FK Željezničar

Moderatori/ce: insider,LjoZee,irfo

U sezoni 2025/26. očekujem:

1. Borbu za titulu
35
24%
2. Borbu za Evropu
72
49%
3. Sredinu tabele
24
16%
4. Borbu za opstanak
15
10%

Ukupno glasova: 146

zlatandr
Kontakt:

Re: FK Željezničar

Post Postao/la zlatandr » 06 sep 2024, 14:01

avalPacidoroP je napisao/la:
06 sep 2024, 13:42
Mislim da i protiv Borca nismo bez šansi.
Oni u četvrtak igraju prvo kolo protiv Panatanaikosa u Banja Luci, gdje će se sigurno i fizički i mentalno istrošiti.
A niko u ovoj ligi nema podjednako dobrih 22.igrača da se ne bi osjetilo.
Sa svježim i bržim igračima po krilu (Santos/Cvetanovski) i pored suđenja koje će maksimalno biti naklonjeno njima, mislim da možemo barem do boda.
Ako slučajno budu tražili kakvu odgodu, nabit ih nogom u guz.icu.
Pa je li sigurica za Santosa, raja pisu kao da je vec tu
Volim te Zeljo!!!

svemalim1
Kontakt:

Post Postao/la svemalim1 » 06 sep 2024, 14:15

vec 2 mjeseca santos samo sto nije potpisao. kao eto on i bi, ali menadzeri nisu za to, u zagrebu je, nude ga drugim klubovima, ovo ono. ja ne vjerujem nista dok ne sarne zvanicno.

Ejnur
Kontakt:

Post Postao/la Ejnur » 06 sep 2024, 14:26

Irfo hoce li se sta desit danas ?

Orvel
Kontakt:

Post Postao/la Orvel » 06 sep 2024, 14:27

svrakino1921 je napisao/la:
06 sep 2024, 13:16
General1976 je napisao/la:
06 sep 2024, 11:53
itatabisine je napisao/la:
06 sep 2024, 11:42
Izjava Badžaka na mjestu, trebala nam je ovakva izjava kako bi poklopio senzacionalisticke portale i njihove tekstove.

90% nas navijaca je na zemlji i svjesni smo da nam je ove sezone JEDINI cilj izlazak u evropu, jer ispred sebe imamo 3 dosta jace i organizovanije ekipe i osvajanje titule je nemoguca misija.
S druge strane moramo nastaviti ovim ritmom i tempom, dolaziti na utakmice i podrzavati nasu ekipu.
Mi kao klub smo blizu cifre od 10 000 clanova sto predstavlja zaista respektabilnu brojku.

Ove sezone pokazujemo jednu dozu zrelosti kako organizacijski tako i igracki i nadam se da cemo svi zajedno doci do zajednickog cilja a to je izlazak u evropu.

P.S. zna li neko kada mozemo ocekivati "kaznu" zbog desavanja u proslom kolu protiv Sloge.

Iskreno se nadam da ce nas samo finansijski "opalit", a da cemo uslovno dobiti suspenziju tribine.
Pitarski novinari su već počeli stvarati atmosferu pritiska i prenositi informaciju da će nam se suspendovati istočna tribina, a znajući da nemamo nikoga u Savezu, osim ako neko ne potegne sa strane veze da nas se pripazi, vrlo moguć scenario.

I ja sam cuo da komshije vrse pritisak na savez
Lobira se da 1 utakmicu dobijemo suspenzije stadion i još naredne 3 utakmice da bude suspendovan zatvoren istok + novčana kazna 20 000 maraka

Tako sam cuo

Disciplinska bi trebala bit sad u utorak ako ne pomjere

Naši pokušavaju da ublaže sve to preko stadiona na kojem veceras igra U- 21 naša reprezentacija protiv Austrije

Stadion nam je glavni adut
Nemamo nikoga u savezu

I svi drugi klubovi ce pratit koliku cemo kaznu dobit i kakvu i neki iz Federalne lige jer i oni imaju prijetnju kazne pa ce se žalit i uspoređivat s našom kaznom

Bit ce vrlo mučno po nas na Disciplinskoj
Hvala onoj dvojici i svim ostalim levatima koji su ubacivali stvari u teren. Tako se voli Zeljo, a daj boze da su dosli na 10 utakmica u zadnje 3 godine.

