Ja prihvatam biti najveci problem sa pesimizmom ako ce nam to donijeti titulu. Ali i dalje mislim da je realno jako tesko osvojiti titulu nakon sezone gdje si se borio za opstanak plus uz to imas cetvrti najsiri sastav lige. Sta znaci to ako su ulozili sve, znaci ako se ne osvoji titula lete i coric i rahimic i svi ti koji su ulozili pa ce traziti povrat ulozenog?General1976 je napisao/la: ↑05 sep 2024, 21:46Ništa se nama ne sviđa, navijačkom puku klub nikad ne bi ugodio. Kad ne ciljaš na titulu, kažemo "moramo uvijek ići na titulu, mi smo Željo" , kad izađe neko iz Uprave i kaže uložit ćemo sve napore, znanje struke i finansijska sredstva i idemo na titulu, onda kažemo "ne sviđa mi se jurišanje i najava na titulu,pozivajući na oprez".Orvel je napisao/la: ↑05 sep 2024, 21:37Iskreno ne svidja mi se najava da idemo na titulu ako je ovo fakat izjavljeno. Stavlja se toliki pritisak na ledja sportskog segmenta samo nekoliko mjeseci nakon sto smo izborili opstanak.
Ja bih volio tu borbu ali tesko da je mozemo dobiti bez da sve propadne. Mislim da ovu sezonu treba izaci u eueopu i konsolidovati redove, a sljedecu napasti na titulu najjace kad budemo vec imali kostur ekipe uz dodatna pojacanja.
Kako god, lijepo je i cuti da smo se digli i samo se nadam da nam ovakve izjave nece odmoci nego pomoci u nastavku sezone.
Hvala Bogu pa se navijački puk ne pita, nego struka, pa kako god na kraju bilo, a na ljudima u klubu i navijačima na tribinama je da budu servis i na raspolaganju da se dođe do tog cilja. Pesimizmom nikada nećemo ostvariti velike ciljeve!
Ja samo zelim biti realan, a po meni nije realno najavljivati borbu za titulu ove godine. Bolje da su ove godine ulozili sve to da se klub fino stabilizuje sto se tice ugleda i terena a onda sljedece godine trpati na titulu.
Naravno da sam uz klub uvijek samo poucen glupostima iz proslosti koje su isti ljudi radili nekako zelim ostati oprezan jer znam sta nas ceka nakon neuspjeha.