FK Sarajevo
Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz
-
- Kontakt:
Re: FK Sarajevo
Interesuje me sad nešto što nisam upratio.
Jel sad mi od dalje prodaje Kove nemamo apsolutno nikakve koristi novčane ?
Onaj postotak je važio samo za prvi transfer napravljen iz kluba gdje smo ga mi prodali ?
Onaj postotak je važio samo za prvi transfer napravljen iz kluba gdje smo ga mi prodali ?
Trajkovski je paklen igrač, kapitalac pravi. S njim i Pavičićem ekipa bi bila 40% jača.
- GalileoGalilei
- Kontakt:
Kamo srece da imamo, otkupna klauzula mu je 60 miliona eura.ajdohordas je napisao/la: ↑06 sep 2024, 10:13Interesuje me sad nešto što nisam upratio.
Ja mislim da imamo 3 ili 4%Lucas je napisao/la: ↑06 sep 2024, 10:19Kamo srece da imamo, otkupna klauzula mu je 60 miliona eura.ajdohordas je napisao/la: ↑06 sep 2024, 10:13Interesuje me sad nešto što nisam upratio.
Doveli su Biuka, tako da moguće da je višak.GalileoGalilei je napisao/la: ↑06 sep 2024, 10:16Nema šanse, Hajduk je svakako u deficitu s ofanzivcima.
Imat cemo nesto malo, oko 3% ja mislim. Pravilo FIFE takozvani mehanizam solidarnosti. Ako bi neko i platio 60 miliona eura za Vladana, nama bi pripalo skoro 2 miliona eura.ajdohordas je napisao/la: ↑06 sep 2024, 10:13Interesuje me sad nešto što nisam upratio.
U INAT SVIMA
-
- Kontakt:
E hvalaAtlanta je napisao/la: ↑06 sep 2024, 10:25Imat cemo nesto malo, oko 3% ja mislim. Pravilo FIFE takozvani mehanizam solidarnosti. Ako bi neko i platio 60 miliona eura za Vladana, nama bi pripalo skoro 2 miliona eura.ajdohordas je napisao/la: ↑06 sep 2024, 10:13Interesuje me sad nešto što nisam upratio.
Zato pitam, znam da imaju one neke naknade za treniranje ili nešto slično u tom fazonu.
Vidim da je derbi branio na vrhunskom nivou, portugalci oduševljeni. Ako ovako nastavi sljedece ljeto liga petice i to ozbiljan klub.
Ako neko plati i 30 miliona nama ide 900.000e,daj božeAtlanta je napisao/la: ↑06 sep 2024, 10:25Imat cemo nesto malo, oko 3% ja mislim. Pravilo FIFE takozvani mehanizam solidarnosti. Ako bi neko i platio 60 miliona eura za Vladana, nama bi pripalo skoro 2 miliona eura.ajdohordas je napisao/la: ↑06 sep 2024, 10:13Interesuje me sad nešto što nisam upratio.
Malo dosadno na poslu pa se upratilo da je Mirvic zapratio Pavicica 
Zanimljivo

Postao/la 19vendetta87 » 14 sep 2024, 22:48
Samo Allah zna koliko smo ja i moja porodica sretni (Sarajevo igralo 2:2 sa Posušjem)
Samo Allah zna koliko smo ja i moja porodica sretni (Sarajevo igralo 2:2 sa Posušjem)
I otpratio Mujanica.

24. oktobar 1946 - ostalo je historija. Ostalo je emocija, otrov i lijek, porodica, život, strast
Treba napraviti temu koga je Mirvić zapratio.

Ne reci mi hvala to ne tražim od tebe, srce na terenu dovoljno je za mene
L'otavo re di Roma F.T.
@Devedesetka najjači forumaš od postojanja foruma!
L'otavo re di Roma F.T.
@Devedesetka najjači forumaš od postojanja foruma!
- GospodinIzSarajeva
- Kontakt:
Da, moguće da Rak neće doći, prije svega slabo je ikako igrao, nije u formi.NajvecaRadosti je napisao/la: ↑06 sep 2024, 09:22Pavicic potpisuje sto sam nekima najavio dosta ranije,za Raka nemam info da dolazi.Prije da je suplja on.
Doci ce jos jedan veznjak sigurno i mozda krilo
Vlasnik ssba foruma - @Devedesetka
-
- Kontakt:
Jeli mudraziju zapratio?
Bas tako. Dok nas neki odigra 7 tekmi, odma ide nargila, opijanje, klubovi... Zato i jesmo tu gdje jesmo godinama a oni medju top 5 reprezentacija.Pendulum je napisao/la: ↑06 sep 2024, 10:12Zato što su "dobri u glavu" i zvijezda vodilja im je Modrić - znaju da samo red rad i disciplina donosi uspjeh.vedinjo98 je napisao/la: ↑06 sep 2024, 01:31Tacno. Profesionalci veliki.NazorUso je napisao/la: ↑06 sep 2024, 00:27Samo Hrvate dovoditi.
1. Vecinu ih ZZ zna, ako ne direktno omda preko nekoga (Jakira, Rendulica, nekog treceg...)
2. Strasno radisni igraci, i rijetko ko talasa i predstavlja bombu za svlacionicu
3. Vecina ih se pokazala pojacanjima u masoj ligi (posebno veznjaci)
"Stvarno ne shvatam ovo pisanje po forumu o strancima. Kao imamo previse stranaca ??? :?:
Uopste nemamo. Imamo tri stranca. Keremeha,Renana i Vrancica" (anti)KLOC
Uopste nemamo. Imamo tri stranca. Keremeha,Renana i Vrancica" (anti)KLOC
- nedimmmm1337
- Kontakt:
Hrvatski igraci su i školovani , cist primjer ti je Unušić i Beganovic recimo da se ogradim od prozivki Beganovic je dobar igrac i neka ga..
Unušicevi centarsutevi su onako školski a Beganovicevi ovih par utakmica Turkeš i Ahmetovic ne bi zajedno mogli ufatit
Unušicevi centarsutevi su onako školski a Beganovicevi ovih par utakmica Turkeš i Ahmetovic ne bi zajedno mogli ufatit
"Jer znaš kako kažu moji ovdje – nije to samo ljubav, to je bolest.”
- GalileoGalilei
- Kontakt:
Ne valjaju igrači iz Hrvatske, mi smo FKS i mi hoćemo kapitalce.
Trenutno korisnika/ca: mnon46, mosarajvosa83, USB i 64 gosta.