Orvel
Kontakt:

Post Postao/la Orvel » 06 sep 2024, 14:38

Ejnur je napisao/la:
06 sep 2024, 14:26
izjalovilo se poznavajuci njegove najave

irfo
Interni moderator
Kontakt:

Post Postao/la irfo » 06 sep 2024, 14:39

Ejnur je napisao/la:
06 sep 2024, 14:26
Ja mislim da hoce
NEW PRIMITIVES ALL OVER BASCARSIJA

"Želјo je prapočelo svega što se ne predaje, bunt, krik, matica svih individualaca, karavan-saraj na dugom i uzaludnom putovanju ka pravednom."

zeljovolimte
Kontakt:

Post Postao/la zeljovolimte » 06 sep 2024, 14:41

Jos 89 clanova do 10.000.

Hajmooo ako se ko zaboravio uclaniti

Blueforce21
Kontakt:

Post Postao/la Blueforce21 » 06 sep 2024, 14:51

General1976 je napisao/la:
06 sep 2024, 13:09
svemalim1 je napisao/la:
06 sep 2024, 13:03
ti si prvi kandidat za ban jer unistavas temu i onemogucavas da se razvije normalna diskusija. nadam se da ces biti uklonjen.
S kime se Vi svađate, uzalud pokušavate, zatrpavate temu svojim psovkama i pokušajima da mene diskreditujete. Bavite se drugim stvarima, manje generalom 🫡
Burazeru otkad si se logovao svaka stranica je zatrpana tvojim postovima ili postovima gdje te citiraju, pišeš nešto, samo ti znaš šta pišeš, živiš u svom svijetu, nekoj svojoj Narniji. Ne znam jesi li kameleon pa mijenjaš priču svaki put kad se nanovo loguješ pod novim nickom, ako si taj lik na kojeg većina nas koji aktivno čitamo sumnja, ili si neko frišak s nečije grane iz kluba pao, kako god, bulazniš opasno, to su činjenice, nikakav lični osvrt.

Ovaj forum je generalno jako mučan za čitati zadnje dvije godine. Ne sjećam se kad sam zadnji put pisao, ali čitam redovno, i dobar post ima na svakih 5 stranica. Nekad davno sam se ulogovao sa željom da komentarišem o fudbalu, taktici, publici, da čitam dobru i zdravu zajebanciju sa mojim Željovcima, da pratimo repku, međutim imam osjećaj da kad bi pola ljudi ovdje imalo pušku i pristup drugima, krvi bi bilo do koljena. Užas je ovo raja, pogotovo od nas navijača Želje, ona dvojica su zadnji primjer toga. Treba se dozvati malo i biti realan, a istovremeno optimističan, što se tiče Želje, moglo bi ovo napokon na dobro poslije godina i godina kuburenja. Za administraciju ovog portala nemam ništa lijepo da kažem, pretvorili ste se u Kurir, gorči ste od toza sa dna džezve. Sp

TeaM87
Kontakt:

Post Postao/la TeaM87 » 06 sep 2024, 15:00

Thunderstruck je napisao/la:
06 sep 2024, 13:10
Morao sam pronaći davno zaboravljenu šifru svog profila samo da vam kažem strašno jedete gov.na. Ovaj forum je nekad bio sjajno mjesto za diskusiju i informisanje a sada se sve svodi na neka lična prepucavanja, omalovažavanja drugih forumaša, izmišljanje priča i dječije komentare. Pored toga što je utisak da većina ovdje aktivnih "forumaša" o Želji zna samo sa televizije i portala a utakmice vjerovatno gleda preko nekih divljih strimova (iako lično nemam ništa protiv toga). Iako dugo nisam bio aktivan, mogu reći da prilično redovno pratim šta se piše i od onog što sam mogao vidjeti i forumaša kojih se sjećam iz perioda kada je ovo mjesto imalo smisla, tu su, čini mi se, samo još Virtual (a kako vidim i on je zglajzao s obzirom s kim sve ulazi u rasprave) i Braco. Ne znam da li ovaj pdf ima nekog moderatora ili administratora, ali izgleda da je otišao u lijep k. i da su svi od njega digli ruke. Doduše, isto kao i cijeli portal koji se pretvorio u jedno smeće sa novinarima koji su sve samo ne novinari i pričama koje su sve samo ne priče koje bi se ovdje trebale čitati.

