio da napustiti klub. Planiramo dovesti još nekoliko pojačanja. Željo ove sezone želi titulu prvaka BiH i izlazak u Evropu. Da, dobro ste čuli, idemo na titulu! Svjesni smo odgovornosti i apetita armije navijača, ali mi smo sposobni da napravimo iskorak i postavimo klub na zdrave temelje. Ništa nas neće pokolebati i poremetiti na našem putu ka povratku na staze stare slave. Željo je najveći klub u državi i to će pokazati i ove, ali i narednih sezona” rekao je Badžak za Spo.rtske.ba
![]()

-
- Kontakt:
Ako Sarajevo godinama najavljuje pohod na titulu, pri tome svake sezone upumpa milione, te završi na 4 mjestu iza nas ili Veleza, zašto to onda mi ne smijemo izjaviti da želimo i idemo na titulu?! Pa taman je i ne osvojili, ali ljudi vrijeme je da se nađe neko ko ima petlju to izjaviti, da se razbije strah i stidljivost kada je riječ na temu povratka titule na Grbavicu. Nakon otjerane Uprave iz 2018 koja je najavljivala titulu i nije uspjela u tome znamo kako i na koji način nismo u tome uspjeli , izasao je neko poslije 5 godina i opet to hrabro izjavio, i neka je!
Pogotovo da botovima prebaci priču sa odlaska Uprave, na priču o Badzakovoj najavi titule , nek se sad time pozabave...
Pogotovo da botovima prebaci priču sa odlaska Uprave, na priču o Badzakovoj najavi titule , nek se sad time pozabave...
Dragi Badzak daj malo mudrosti i upakuj to. Pojacali smo se, jos cemo se pojacati, imamo ekipu za tittulu ali rqdi desavanja u ligi i Savezu, borba za Evropu je realna. Prebacis malo lopticu, medije okrenes na svoj mlin itd.Bumbaclat je napisao/la: ↑05 sep 2024, 22:03General1976 je napisao/la: ↑05 sep 2024, 21:27Jasmin Badžak, član uprave Željezničara: ”Ljut sam, nema problema u klubu, Željo ide na titulu ove sezone, a biće i pojačanja”
Tim povodom javio nam se poznati biznismen i veliki navijač Željezničara Jasmin Badžak, želeći objasniti o čemu se radi.
”Iznenađen sam zbog tekstova u medijima da u Željezničaru postoje problemi, da se članovi uprave svađaju, da se ne mogu dogovoriti. Ne znam kome trebaju takve priče. Istina je da Željezničar ima najbolju Upravu u posljednjih dvadesetak godina. Radimo vrijedno, dogovaramo se, razmijenjujemo mišljenja. S predsjednikom Tunovićem se čujem svaki dan. Nijednom nije ni pomislio da napustiti klub. Planiramo dovesti još nekoliko pojačanja. Željo ove sezone želi titulu prvaka BiH i izlazak u Evropu. Da, dobro ste čuli, idemo na titulu! Svjesni smo odgovornosti i apetita armije navijača, ali mi smo sposobni da napravimo iskorak i postavimo klub na zdrave temelje. Ništa nas neće pokolebati i poremetiti na našem putu ka povratku na staze stare slave. Željo je najveći klub u državi i to će pokazati i ove, ali i narednih sezona” rekao je Badžak za Spo.rtske.ba
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Prvak NR BiH: 1946
Prvak Jugoslavije: 1972
Prvak BiH: 1998, 2001, 2002, 2010, 2012 i 2013
Kup BiH: 2000, 2001, 2003, 2011, 2012 i 2018
Super kup BiH: 1998, 2000 i 2001
Dupla kruna: 2001 i 2012
Titula, kup i super kup: 2001
Kup UEFA: 1/4(1972) i 1/2(1985)
Prvak Jugoslavije: 1972
Prvak BiH: 1998, 2001, 2002, 2010, 2012 i 2013
Kup BiH: 2000, 2001, 2003, 2011, 2012 i 2018
Super kup BiH: 1998, 2000 i 2001
Dupla kruna: 2001 i 2012
Titula, kup i super kup: 2001
Kup UEFA: 1/4(1972) i 1/2(1985)
- avalPacidoroP
- Kontakt:
Tata začepio usta.
Idemo na titulu nego šta..
Ne govori bez pokrića sigurno..
Idu potpisi od sutra da pokrijemo pozicije gdje su nam škripale.
ŽELJEZNIČAR IZ METROPOLE!