Dugo se ovdje spomninjao neki forum koji ste "od milja" zvali lobotomija. Nikad me nije zanimalo niti sam imao vremena pa nisam ni istraživao. Međutim, prije pola godine odem da vidim šta je to i od tada paralelno pratim i ovaj i onaj forum. I bez obzira kako vi to vidite, bolji je od ovoga (što iskreno i nije tako teško). Tačno je da tamo bolesno negativno reaguju na svaki pomen Amara Osima i tačno je da ima svakakvih prehlada, ali opet se tamo češće može pročitati nešto što ima smisla ili nešto što je fakat relevantno za Želju i ono što se dešava u datom trenutku.

U nadi da će se naći neko ko će počistiti ovaj šljam i da će tema prodisati za nas koji volimo Želju i koji bismo ponekad nešto pametno pročitali ili se uključili u kakvu diskusiju, šaljem vam pozdrav.

Naprijed Željo!
Bas tako, kad se sjetim prije 10-15 godina, nisi imao prenos svaku gostujucu tekmu, pa se ovdje navijalo preko postova, slusas na radiju sta se desava, pa pises ovdje, a ako je neko od forumasa na stadionu pa moze i sliku stavit, to je bas premija bila :mrgreen:

I tad je bilo stvarno dosta gluposti, ali ovo sad je nenormalno, ali yebiga naucis ko je debil pa cim mu vidis nick samo preskocis post, ovi sto im odgovaraju su mi jednako losi.

Bice to bolje sve :thumbup:
FKŽ !

irfo
Interni moderator
Kontakt:

Post Postao/la irfo » 06 sep 2024, 15:19

Steta fkt sto protiv zrinjskog necemo imati pun stadion na raspolaganju, ova dvojica nek znaju da su ostetili klub za nekih 100 hiljada maraka

"Želјo je prapočelo svega što se ne predaje, bunt, krik, matica svih individualaca, karavan-saraj na dugom i uzaludnom putovanju ka pravednom."

Orvel
Kontakt:

Post Postao/la Orvel » 06 sep 2024, 15:43

irfo je napisao/la:
06 sep 2024, 15:19
Steta fkt sto protiv zrinjskog necemo imati pun stadion na raspolaganju, ova dvojica nek znaju da su ostetili klub za nekih 100 hiljada maraka
Nije steta, nek nauce cobani da im nije mjesto na stadionu a s njima i svi ostali koji su normalni da odmah zaustave leveta ako nesto rade protiv kluba na tribinama. Ja znam da je sudija kriv jer nije dao zuti na vrijeme ali isto tako ono nije nacin da se ista dobro uradi klubu.

Ejnur
Kontakt:

Post Postao/la Ejnur » 06 sep 2024, 16:00

irfo je napisao/la:
Pa ne mora znacit da ce zatvoriti istok,mozda bude novcana kazna i "uslovna" kazna za sljedecih 5 utakmica npr,tako su prosle godine pitari dobili kaznu koliko se ja sjecam.

Orvel
Kontakt:

Post Postao/la Orvel » 06 sep 2024, 16:02

Ejnur je napisao/la:
06 sep 2024, 16:00
irfo je napisao/la:
Pa ne mora znacit da ce zatvoriti istok,mozda bude novcana kazna i "uslovna" kazna za sljedecih 5 utakmica npr,tako su prosle godine pitari dobili kaznu koliko se ja sjecam.
pa to bi trebalo biti tako jer je ovo prvi incident koji se desio kod nas u zadnjih nekoliko godina. Ono sto je upitno jeste ljudi koji ce odlucivati o tome i koji ce upravo zbog nas vjerovatno htjeti dati ovo kao primjer a uz to dodje dobro i ovim sto lobiraju protiv nas u savezu.

gegenpressing
Kontakt:

Post Postao/la gegenpressing » 06 sep 2024, 16:26

Orvel je napisao/la:
06 sep 2024, 16:02
Ejnur je napisao/la:
06 sep 2024, 16:00
irfo je napisao/la:
pa to bi trebalo biti tako jer je ovo prvi incident koji se desio kod nas u zadnjih nekoliko godina. Ono sto je upitno jeste ljudi koji ce odlucivati o tome i koji ce upravo zbog nas vjerovatno htjeti dati ovo kao primjer a uz to dodje dobro i ovim sto lobiraju protiv nas u savezu.
Određeni vrh saveza traži da se komplet stadion suspenzuje,dok mi ovde diskutujemo o glupostima,dok se UO bavi glupostima,čiji je veći,umjesto da im svima j.bemo mamicu a taj potencijal imamo.
Nama da se neki Martinović i Jagodić šepure,ma hajte molim vas.
Brohra ribo se...

amko123
Kontakt:

Post Postao/la amko123 » 06 sep 2024, 16:35

Stigao Santos brat

irfo
Interni moderator
Kontakt:

Post Postao/la irfo » 06 sep 2024, 16:43

amko123 je napisao/la:
06 sep 2024, 16:35
Stigao Santos brat
Treba zvanicna biti malo brza a ne da ga ljudi po storijima slikaju

svemalim1
Kontakt:

Post Postao/la svemalim1 » 06 sep 2024, 16:43

amko123 je napisao/la:
Stigao Santos brat
dokaz?

amko123
Kontakt:

Post Postao/la amko123 » 06 sep 2024, 16:50

svemalim1 je napisao/la:
06 sep 2024, 16:43
amko123 je napisao/la:
Stigao Santos brat
dokaz?
Na ljekarskom je trenutno

svrakino1921
Kontakt:

Post Postao/la svrakino1921 » 06 sep 2024, 16:56

Nove novčane kazne za Željezničar, Sarajevo, Široki Brijeg, Velež, Radnik i Slobodu

Polovina lige dobila novčane kazne od strane Disciplinske komisije N/FS Bosne i Hercegovine

Šest klubova WWIn lige Bosne i Hercegovine kažnjeno je zbog dešavanja na utakmicama trećeg i četvrtog kola.

Najveću kaznu dobilo je Sarajevo, koje je kažnjeno sa 6000 KM zbog pirotehnike na meču protiv GOŠK iz Gabele. Iz istog kola stiže "čestitka" i Željezničaru, koji je zbog pirotehnike navijača na meču protiv Igmana dobio kaznu od 4000 KM.

Također, iz istog kola stiže kazna Širokom Brijegu (3.500 KM), te Veležu (2000 KM).

Što se tiče četvrtog kola Velež i Široki su ponovo kažnjeni sa po 2000 KM, dok je bijeljinski Radnik u kasu Saveza dužan da uplati 1500 KM. Sloboda je zbog rasizma i drugih oblika diskriminacije kažnjena sa 4000 KM.

Zanimljivo, Danijel Pranjić je zbog zanemarivanja obaveza na meču Sarajevo - GOŠK dobio opomenu, te nije novčano kažnjen.

Semper
Kontakt:

Post Postao/la Semper » 06 sep 2024, 17:24

Ja pokusavam na sve nacine da nam ne suspenduju stadion ali vrlo tesko jer nije samo problem sto su navijači uletili vec je su veci problem uzvici "Cigani cigani" a to je bilo sa svih tribina.

Odgovori

Natrag na “FK Željezničar”

Trenutno korisnika/ca: voltron30 i 36 gostiju.