Idemo na titulu nego šta..
Ne govori bez pokrića sigurno..
Idu potpisi od sutra da pokrijemo pozicije gdje su nam škripale.
ŽELJEZNIČAR IZ METROPOLE!

Ako nam ta izjava nece donijeti nikakvu stetu s nerealnim ocekivanjima od igraca i trenera i ako nece rastjerati istog tog trenera i igrace i onda i oni otici ako se najavljena titula ne osvoji, onda svaka cast za izjavu.
Sta ce se desiti vidjet cemo na kraju sezone. Zasto je Badzak izasao u javnost sam, nek izadje uprava zajedno i nek to kaze, nismo klub pojedinca.
Nase je da budemo uz klub kako god, ovo nam moze donijeti dosta dobroga ali nas moze i sravniti.
Sta ce se desiti vidjet cemo na kraju sezone. Zasto je Badzak izasao u javnost sam, nek izadje uprava zajedno i nek to kaze, nismo klub pojedinca.
Nase je da budemo uz klub kako god, ovo nam moze donijeti dosta dobroga ali nas moze i sravniti.
-
- Kontakt:
Je l' potpis prije ili poslije džume? 

dosta se nisam slagao s tobom, ali za ovo si potpuno u pravu. zna jasko sta radi i zasto ovo govori. pitari na ovoj temi mogu samo da nam se sagnu.General1976 je napisao/la: ↑05 sep 2024, 22:06Ako Sarajevo godinama najavljuje pohod na titulu, pri tome svake sezone upumpa milione, te završi na 4 mjestu iza nas ili Veleza, zašto to onda mi ne smijemo izjaviti da želimo i idemo na titulu?! Pa taman je i ne osvojili, ali ljudi vrijeme je da se nađe neko ko ima petlju to izjaviti, da se razbije strah i stidljivost kada je riječ na temu povratka titule na Grbavicu. Nakon otjerane Uprave iz 2018 koja je najavljivala titulu i nije uspjela u tome znamo kako i na koji način nismo u tome uspjeli , izasao je neko poslije 5 godina i opet to hrabro izjavio, i neka je!
Nek crknu dušmani !
SVI U GABELU !
SVI U GABELU !
Spusti glavu poljubi grb,osjetit ces sto i JUG !
-
- Kontakt:
Ipak je na kraju bilo ovo u najvecoj mjeri, novinari sa faktora se mogu napusiti kurca, kao i domaci izdajnici.
Željezničar iznad svega.
Ivica Osim!!!
UVIJEK UZ TEBE
Ivica Osim!!!
UVIJEK UZ TEBE
??????zeljovolimte je napisao/la: ↑04 sep 2024, 23:27Ako ti kazem da je upitan ostanak Rahimica i Corica jel to negativa?
Boze spasi nas hrvatske kulture, srpskog junastva i pitarskog humora.
Glupahopka - neizivljeni debil
Samo je jedan klub na dunjaluku optuzen javno na zvanicnoj stranici svoje navijačke grupe da namješta utakmice.
Glupahopka - neizivljeni debil
Samo je jedan klub na dunjaluku optuzen javno na zvanicnoj stranici svoje navijačke grupe da namješta utakmice.
Izjava onakva kakva se očekuje od uprave Željezničara. Dosta je bilo stabilizacije. Muški se potući sa svima
Zna on to sve, nije budala. Namjerno ovo govori radi bure koja se digla. Ocito ako su razmirice postojale da su se smirile. Idemo dalje.
Ouu kakva izjava, za ovo je bas mudonja
Sutra santos, narednih dana jos dvojica

Sutra santos, narednih dana jos dvojica
NEW PRIMITIVES ALL OVER BASCARSIJA
"Želјo je prapočelo svega što se ne predaje, bunt, krik, matica svih individualaca, karavan-saraj na dugom i uzaludnom putovanju ka pravednom."
"Želјo je prapočelo svega što se ne predaje, bunt, krik, matica svih individualaca, karavan-saraj na dugom i uzaludnom putovanju ka pravednom."
-
- Kontakt:
Izgleda da ti je posvetio izjavu u medijima i demantovao navode da je otjerao ljude s kojima ne moze raditi
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 7 gostiju.